"Ausztriára úgy tekintünk, mint valami laboratóriumra."

/Orbán Viktor a rádió stúdióban gyakorolja a bezzegosztrákos kurz-oskodást, ami magyarul a Kállay-kettős járása/

Ritka az a mai kommunikációs entrópiában,amikor egy mozzanat annyira kristálytisztán rögzíthető, mint a kormánypropaganda harmadikvonalas nyomorultjainak a fellépése a FIDESZ médiavalóságában:

afideszkommunikaciosszanalmasanyomoruttjamandiner.png

Visszatekintés: A Jósitenke, nem azért,mert a FIDESZ nullakiterjedésű szatelitpártjában a "keresztény" benne van, kedvelheti a FIDESZ-KDNP-t ésOrbán Viktort ismeg Dr Müller Ceciliát is,mert adott nekik esélyt: Amikor a spanyol öreg'otthonokban az öregeket az egymás  egymás hullái között a szarban-húgygőzben otthagyták az "ápolók"  . Ez apillanat lett volna alkalmas arra, hogy Dr Müllernek eszébe jusson, kurvaélet, a mi öreg'otthonainkban permanente gecibben aljas ráadásul a személyzet,mi lesz a járványban?

A FIDESZ kommunikációs nyomorékjai most a maszkokkal bohóckodnak,amiket teljesen egyszerűen lehet, az egész gggammbánny-ukat megsemmisíteni azzal, hogy hol a faszban is voltak egyáltalán a maszkok,amikor kellettek volna.Az csak részeredmény, amiszerint egy körzeti orvosnálbékeidőben is kéne lennie egy doboz 100-asávalolcsó maszknak,mert ugye, hogy felteszi,amikor ki kellmennie agnoszkálni az öregotthonból pizsamában,frotírköpenyben,papucsban, de a kis pörge kalapjával a fején kiszökött ésönakasztott öreget, már úgy értve, hogy amit kb deréktóllefelé a kutyák hagytak belőle a pagonyban.

Itt van a Rákospalota városikörnyezeti jellegű vezetésének az ostobasága: " nem szabad Kínából rendelni maszkot, nem szabad a geci FIDESZ és A Cigány maszkját elfogadni, hanem a Demokratikus Szabad Hong-Kong városábólkell hozatni maszkokat" - holott Hong-Kong,az nem Kína. Bár egyébként a hong-kong-i, békeidőben fegyver,élőhús, heroin és kokain vlágkereskedelemmel foglalkozó szabaddemopkratikusok is Kínából hozatják a maszkokat. Át a Hong-Kong-i repülőtérre,ami tele van amerikai felvásárlókkal,akiknek szointén kiadták, hogy tiilos Kínától bármit venni. Ezért is a Hong-Kongi- demokratikusak megveszik Kínában, ráteszik az  extra feláraikat, apapírjaik szinte kezelhetelenek, de nem baj,a lényeg az, hogy a kínai áru már Hong Kong-ban a reptéren eladható odahaza nemkínainak.

 

Nem érv az, hogy a FIDESZ kommunikációs nyomorékjainak meg szánalmasainak a 407-ik csapásra jutott eszükbe visszaütni.

Bele se kellett volna menni ebbe a béka-egér harcba. 

 

Ha van teljesen hiábavaló,ám semmitérő kommunikációs húzás a FIDESZ járványmarketingjében,az Karácsony meg az ellenzék basztatása öreg'otthon ügyben.

 

Nem csak arról van szó, hogy ez közös munka, tarlós idejében pont annyira geci egy aljas hely volt a Pesti út,mint a Szomszédok Délnapjaiban , amikor Dr Bognár Szabolcs jóbarátja volt az igazgató, valami Bö-betűs,majd ha az eszembe jut,kiírom az aljas tolvajja nevét, aki rendesen,ahogy akkoriban a termelőszövetkezeteket az A Rádiót meg a A Televíziót lefosztogatták,ő meg a Fővváros öregotthonát és azóta sem, 30 éve, semmi sem változott,sőt.

 

Fel-fel csillant már a FIDESZ barmainak ökörsége,amikor kitaná'ták azt, hogy a pógármestereknek is adnak hatalmat és nem jutott eszükbe, hogy a városikörnyezetben egy bábut,egy guminőt az ellenség mozgat.

 

Karácsony Gergely minden képen kívüli tehetetlen bábu már ott tart, hogy elbőgi magát a kamerák előtt,a számáramost már végképpen leesett, hogy lehet az, hogy az Ellenzék 300 budapesti nagyokosából egyiknek sem akarózott még olyan kamujelöltnek sem lenni,mint Kálmán Olga volt (a nettóban csak 600-ért).

 

Ismétlés: Három Fehér Könyv-re való  sorozatban lehetne kifejteni azt,mit képes a FIDESZ elbaszni abból, ami pedig magától is meglenne,de ebből a három kötetből másfél a FIDESZ kommunikációjáról szól. A FIDESZ a sajtajában még azt sem tudja eladni, amit jól csinált.

 

Részeredmények vannak,pl 2012-ben a FIDESZ is csavart valamit a kommunikációján azzal, hogy az agyfelbaszás alapú kommunikációnak egymőbelikszes-teszkógazdaságosan vacak másolatát elkoppintta az Index VállalatCsoport-től. 2004-2005. körül frissnek számító ötletekkel próbálkoztak a FIDESZ kommunikációban "habony"-tól számítva.

 

Tegnapmegint elgondolkodtam azon, ha én lennék Hollik István. nem követtem el annyira jelentős bűncselekményt, hogy azzal zsarolhatólennék. Pénz? - a pénz itt nem játszik,ilyen munkát,mint amit Hollik csinál,megfizetni nem lehet. Nincs az a pénz. Marad még több más variáció,plaz, hogy Hollik annyira ostoba,hogy nem veszi észre,mennyire szánalmasan nyomorékés vacak, amit csinál. Nincsen neki barátja, testvére,anyukája,hogy rászóljon, vegye már észre magát?

Újpset basztatása a FIDESZ-kommunikációban napok óta bűzlik. Van ez az istenverte idült alkoholista varju képviselő,maga a DK agytrösztje is a másik ilyenkor bepocsékolható arcnak gondolja az eszelősen hülyeArató gergely mellé.

Az idült alkoholista varju képviselő alegtöbbet a DK karakterén kommentár nélkülfarag.Nem kell hozzáa mozgalom önkéntes aktivistáinak fészbúk böfögéseit bevágni.

 

Kommentár nélkül és eksön:és Varju képviselő.

Drága Miniszterelnök Úr!

Ausztria a blogomban a mindenféle EU-konform ügyes praktikák bezzegisztánja.FEszt azt mutogálnám, szerintem mindenben Ausztria magatartásalehetne a minta.Mindent igérni -és semmit nem teljesíteni. nem ellenállni Az Ónijónak, hanem tudva a helyünket bólogatni -de Ausztria szerűen aztán szarni rá, a kutya se jár a végére, hogy a dumapolitika mögött mik a valódi teljesítések. Pl Ausztria tesztel és tesztel és tesztel, de mindenkinél csak egyet és egyet és egyet.nem kettőt, egyet. Ezzelkurvasok tesztet is megspórolnak, ha negatívra jön kia gyorsteszt,az negatív marad, ha POZITÍV-ra,akkor két hét karantén,majd elengedik,át és vissza.

Annak ellenére, hogy 1 teszt ugyan nem teszt, deha POZITÍV, lehet, hogy közben, mint Kapás Boglárka vagy a Kétéves Koronavírusos Kisfiú iss,közben mégis NEGATÍV volt. nem baj,Bezzegósztria 2 hét karantén után ír egy papírt, miszerint két hét karantén BIZONYÍTJA hogy nem fetőzött éskész.

 

Nem is ez a lényeg Miniszterelnök úr,a lényege Ausztriának az, hogy a belpol küzdelmeit leszabályozza éspl a járvány idejére felfüggeszti.

 

A jó kommunikációs megldásra a jópélda az,amikor Gulyás Gergely egyszerűen nem is reagál.

A foskommunikációra pedig az,amikor Hollik istván a dumájáa első mondata nyitó névelőjéhez a levegőt csak veszi is.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7015623430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heki 2020.04.19. 10:17:18

Dudi, most kognitív disszonanciát okozol egy csomó kommentelőnél!!!4!, és azt fogják mondani, hogy mi van, kihúztad a fejed az Orbán seggéből, vagy valami ilyesmi.

Orbán különben tényleg hozza fel az Új Tehetségteleneket, a kiskutyákat a 30-as 40-es generációból.

Az különben ténleg döbbenet, hogy mennyire hatékonyan tudnak politizálni, ha jól emlékszem Karigeri meg Gulyás Gergely meg a vidéki polgármesterek képviselője, Szita Károly közös sajtótájékoztatót tartott, karigeri láthatóan el is érzékenyült, hogy a kormány egyeztet vele, na de másnap kapta a maflást a fidesztől, hogy idősotthonokban mi van, napokig tartott míg összeszedte magát, mint nekem, amikor ötödikes koromban a nyolcadikos nagyfiú látszólagos barátságosságát megcáfolandó kaptam egy "kopj le öcsi"-t, és akkor szomorú voltam napokig.

Na ezért nem lettem politikus..

Frick László Intézet 2020.04.19. 10:24:58

@heki: Nem tudom.Elejitől fogva MUTATOM: hogy Orbán ,kivéve apénzügyeket, csak nála butábbaknak gondoltaktólkér tanácsot. Jópár éve jelentettem ki, hogy ha engem tanácsadójának kérne Orbán, szégyenemben, ezek szerint ennyire tök hülye vagyok a politikához vagy a politikai kommunikációhoz? -belepisálnék a 400 V-ba.Szerintem gyakran mutattam már ilyeneket, nemrég a bakteráldozat c. bejegyzésben.
Most az, hogy még Hanninak meg a grófnőnek is annyira beszűkült csőnek is szűkre már a tudata a gyűlölségükben

nekik annyira, hogy náluk nem tudnék most már kognitív disszonanciát okozni semmivel.

Frick László Intézet 2020.04.19. 10:28:55

@heki: Alapvetően történelem buzinak tekintem magam.Sajnos a történelembuziság velejárója, muszáj érteni a politikához,mert az elhazudja a történelmet,tehát ismerni kell ennek a hazudozásnak a módszereit és műveleteit.

Nemrég egy Szakács András vagy hogy hívják, azonnali "cikkíró"-jával beszélgettem erről, szegény kis nebuló.. segíteni szeretne szegény kis nebulókat a politika megértésében,miközben a politikaikommunikációhoz sem ért. Akkor a politikához hogyan is?

Apolitika gusztustalan munka, de a tömegek is gusztustalanok, ezért szükséges rossz a politika,pl járvány idejében.

Az más kérdés, hogy a szintiszta agitációval nem képes sem ellenzék, sem kormányoldal felhagyni még most sem,ilyenkor sem.

Frick László Intézet 2020.04.19. 10:29:43

@heki: Karácsonyt basztatni teljesen kontraproduktív például

heki 2020.04.19. 10:52:54

@Frick László Intézet:
olvastam (olvasom) őket, nyugi.
Van, amihez nem kommenteltem.
süti beállítások módosítása