"...egyfajta bajtársiassággal tekintünk az ellenzéki önkormányzatokra is."

/Orbán Viktor 2020. április 17./

A FIDESZ-ben azt gondolja valaki, hogy ha az elveszített települések ellenzéki vezetését kompiláció, hamis színbe feltüntetés, hazudozás a maszkokról és a többi eljárás, tökölés hong-kongi szállítmányok vámjával,  kereteiben foganatosítva a mikéntiségeket olyan színbe tudja beállítani

aztán megérkeznek a kormányerők és megsegítik a népeket, akik hálásan ezért átállnak

akkor majd visszanyerik az elveszített városokat, falvakat.

Hát nem.

Sőt: Ellenkezően.

 

Ilyen húzásokkal, amikkel Gödöt most örökre elveszítette a FIDESZ , legföljebb is csak fixálni képes a települési pozícióit.

Tollászkodott már a semjén alakú fideszbarmainak a pocsékmunkája az elsőkanyarban, amikor rádöbbentek, hogy már nem minden település FIDESZ-es.

Az hagyján, amikor a kormány és a FIDESZ szánalmas, Dr Müller Cecilia vagy Kiss Róbert alezredes közép-Kádár-korabeli rendőri dialektusa... Azt betudjuk, ilyen jutott a FIDESZ-nek, megszoktuk, ez volt eddig is. Teccett volna Dr Müllernek még békeidőben ne annyira jellegzetesen [egyébként párt- és oldalfüggetlenül megszokott magyar-mód ]  törtetni a jólfizető pozícióért. Most aztán meg tetszett szívni a néninek.

Eddig (mutatom, tegnapig) az ember úgy  tekintett a FIDESZ kommunikációs barmaira,mint Ixorn herceg Tódi_jára, ilyen jutott, kis-szerűek, büdösek,nem szerények, nyomorékok, ez van. todi.jpeg

Szemétnek,szarnak rossz munkának nincsen gazdája Magyarországon

afideszkommunikaciosszanalmasanyomoruttjamandiner.png

Hollik "kommunikációs igazgató" nem gazdája annak a szarmunkának,ami a FIDESZ-kommunikáció, csak az egyik kloákája.

Tehát a FIDESZ-ben sem fog majd jelentkezni az ötlet szülőatyja..

Ez a munka azonban még amellett, hogy önellenhatóan ostoba, még

pitiáner

is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6915623756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heki 2020.04.19. 11:02:30

Hát ja, (de ha még egyszer leírod magadról hogy történelembuzi vagy, és más politika, meg a politikai kommunikáció, meg az arról való hazudozás, akkor megverlek, smiley integetés szívecske), pontosan hogy Hollik micsoda, öleb vagy kloáka, hát nem is tudom, lényegtelen. Ami nem lényegtelen, hogy nem tudom átélni, átérezni sem az ilyen kaliberek gondolkodását, öntudatát, önismeretük mélységeit, sem persze a 444Indekc888Mandiner újságíróinak önreflekcióra való képtelenségét, bár tudom, hogy az önreflexió az ilyen idejétmúlt boomer dolog.
"A tűz a bálteremhez" azért nem írtam, mert teljesen pontos, nem tudok hozzá tenni.

heki 2020.04.19. 11:11:50

Ez a pitiánerség, ami van Magyarországon, talán ez ilyen hungaricum, mennyit tunnák mesélni erről saját szűkebb pedagógus-iskolvazető-tanár-diák-szülő kontextusában.
A pitiánerség. Hja, védessük le, hungaricum.

Nem tudom szomszédos országokban hogy van ez, ha jól tudom pl. az oroszoknál a pitiánerség nem jáccik, Márai gondolkodik a Naplóiban az orosz néplélekről, ugye, hát ők nem pitiánerek, Szerb Antal is próbálja ezt megfogalmazni valahogy, nem pitiánerek.

Ja, szerbeknél sem játszik a pitiánerség, ha jól tudom.
Többieket annyira nem ismerem.

De ez veszélyes lehet, ez a nemzetkarakterológia.

Serény Vélemény 2020.04.19. 11:51:27

Ez nem pitiánerség. az van, hogy ha az ellenzéknek marad elég pénzforrása, akkor marad elég tere arra, hogy fokozatosan felépítse önmagát. És akkor ezek a fiatal titánok megragadják a hatalmat, és Magyarországnak vége lesz, mint a botnak.

Frick László Intézet 2020.04.19. 16:10:41

@heki: A "klasszikuspolitikaiműveletek" amiveltelevan a rézhuzagolt szurokkábeles hús-szín bakelitházas kurblis telefaXXXom ismár.Ezt a FIDESZ-nél, hogy nem hagyunk az önkormányzatoknál pénzt, de feladatot, azt igen, Gyurcsánytólés Bajnaitóllopták,2006-ból,Írtamis ezt akkor:Ezért nyerették szarásig a FIDESZ-szel az önkormányzati választásokat.
Csak azóta jött a hyperkommunikációmeg a fészbúkcsoportok.
A FIDESZ-ben mindig volt ennyi spät,amikor a jógyerekek már netokraták voltak,akkor szólotta hozzám egy közepes territoriális fideszfőség azt, "kereszténykonzervatív ember nem internetez"
Igaz, hogy ifjúszocialista aktivista meg azt, hogy az internet múló jelenség.

Mindegy, ebbőlnemlesz semmitalán épített valami bizalmat a FIDESZ április 18-ig,amit a Somogyi Zoltáni Igazgató Fééélelem szeretett vona minden napmeg-karakterbaszni.Amit nem sikerült,elérni,bizalomvesztést az ellenzéknek, azt sikerült a FIDESZ pitiánereinek kb keddtől péntekig. Ezt még felmásolom majd ha ráérek,a főszövegbe.

A Magyar Pitiáner, ez gyönyörű,pl az 1945c.filmben Rudolf Péter valami zseniálisan alakítja.

Mitőllettek a magyar pitiánerek,amikor 1945. előtt még kevesen, s az elsőháború előtt szinte nyomokban, ha voltak.

A cucujializmus és nem a Rákosi korszak termelte föla pitiánereket,hanem a Kádári Konszol'. Kádár fasza.A Kádár faszán felnyövés tenyésztett ki egy saj'tos pitiánert.

Kezét-lábát töri, hogy szerkesztő lehessen,aztán panaszlja, hogy hetente mennyi (szart...) kell olvasnia,de még a nemszart sem olvassa el, azért kellenek neki a Garantált Márkanevek,mert azok önmaguk védjegyei, nem kell velük (annyit) bajlódni. Egy kibaszott linuxot windowsba nem konvertálát... Hát..ez sem az én bajom:D Hála Istennek:D

Frick László Intézet 2020.04.19. 16:12:23

@Serény Vélemény: A klasszikus politizálás,ezt lehet itt Magyarországon kurváraunni.Ezt a FIDESZ-nél, hogy nem hagyunk az ellenséges önkormányzatoknál pénzt, de feladatot, azt igen, Gyurcsánytól és Bajnaitóllopták,2006-ból,Írtamis ezt akkor:Ezért nyerették szarásig a FIDESZ-szel az önkormányzati választásokat.
Csak azóta jött a hyperkommunikáció meg a fészbúkcsoportok.
A FIDESZ-ben mindig volt ennyi spät,amikor a jógyerekek már netokraták voltak,akkor szólotta hozzám egy közepes territoriális fideszfőség azt, "kereszténykonzervatív ember nem internetez"
süti beállítások módosítása