Hogyannemtudjukeztmegoldani országban ősi hagyományai vannak a bezzegelésnek. A magyarok már eleve ide, a Pár.Káp & Pir. Burg Medencébe is úgy kerültek , hogy más napfakította és tövig legeltetett rétjét nagy távolságból a rövidülés optikai csalódásának kereteiben zöldebbnek, azaz legeltetésre alkalmasnaklátták,és egyre, egyre.

A kismagyar bezzegelés hagyományos iránya Nyugat.

Kelet = szar. Nyugat = jó.

itt szeretném megjegyezni, hogy a Szovjetúnióban a Vengrijába utazás Nyugati Utazás-ba számított. NDK-ba pedig főleg.Egy román gyártású ing? Nyugati Import-ba számított a Szovjetúnióba.

Természetesen ma a legeslegnagyobb probléma ésminden baj eredője az, hogy nem követ az a geci [ellenségünk neve] fejlett és bezzeg mintákat és nem kopíroznak normákat. Ehhez persze statisztikai adatokkal dobálózik. Mi meg jól visszadobáljuk.

A halálestek számát jelentősen befolyásolják a társadalmak alap-egészségiállapotai. Mekkora a népsűrűség.

Azoknak a népeknek milyen az immunrendszere. Pl a dél-koreánok nagyon egészségesen táplálkoznak,viszont sokat dohányoznak meg piálnak,de nempiálnak annyit,mint a magyarok és nem annyira esztelenül sokat cigiznek, mint a kínaiak.

 

A halotti matekozás kb a hányéves a kapitány?4!?!,,! játéknak megfelelően tudományos!4!444!

 

A más országok példáival példálózás detto-an brit tudományosan macron-i!

Éppen, ha  a magyarok balkáni, tehát nemzeti-büszke és rátarti attitüdben, mint a bezzegszerbek , akár saját magukkal is bezzegelhetnének,pl nem is kellett elrendelni kijárási tilalmat és kevesebben voltak az utcákon,mint Bezzeg Olaszországban vagy Bezzeg Sapnyol'ban.

A szerbek általában a magyart egyszerűen csak mongol-nak köpik le.

Hypermarketekben csökkenteni kell a nyitvatartási időt,mert a magyar,mintha bezzegosztrák lenne, aki nemzetipiacvédelmi okokból nem,a magyar csak járványügyi helyzetre tekintettel nem jár hypermarketbe.

Viszont online megrendelne árukat,azonban az áruházakban jellegzetes magyarok dolgoznak és bár főleg semmit tesznek vevők hiányában, arut összekészíteni magyar virtusosan basznak. Egy hét- 10 nap vállalnak összekészítést. A hiányzó árukat mesterséges Intelligenciapótolja, ha a hiányzóáru neve Florá-valkezdődik és ~SEPT nincsen, akkor ACTIVE FETPUTZLI-t ad ki. Fertőtleníteni akart a paraszt? - óggya a zsírot!

Kbasszák a magyart a munkahelyéről ésmunkaerőhiány keletkezik egyes területeken,mégsemjelentkezik a munkahelyéről KIBASZOTT ebben a helyzetben agitációs-propaganda okokból csak a KIRÚGTÁK szó használható a jósajtó helyesnyelvében! Tehát a sok hirtelen munkanélküllett valahogy mégsem áramlik jelentkezni a hirtelen keletkezett munkákra.

Bezzeg Ósztria! Ausztria nagyonfejlett ésminta és Igazi Első Osztályú EU-tagállam!

Van egy túrisztikaiközpont,Ischgl, ahol

bierpongkitzljelentesecsiklo_pecek.jpeg

Bezzeg Ausztriában a Wortspiele is nagyon fejlett, hiszen a Kitz, Kitzl és a Kitzili jelentése: csikló, pecek, romongró asszonyi nyelven egyszerűen csak kisfasz

Bierpong -ot játszó vidám és tökrészeg nemzetközi szines fejlett turista forgatag fertőzte össze egymást, illetve az az ominózus bezzegosztrák csapos a sípjával járdalt közöttük, a bezzegemberek, az igazi húha oiropidok között, és a sípja réseiből is fúúúúkálta vidáman a nyálcseppjeit,meg el is kérték a nyálas sípját nyálazni a vidám vendégek a fejlettnyugati bezzeg kocsmai sport kereteiben.

 

Kis módosítással: az Ischgl-i fejlettnyugati bezzegjátékosok tökrészegen a vírusos nyálukkal köpték bele a sörökbe a ping-pong labdákat, majd jól bevedelték

Kisundhaaiti!

bierponga.jpg

Bravo! Tschüßili!

Miközben Mailandban magában, nemhogy Olaszország Süd-Tirol régiójában is,több fertőzött és halott volt, mint ma Magyarországon.  Aközben. Muchacha.

Tanke scheeni Mathias Klepeisz!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3115562716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2020.03.27. 20:39:09

Nyugat se jo...aki ezt elhiszi 100%.ban az balek.

Frick László Intézet 2020.03.28. 04:34:32

@Burgermeister: Ezt...azt ezt ...most nem értettem. balek az,aki az Ischgl-.i Bierpong -ot elhiszi?
süti beállítások módosítása