900 Ft-ért akarnak adni egy 200 Ft-os budipapírt?

Semmi gond- pénzt kell küldeni rá az embereknek, hogy meg tudják venni!

AGGYÁ PÉNZT BUDIPAPÍRRA JOLI NYANYÁNAK IS AKI 1200 GURIGA BUDIPAPÍRT VÁSÁRÓTT FŐŐŐ!

 

Gyerekek, ehhez HarvardPhD-snek kell ám lenni!

azonnaliatfogogeco.jpg

Gyeplőt a lovak közé és biciklit az emberek alá, hogy utolérjék a szekeret!

A 444 és Prinz Dániel [egy Magyar Jeti leányvállalattól] "ötlete" -ám az egész  jóoldal csapásirányzatába bele van fonva:

screenshot_2020-03-23_444.png

 

Amúgy csak szólok, hogy

szarási szegénység van Magyarországon,

ha ráérek,kifejtem,de írtam erről már 10 éve is. Úgyhogy a szegény,aki eddig sem használt WC-papírt,majd haküldenekneki rápénzt,biztos WC-papirra költi.

A "menstruációs szegénység"-nek odabasz az otthonról tanulás !4!4!!44 

 

Csak energiaitalért meg kristályért kell kijárni!!4!4!Mert 800 Ft ára energiaitalra a menstruációs szegénylánynak is telik  naponta!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6215546760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.03.23. 09:30:52

A hatásógi árak bevezetése köztudottan hatástalan módszer a nyerészkedésből elkövetetett drágulás megakadályozására.

Szorgalmas Gyémánt 2020.03.23. 09:37:47

Azt el tudná magyarázni nekem valaki, hogy hatsági árak bevezetése hogyan károsítja meg a szegényeket? Amikor én szigorlazotam közgazdaságtanból, még nem volt ilyen fejlett a tudományág.

Frick László Intézet 2020.03.23. 09:46:10

@Szorgalmas Gyémánt: Princz Dániel PhD-s közgazdász egy rendkívüli,még a válsághelyzetek között is példanélkülien egyedülálló,a világgazdaság történetében először előforduló helyzetre, amit mondjunk taktikai távú Dire Straits-nek, hosszútávú,általános és stratégiai jellegű okoskodást másol be indoklásul.

Ráadásule helyzet kimenetelét nemis ismerjük.

Arra lennékkíváncsi, hogy a Harvardon ezt a trükkjét..a nyilvánvaló taktikaiőpolkommcélján túl()nemújságíró PhD-s)mivel magyarázná meg. Azontúl, hogy Magyarországon náci diktatúra van és egy ilyennel szemben ugye bármimegengedett.

Kommentelni nemlehet a Quibitet. A 444-en "vendégoldal"-ként jelenik meg asaját gyártásűmás-márkás termék.

Frick László Intézet 2020.03.23. 09:48:36

@Szorgalmas Gyémánt: Az ellenzéki kommunikációban kiosztott egyik csapásirány az, hogy az emberek pénze a válságban elfogyott.
Ez a kör abba a Járásilegenda rendszerbe tartozik, amiszerint az orbánJunta összeomlik,ha csődbe megy a gazdaság.maga alátemeti.Ezekszeroint most ebbe kell beleprovokálni a barmokat, jól csődbe megy orbán,megbukik.
Csak... aztán... Ilyen okoska törpök jönnek,mint drDr Princz?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.23. 17:51:58

@Szorgalmas Gyémánt: Mikor szigorlatoztál? Legyen minden ingyen akkor!

Frick László Intézet 2020.03.24. 06:18:41

@ripők: Mindegy,mikor szigorlatozott.

Az alap szókészlet és terminus technicus-ok semmit nem változtak azóta, hogy Robert S.McNamara,a mai USA hadi-és külpol meghatározó alakja a Világbankhoz nevezett át a jutalomállásába. A mai közgazdaságtannak még jó kifejezései sincsenek a Globális Spekulalizmusra.

Az oirópai dolgozók már térdepelnek a maradék oiropid kapitalistáknak,ugyan jönnének még és zsákmányolnák legalább ki őket újra. Az semmi,ahogy Harvey Wájnsztín nyakába,miközben egy nagy vajlingnyit szart,a nyakába ugrabugráltak le a budiban fiúk-lányok leszopni, hogy hátha kapnának szerepet, ahhoz képest,ahogy az oiropid munkásság utóvédjei imádnák, ha még lenne,aki hajlandó a hihhhhhhetetlenül értékesmunkájukat megfizetni.

Mivel te a számításaim szerint olyan 20-30-szor vagy okosabb,mint én,közgazdaságtanból is,meg szeretnélek kérni, hogy az okulásomra jelöljmeg forrásokat,amik engem segítenek eligazodni abban, hogy a Modern Közgazdaságtan minek nevezi és hová sorolja a Német Bezzegmódszert*,ami abból áll, hogy a fejletlen tagállamban a termket készregyártatja,sőt, csomagoltatja,majd leszállítatja az német anyacég raktárába és végülez az egész statisztikailag német terméklesz (a végmeót is az elmaradott nemigazitagállamban végzik) és a NÉMET GNI-hez nyom oda a mérlegen.

TOVÁBBÁ.

Most mindenki a gyógyszerengedélyeztetési eljárásoknak a jellegzetesen oirópaifejletten bürokratikus elhúzhatóságávalszámol,miközben nagy svejci gyóccercégek Afrikában 2-3 hónapalatt lezavarnakélőemberes (természetesen illegálisés tiltott) gyógyszerkisérleteket.

tehát... ö... ilyen... Oirópai környezetben.. az oiropid KÖZGÁZ...eaööeaaöööeee... ho..izé..aaoaa..sz'al.. hogyan írja le a jelent a múlt fogalmaival?

*Gondolkodtam, ne inkább azzal szemléltessem,ahogy Ingolstadtban a Győrben készreszerelt,indítható [saját erőbőlgurultak a végmeóhoz ésonnan tovább,meg fel a vasúti trélerre] 100% kész Audi TT-ket egy kicsit szét,majd megint összeszerelték,de te nem vagy autóbuzi...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.24. 07:00:18

@Frick László Intézet: Tegyél fel konkrét kérdést. Pl.: hol észszerűbb gyártatni valamit, ahol olcsó vagy ahol drága.
Amúgy nemtom, mi köze ennek a hatósági árakhoz.

Frick László Intézet 2020.03.24. 08:02:06

@ripők: Ezek a hónapok most az "ésszerűség" kategóriájában jó sok bullshit-et szikkasztanak le :D

Van ugye az IKEA-észszerűség(ez konkrét kérdésemis)Amikor ipari-tervező egyetemistáktól inkább a karrier mesés mézesmadzag-szerűségével,mint a szarospárezer koronáért megvásárolt ötletét csomagolásterveztetjük,majd Vietnámban legyártatjuk a vadonatúj szemetet & veszélyeshulladékot,majdkörnyezetszennyezőmódon Oirópába hajóztatjuk
úgy, hogy mamár szexbiztos ágy-portálokkontráznak rá az IKEA egy baszást ki nem biró szemettyeire

nos... az ikeaizmus az tkp KÖZGÁZ-tudományilag ésszerű is és van zöldkampányuk a mélytorkosabb beszopatásra.

Frick László Intézet 2020.03.24. 08:20:45

@ripők: Azért szeretlek,mert mindig meg tudod mozgatni a fantáziámat.
Tkp a Globális Spekulalizmus népszopatásának a főmotívuma ez a Princz Dániel-i Ésszerűség,aminek a szemléltetésére fel kéne találnom már végre azt a kurva időbuszt.

Ha ugyanis Orbán a múlt héten a pénzosztogatásban jelölte volna meg az árdrágítók elleni végsőcsapás fegyverét,akkor Princz Dániel a hatóságiárak ideiglenes bevetését veti föl tudományosan.És így tovább.

Az ésszerűségnek is van taktikai meg stratégiai távja.

Pl a polgári repülés booooooooooomjának van egy nagyon ésszerűmagyarázata,miközben a vele járó tüdőrák évente emberek tízezreit vitte el.

Nálam a cérna a WHO 2017.szeptemberi maldiv szigeteki konferenciájáról értesülvén szakadt el.

persze arra is volt egy ésszerű,logikus,sőt,tudományos magyarázatkomplexum, hogy miért kellett azt a Semmi Konferenciát ott megrendezni gondolj bele, hogy hány tonna különösen szennyezőpapírt (a gittet,amit rágtak)kellett elégetni a szemétégető korallnyulványon.Persze PET-palackokkal aláágyazva azok jobb gyújtóhatása végett... Ugye,a "sérülékenység" hogy a WHO munkatársai a bőrükön érezzék, hogy a Globális felmelegedés mennyire veszélyes.. aztán megint 2tonna gittet rágtak rá...

Te... én...pl a picsaautófejlesztés kapcsán, mint autóbuzi... aztán a Joint Vision 2020kapcsán, azaz a Nixoni Politika a 2000-es években című műsorral kapcsolatban is átfuttattam pármillió un "ésszerűségi" magyarázatot,de mindig az derült ki,ami az Iraki Invázió , az Afganisztáni beavatkozás vagy az Arab Tavasz vagy az Aszadtalanítás ésszerűségei kapcsán, hogy a lé,a lé,a levek,azok nagyságrendekkel többe kerültek,mint a hús.

Olyan... ésszerűnek tűnt a kadhafitlanítás, csak.. most már így, hogy tudjuk,mi lett az ára, nemannyira tűnik ésszerűnek,hát még az aszadtalanítás.

Ésszerűnek tűnt felhagyni a szar, papíralapú ócskaújságírással,demost lassan az derül ki, hogy ... portaszolgálatos funkcionálanalfabéta pultoslányok is vannak olyan tökös újságíró csajok,mint aki ostoba picsát az index gulyás gergelyt enni kiküldött...

A kommentjeimet kellemetlen olvasni a sok elütés ["helyesírásihiba"] meg a szar szóközbillentyűm miatt,de..a kommentjeim szinvonala attólmég nem gyöngébb,mint amit a hvg slapajjai naponta művelnek és... arra is van "ésszerű" magyarázat, hogy miért Vonnákné Hajtós Ildikót kell "újságíró"ként fizetni, miközben ezer jó papírújságírónk azóta leszerelt és széklábat farag a civil kintiéletben...

Ésszerű,ésszerű a magyarázat, hogy az évi 400millió veszteséget termelő papír Népszabadságévi 3 milliót kereső újságírója helyett az évi egymilliárd tiszta profitot termelő vállalatnak egyévi egymillióba kerülő Vonnáknéval kell az olvasói agyát mosatni,de akkor is...

ésszerűség..
Köszönöm,Ripőköm,rád mindig számíthatok, kár, hogy ennyire útálsz :D

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.24. 09:02:23

@Frick László Intézet: Nem utállak, érteni vélem a becsípődéseidet, de hadd döntsem el, hogy Neked vagy az agymosodának hiszek.

Frick László Intézet 2020.03.24. 10:08:47

@ripők: jajjajjja,nemnemnem
Nehogy az felmerüljön benned, hogy én elvárnám,bármitis nekemhiggyél el, dehogyis. Minek nézel,politikai tisztnek, index-kommiszárnak? Mi vagyok én,Magyari Péter?-dehogy.Annak indultam,dehusznéveim elején sikerült lejönnöm az alkoholrólmég az idült fázis előtt, bár a májam már szúrt és voltak deliriumos jellegű rémálmaim.

Nem.

Maradjunk az ésszerűségnélés annál, hogy taníts:
1. Miértkéne nekemaz IKEÁ-ban megvásárolnomamárkázott szart,amikor az eredeti vietnámi bérgyártatómegküldi nekem az alibabán a hatodáért.

Egyáltalán: Ha arökamiémróllekúroma huzatot,miért kellene nekemkitennem alomiba és 350000-ér az IKEÁ-ban azt a vadonatúj hulladékot megvennem,amineka "kárpit"-ja az a kanavász,ami az eredeti őskanapémnak amatrac-alja se volt (mert annak is gyöngéllette volna a kárpitos Csinszka lánykorában.)

Vagy ha akutya megeszi az IKEA kanapém csücskét,mi az ésszerű abban, hogy gyorshitelt kapok fel 350000-et, hogy 500000 -ért egy pont olyan egyszerhasználatos vadonatúj hulladékkanapém legyen,amikor akárpitos 100ezezrért rendes kárpittalésmegerősítve a tömetét,ülőlapjátmegcsinálja nekem majdnem igazira 100000 ért, súgy csak 1750000-be kerül?
Ha szerintemakuplung a Sachs,akkormiértkéne nekem az autógyár emblémás "gyári alkaatrész" dobozában megvennem,amikor a Sachssaját (bér)gyártatásában negyedannyiba kerül?(Az autógyár nem tudja akuplung szegecseibőla sachs-betű kitörlésére kötelezni a Sachs-ot)

tehát :Miért kéne nekem az indexet támogatnom,amikor azt a szövegminőséget meg tkp tájékozottságot Hartainé Kis mariska blogjábólingyen olvasom ki? Mínusz politikaikommunikációs aljasszándékok?

vagy miért az indexet támogassam,amikor még vagy hat forrás ugyanazt írja ugyanúgy?

Szorgalmas Gyémánt 2020.03.24. 13:16:32

@ripők: Elég régen, akkoriban még nem krdeitrendszerben lehetett lébicolni, hanem évismétlés meg hasonlók követkztek, ha nem sikeürlt valami.
Ami a lényegi részt illeti: miért ne fizzesen az, aki el akad adni valamit annak, aki mgveszi?

Frick László Intézet 2020.03.24. 15:25:04

@ripők: Ma ugyanúgy számít a politikaimegfelelőség mint ivarérésem hajnalán. Ma csak a magamfajta senkik engedhetik meg maguknak azt, hogy Ismerős Arcokkoncertre is elmenjenek (és csak azért útálják Nyerges Attilátmert részeges,nagyképűés a bőrmellénye gombjaivaltönkre teszi a Duesenberg gitárja hátát)meg Elefánt koncertre is.Meg vad FruttikKoncertre és mégNagy Ferenc tánczenei előadőés fiai koncertjére is.
De ha ismert popzenész lennél és pl híres,egész karriered alatt foshatnál, hogy ki után lépsz szinpadra,ráléptél-e Eszter torkára és úgy egyszerre, ahogy az index gecik meg a jógyerekek diktálják és még egészen marginális esetekben sem lenne szabad másvéleményednek lenni,pl ha jelentős haladó ellenzéki újságíró lennél, titkolnod kéne, hogy ha szerinted Lovasi Tűzijáték délben című lemeze jelenleg az egyik legjobban kevert hazai popfelvétel.

Szóval ugyanúgy van,mint KISZ-es koromban,sőt, nyomorékabb. Mert KISZ-es koromban,akik diktálták a politikaimegfelelőség kritériumait, azok értettek a politikához,tudták a történelmet meg a földrajzot.

Most meg olyanok határozzák meg, hogy mi a politikaimegfelelőség kritériuma,akik politikai alapfogalmakkal sincsenek tisztában, csak sima stréber másolós-utánozósmajom karrierista seggnyalók.

Tudod,Ripők,a szocializmusban is voltak politikai stréber seggnyaló gecik mint rakásra az indexben meg a 444-en, de ünnepség után bevittük őket az iskolában hugyaldába és lepisáltuk őket.

Ez a bajom Ripők,és ha érdemben meg tudod cáfolni, amit ideföl MUTATTAM (ez nem a véleményem, hanem EZ VAN) kinyalom a segged Budapest főterén fényes nappal.

Az nem cáfolja ám, hogy "Orbán ugyanilyen". [->óvodapedagógiai alaptétel] Sőt.

Liberálisnak kéne lenni -de liberális nincsen és ha ezeken a nyomorult,szánalmas stréber geciken múlik,nem is lesz már soha.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.24. 15:40:13

@Frick László Intézet: Szívesen társalognék arról, hogy miért alakultak így a hazai médiaviszonyok, de az óbánozás dedó, a zseniálisferencezés, piroskázás és háttérhatalmazás elvisz minden ütést. Végigmentünk ezen, többször. Nincs értelme.

Frick László Intézet 2020.03.25. 05:47:20

@ripők: De van értelme,mert a harmadik sortól,amit írsz,az nemkomoly (ésnemazt mondtam)és dedó.Még két kisérletet adok magamnak....ha nem tudom megértetni veled,mi a bajom,feladom,lemegyek a kamrába,szórok a disznók kukoricájából a sarokba és beletérgyeplek.

1.kisérlet: Ez ugye egy olyan ország,ahol a plázabutikos csaj kijelzőujjazva búkál a pultocskája mögött s ha benéz egy müllercili alakú büdösnéni,ő visszapillant azzal, hogy be ne gyere,hülyepicsa,a kurvának is baja az is, ha a paraszt nem állmeg -vagy ha megáll. Nem folytatom ezt a körmagyart.Volt egyszer, holnemvolt egy Dr MüllerCecilia,aki nem így beszélt ám,mint ahogy most megismertük,amikor küzdött, harcolt,intrikált és furakodott a pozíciójáért,amiben most jól megszopta,de nem fogod elhinni,négy dandártábornokkal még kezet is fogtam,ha nemis velem álltak persze szóba, akik gördülékenyebben és szebben beszélnek magyarul,mint Szőke Zoltán a Barátok Közt forgatási szüneteiben.

Van Orbán Viktornak egy konkrét és valóban súlyos problémája,mégpedig az, hogy nem tűr a környezetében okos és alkalmas embereket a pénz- és a külügy kivételével. Ez nem csak Orbánnal van így,én,mint zseni és csodagyerek,ráadásul autisztikus tüneteim sincsenek,még csak buzi sem tudtam lenni,ráadásul lejöttem a piálásról, egész életemben szemben az árral ezt a körmagyart tapasztaltam. Most figyelj,mert mindjárt a dramaturgiai tetőpont következik.

Ehhez kérlek,nyisd meg az alábbi videót:
www.youtube.com/watch?v=OwObVUf-ri0

-megvan? -told a csuszkát kb a 53:22-höz és nézzed... egy-két percig,tovább nemkell,némán is nézheted. -Megvan?

(ez volta poenhoz a tadamm)
56:00 Kibontakozás.

Tehát adva van nekünk egy Dr Müller Ceciliával és DrDrLakatos Tibor tábornokkal agyonbaszott helyzetünk -

szün.: Hátha neked jobb a füled,mint az enyém

HANGGAL HALLGASD, KÉRLEK
hátha te kihallod, hogy ez a be nem mutatkozó faszimelyik portál dolgozója...

12 percet foglalt ki magának a sajtótájékoztatóból. Beszélni,fogalmazni képtelen, nagyképű,lesajnáló és főokos,kurvára unják már a véle egyoldaliak is. Ha Arató Gergely lennék,akkor azt fedezném föl, Orbán Viktor bérelte ki Gulyás Gergely jobbszínben feltüntetésére,de nem.

Ez az embera magyar sajtómunkásság állatorvosilova. Egy puskás peti,a valóban bajszos szar a zsűriben. Egy dallos bogi,aki annyira se tud,mint akiket zsűriz -viszont pont annyira nagyképű,mint Uj Péter,akinek legalább van szép múltja hozzá.

a második sokkal rövidebb lesz:

2. kisérlet

Fennkölt és igen magas motívumokról szeretnélek beszélgetésre cselezni,teháthogy ne viselkedj velemúgy, mint a fenti videón a kopasz nagypofájú,beképzelt, akinek az egyik kérdését magyarról-magyarra Gulyás Gergely sziveskedett lefordítani és kiderült, hogy három szó.

Szóval...miközben mi magas röptében (mondjuk te letalpalva a tollaslabdát...rá az ütővel...)
Aközben magyar művezetők multinacionálisoknál naponta küzdenek az alábbi problémával,a további szereplők 18-32 éves szakmunkások és érettségizett-de betanított sori dolgozó GYEREKEK.

Adva van a kibaszott konténer,amit a kész darabokkalmeg kell tölteni.

A konténerben vannak sorok, szintek és oszlopok. Ritkán ad- hoc,igen gyakran előírásosak. Van ráadásul egy [tegyem hozzá:kibaszott] etikettje is a konténernek, ami Kínában egy QUERkód vagy mi a gecim,de Fejlett Oirópai Viszonyok között kézzel írt számokkal és betűkkel, ceruzával kell kitölteni- ezt még nem tudtam kinyomozni,miért.

1.1. A dolgozó passzív szókincsében szerepel a sor,szintés az oszlop szó. Felfogja, hogy magyarul vannak, ha magában lát egy oszlopot,összekapcsolja,ha sorban áll,tudja, hogy sor,és ha a plázában taliz,akkor majdnem mindig eltalálja a szinteket vagy ráhibáz vagy addig kisérletez.

De ha ez a három egy konténerben van,ennyivel már nemboldogul

Ha mégis:

Számtan: FEJBEN (mertnem engedik a multik bevinni az okoseszközt) FEJBEN ki kéne számolni, hogy ha egy szint 9X36
és hat szint van a konténerben,akkor hány darabot kéne felírni az etikettre, ha...
átállásig nem lett tele és meg kéne számolni

meg ilyesmi.

Ezzel van nekem a legnagyobb bajom,Ripők, hogy te is fentről lefelé,enyhe, tényleg joviális és szinte Kung Fu Pandá-s lenézéssel nem akarod megérteni,mit hablatyolok,miközben azoknak a generációknak,akik számára te már egy 40 pluszos ősszardarab öregember vagy

Nincsenek nekik annyira magasröptű gondjaik,mint neked vagy nekem,sőt,azt sem értik,mi a fasz baja van a művezetőnek.

Ahogy az iskolában megszokták, vagy becsempészik mégis az okoseszközt (ha kibasszák őket a munkahelyről,majd sírnak és azt mondják,őkakarták nagyon, csak a geciművezető,az!)vagy megkérdezik a szomszédot,neki mennyi jött ki és valamivel többet vagy kevesebbet írnak be

a számokat te is el tudnád olvasni,a betűket viszont csak én,mertén többezer HHHH szinte analfabéta ember un "malacfark" stílusú kézirásávalvoltam kénytelen találkozni már.

Kérlek,a két feltevésem/kisérletem tanulmányozd át.. Ha megint ügyesen ki akarsz bújni,akkor ugyanúgy köpjél le nyugodtan:D

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.25. 06:57:16

@Frick László Intézet: Hannibálfingszerűen ostobázol és lekezelőzöl általánosságban. És nem veszed észre magad.
Amúgy én sem értettem, hogy melyik ponthútól van az az 50+ csóka (nokedlis.hu vagy mi?), aki nyilvánvalóan még okoseszközök és mindenféle fujjfujj nélkül lett ilyen, amilyen.
És mégegy sunyi, de orrfacsaró Hannibálfing, hogy Neked, mint zseninek előbb-utóbb el kell jutnod odáig, hogy megengedőbb légy a nemzsenikkel szemben.
Amúgy érdekes volt látni Gulyás kikacsintását, amikor a kínai állami médiáról esett szó. :-D

Frick László Intézet 2020.03.25. 07:39:40

@ripők:
1. Gulyás Gergely az egyik legpocsékabban rosszul hazudó orbánszolga. Varga Judit a másik,de ő még súlyosan szégyelli is magát,nem csak belepirul.

2.Általános a téves felfogás,miszerint a zseni,az pozitív ("dicsérő" ill.büszkélkedős) és még jelző is.Mint zseni,ezúton is elismétlem:kurva nagy kibaszás zseninek lenni, hacsaknem Rheydt-ben született az ember és hozzá testi, tehát lelki nyomorék is az ember,mint Dr Josef Goebbels,amai csapatépítésimarketing atyja. Aki SZINTÉN zseni volt egyébként.

3.Nézd,nem tudok megengedő lenni. A liberális alapfelfogáslényege ugyanis:
"Tedd azt másokkal, amit magaddal szemben elvársz."

Tehát ha én táp nélkül,mindössze sertésanyatej, egységes abraktakarmány,kukoricadara,a moslékot nem részletezném,mert letartóztat a Zónijó,de annyit elárulok, hogy a sertések bélflórája erős védelmi képességeit mamég az a brit vagy a macroni tudomány is képes elismerni,ami képtelen felfedezni a nagybrittán sertés Bergen-Belseneket a kocák Mauthausenjeivel. Tehát ha én 6 hónapalatt sertéseimnél képes vagyok elérni a 100 kg-os vágósúlyt úgy, hogy ne zabáltassak velük mérget, gyógyszereket, ami segítségével 20kiló csapvizet csempészek a bőrük alá,mint egy elismerten igazi fejlettagállami holland vagy dán sertéshúsnak látszómasszát gyártó,akkor joggal várom el egy újságírótól, hogy ha azt hiszi, hogy ő mennyivel különb a szerinte náci diktatúra kiszolgálóinál,akkor mutatkozzon is be és ne basszon ki a többi bátor sajtómunkássaal azzal, hogy egy hármom szavas kérdést 12 összetett mondat töredékből kutyulössze,miközben beképzelt nagypofájú gesztusokat meg tud ésképes tenni.

7.Meg szeretné semmisíteni gulyás Gergelyt és az Orbáni Agitációt,de beszélni sem képes, nemhogy fogalmazni.

Milenne vele, ha bolgár újságíró lenne és a kopasz bolgár tábornoknak kéne kérdést feltennie? Az ugyanis nem egy Galuska Zsuzska szelid egy gulyásgergely,hanem a sajtótájékoztató adók műfajában az uj péter szám' :D [lásdmajd a délben felugró bejegyzésemben a videót:D ] .

Hannibal esete más... Ővele szemtől-szemben is ültem már,beszélgettem vele, szívott be az elviselhetetlen szájszagomból meg ilyesmi.Hannibalt én teljesen megértem,a politikai hasfájása az agyára is ment meg szemüvege is lett. Nem tudunk egymással mit kezdeni,ő simán orbánfasszopó onlywrite emberneklát, miközben a szemüvege alkalmatlan a szövegeim értelmező olvasására. Ettől FÜGGETLENÜL Hannibalt olyan értékes embernek látom, hogy mind a két vesémet is odaadnám neki,ha passzolna.

Neked csak az egyiket:D

Frick László Intézet 2020.03.25. 07:44:06

@ripők: Kínát,Kínát szerintem hagyjuk, hiszen te elhiszed,amiket az indexmeg az oirópai sajtó ír és Erdogánt is jobb, ha hagyjuk, hiszen te azokat is elhiszed,amikkelúgy basszni gondolják Erdogan karakterét, hogy hátha a Geci Cigány halmár bele végre.

kedvencem a lélegeztetőgép, akommunikációslózungra gondolokmost...a fegyverre,amibe bele fog bukni a náci junta... ,ehhez van egy játékos feladatom,tegyükfel, hogy BezzegAusztria hajlandó nekönk 11202 lélegeztetőgépet adni.megvan? Most számold azt ki, hogy az Úniós Jogszabályoknakmegfelelőenkb hány hónapalatt tudná fizikailag is átadni Bezzeg Auszria.. a reá jellemző igéret-megtartási rátát (teháthogy fizikailag baszna egy csatlakozót is átadni egy géphez is) ..Megvan?

És ehhez képest kína repcsifordultávalküldött lélegeztetőgépeket.

Köszönöm a figyelmed:D

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.25. 08:00:14

@Frick László Intézet: Nekem belefér, ha te nem vagy megengedő a rajtad kívülálló világgal. Feltehetőleg nem vagyok liberális. Ezért mondtam, hogy nincs sok értelme újból ráfordulni erre.
A Hajrá Magyarország feliratú kartondobozoknak persze örülök, a keletre küldött fürkészek és portyázók derék munkát végeztek. Te nem röhögtél, amikor láttad a raktérben bújkálni? :-D

Frick László Intézet 2020.03.25. 08:45:26

@ripők: Bár számtalan androgógiai sikeremmel is büszkélkedhetnék, amihez igazán értek,az az óvoda-és kisiskolai (felzárkóztató) pedagógia.

Megpróbálok a Kettes Számkör-ön belül maradni,már csak azért,mert ezt még egytől-egyig minden olyan jógyerek,aki azt kérdezte,mit iszom, mit tolok,hová gurult a gyógyszerem és miért szedtem be annyira sokat és piáltam rá vagy miért nemszedem már be végre

valamint a készérveik közül:
tudnám-e ezt értelmesebben, milyen nyelven írtam, próbáljammeg ezt magyarulis, és ezzel mit szerettemvolna mondani,ha tudnék fogalmazni

meg ilyesmi
Szóvalaz összes jógyerek még eddig beszopta a Kettes Számkört és kioktatott a Kettes Számrendszerrel kapcsolatban, hogy az a számítástechnika számrendszere és mint ilyen,a csúcs is.
vannak még azok a helyesírási hibás-ak,de azokat hagyjuk.

tehát vannak a dolgok pedig:

-nyilvánvalóak
-nemnyilvánvalóak

Pl vannak ócska,kontár és balfasz zsebesek Városikörnyezetben,pl a Bosnyák tér környékén... VárosiKörnyezetű töm'köz' eszközökön,egyebek.ki nem látja,a legesleghígabbra ivott agyú alkoholista öregnéni is úgy látja ezeket a zsebeseket,mint az éjjellátó-hőkamera az USA/Mexikó Clinton-Obama Kerítésnél a migrácsokat a Nemzeti Gárda rendszeresített eszközein.

És vannak a kőprofi zsebtolvajok,nem most, hanem békeidőben, amikor tele turistákkal a Váci utca,akkor...

Szakmailag...lehetséges a felismerésük,pl ha valaki Korunk Kosztolányi-ja,Krúdy-ja vagy Karinthy Frigyese szeretne lenni vagy Gelléri Andor Endré-je,akkor szakmai alap,hogy a Deák téri aluljáróban pihenő hesszelőket az egyéb román cigányoktól,alkalmi kurváktól, pihenő kuldusoktól és a hajléktalaanoktól el tudja különböztetni.

Nem dicsekvésből mondom,de nem Városi Környezetből származó,tehát ideológiailag is fejletlen ember létemre még magát a kőprofi zsebest is felismerem,ritkán, nem csak a "futár"-t.

Néha a váci utcai zsebesek annyira unják, hogy nem ismerik felőket,hogy afféle provokatőrségeket szoktak csinálni,amiket SzilyLaci a maga szakmájában,pl a falhoz állok és akkor a fal és a hátam közt furakszik át ,nem a futárja,hanem maga a zsebes.

Eddig megvan?-folytathatom?

Megmondom neked az őszintét,Orbánékon nem nehéz röhögni,annyira balfaszok, hogy 40évvelezelőtt az ilyeneket még kihúzták Kaposiék a rádiókabaré forgatókönyvéből Orbán környezetében rakásra vannak akkora barmok,mint Dr Kovács matematikus, jogász ésÉS-főszerkesztő K.őrgy. volt.CsupaIlletékes Eltás.orbán a legilletékesebb.
"Virológusaimmal konzultáltam. " "Nekem vannak [ezzeimés ezzeim].Én, nekem, az én miniszterem,küldtem a miniszteremet, aki"

Hát itt van már mindjárt dr Szeszili.

Ezzel rögtön rátérek arra a problémámra

ami miatt ki is tiltottak engem a HVG alól,mert meg mertem kérdezni, hogy Miért "mészáros"-nak tette föla bátorkérdését Oroszi Szeszili Babett,miért nem pl annak,aki miniszter, TEHÁT KÖZSSZEREPLŐ tehát közsszereplő és a vállalatiméretei többszörösét teszik kia "mészáros" valóságos, titkos, tényleges vállalatiméreteinek.
Erre?-kitiltottak.

tehát igazából azon nem tudok muchacházni,amikor egy közimsert balfasz orbánista balfasz.
most..olyant kérdeztél, hogy tudok-e a kínai humoron nevetni.

nem,nemtudok,
ugyanis a kínai humorban van két bohóc,és ezek közülaz egyik a saját lábában hasraesik,mirea másikkiröhögi és errea kínai néző úgy kacag, ahogy mi itt Magyarországon csak Móka Miklós vidéki haknijain,óvodás korunkban láthattuk.
én ezt a kínai humort pont azzal a zsibbatdt, mosolytalan lárva arccal nézem,mint orbánék balfaszságait.

mit nevessek rajta?

De amikor az index női újságírói karának a müller szeszilije azt hiszi magáról,hogy ő egy falllaccsi..na,azon se tudok nevetni.

Ez van.

valami..kurva nagy baj lehet a humorérzékemmel.

Kétségtelen, hogy ha az embernek van politikai hasfájása,tud akkor nevetni,amikor Szeszili néni arcáról azt a vágyat olvassa le, hogy amint hazamegy és a gumicsizmát lerúgja,még a konyhakredencnél állva bedob kétszer egydeci brendit. Majd.ha este lesz.

vagyis számomra Ősz Ferenc a szakmai minimum.

nem HadháziLászló ,aki előre elröhögi a szánalmas poenjait.

lábjegyzet a kínai humorról:
Láttál már 3-4éves óvodásokat artikulálatlan,leginkább fókák és sirályok hangjait hallató ökörködéseit,amikor csak úgy akiadott óiá áió uaaa hangjaikon röhincselnek?
Ez a kínai bödőcs szint a kínai humorban.

Frick László Intézet 2020.03.25. 09:22:40

@ripők: ... és hazudtam,mert van valami,amin gurulva-bukfenceve tudok röhögni,mert addig tudsz te jókat röhögni,amíg Orbán mindenkinél (jóformán,kivéve a felesége, valamint a pénzügyekés külügy) okosabbnak hiszi magát. A bolgárok viszont úgy gondolkodnak,mint Gyurcsány,aki élvezte azt, hogy nálánálsokkal okosabbakat csuklóztat.

Elképzelem, hogy Orbán meggondolja magát és egy ilyen szakemberrel,mint ez a bolgár katonaorvos és humorista
gyalultatja a magyar sajtó tökfejeit:
Венцислав Мутафчийски

Óriási. Komolyan,képzelj el egy magyar orvosezredest,aki úgy beszél a sajtómunkatársaival,mint Uj Péter beszélt (a nekem Hannibal által linkelt interjúban) Rangos Katalinnal.
Nálam az Ősz Ferenc szája sarka elhúzásaa bruhaha...akkor gondolhatod,mi a bukfencelés röhögésmiatt :D

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.25. 09:29:11

@Frick László Intézet: Pironkodva ismerem be, de én a púzáson is szoktam nevetni.

Frick László Intézet 2020.03.25. 09:44:25

@ripők: Kínai kulturgenetikusok szerint ez az egyik bizonyítéka annak, hogy a magyar és a kínai népek rokonfélék. Hiszen a kínaiak egyik kedvenc humoros jelenete a Tenkes kapitányából a nemes iszapos,meg úgy általában a hülye labancok mind. És Egbert. A kínai nők szerint Frau Egbert is.
Emlékszem gyerekkoromból, hogy anyám,amikor felnéztem az olvasásból a Tenkes kapitányában a nemesiszaposra,azt hitte, hogy fáj a fogam,pedig annyi már nálam az Ősz Ferenc Nevetés.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.25. 10:08:17

@Frick László Intézet: Vannak ilyen nevetőgyakorlatok. Anyám szerzett régen ilyen jógás VHS-t, amin egy térdeplő, szája előtt összehajtott kendőt tartó, talán indiai manusz beszélt, hangalámondással. Egy másik csinálta a gyakorlatokat, ő meg magyarázott, instruált. A nevetőgyakorlatnál majdnem nevetett ő is.

Frick László Intézet 2020.03.25. 13:17:22

1. sz.Nevetőgyakorlat -kifejezetten @ripők: számára:
1.Én vagyok Csili-Csala Szeszili néni.
2.Tudom a megoldást a vírushelyzet problémamentessségre.
3.Piri-a-parádé eltörlöm Orbánékat ésmindent Somogyi Zoltán meg Gáljé Zoltán kezébe adok. Tudod, ez a Gáljé találta ki azt, hogyan ne legyen az idén télen hajléktalanprobléma meg egyáltalán semmi sem probléma Budapesten.
4. Nem fogom felsorolni a Jók és Igazak Arcképcsarnokát, ki kicsoda és mi lesz ebben, tudod, van az a faszi,aki,amikor meglátja a stábokat,előzékenyen nagyterpeszbe szokott állni, na. Tudod... a főpolgármester szerepében az a bicós, faszi, az lesz a főhajjakend,de én ebben a nevetőgyakorlatban két dologban leszek ikrásan zselés geci:
-az egyik az, hogy a szóvivőkközött ez az ismeretlen kopasz csávómeg az indexes picsa a Flintstone Vilma néni szemüvegével benne lesz.

Nem tudom,azt még azértmegfontolom, hogy Dr Cseh doktornő legyen-e az országos tisztifőorvos, szerintem kamón-kamón :D

A másik az, hogy a lélegeztetőgépeket egy nagyon fejlett Úniós Igazi Első Osztályú Tagállamból rendelik meg,ami bezzeg és minden.

Már nevetsz,remélem :D

Mert én kurvára.

lábjegyzet:Nem, dehogy Orbánék még ellenzék szintjén se Új Zélandon zárnám őket karanténba mind.Orbánt meg Orbánnét egy kétszemélyesbe. Duplapoen :D

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.25. 14:24:46

@Frick László Intézet: Szimpla síklogika, bravó. Megint azzal vitázol, amit szerinted a magamfajta nemzsenik gondolnak. Így is megfelel, ez is nevetséges.

Frick László Intézet 2020.03.25. 14:56:05

SOMOGYI ZOLTÁN Hátö az ellenzéknek a legnagyobb problémája a csatornának..a csatornáknak a megtalálása, hogy hogyan tudja kommunikálni aa zálláspontját,ésö eeztegyébként városikörnyezetben az önkorményzati választás azt mutatta meg,hogy városikörnyezetben most úgy tűnik ezt meg tudja tenni, tehát városi környezetben az ellenzék tud magának többséget teremteni, ö minélvárosiasabb környezetben.Ugyanakkor a zország többségének a fogyasztási szokásai [IRÓNIA!] ö még kedvezőek a kormányzat számára abbóla szempontból, hogy tudja, hogy amit nagyon sokszor mond el [MIMMEHALUNK A SZAREGÉSSÉGÜGY MIATT NEMKÉSZŰTÜNFEL A KORONAVÍRUSRA] nagyonsokhelyenmondel [SZAROKTATÁS,KITÁNTORGÁS,MÉLYSZEGÉNYSÉG!4!!] nagypénzelmondel az nehezen írható felül. Pláne, ha olyan félelmeketébreszt [ÉVENTE EGY KISVÁROSNYIAN HALNAKMEG A KLORMÁNY SZAREGÉSZSÉGÜGYE MIATT!4!] amely amelyek ö amely félelmek miatt a zemberek odaROHANNAK a kormányzathoz, hogy segítsetek nekünk ugye más okból, depéldául a koronavírus nemsokára ilyen helyzetet fog teremteni a zországban amiko amikora mindenki a kormányra fog figyelni,mindenki a megoldást fogjaKé a kérni követelni a kormánytóléshebbanakormány jól reljesít abban politikailag nagyonjól kijöhet, de békeidőben is a öaa kormányzatnak szüksége van megteremteni azokat a felületeket, ahol avbálasztói felé rohannak,a ümigránsok nyeméemlitettema zelőbbi felsorolásban
RÓNAI EGON Most már ne is menj bele részletesebben

@ripők:Jó,látom,ez nemjött be,mert azt hiszed, hogy vitázom,nem.
Jó,akkor ez nemis az én szövegemlesz:Fogtam és hang[betű]híven leírtam az Ellenzéktótumfaktumának, tulajdonképpen ez az alternatíva,ma az Ellenzék Kommunikációjának ameghatározó "kopaszembere". (Ezt fogom a gulyásgergelyevő kopasz újságíró szövegévelis csinálni, ha lesz rákét órahosszám,betűhíven leírom)

Ez az ATV-ben hangztt el

SOMOGYI ZOLTÁN jajó,most már nincs időnk rá deö hogy ö u ugyanez volt korábban az hogy a a migránsokkal szemben a kormány szoknyája alálehetett bújni.Ezzel a zellenék nagyon nehezen tud mit kezdeni népszerűtőő drogokat kommunikálakormány márhogyö a többség számára népszerű, félelmet kelt

és egyébként nála van a sajtó
nála van egy csomóminden

Frick László Intézet 2020.03.25. 15:08:09

@ripők: még egyszer bekopizom
SOMOGYI ZOLTÁN Hátö az ellenzéknek a legnagyobb problémája a csatornának..a csatornáknak a megtalálása, hogy hogyan tudja kommunikálni aa zálláspontját,ésö eeztegyébként városikörnyezetben az önkorményzati választás azt mutatta meg,hogy városikörnyezetben most úgy tűnik ezt meg tudja tenni, tehát városi környezetben az ellenzék tud magának többséget teremteni, ö minélvárosiasabb környezetben.Ugyanakkor a zország többségének a fogyasztási szokásai [IRÓNIA!] ö még kedvezőek a kormányzat számára abbóla szempontból, hogy tudja, hogy amit nagyon sokszor mond el [MIMMEHALUNK A SZAREGÉSSÉGÜGY MIATT NEMKÉSZŰTÜNFEL A KORONAVÍRUSRA] nagyonsokhelyenmondel [SZAROKTATÁS,KITÁNTORGÁS,MÉLYSZEGÉNYSÉG!4!!] nagypénzelmondel az nehezen írható felül. Pláne, ha olyan félelmeketébreszt [ÉVENTE EGY KISVÁROSNYIAN HALNAKMEG A KLORMÁNY SZAREGÉSZSÉGÜGYE MIATT!4!] amely amelyek ö amely félelmek miatt a zemberek odaROHANNAK a kormányzathoz, hogy segítsetek nekünk ugye más okból, depéldául a koronavírus nemsokára ilyen helyzetet fog teremteni a zországban amiko amikora mindenki a kormányra fog figyelni,mindenki a megoldást fogjaKé a kérni követelni a kormánytóléshebbanakormány jól reljesít abban politikailag nagyonjól kijöhet, de békeidőben is a öaa kormányzatnak szüksége van megteremteni azokat a felületeket, ahol avbálasztói felé rohannak,a ümigránsok nyeméemlitettema zelőbbi felsorolásban
RÓNAI EGON Most már ne is menj bele részletesebben
SOMOGYI ZOLTÁN jajó,most már nincs időnk rá deö hogy ö u ugyanez volt korábban az hogy a a migránsokkal szemben a kormány szoknyája alálehetett bújni.Ezzel a zellenék nagyon nehezen tud mit kezdeni népszerűtőő drogokat kommunikálakormány márhogyö a többség számára népszerű, félelmet kelt

és egyébként nála van a sajtó
nála van egy csomóminden

RÓNAI (közbevág) de ezért lehet Richárdnakigaza abban, hogy
egységesen kéne fellépni megszólalni

és az legalább erőtmutatna

Frick László Intézet 2020.03.25. 15:12:27

@ripők: ..nagyon kellemetlenülérzemmagam... öö...a..eee...ho... hogy honnan feltételezed te azt, hogy én azt hinném, hogy a JókésIgazak hívei... eee...gondolnánakbármit.Dehogyis! Eszembe nem jutna netokrációban önállógondolkodást feltételezni.Akkor mire valóak a véleményformálók,ha még az embereknekgondolkodni is maguktólkéne?Hm?

Még csak az kéne,gondolkodó ember.
:D

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.25. 16:18:05

@Frick László Intézet: Az igazán vicces a rengeteg Okos Nyuszi, tökmindegy, kinek, minek a hívei. A sok, magát önállóangondolkodónak vélő. Ne vedd sértőnek, de az, aki tényleg, mindentől és mindenkitől függetlenül gondolkodik, az teremti a maga valóságát, nem pedig feldolgozza a létezőt.
És akkor még nem is mondtam az atavisztikus csoporthoztartozást vagy épp a heroikus, világgalszembenálló mindenkinélokosabbakat.
A kész dolgok nyilván mindig kompromisszumot jelentenek, de lehetetlen mindent magunknak újraalkotni. Idő sincs annyi és bizony a tévedés lehetősége éppúgy ott van, mintha egy számunkra szimpatikus, a világképünkbe passzoló kiválasztása esetén.

Frick László Intézet 2020.03.25. 16:36:28

@ripők: Abban a társadalomban,amiben vagyunk,ebben az oiropid netokráciábana vitatás abúzús.
Te pl eddig még soha nem vitatkoztál velem.
Kettő (figyelj,ez nemvéletlen :D )2lehetséges vam:
1.Elfogadás,egyetértés, brencs.
2.Elutasítás,gyűlölet,ellene-ellene, tagadás, hujjrá.

Több nemlehetséges.

Azok a köcsőg,múltbavezetúő elmaradott görögök voltak,akinél a vita a gondolkodásedzésevolt, valamijen új gondolat jövesztése régi gondolatok

eh,mit használok mármegint,gondolat.
Egy olyan társadalomban,aholaz autós más autósokat megfigyelőokoseszköze egy applikációsegitségével aPlizei -hez van bekötve és ha nem tetszika másik autós,pl autózik? A kurva anyját,az applikációsegítségévela rendpárti, szabálykövető baden-badeni ember már adja is be a Polizei-nek.

Ingyen hívható TELEFON (!4!4!44!!) vonala van a bezzegnémet cégnek,amin NÉVTELENÜLa Mitarbeiter -ed feljelentheted.

Mi még le vagyunk ettől maradva,mint a menstruációs szegénység leküzdésében is jó 4éves a Spät-ünk.
De igyekszünk.

Emlékeztetlek:te is azon muchacháztál, hogy a Geci bohóckodott a rakodótérben,nem azon, hogy belegondoltál abba:Mikor kap egy fejletlen nemigazitagállam repülőfordultával 1572 db lélegeztetőgépet egy nagyonfejlett tagállamtól.

Szeszili néninszoktak nevetni, nem a kopaasz geciújságírón,aki hat soha be nem fejezett elvetélt Talamon Alfonzi-mondat romjaiba csomagolja

egy értelmesember 3 szavas kérdését, ám beképzelt és arrogáns.

Mert Szeszili néni, az Szeszili néni, rajta nemlehet csudálkozni.

A az, hogy egy indexes geciújságírónő észre sem veszi és elárulja, hogy az egyik kaszinóban az indexnek fedett tájékoztatóembere van, aki,mert nem kapta meg a kért fizetésemelést, bosszúból feldobta a céget.

Muchacha.
Dehát miről beszélek,kövér,ízléstelen, tudatlan ésműveletlen háztartásbelik nemhogy az indexújságírójának képzelik magukat,de ha a pénzkereset a cél,akár képesek taxis vizsgát tenni és sárga taxit úrvezető mazsola módjára és GPS szerint... ö... vezetni ...próbálni.

Kerüöld atükörholtterét az ilyennek,komolyan mondom!

Frick László Intézet 2020.03.25. 16:40:55

@ripők: Elektronikus újságíróink színvonalát jelzi, hogy egy tudósításban a személygépkocsit vezető,a vizsga óta 28019 km-t 20 év alatt "autózó" személyt sofőr -nekmondanak és azt hiszik,hogy választékos volt a fogalmazásuk és gazdag a szókincsük, valamit a sofőr szinonim kifejezés, azaz rokon értelmű.
Ami alapon plakinek 40 éve megjelent egy olvasói levele egy papír újság levelezési rovatában, az újságíró.
És ezeknek az embereknek,mégmindig nem viccelek:újságíróigazolványuk van!
Ahogy a kopasz gecinek is,akin napok óta röhögök,meg az undexes ostobapicsának is, a kaszinós-ütős kérdéses hájfalatnak.

muchacha

Németh Majdénletudósítok! balázs - ennyit írok és már vicc.

muchchacha

Frick László Intézet 2020.03.25. 16:43:25

@ripők: Újraalkotás témakörében:

30 éve egy átlagos újságíró szókincse 10000 szóból állt.
ma kb 2800 szóból.

Újraalkotás

akkor ... ööö...vicceltél csak,remélem?:D

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.25. 16:56:09

@Frick László Intézet: Arányok. akiraly a 444.hu állandó Trumpköpködője tényleg vicces, a dagadt, indexes picsa tényleg nyomi, kopaszember a fasztuggya.hu-tól, proletárok, feljelentők stb. És akkor most jöjjön pár önállógondolatod a vészhelyzeti, rendeleti kormányzásról, amit legitimál az, hogy a száguldó legkisebb szegénylegény idevarázsolt 345713 darab komplett lélegeztetőgépet a fürkészeivel és maga bújt be a dobozok közé, hogy ellenőrizze az ajándékot.

Frick László Intézet 2020.03.26. 04:04:04

@ripők: Kezdeszjellegzetesen relativista szevasztok!-oslenni.
Mutatom
-vigyázz,ezt semkigondolom, csakmutatom..és az szerintemegészen más, haMUTATOMmintha KITALÁLOM-
Mutatomneked,hogy egyelőrea zsebeshasonlatomat semtudtad felülhaladni.Ez nemhelyesírási hiba,mármint afellhaladás,semstilisztikai hiba,pusztán archaizmus.

muchchacha

Frick László Intézet 2020.03.26. 04:08:28

@ripők: Jóember vagyok,segítek neked.Mert te csak hitted viccesen,ámrelativistán ügyesnekakommentedet.
Aminimumaz lettvolna,hamegmutatoda jellegzetes FIDESz-bakit,kitaláltákapógármesteri-településkormányzást úgy,hogy senkineknemerteszébe jutni Orbánt hallgatván, hogy Budapestet GáljéZoltánésSomogyimeg A Teamirányítja. És az a faszi..na... tudod,aki azt a viccesen divatos hollandszemüveget kaptamost a sztájlisztjától,aki annyira nagyfiú,hogymamár önállóan köpiki a szájában megaludt tejetésmégmindig szépen terpeszbe tudállni,ha tévéstábot vagy olyan alakúakat lát,na.Aztehát,mint főpolgi,a közgyűlés nélkülkormányozhatja Budapestet-ha azt csinálja szépen,amit Gáljé-ékmondanak neki.

Na ez egy viccesmuchacha,ráadásulnemkellett hozzáannyira szánalmas egyrészt-másrészt párosokat semállítanom

vagy irigykednem,mint neked:D

muchchacha

Frick László Intézet 2020.03.26. 04:16:08

@ripők: és kedves naplóm
Csili CSalanéni húz a jellegzetesen butch fiú diákcipője sarkávala strandröplabdahomokba egy csíkot ésodaálítja Szeszili nénitmeg a kopasz gecit.Acsíkon túlaz Időhorizont,ha valamelyikükátlépi,nemaz lesz,akimost.

Szeszili néni felsóhajt ésátlépi,mertőakarta nagyon az országos tisztfőorvosi pozíciót,denemezzelakurva koronavírussal.

AKopasz geciviszontúgy fog meghalni,mint akövérFlintstone Vilma-szemüveges kövérinderxespicsa is élete főművével,akaszinókemlegetésével, hogy
mennyire frenetikus volt, hú,demegsemmisítőés szerinte is az a nevetséges,amikor apuhos cigány búklt a raktérben ésa kurva kínai lélegeztetőgépek.

Holott mindenki,aki az ATV Egyenes beszéd c.műsorát nézi,tudhatja, hogy egséges Úniós Fellépés kell,ami Portugáliától Romániáigszépenésegységesen hozdöntéseket.

Az semmi,bazdmeg,de Simon András annyira beleéli magát az agitációs tevékenységbe,hogy mindenen annyira muchacház,mint Máté Krisztina az iráni repülőgép lezuhanásakor az áldozatok száma kimndása után elröhögte magát.

Csak neki volt...hogy nevezik ezt régimagyarul..na..mi ráa szó,az! Az-ja volt neki és többé nem vezetett hírműsort.

muchacha

Frick László Intézet 2020.03.26. 04:25:50

@ripők:
Óvodás koromban,ha építettem egy általában12-24 tornyú homokvárat két talyigányi homokból,odagyött a téeszelnök fia (ilyesmikölyöklehetett a kis Orbán Viki az oviban)és széjjeltaposta,majd kijelentette,hogy szar vár.

Most viszont,ha van egy szellemi alkotásod,és arra irigy,pla444komment dögkútjában,amikülön gombnyomásra gördülle ésaláthatókommentekelseje egy 12 apvótosszarviccnek szánt,de csupán kínos fosvicc

alulírsz egy kismikroriportot cigánykérdéstémakörben és ez a riportod jobb lesz,mint afőszöveg,akkora 444újságírója letiltat a diszkússzalésaz addig írt 1214 kommented is eltűnik.

És ez az egész úgy működik,mint amikora baden-baden-iember a fedélzetikamerája felvételét,természetesen vezetés KÖZBEN (muchacha) az okoseszköze applikációja támogatásával beküldi a Polizei-nek.

Nálunkmég vállalnia kellaz irigy faszinak a nevétmeg azt,hogy tanúskodnifog.
Bezzeg Németországban erre már nincsen szükség.

Nem kellművészneklenni,jólvideózni vagykurvajól írni...néhány,az internetről is elérhető egyszerűfogássala faceboooknál vagy a youtube-nál feljelented az illetőt és az algoritmusautomatikusan törli avideót,ha a faszi nagyon sokat ugrál,akkor a 10-ik szintjén a botránynakmár ember islátja,beírja afordítógépbe a.. vegyempéldánakaz elsőkisérletiesetetShitCritman Buzi-e vagy?-ját és természetesen a fordítógép alapjánmegalapozottnaklátja a feljelentést.

muchacha

Kínában kommunista diktatúra és cenzúrameg Erdogani terör miatt terjedt el a koronavírus.Ha,mint a demokratikus országokban, tesztelik az amerikai fiatalkatonák sportküldöttségéta COVID-19-remár a vuhani reptéren még 2019.októberében, és erről,mint inden nyilt társadalomban,szépen egy világsajtó-tájékoztatót adnak,akkormegállíthatólettvolna a világjárvány,az amerikai srácot karanténba zárják,amíg el nemmúlik róla.

Vagy ugye tudjuk, hogyminden 37801-ikáldozat 30év alatti ésteljesen egészséges... akár... beleis halhat és nincsen világjárvány.
Simon Andrásgumimaszkés_:muchacha

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.26. 04:27:40

@Frick László Intézet: Ja, rettentően irigykedem. Szép ez a muchachás sorminta, látom, próbálsz gyakorolni.
Ar arányokat említettem, de talán átsiklottál felette. A dagadt indexes picsát beemelheted a kopottas szemléltető-figuráid közé, tényleg vérlázító, hogy nem úgy és nem azt kérdezte, amit egy zseni kérdezett volna. Nézd, én tényleg unom ezt. Szervusz.

Frick László Intézet 2020.03.26. 04:29:46

@ripők: Emlékeztető:
Szerettelek volna vitáraprovokálni,de ez megint nemsikerült.Ha ugyanistevitába szállsz velem,felfogodmég avitánkelején azt,hogy az időbusz feltalálását fontolgattam arra, hogy a szegénylegényt tokkalés vonóval

a feleségét mindig ki tudjátok hagyni... tudod, annak az öreg halásznak is pont ilyen felesége volt

sőt,hát tulajdonképpen az egyik alapmottóm ez:
"A motívumok alacsonyan vannak.Nem! - még annál is alacsonyabban."

Elfelejtesz valamit.

Én nem Kettes Számkörben élek.

muchacha

Frick László Intézet 2020.03.26. 04:37:19

@ripők: Ne,ne lógjálmeg.Ennyire könnyen akarod megúszni,mint atéeszelnökfia,amiután a szarváramat széjjeltaposta?
"Ja?-most nemérek rá váratépíteni,sok a dolgom és ez a szarakodás a homokkalunalmas is."

Most már nem,komám,ennyivel nem lóghatsz el.

Ugyanis, ha elfogadomaKettes Számkört.. akkor ugye van a szegénylegény meg a gonosz bandája elszabadulása és errekontroll kell.

Namost..bármikontrollálásához viszont

hogy fogalmazzak

abban az országban,ahol Fáy Miklós kottaanalfabétaként egy lakás árát összekereste zenekritikák írásával

te baszogatnál engem,hogy egy ostoba tudatlan és ízléstelen,ám beképzelt kövér picsát... nem gondolnék éppen kontroll-alkalmasújságíró-szakemberneka Náci Diktatőra Vészkorszakában.

Hogy vészhelyzetben az ember joggalvárná elaz Index Vállalattól,már csak a vállalat méreteinél fogva, hogy Hjalmar Schacht sajtótájékoztatójára egy igazi,ütős újságírót küld és nem a kaszinós makkalsóval. Hanem valami rendes,igazi zsaküzz-zel.

Nézd, egy akkora nagy beképzelt arc-hoz ,mint aKopasz geci az ember joggal várja el, hogy akérdése frappáns,összefogott és tőmondatokban kopogós legyen és nem több 20 másodpercnél. AKopasz geci ugyanis AKONTROLL része,amindenkinélkülönb,a nácidiktatúra elleni csodasereg része.

Mi az, hogy a sztárok a csicska ródokat küldik a gitárpárbajra?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.26. 04:40:26

@Frick László Intézet: Te magaddal meg a 444-el, a véleményvezérekkel meg a faszomtudja milyen háttércsoportokkal fejben lejátszott diadalaidat akarod itt újrajátszani, miközben rohadtul nem figyelsz oda a másikra. Ehen, te felismered a mintát, a lujzaszöveget, csak benyúlsz a najlonszatyrodba és máris odavágod az otthonról hozott, sajátgyártású pokémonlabdádat, ami mindent legyőz. Fingod sincs a vitáról, a beszélgetésről meg pláne.

Frick László Intézet 2020.03.26. 05:14:11

@ripők: Nem.Ez egyszerűen nemigaz. Amit kigondoltálrólam,az nem igaz.

Akkor lett volna igaz, ha nem jut eszembe, hogy Oroszi babett-nek nem "mészáros"-sal kellett volna civilbátornaklennie. Ki a faszom nem tud bátorlenni egy bdagadt arcú felkapaszkodottseggel.
Arra mutattam rá, hogy a Pintér Börtönmosodák, Konfekció, Szájmaszkok és Halastavak ZRt valóságos tulajdonosával szemben...azért ő elémár csak egy igaz újságírót küldtemvolna... kellett volna bátornaklenni.

Én be tudom bizonyítani, hogy hazudsz. Ugyanisén nem ezt teszem,amit te kitaláltál rám, nem TÁMADOM NEM TÁMADOM a 444 álláspontját, hanemkomolyanveszem és ezesetben a kérlelhetetlen tebege ül be a sajt' táj -ra, nem az a habogó-dadogó hangosan olvasni se nagyon tudókis csajszi-gyakornok.

Errelépjkérlek,mert amit hazugan beállítottál rólam, ezt kívánja, hogy lépj erre is,amit MUTATOK.

Azt mutatom, hogy Hjalmar Schacht sajt' táj' -ára az újságírás Bertold Brecht-jét KELL
vészhelyzet? - KUTTYA KÖTTTELESSÉG kiküldeni.

Válaszolj nekem arra,miért csak Szily Laci ésén írtukle eddig ebben a szellemi pocsolyában a pö, az i,a nö,a tö,a rö betüket ehgymásután?
ne lógd el jópofáskodással, válaszoljál szépen.

"mészáros"t ki a faszom nem tudja baszgatni? -az óvoda rutin-baszogatott, még az óvónénik se sajnálják, kövér hülye büdösgyerekét?

Frick László Intézet 2020.03.26. 05:22:12

@ripők: Ez nagyon rosszul esett,ez a hannibal szerű

deúgy tudom,teHannibal-lalellentétben még nemsüllyedtélle amegveszekedett gyűlölködő szintjére, nem vagy elvakult,te hahotázol,viccelsz...szóval

Rosszul esett, hogy ezt hazudtad rólam,hogy én nem figyelek rád, közben te szöknél ki a párbeszédből... És csinálsz úgy,mintha nemértenéd

hogy az, hogy Szeszili nénimeg az egyenruhás faszi rosszulolvasnak...Szeszili nénilegalábbaz előremegírt szövegeit igyekszikmemorizálni,legalább 6-8 szor elolvassa

tehát ez nemigazolja, hogy akkor azzalkellnekik sziveskedni,meg Gulyás gergelynek, hogy

Bazdmeg, ha te újságfőszerkesztő vagy,recepciósnak nem veszed föl azt a kövérpicsát, akit az index küldött gulyást enni...

Hol vannak a sztárok? a keménylegények?

Jó,azt Magyari Pétertől (akit az egyik legtehetségesebb újságírónknak tartok, felnézek.. a .. tudására...) hogy annyit ne piáljon.. haMagyari nemihat6 órán át... hogy nézneki már a sajtótájékoztaatón a Mészáros Lőrinc-szerűen bepüffedt arcával? Magyari különben is külpolrovatos,mertahhoz tényleg nemkellkijönni akuckóból békeidőkben sem.Az ember elolvassa a Langley Falls Daily New"st és lefordítja az arra a napra rendelteket magyarra. Aztán át stilizálja egy kicsit.

Várom amagyarázatodat, hogy miért gyakornokokat kell kiküldeni. És előreekihúzom a hivatkozást arra, hogy milyen Szeszili néni.
Gulyás Gergely is könnyűpréda,amilyen szarul tud hazudni.

Frick László Intézet 2020.03.26. 05:26:49

@ripők:

A Joint Vision 2020.megvalósulásánakévében járunk
-ez nem a sajátpokemonlabdám,hanem igaz.

Úgy, ahogy 2019 Október 13.összejött,Orbánt simán apicsába lelehetett volna váltani.
Azt seménmutattam egyedül2017-ben,hanem tamás GáspárMiklós (nyilván az én nejlonszatyromtól függetlenül) hogy baszik az ellenzék orbántváltani.

stb, nem részletezem, csakmutatom hogy a vádadmennyire hazug:
én érvelek
te személyeskedelésmég nekedáll felljebb,aztán, ha bizonyítok,kiderül, hogy most te unod.

Érdekes,hogy pont akkor jön rád az unalom,amikor érvelni kéne.. a vitában az érvelés:alapfogás.

Még egyszer elismétlem:
Nem támadom (bántomstb) a 444. hanemfelveszem az álláspontjukat éskomolyan veszem a vállalatiküldetésüket. ÉS AZT kérem számon rajtuk.

Frick László Intézet 2020.03.26. 06:55:06

@ripők: Eszembe jutott egy politikamentes hasonlat,ami jólszemlélteti azt a bajom,amit te összetévesztesz valakinek a bajával.

Istenes Lászlómédiavállalkzó- és producer autósműsorralvállalkozott.Felkereste a Wallis Motor-t és kért egy BMW X5-öst. Istenes nagyon jól előadhatta magát, a Wallis-nál azt feltételezték,hogy aki autósműsorkészítő, az ért az autókhoz és egy terepjáró bemutatására szakembert fizet meg.

Istenes Nem ért az autókhoz és nem tud vezetni, viszont nem bérelt föl autót vezetni tudót,így gyakorlatilag a "bemutat"-ja olyasmi volt,mint amikor Fáy Miklós "zenekritiká"-nak adta el a blöffjét. Azaz:Jó duma volt.

Viszont a Wallis-nálmegnézték a műsort és úgy döntöttek, hogy Istenes nem kap többé demo autót.

muchacha

Tanulság: Istenes Lászlónak még a nekrológjában is majd az lesz benne, hogy ő televíziós személyiség volt és producer és pl a portfóliójában autós magazin is szerepel és ebből sok gyászoló arra fog következtetni, hogy IstenesLászlóért az autókhoz és tud vezetni.
pedig: nem.

vagyis Istenes egy olyan Szeszili,akinek volt szerencséje megúszni koronavírus nélkül a pozíciót,amiért tuggyukhogy annyit küzdött.

muchacha

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.26. 07:31:57

@Frick László Intézet: Istenes László nem ért ANNYIRA az autókhoz, mint amennyire SZERINTED te értesz. Szemléletes példa, de nem arra, amire szántad. Én sosem néztem a műsorát, semmilyen szempontból sem érint.
Közben olvasom, hogy az ellenzék nem szavazta meg a felhatalmazási törvényt, miközben EMBEREK HALNAK MEG!!!

Frick László Intézet 2020.03.26. 07:57:50

@ripők: Fáradtan sóhajtottam,amikor megláttam, hogy ebbe a primitív kis kelepcémbe belegyalogoltál, hiszen mimindent nem tárgyaltunkmár végig,pl azt, hogy én közepesautóvezetésiképességűnek tartommagam, ami azt jelenti, hogy ha nekem van autósműsorom,a nevemnéltöbbet nem lát anézőés a bármilyen autótesztvezetésére olyan embert FIZETEKMEG aki jól vezet.

pozitív példa:Winkler Róbert.Neki volt autós műsora,ért is az autókhoz és vezetni is tud. Nyilván WNinklerpolitikaimegfelelősége több sebbőlvérzik,eleinte azt hitte, hogy az autós-média vállalkozásban megúszhatja,azóta rájött, hogy olyant egyszerűen nem szabad Oirópábanleírni :
"Két hétig autóztunkPekingben és nemláttunkannyi koccanást,mint egy nap Budapesten,pedig minden kínai első generációsautós."
Ezt politikailag inkorrekt Fejlettisztán árnyékában leírni.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.26. 08:03:52

@Frick László Intézet: Igen, Winkler bukott ember lett, mert ezt leírta. Derékbatört az élete, kicsinálta a véleményterror. SAD.

Frick László Intézet 2020.03.26. 08:04:31

@ripők: Nem fáradok el arra inteni, hogy makkalsó nem visz Tök Ász-t.

tegnapmég a vicces jeleneteknéltartottunk, pléjjelaz ATV-ben láttam, hogy Egységes Úniós Eljárásokra van szükség a járvánnyalkapcsolatban,ne partizánkodjanak csakúgy a tagállamok össze vissza.
Amilényegében az ÓnióIsmert Körülményeiközött az Occam Borotvája Elv.

Az, hogyy hányan halnakmeg,sokminden véletlenek összejátszása. Pl a nagyonfejletttársadaalmakban egészségesebben élnek sokkalkevesebbet dohányoznak,sokkalegészségesebbek az nidős nyugdíjasok, jobb egy 72éves holland nőnek az immunrendszere,mint egy 33 éves félig pank-félig folk basszusgitáros csajszijé.

Aztán itt van a Netokratikus Vita Móccere,amivelte is rendszeresen élsz, egyetlen egy kivételes eset visz 37081 másikat.

tehát ha az ellenség azt meri kommunikálni, hogy főleg idősekéskrónikus betegek halnakmeg, találok a 87403 halott között egy makkegészségesen a koronavírusba belehalt 21éveset,akkor az ellenség HAZÚÚÚÚDIKKK

röviden:
Még mindig nem sikerült felülhaladnod azt,amióvodapedagógiai szinten kezelhető:
Egy njó gyerek nemutogáljon Büdösbunkaja Piitára. Hiszen a büdösbunkójának a nevében is benne van, hogy büdös és bunkó.

Frick László Intézet 2020.03.26. 08:06:24

@ripők: Nem csinálta ki,ne hisztizz, ne tódíts a számba olyant,amit nem is gondolok. Winkler jó vállalkozó, sőt,Korszerű Jövőbevezető Sztartaposként mindig eladta a cégeit,amikormár HR-t kellettvolna nyitnia. Winkler egy szabad,okos és főleg:
liberális ember.
te meg nem tudsz liberális ember lenni,de hát.. ez van,ez az adottságod,tőled ennyi futja.

Frick László Intézet 2020.03.26. 08:09:49

@ripők: És most végülúgy döntöttem, hogy az öngólodba csak beleteszem a sarkam,hogy gellerrelmenjen föla ficakba:
halotti matek:
Belekell halnunk Indiában az emberi jogok milyentiprásába már

viszont Spanyolországban tényleg öregek ott dögölhetnek meg az öregotthonokban, aholaz "áplók" a szarukba hagyjákőket.

Snitt: tegnap egy 73 éves makkegészséges,életerős,kb holland típusúértelmiségi, nagyon jól,választékosan,szebben beszélő,mint Szeszili néni,asszonynak az volt a baja, hogy 50 öregotthont hívott fel (mutatta a Retek-nek apapírjait) éssenki sem akarja a 93 éves anyjátólmegszabadítani. Mi lesz, ha a mama leesiklábról,netán pelenkázni kéne.

Frick László Intézet 2020.03.26. 08:13:19

@ripők: Nézd. Azért tiltottakki minden nikkemmel a HVG alól,mert lemertem írni aPintér Börtönmosodák,Konfekcó,Szájmaszkokés Halastavak ZRt-t teljesnevét valamint rá mertem arra mutatni, hogy oroszi babettmitőllehetett volna hős?
Igen.
Azért basztakki,mert jó nagyokat muchacháztam azon, hogy valakik azt hiszik
hogy az USA egyik szövetségese valamint a NATOoszlopa is a térségben, az USAés a NATO jóváhagyása nélkül csakúgy partizánkodik?

Igen.

Köszönöm a figyelmed.
és

muchacha

van pl egy náci nikk,a Demokrata Bűnözők..őt nem basszákki. Sőt.

Frick László Intézet 2020.03.26. 08:14:21

@ripők: Nem tudtalak ma semvitának nevezhető valamireprovokálni.
Eredetileg a Kopasz nagyképűszövegét szerettemvolna betűhíven
eddig jutottam,ne félj,vicceslesz:
KOPASZ mmost azt néézem, hogy megpróbálnám (megfogja a mikrofont és hozzáér a mikrofont nyújtó nőkezéhez, eltolván) mikrofon nélküül, meerthogyhát aaz sem a legoptimálisabb ebben az időszakban morkámmöa
GULYÁS Ha ön marad… ha ön marad az egyetlen egészséges, akkor önnek lett igaza.
KOPASZ hhát nem akartam (nagyképű gesztusok)
GULYÁS Csakle akartam rövidíteni a sajtótájékoztatót
KOPASZ na, tehát: ööö akoraaa zelős kérdésem az lesz, ugyehogy (olvassa a laptopjáról) elhangzott a biztonságihelyzettelkapcsolatbanhooogy hátugyesikakoronát hátugyee ezt valamivel biztosítani kell ..Ezzelkapcsolatos az első két kérdés: Hogy öööö hogy ugye meddig tart az egész járvány,ezt nagyon nehéz megbecsülni, de HA azt látjuk, hogy Kínában, ahol a legrosszabb volt a helyzet, ott öööö gyors a javulás, Koreában is mutatkoznak a javulás jelei és Japánban is mátikossáakormányintézkedés, vélelmezzük, hogy hasonló a lezajlás, akkor azért becsüljük a öabla ez persze változhat, nem érdemes-e a kormánynak azt mondania , emberek,ebben bízzunk, hogy a mi várható a másfél hónapa két hónap, hogy valami fogózzót adjunk
57:19 www.youtube.com/watch?v=OwObVUf-ri0

muchacha

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.26. 08:14:42

@Frick László Intézet: Ja, most visszatáncikálsz, te nem ezt mondtad, csak sugalltad, hogy olyat írt, amit nem szabad. Istenem, és megint belesétáltam...! :-D

Ism.: engem ne az ATV-vel szembesíts, mert azok nem az én szavaim. Ne is az ellenzékkel, mert semelyiküket sem érzem sajátomnak. Te a dagadt indexpicsára mutogatsz, meg a kopasz nokedlire, hát mi ez, ha nem öntökönrúgás? Istenes László? Hát így. Muchachachachachacha

Frick László Intézet 2020.03.26. 08:33:01

@ripők: és Kedves Naplóm!
Arrólnem is beszélve, hogy amiket mutatok,mik nem tetszenek a 444-ben vagy az indexen,ezek egy teljesen egységes, jólkiszámítható nemzetközi,globális kommunikáció magyar fordításai.

Winklerről...Winkler deffenzív ember.. naplózásaim szerint retorziósoha nemérte,azonnalésnagyon könnyen tanult az első esetből. A deffenzív...hajlékonyat is jelent.

Pl vannak deffenzív autóvezetők én nem vagyok az. Ez eleve kizár a jó (4-es alá, jóindulattal) autóvezetők köréből,ezért vagyok csupán közepes (3-as) autóvezető.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.26. 08:37:13

@Frick László Intézet: a defenzív, igazi liberális tanult az első esetből. Ez egyre jobb.

Frick László Intézet 2020.03.26. 08:40:36

@ripők: ...és még az islehet, hogy vitázóként sem tudok kellően deffenzív lenni,hiszen arra, hogy én "visszatáncikálnék" .. vagy az ATV-vel szembesítenélek..ha kellően deffenzív lennék,nemis kéne reagálnom.

A deffenzív autóvezető (vagy vitázó) képes nem mindenre reagálni.

Pl Orbán 33 nevének története elsőfejezeteiben az akkoriban mégmuchachás jókedvükben provokátorok nagyon is jólszámítottakOrbán reakcióira,hogy az,idézem "kis vidéki mitugrász"pukkancskodni fog.

Ezt az óvodában iskurvára tudtuk unni,de voltak,akiket izgatni tudott Büdös Józsi rosszgyerek idegeineka felbaszása,én általában homokvárakat építettem.

A téeszelnök fia, amikor már a sírásig-verekedésig a büdös parasz'gyerik Józsikát felmérgelte és meg is mondta az óvónéninekés az óvónéni büntetésbőla falhoz állította Jószikát,odajött és széjjeltaposta a váramat.

A téeszelnök fia kulturájában,tehát amire a téeszelnök fiát nevelték,az őkulturájukban a vár széttiprására a helyes reakcióm az lett volna,hogy felállok ésleverem,mint vak a poharat,a téeszelnökék fiát.

Anyám azonban cigánylétére arra tanított, hogy ilyenkor el kell onnan menni és nem kell szólni semmit.

Orbánt meg az anyja nemerre nevelte.

Ilyesmik is számítanak ám.

muchacha

Frick László Intézet 2020.03.26. 08:49:55

@ripők: Ja.Bár szerintem semmit nem változott.Egyszerűen képtelenség az óvoda udvarárólkikecmeregni.

Azt azonban már a múltkori civakodásunkkor is fenntartottam, hogy szerintemmégmindig nemlenne késő egyLiberális Orgánumalapítása,egy Liberális Műhely

Különösen egy olyan országban,ahol 55-62évesemberek zömeolyan Korszerű Új,Modern Jövőbevezető Családformákban nőtt föl,amikben kizárólag az anya volt a stabilszemély (akkor is,ha nagyon sok iskolatársam éveket a nagyszülőknek leadva töltött,amíg az anyja fent pesten kurválkodta ki magát)

Ne haragudj Ripőköm,de szerintem nem hibáztathatsz engem abban, hogy magyarországon lent az emberekközött utoljára 1999-2003 között jártak szociológusok és azt a gyűjtést 2005-re sikerült publikációszerűen összerakni.

rajtam aztán nem múlott az a hiedelem,ami a gyűjteményemben német diákoktólszármazik,akika magyar diákot azzal szóltákle egy balkáni kocsmában:
"Tiknálatok magyaroknáél még az elavult ,multbavezető apás-anyásmodella gyakori"
A diák 30 fős elitgimnáziumi osztályábólgimiskorára már csak ő és még egy társa élt elavultmultbavezető A 30 gyerekből 28 cseperedettKorszerű Új Jövőbevezető családformában.

Informátorom megkérdezte a német diákokat, hogy honnan tudják azt, hogy Magyarországon milyen családformák a jellemzőek.
Az volt amesterérvük: "Olvastuk az újságban"

Ismerős?

muchacha

Informátorom megosztotta velük az élettapasztalatát.
"Inkább az újságoknak hiszünk,mint neked.A te eseted egyedi lehet!"

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.26. 08:50:27

@Frick László Intézet: amikor én unom meg a lejógyerekezést, akkor hadonászol, hogy ne akarjam olcsón megúszni a mesteri kelepcékkel telipakolt vitanapodat. Most meg, amikor Kulcsár Szabolcs Attila pár komment alatt szabad liberálisból óvatosan lavírozó megalkuvó lesz, most szemforgató sóhajjal előadod a méltóságteljes bölcset.
Nyugi, nem bántom a légváradat, csinosítsd csak, majd meg is dicsérem.

Frick László Intézet 2020.03.26. 08:50:45

@ripők: bocs , az előző kommentembőlkimarad a végén egy muchAcha

muchacha

Frick László Intézet 2020.03.26. 09:10:36

@ripők: Ki az a Kulcsár Szabolcs Attila ?

Légvár? Hol?

Az igaz, hogyMUTATTAM amenstruációs szegénység cíymű jógyerek-játszó-légvárat
muchacha
de az sem az énmunkám,az semmi,még csak nem is én találtam ki

Viszont van egy másik bejegyzésem,amiben szintén semmit sem találtamkiés nemlégvár
a szarási szegénység -ről

muchacha

Te pedig,már bocsáss meg,te hol vagy a jógyerekségtől.
Te passzív befogadó és elhívő vagy,semmi aktivitás nem jellemez.

Frick László Intézet 2020.03.26. 09:13:26

@ripők: Kulcsár Szabolcs Attila

? Ja,hogy Winkler.
Te,én fejből szoktam dolgozni,a vitapartnereim szokása,hogy közben wikipediázva győztesnekérzikmagukat.

muchacha

Pl van egy jelenség, amikor az ember vesztibulárisa elhúzza a helyesírását és elkezdi következetesen két ff-felírni a defenzívet,ezt a partner megnézi az interneten

helysírási hiba

és végem is a vitában
muchacha

:D

Frick László Intézet 2020.03.26. 09:17:28

@ripők: A liberálisok egyik fő közös vonása az, hogy képesek 1-et nemérteni.Kulcsár Szabolcs Attila szerint az Alfák jó autók, szerintem affélék,mint a korán érő kis kurvák,amikor fiatalok még,nagyon élvezetesek,de aztán,már 23éves korukban fujj
aki nem szeret pinát nyalni,annak jólesz kb 28 éves koráig
muchacha

De attól, hogy Winkler szerint az Alfák jók,még szerintem Winkler ért az autókhoz.
Biztos vagyok abban, hogy ő megengedné nekem a véleményemet [le se szarná,demost játszásiból mondom:D] az Alfákról.

Így... ez? Ez sem segített megérteni?
Szóljál,tudok még:D

muchacha

Frick László Intézet 2020.03.26. 09:18:53

@ripők: Most megyek,de ez a légvár vádad,ez elég komoly ahhoz, hogy akár még bizonyítsd is? Vagy csakúgy idebasztad,mint egy kurva anyámat, az anyámra nem is gondolva.vagy a kurvákra.
Hm?

muchacha

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.26. 09:22:04

@Frick László Intézet: A passzivitást csak az Okos Nyuszik hiszik valamiféle negatívumnak. :-D
Én tudom, hogy a váram nem "igazi", az csak az enyém, egy számomra elfogadható absztrakció. Te viszont azt állítod, a tiéd igazi. Aktívan építgeted, hogy tetszetős legyen és keseregsz, hogy a többi gyereknek más tetszik, használnak előre gyártott paneleket, labdáznak és körjátékot is játszanak időnként.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.26. 09:41:15

@Frick László Intézet: Winklerről véletlenül pont hallottam már ezt, a deffenzívre nem is reagáltam, nem ettől béna, amit előadtál.
Az Alfákhoz passzívan állok, bár valszeg nem vennék.
A légvárépítésedre mutattam már példát, nem csak most, de korábban is. Olcsó marketingkiadványok eszközrendszerét használod - bár megengedem - nem tudatosan. Ha direkt, az persze szomorú. (Mondok) NEM: MUTATOK egy példát: ebben a fenti kommentoszlopban egyetlen szóval sem minősítettem a kormány vírusválságra adott konkrét válaszait. Szerintem időben és jó lépéseket tettek. A polkommot minősítettem, korábbról tudhattad, hogy nem a szívem csücskei a srácok, hát felépítetted a kis Smaragdpalotádat és csiribú, MEGMUTATTAD nekem, hogy Cseh Katalin, akit én nyilvánvalóan jobbszeretnék a frontvonalban látni ezek helyett - szerinted - egy mekkora egy alkalmatlan picsa lenne.
Vagy mondjam a különböző kitiltásaidhoz költött legendákat? Hogy meggyőződéseddé vált, hogy téged a Pintérmosoda meg a Babett miatt tettek ki? Lófaszt, engem is kivágtak mindenhonnan a passzív befogadásommal egyetemben. Avétos ez az üldözési mánia, semmit nem tudsz Avas John. Te nem szeretsz nemtudni, ezért kreálod, elhiszed, tudod, hirdeted. Putty.

Frick László Intézet 2020.03.26. 09:44:42

@ripők: Nem hiszem -hamis a beállításod,hogyén,mintha- nemhiszem, hogy Winkler azért,mert defenzív,megalkuvó lenne. Ezt hanisan állítottad rólam. Ezzelkipukkant az Okos Nyuszizásomlufija is,mert nem hiszemnegatívumnak a passzivitást.Sőt:irigyelem,akipasszív tud maradni.Úgy tudom,tefiatalabb vagy éles elmével, vaslogikávalésjómemóriával,nem emlékeznélarra, hogy buddha tanításait tanulmányozgatom,máramennyire egy magamfajta seggfejtőlez kitelhet?

Nem az a bajom, hogy más gyerekeknek más tetszik,tőlem az tetsziknekik,amit akarnak.
nekema bajom azal van, hogy nemakarnak.

B
Üres Bili -neklenni az nem passzivitás.

Véleményformált-naklenni önállóvéleményalkotásramég csak ambició nélkülis?-az nempasszivitás, hanem valamimás és ezzel van bajom.

Most sem akarod még érteni?

Sose vártam el, hogy bárki is homok vagy LEGOvárat olyant tudjon,mint én.

Én azt váromel, hogy ha rajzverseny van,akkor nekopirpapírokkalnevezzenek be.

Azt váromel, hogy akikmezei futóversenyt hirdetnek,azok ne bicikliveljöjjenekmár rá.
Ez... ez... sok?

Azt váromel, hogy aki 10 percet elrabolaz értelmetlen vartyoga-hablatyolásávalmásoktól,akik lehet, hogy újságírók,egy értelmeskérdéstnem tud kinyögni

az legalább nelegyen nagyképü,legalább utólag szégyellje mármagát és neúgy haljon meg,hogy őelbánt Gulyás Gergellyelegy sajtótájékoztatónmeg a náci diktatúra elleni partizán volt.

sok ez?Légvár?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.26. 10:19:02

@Frick László Intézet: A légvár az, hogy az elvárásaidat általános érvényűnek gondolod és számonkéred a világon.
Légvár az, hogy fennhéjázva mutatod a sok hülyének, amit szerinted nem akarnak látni, de ha a te vakfoltjaidat említik, azoknak a létezését is tagadod. Légvár az, hogy szerinted mások ilyenek meg ilyenek és onnantól kezdve úgy kezeld őket, mintha mindent tudnál róluk. Úgy "érvelsz", hogy rámutatsz az általad rájuk ruházott érvrendszer és világkép buktatóira.
A szomorú az, hogy a ténylegesen meglévő értékeidet nem tudod megmutatni másoknak, pont amiatt, amit láttatni szeretnél. Fasznak ez a Buddhás majomkodás, amikor valójában megmondó akarsz lenni.

Frick László Intézet 2020.03.26. 12:07:47

@ripők: Így azért,ahogy most fejtegetted,árnyaltabb,féltem attól, hogy az alternatív valóság kifejezést fogod választani.

Óriásimegkönnyebbülést érzekígy.
Szóvalsemmi baj, én találtam ki a Joint Vision 2020-t, nincs is ilyen, az Arab Tavasz egy áldás volt és a demokrácia felvirradott,az aszadtalanítás csak a büdösruszkikmiatt nem sikerült és meg akarom mondani,pedig nem is igaz az, hogy ha minden így megy, akkor ruszki gyarmatok leszünk.
Én azt csakúgy mondom,hogy magyarország a NATO tagja és az USA szövetségese

szintén az én hagymázas lázálmom az, hogy Törökország a NATO tagja deegyben oszlopa is (Magyarország csak a NATO tagjaként mindössze a baltikum légterében szokta ellátni az oda leosztott NATO feladatokat a büdösruszkik légiprovokálására)

Megnyugodtam..
Úgyérzemmagam,mint a bolond a pszichiáter kanapéján már felülve, Orbán szopja Putyint.

Tiszta hülye vagyok, amikor az Európai Egyesült Államok eszméjét pl nagyon jónakállítom,hiszek benne és szeretném, valamint szerintem (nem a Gyurcsány szerint, hanem énszerintem) az Európai Egyesült Államok a megoldás, de rendesen,úgy, hogy a tagállamokúgy viselkednek egymással,haogy California Dél-Dakotával viselkedikmeg Arkanasas-val ésMissiourival. tehát úgy értem, hogy California nemkezdi el vegzálni Nebraskát azért,mertNebraskában bizonyos dolgokat nem kelifornya alakúan szeretnének.

Hu
Ez jól esett.
Így már akár nyugodtan elvihet a koronavírus is, hiszen tökhülye voltam eddig, amikor azt hittem, hogy a SARS 2.0 mélylégúti jellegű és egy rég fertőzött a felsőlégútjain vett 10000 Ft-os gyorsteszt NEGATÍV után boldogan fertőzhet össze bárkit, hiszen a PCR profi tesztből is, ami darabonként 60000 Ft,kettő kell a biztos eredményhez és a jelenlegi labor kapacitás alapján naponta 7000 tesztet lehetne elvégeznis ha 40000 laborunklenne,akkor 180000 speciális laboránst kellett volna mármondjuklegalább 2019.júniusában levizsgáztatni.

hah

és muchchcha

tehát hagymázas lázálmom az,hogy a MexikóiKerítést Bill Clinton alatt kezdték és barack Obama alatt készült eléskétféle erőszakszervezet édi.Ezzelszemben az igazság az, hogy minden Trumpmiatt van

de azt nemtévesen állítom Trumpról hogy Hurrikánfrizurás Bohóc

és sültökör,mert ez meg jó meglátásom
Ripők! Köszönöma tanítást.

Frick László Intézet 2020.03.26. 12:31:07

@ripők: Amegmondóembernek két alapkritériuma van,mindkettő szükséges hozzá:
1. A megmondó ember a blogjában vagy interetes hirportálján nem tűr más véleményt,a más véleményűt,idézem, "moderálja" azaz törli és kitiltja IP címre tiltja ki a gecit, aki meri vitatni.

2.A megmondóember nem javít, nem töröl, nem köszöni meg a segítséget, akiigazítást támadásnak veszi és 1. pont.

Légváram tehát az, hogy bármegmondóembernek képzelemmagam és te még ezt jólapofába bele is basztad, hogy megmondóember lennék

ennek ellenére sem az 1-es
sem a 2-es kritériumnak nem felelekmeg, soha nem moderáltam, töröltempár kommentet.

Nem tudom megszámolni többszáz esetben korrigáltam kedves kommentereim segítségével, csak Hannibal érvelésére legalább hat bejegyzésemet teljesen kitöröltem. Más bejegyzéstmeghagytam áthúzott sorokkal,a helyes (kritikus) komment beillesztésével.

Saját kommentjeimből és a pali fedőnevűálnáci agentprovokatőr ID-ket sértőés zsidózó kommentjeiből töröltem,

és ezt mind elmondtam már neked,de kiderült, hogy légváram az,amiszerint én emlékezhetnék beszélgetésekre,mert én vagyok az only write,aki nem emlékszik semmire.

Köszönöm.

muchacha.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.03.26. 13:18:14

@Frick László Intézet: Hol vannak Hannibál kommentjei? Szívesen. Na tényleg szevasz.

Frick László Intézet 2020.03.26. 15:19:40

@ripők: Ez a bajlátod, hogy PONTATLANUL KÉRDEZEL (amikormár a helyzet ennyire éles) viszont könyörtelenül naténylegszevaszolsz.
1. verzió: Hannibalnak AZOKAT a kommentjeit kérded,amik alapján plkorrigáltam,visszavontam vagy töröltem, erre a verzióra a válaszom:l.o.

2.Eszedbe jutott, hogy Hannibal rég nem kommentel ide,féléve egy lényegében át se futott bejegyzésemmiatt annyira felbaszódott az agya hogy annyit kommentelt, hazudok,idézem: "Hazudsz!"

Figyelj,most márne csináld ezt a nyegle arrogáns nagyképűséget, hanem tessék felelősen válaszolni, ha amúgy eddig nem érveltéllényegében.

muchacha

Frick László Intézet 2020.03.26. 15:25:05

@ripők: Amúgy most azért jöttem kommentelni, hogy tudósítsalak,mekkora megkönnyebbüléslesz holnap reggelre föltennem a

Bierpong c. szócikket,
ami légvár lesz,jellegzetes kitalációm egy nagyonfejlett igazitagállam és bezzegország Ischgl nevű településéról,aholoirópa fejlettebbnél fejletteb országainak nagyonfejlett túristái játszották ezt a tréfás és völkisché-nek egyáltalán nem nevehető játékot,illetve a csaplár a síojából szórta a nyálát a mulatókra (ahogy ugye ki szktam az ilyesmit találni :D ) de ezt a sípot a vidám vendégsereg kölcsön is kérte sípolni,miközben, ennek a fantáziaterületnek a déli részén már gondolkodtakintézkedések bevezetésén és Mailand-ban pedig több volt a halálos áldozat,mint ma nálunk.

Elmehetnék vagy a picsába már,mi? -vagy Stephen King négerének az ilyesmivel :D

muchacha

Frick László Intézet 2020.03.26. 15:31:49

@ripők: Megsajnáltalak. Szóval Hanni azért gyűlölt meg engem,mert orbánéktól (meg a véleményformálók ugye ezért is dógozzák le azt a tehetséges,lásd az indexes zseni nőt és Korunk Bálint György-ét,a Kopasz-t, akinekma idekopiztam a hanghív szövegét, de te ügyesen le se szaretad :D)
Szóval gyorsan egy fasza képzavar, Hanni politikai hasfájása egy szemüvege is neki és azon keresztülengem orbánfasiszta bérencnek lát.

Ez szerintem az ő baja,én attólmég szerethetem, hogy ő útálés plamit a vesémmelkapcsolatban írtam, az igaz.

Most..mit csináljak azzal, ha a gyűlölség valakinek teljesn az agyára megy? Főleg:politika miatt

amiben ugye

ez egy légváram,én szoptam ki a kisujjamból és ez sem igaz,miszerint:
"A politikában az érzelmek vesztésbe visznek."

"A gyűlölet érzelem."

"Egyes politikai kommunikációs trükkök célja érzelmek korbácsolásával politikai vesztésbe sakkozni szépen"

Mást nemmondjak,Fisher szerette volna Szpaszkij agyát így felbaszni, mert az érzelmek a sakkban is vesztésbe visznek.

Ezek szerint érzelmi alapon vitázni sem lehet?

Ja és a bokszban is vesztésbe visznek az érzelmek.

De már az óvodások is hatásosan alkalmazzák ezt,én még ma is látok 3-5 éves óvodás kisfiúkat, akik... valljuk be.. kommunikációs szinten csúnyán meg tudnak szopatni (na jó: falhoz állítani és megvezetni) felnőtteket is, nemhogy egy másik naív kisgyereket.
süti beállítások módosítása