A netokrácia kezdeteiben a Semmi Konferenciákon összecsócsált teméntelen gitt nyálpárájából desztillálódott hülyeség jelképévé vált a brit tudomány és a brit tudósok.

Szerintem a jelentős tűzvizsgáló és esőerdőkutató Emanuelle Macron fellépésével a francia tudomány fényévek köreit verterá a brit tudósokra.

Esőerdő Macron szerint: Dűlőutakkal sakkozott mezőségben lebetegedett olajpálma ültetvényeket fojtogató sarjerdők égése. Egy-egy5-6 méteres olajpálma  a legmagasabb fa a Macroni Esőerdőben.

macroniesoerdo.jpg

 

Természetesen azok az európai ostobapicsáknak,akik civilbátran, mintegy Donáth Anna-i/// Cseh doktornő-i kérlelhetetlenségben a karrierjük és kibontakozásuk, valamint önmegvalósításuk érdekében levetik a szaporodás nemispecifikus nyűgét, nos, nekik elsemkell indulni ezen a versenyen: Olyan Aranyosak: a Pozitív Diszkrimináció jegyében eleve verhetetlenek.

https://m.blog.hu/bo/boldoguljerden/image/plakat_kutya.jpg

Megmondom:A Cseh doktornő/ Donáth Anna -alakúak rendjét nemhogy nem kötelezném a szaporodásra:Ilyen emberekre Pet Shop-ban pénzért vásárolt kisállatot nem bíznék, nemhogy a saját szülött császározott gyermeküket. Isten ments attól, hogy ekkora picsák gyereket szüljenek erre a világra.Még csak az kéne!

Nem szaporodik az európai picsaember ? - és akkor majd nem 12 Milliárd ember népesíti túl a Földet, csak 11 Milliárd 808milla! Köszönjük Anna & Katka!

 

 

Ekkora zsenik anyukájának kellett volna már kitalálnia azt, hogy a nemszaporodás hősiességét vállalja inkább.

"Most mi következünk! Semmiben nem fogjuk magunkat korlátozni, most mi,indiaiak fogjuk élvezni úgy a civilizáció javait, ahogy az európaiak az elmúlt száz évben!

/állandó indiai érv"környxezetvédelmi" Semmi Konferenciák-on/

Ó,ésmegvan már a SARS 2.0 felelőse is:Kína. Globalizáció = Kínában gyártat mindent az Oiropid Netokratív Spekulalista.

Kína a felelős azért,mert 40 évvel ezelőtt Jürgenék eladták a faszba a Vater-tőlörökölt gyárat ésMérnöki Irodákat alapítva a Távol- Kleten gyártattak bármit!

Kína a felelős azért,mert az IKEA a Távol-Keleten bérgyártatja a vadonatúj ipari hulladékait!

UTAZÁS -ügyesen nem írja le a francia tudós a repülés-t,mint utazásiműfajt, csak körbefogalmazza, hogy kínai turisták milliárda szabadulráa Földre. Miközben indiai túristák százmilliói is.

És a húsfogyasztás  -mint a politikai nejlon benettonzöldek mesterérve az elmúlt  két évben.

 

A hamburgerhús-marhák böfögik és fingják  széjjel a Föld légkörének ózonpajzsát. Egyé' kevesebb hamburgert 300 millió európai picsa és akkor majd megmenekül a Földlégköre.

jep

 

-állapítják meg ezt évente többszáz Semmi Konferencián,amihez százmillió kilométerekkel repkedik körbe Földet a picsaemberek. És persze

a Polgári Repülés Booooomjának egyetlen éve annyit éget az ózonpajzson,mint 100év hamburgerhús-marhái.

 

Tünberg már megint helyretette a politikusokat!4!4!

Mert? - fel merne állni valaki és csak szelid érvekkel is vitatni egy kistermetű szegény beteg kislány "állításai"-t ,  amit betínítottak neki, azokat?

Katka és Annácska heti többszöri Bruxelles-Budapest repkedéseikkel mintegy 12708 bruttó kisbabalétnyi fingnyit égetnek az ózonpajzson. Ja, hogy majd attól szarik be az OrbániDespotizmus, amit ez a két politikai ostoba  de cukin már összeszerencsétlenkedik, hát! .

Természetesen csak a KLM-Brussel Airlines jegyei számolhatóak el ónijós szinten, repkedésenként 1000 €-jával. Plusz a "tanácsadók" "tolmácsok" és egyéb közreműködők.

huzzaacsikot.jpg

Mikor fingik ennyit egy kisbaba vagy hamburgerhús-marha,picsák : D ????

Hogy mondják azt franciául, hogy Emese?

A faültetés?  - a faültetést azzal utasítja el a politikaizöld picsaember, hogy előbb-utóbb minden fa kirohad a tövéről és növeli a mocsárgázt, ami pusztítja a Föld légkörét. Majd, amiután ezt a kurva okosságot kitaná'ta,felmikróz magának valami fagyasztottkaját.

 

Molnár Csaba,az indexpicsa ezt másolta össze a nemzetközi sajtóból könnyű, otthonrólvégezhető internetes kutatómunka kereteiben, nesztek,egyétek!

franciatudomanymacronimelysege.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr715516088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása