A cigányoknál a szegény a sértő szavak közé tartozik.

Mondja magára a cigány,hogy ő szegény -amikor a bolon'pestiembert,a szájjalcsináló tettető,a cocijálisokat, a tanarakat az iskolában hülyére, azaz parasztba kell venni. Majomnak nézni.

Most a magyar proletár gyerekek ezért csatlakoznak a cigánysághoz,fogadják el a cigány nő ostromát.

 

szegénykutatás internetről KSH és egyéb statisztikai adatfelvételekből = TÁRKI

 

Újabban az önálló életvitelre már alkalmas felnőtt 12-15 éves cigány nők magyar férjet akarnak kifogni. Lehetőleg jó szegényet. Minél szegényebb a magyar férj-kiszemelt, annál jobb. Ahogy az afrikai asszony is indokolja,miért kell neki a gecibőrű férj: A férjének ő parancsol. A cigány embere viszont ura lesz és akkor a kis életterveit,amiben az egyik fő az, hogy nem lesz 3 esetleg 4 gyereknél többje, nem valósíthatja meg. Újabban pl magyar férjet fogott cigány felnőtt nők,19-20 éves kétgyerekes anyákról beszélke,a gyári keresetükből jogosítványra is befizetnek, sőt,különótót,pl korzakocsit tartanak bevásárlónak.

 

A magyar proletár férj csupa szokatlant tapasztal a cigány asszonyától:amit az anyja konyháján sem látott, ételeket,rendben,tisztán,  a semmiből is berendezett és megszépített lakást. A 16-19 éves felnőtt cigány anya egyik kezében sem látni okostelókát, ha a kicsijével foglalkozik. Nagyáruházban a "nem is cigánynak kinéző" cigány családot arrólismerjük föl, hogy a kicsik nem távolodnak el a bevásárlókosártól, nem másznak fel a gondolákra, nem szaladgálnak az anyjuktól 100-300 méteres távolságra. Vannak hátrányai is a magyar proletárgyerek szemében annak, hogy cigány az asszonya,plrendszeresen és gyárba kell járnia dolgozni,míg ha drogos magyar proletár csajokkaléldegélnekülönböző hosszúságú éllettársi kapcsolatokban, akkor az éppen aktuális élettársa évszám nem cserélt ágyneműjében fetrengve néznének valamit a szülők nyakán,semmiképpen nem önálló lakásviszonyok közepette. Nagyon sokszor a cigány feleség a férje piálási és drogozási szokásaiba is beleszól, ezeket korlátozza ésvagy leépíti teljesen.

Úgy látja a magyar proletárgyerk, hogy a cigány apósáék sokkal-sokkal jobb önérdekérvényesítő képességűek,mint a munkásosztálybólleszakadó szülei.

Pedig a magyar vejkó-t kirekesztik,lenézik,nyiltan parasztgyerekezik... soha nem fogadják be...

Romani people in France, generally known in spoken French as gitans, tsiganes or manouches, are an ethnic group that originated in Northern India. Exact numbers of Romani people in France are unknown—estimates vary from 20,000 to 400,000. According to these estimates, at least 12,000 Romani live in unofficial urban camps throughout the country, with French authorities often attempting to close them. In 2009, the French government sent more than 10,000 foreign Romani back to Romania and Bulgaria

röhejesen ostoba szócikk a Wikipediáról

 France Romani 350,000–500,000[19][20]

a cigányaink pont olynok, mint a fejlett nyugatiak, teljesen oiropeéerr-felzárkózottak a kirekesztő magatartásukban már, nem olyan befogadóak, mint a magyarok, hanem mint az árjanépek:kirekesztők. Cigány cigányt is kirekeszt, de nemhogy társadalmi szinteken, hanem egy település rész cigányai már a másik település cigányait is kirekesztik. Olyan a cigány,mint a francia: Ha csak egy hangot... egy icipicit is...nemúgy ejtesz,ahogy ő, valamit nemúgy csinálsz, más szokásod lenne:idegeny vagy.

A soványságról:

Soha egy pillanatig nem a szokásos öteltének néztem Guy Ritchie Snatch című filmjét.

Amint megláttam Mickey-t,tudtam, hogy parasztba veszi és megszopatja a gengsztereket.

Ugyanilyen jólszórakozom,amikor a patai cigányok szopatják a TASZ-t. -Azt hiszed, hogy a ptai cigányok becsülik meg tisztelik a TASZ szájjalcsinálóit? -Nem. lenézik őket frigyesmesternek, bambának,hülyének, köcsögnek. Esetleg ha valami jobbat képzelnek róluk,akkor vamzerenekképzelik, akik a saját fajtájukat beköpik.

 

mickeysnatch.gif

A oiropidkulturákban Brad Pitt-nek e szerepre kigyúrt testére azt mondják:Izmos. Nem,ez a test a cigányság köreiben a sovány. Cigány asszony szégyene, ha az ura így néz ki. nincs is hasa. Előfordul, hogy a cigányember nem olyan típusú vagy nem szeretne nagy hasat, akkor a felesége ríjjva kéri, ne csinálja ezt vele,leszólják az asszonyok, hogy nyigár (girhes) az ura -nem tud főzni?4!4??

 

Ha a cigányember a feleségét kézzel megüti, azt a cigányasszony nem igazi verésnek tekinti. Kézzel  az anyja vagy az apja is verte (a romongrót) . Igazi, szándékos verésbe az eszközzel verés számít.

 

"Nem szeret az uram:Már meg sem ver."

/az urába még igazán szerelmes romongró asszony panasza/

Fajta.

Imádom,amikor ezt a szót használják: cigánytársadalom. Szájjalcsináló képmutatóul romatársadalom.

A nyugati oiropid, tehát  genetikai-kódoltan velő-molekulárisan kirekesztő társadalmak cigány szószüleményei a szinto, a romani [ a francia gitanes helyett] .. a nyugat-oiropeéerr szinto kikéri magának a romázást is,ő nem roma, hanem külön, másnéven (zömmel németre németesítették a családneveiket.. talán éppen Sarkozi-ből..) ő szinto.

 

Cigány Holokauszt - van a cigány holokauszt-nak egy motívuma,amit még Kertész Imre sem szeretett látni: Sok-sok és mégtöbb cigány a szökést=halált választotta. Egy cigány 999 halál és 1 élet reményében.. ezreléknyi eséllyel is..inkább leugrott a vonatról és megpróbált elszaladni.

 

Társadalma az afro-amerikaiaknak van...

vagy inkább volt, a múlt század végéig, ha a fehér gecifaj-genetikailag determinált,mert az a fajtája a germano-anglo-saxo-nak a faji kirekesztés, ez genetikai kód a fehér geciemberben, va a bőrszíne és akkor ahhoz a fajifelsőbbrendűség a kirekesztéssel.Persze, hogy van fehér,akit szépen nevelnek,jól tanul az iskolában és megtanulja megjátszani a fejét.

De a tekintete elárulja, hogy fél.

Amióta a Jobbik félfaszista bandája "ideológiailag jaj ennyire [mutatom] fejlődött, kommentiálisan teljesen bevett a románozás. Magukat bal, sőt " idézőjelben >> lib<< idézőjelben " önképűnek érzők simán kieregélnek a szájacskáikon egy-egy románt.. sőt:metéltet is. Ennek megfelelően olyan származásúak,mint Tamás Gáspár Miklós vagy Tamás Bence Gáspár: románok. 

A cigány nem fél.Mitőlféljen. A verést ismeri,a kést ismeri.

 

Még nem számítottam a cigányok tekintetében tanítónak, amikor már alapos leckét kaptam arról, hogy mibe nézi a cigány a paraszt papíros "tanító"-t, ha verné. A Magyar Néphadsereg tiszti "diplomája" a legtöbb esetben pedagógusi papírba számított, egy ilyen idült alkoholista mintegy gyári előmunkás, kihívott az alaki gyakorlatból egy cigánygyereket, hogy szemléltesse nekem,mint jelent a csárdás-nagy-pofon. Akkorát lekevert apurgyénak, hogy oldalt bukfencezett kettőt, Legnagyobb meglepetésemre,miközben már nyőtt az orravéréből a hitlerbajsza, vigyorgott,mint egy mókamiki és elkezdett saját magának jobbra-balra nagypofonokat lekeverni,majd az alakiság szétzüllése közepette biciklizós-nagy karika futásokkal 8-as alakzatokban visszabonyolódott az időközben felbolydult  sorba.

 Cigányok kasztjaiban tanítóvá emelkedhetni? -    erről nem készülhet Magyarországon papír. A cigány tanítói diploma nem papír-alakú,nem lehet regisztrálni, nincsen benne jegyzékekben. Csak ha szájjalcsináló cocijálisok,képmutató felzárkózásiak vagy geciújságírók bajba kerülnek, az ember.. pl piszkos munkásruhában "fellép" és a cigányok, akik éppen unalmukban jónevetségük trágyájává  tennék a bolonpestieket, elnézést kérnek,miért nem szólt a tanétó, hogy itt van,akkor nem csinálták volna.Viszont megigérik, hogy nem folytatják, ha a tanétó elmegy. [de! -hogyne folytatnák :D .. azonnal! :D]

Egyszer romongrók és oláj cigányok közé kerültem.

A romongrók az ő sajátos,az ő mikrotársadalmuk mikrokulturája szerint kasztelhagyónak látták az olájcigány bandagazdát,mert? -mert fizikailag is dolgozott. A romongróknál a bandagazda nem dolgozik, csak parancsolgat. Az olájcigányok kasztjában attól, hogy az ember százmilliomos,még dolgohat,pllehet egy falka libája,mert ebben a kulturában libahús nélkül  nem telhet 3 napnál több. Az olájcigány bandagazda? - még a 80 éves dédöreganyja is beáll, nem többet,de 2-3 órahosszára kapálni. Sőt: A múlt század 70-80-as éveiben egyes baranyai oláhcigány törzseknél  segély pénzhez érni szégyen volt. Koldulni-kéregetni, azt nem, az más,az szakma és a paraszt hülyére levétele.De - állami segélypénz? nem szegény ő, hogy segélyen éljen.

 

Törzs ide, kaszt oda,pl a szociális alapú foglalkoztatásban dolgozóknak a múlt század végén, az ezredfordulón általánosan

sz e g é n y m u n k á s

volt az elnevezése a cigányok között.

 

Történt egyszer  a múlt század utolsó évtizedében, hogy a televízióban mutogált szegény roma falu lakóinak fejlebb Városi Környezet egy mégfejlettebb kasztjában, vagyis Buda -hegyvidék  szintűen nagyonfejlett emberek gyűjtést szerveztek. Még bordó, népköztársasági címeres rézcippzáras mackó is volt a gyűjtésben,meg Rákosi korabeli lódenek. Lényegében a Kádár-korszak elitjéne a divatja vissza,a Rákois Korszak-ba nyúlóan. A cigányok még a faluban eltévedt és a sárban elakadt segélyruhát szállítókisteherautót kinyitották,a segélyruhákat áttallózták és mind a sárba taposták:

"Mikeknek níztek tik bennünket? Szegynyeknek? Nem vagyunk mi szegínyek, nekünk holland bélga meg dány ruhákat hozzatok, a paraszt anyátokat, jaztat!"

Nem tetszenek valakinek a múlt századi illusztrációim? - Bazdmeg akkor:Ebben az országban hús- vér- és bundáskenyér szagú emberek között az utolsó nagy szociológiai felmérést Ferge Zsuzsa tanárnőék és 2005-ben zárták le.

Azóta a társadalomkutatás is könnyű,otthonrólvégezhető internetes munka BAZDMEG!

 

Tehát egyszer romongrók és olájcigányok közé kerülvén: Ez már a kétezer-tizes évek: Hirtelen kellett megoldanom a dolgot,nem találtam gyorsabb érvet,mint arra a tényre hivatkozni (népszerűen, hogy kihez hasonlítsam? - az "olájcigányok" a Macskajajban, a Cigánnyok idejé-ben látható nép) hogy az olájcigányoknál egy semmi 100 kés-t előállítani.

"gyeretek-jösszte sógor,segéjjetekmeg, bánt a magyar/romongró" -kör-konferenciatelefonra pillanatok alatt 100 saagar gyön elője késekkel.

A mai magyarparaszt már nem ért a késhez.Nincs bicskája sem.

A ganxta romongró a csicskaautóban különböző szúró és vágóeszközt helyez el. Számít a pengenagyság. A szamurájkard a bézbólütökkel a csomagtartóban, ha idegbe' is gyönne, hirtelen nem tudja előkapni. Az utastérben már elhelyez a bíróság előtt is a szándékosságot bizonyítóan hosszú kést

de ölni 6 cm-s pengével is lehet.

Egy szájban tartott-örizgetett félbetört zsilettpengével is.

Sztojka Iván a bíróság előtt azzal a rutinérvvel állt elő,miszerint éppen a körmébe akadt valami,elővette a bugyliját, hogy kipiszkálja,amikor a nagy benga román beleszaladt.

Csak a bíró is kitanult volt és visszakérdezett, hogy ha ez így van és ha még idegről is volt? -Hogyhogy szakszerűen és hidegvérrelmeg is forgatta a kést (sima szúrás még nem biztos, hogy halált okozó,azért forgatja meg a szívben a kést., hogy roncsoljon rendesen.

Tkp én,,, hideg, béna arccal.. félig már leeresztett szemhéjakkal nézem a taszistákat, szájjalcsinálókat,újságírónak látszó szánalmas lelkinyomnorékoat,IT szakembereket, akiknek a hírportál alapításegy dolog,éppen ez jutott eszébe s nem a Live Jasmine.

A patai cigány tök hülye ostoba parasztba veszi a TASZ munkatársait.

Pedig szerintem ... elvileg...lehetnek közöttük olyan félműveltek,akik negyadannyit tudnak a cigányainkról, mint Csalog Zsolt tudott. Azt is el tudomképzelni egy taszistáról, hogy néha átvillan az agyán:nem biztos, hogy az amerikai négerek históriája a párhuzamos a cigányaink történeteivel.

Egyszerűen a taszista: úgy szarik bele, ahogy az egyik hirdetési portálunkat felvásárló nemzetközi hirdetési portálmagyar menedzserei a hírportálba, amit eladtak és most a menedzserei "csupán".Ki nem ismeri, ez az IT-szakma alap-attitüdje, a nemugra'-belekaki: 

"Tudom, hogy szar,de nem ugrálok. Ez lyen.nem az én dolgom.Éppen csak... pont annyit teszekmeg, ami kb a látszatnak az egyharmada. Csakalegminimálisabbat, hogy ebbőla jólfizető,a gyakorlatban semmittevésből ne essek ki.nemén fogom megváltani a világot ."

ezmagyarazza_miert_geci_aljas_az_index_ennyire_es_igy_a_koronavirusrol.jpg

Majdnemminden magyar,orvos, tanár, tisztviselő,újságíró, hullaszállító, szülészeten a nővérek... a West End-ben a Le Roy-ban 8 pincérből egy...

Az oirópaiak így dolgoznak.

Tudja, hogy szar, de nem az ő dolga,ő a részfeladatára koncentrál,ül a seggén és kész.

A Holnap Gondja a Holnapi Team-é. Én a mai team vagyok: a mai részfeladatra koncentrálok.

Hsz-ban leírtam a szituációt, a patai cigányok a kamatos-kataos pénzeket előre felvették az uzsorásoktól a kártérítésre.A huzavona nevetséges a kártérítés megy az uzsorásoknak.A TASZ a gyöngyöspatai uzsorásoknak dolgozott mitsesejtvén. Ezért tiltottak ki. Szinte pillanatokon  belül erre a kommentemre kitiltottak a HVG alól. 

"A valóság szegényház"

/Kosztolányi/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1815513192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása