Emlékszel még,kedves olvasóm? az egy hónappal  ezelőtt fejlett oiropid hirgyártásra, hogy röhincseltetett és műfelháborodtatott volna bennünket a SARS 2.0 kapcsán a szok kici szárga hule komonistákokokon? Persze a cenzúrájuk szőőőrnyűűűségeivel :D

Mai halászatom a magyar internetes látogatottsági marketing szánalmasan nyomurult kategóriájából, az internetes hypochondria egyik biciklidinamója jóvoltából:

hiszteriaaa020-03-10_koronavirus_fiatalokat_is_latok_az_intenziven.pnghiszteriaaa020-03-10_koronavirufiatalokat_is_latok_az_intenziven_png.png

 

A kurva anyátokat, házipatika-pont gecik!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1115513212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.03.11. 12:52:14

Az index megtalálta a felelőst: a Zemberek a hibásak.

index.hu/techtud/2020/03/11/a_vilagjarvanyok_ma_sokkal_gyakoribbak_mint_regen._es_ezert_mi_vagyunk_a_hibasak/

Az a helyzet, hogy az utóbbi évtizedekben jelentősen gyakoribbá váltak a világjárványok, mint az ezer vagy akár csak száz évvel ezelőtt jellemző volt. Alapvetően három tényező okozta ezt:

az urbanizáció,
a globalizáció
és az állati fehérje fokozott fogyasztása.

Frick László Intézet 2020.03.11. 13:26:53

@Szorgalmas Gyémánt: A kurva anyjukat, azt.Az index fennállása óta az urbanizáció a Városi Környezet Pol'tikai Hűdefejlettsége á Somogyi Zoltán meg a globalizáció apostola. Utazzá, zabájjámimndenütt a mekiben, Legyen minden sokszíbűen mindenütt az ugyanaz egy URBAn a világ és Egy bögrébe minden színt és KUTYÚJJÁ.

Frick László Intézet 2020.03.11. 13:29:14

@Szorgalmas Gyémánt: Faszkorbács: csak a faszkorbács segíthet az internetesmédia lelkinyomorékjain. Nagyon sok aprót gondosan és a szőrpofájuk közepébe beleverni.
De még jobb lenne élőzni őket, amikor még nagymerészen kimennek a valóságba élőzni. Bézbólsapiban,mint valami róbertgidák,ott botladoznak. Ingyen fesztiváljegy, az kamón nekik :D

Frick László Intézet 2020.03.11. 13:31:05

@Szorgalmas Gyémánt: Soha a kurva geciújságírója fasszopó torkán több állatifehérje ne folyjon le az index gecinek,mint amennyi a kínaiak átlagos , egy főre eső állatifehérjefogyasztása.

Szorgalmas Gyémánt 2020.03.11. 16:40:04

@Frick László Intézet: Biztos voltam benne, hogy értékelni fogod :D

Serény Vélemény 2020.03.12. 11:39:30

@Frick László Intézet:

"Végül is azért jöttem el két évvel ezelőtt, mert egy kolléganő beugrópróbáját úgy vezette, hogy azt nem voltam képes elviselni. Az amúgy általa állítólag kedvelt színésznőt halálra alázta. Amikor azt mondta neki, hogy a helyettesített kolléganő kisujjában is több szexus van, mint őbenne, úgy éreztem, meg kell védenem, mert láttam, hogy összerogy, és nem képes elviselni a megalázás és a beugrás együttes súlyát."

Ha van valami, amit _nagyon_ szeretek, az az, amikor valami nagyon komoly dolog egyben a saját maga paródiája is, így az ember néha nem tudja, hogy sírjon-e, avagy nevessen inkább... (Mint mondjuk az új oscar-díjas dél-koreai filmben-filmen.)

Jólvan, ezen a cikken csak röhögni tudok. Tudom, én vagyok a hülye...

index.hu/kultur/2020/03/12/vigszinhaz_eszenyi_eniko_telekes_peter_megalazas_agresszio/

Frick László Intézet 2020.03.12. 13:04:33

@Serény Vélemény: Amit tudok és ismerek a szinházi életből, ha Eszenyi Azt monbdta volna Telekes Péternek, hogy a szerelme gecijét nyalja ki a pinája fodraiból, azt kérdezte volna csak, hogy már a kulisszák mögött vagy fent a szereposztódíványon. Ez... ö... eddig megvan? Ilyen vagyok és erre, az ilyenségemre azt mondta nekem egy filmrendező: "Mit a faszt akarsz te a szinházi élettől, ha itt rinyálsz nekem, mit csinált veled a filmipar, oszt a szinházi élet százszor gecibb a filmes világnál! Mit irkálgatsz te szindarabokat meg szkeccseket, írjá cikkeket csak szépen!"
süti beállítások módosítása