A globalizmus elutasítása az orbanoid fidesznácizmus egyik kijelölő vád-alap stigmája. A Jók és Igazak & Gáncstalanok sajtaja szerint tehát a globalizmus Modern,Korszerű Jövőbe Vezető. Mi van akkor, ha a mimmehalunk pánikgerjesztés közben a Globális Világgazdaság jelenségei a  hírek között? - Semmi gond! Pont jól jön a hű& hóóóhoz,a nincstermelés akadozik Magyarországon,mert most ér ide a Kínai Kiesések hulláma az alkatrészbeszállítóknál.  Amúgy egész Oirópában is, tehát ott, ahol van termelés és létezika hozzáadottérték, Fejlett-  meg Bezzegisztánban is. ezmagyarazza_miert_geci_aljas_az_index_ennyire_es_igy_a_koronavirusrol.jpg

De kinek van erre igénye? - először behülyítik a tömegeket,majd nagy szőrös blazírt pofával rámutatnak, hogy "Ezek hülyék".

 

"Létezik az a pénz,amennyiért korpás a hajam!"

/Dr Prokopp Dóra,1992./

 

Néha elgondolkodom,ezek a geci címlaptündérek, geciújságírók... havi.. mennyiért csinálják ezt? Nyilvánvalóak könnyű, otthonról végezhető internetes munka kereteiben. Meddig lehet elmenni?

 

Egy hónapig gerjesztették a hisztériát a koronavírus körül,majd most rámutatnak lazzán, dehülyék ezek,hiszen a sima influenzák szövődményei is elvisznek ennyi embert. Ilyen nevek,mint Vitéz F.Ibolya meg Tamásné Szabó Zsuzsanna. Egy Kárpáti Márton.https://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/2778/27780/277803/27780393_2131021_b98a3c24711f31ffb29dd46beb8b2d8c_wm.jpg Erre vannak rászorulva, hogy azért a havi 200 fixért a fost kavarják? És még nekik áll feljebb?

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1615508414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása