Az Oirópai Jók és Igazak jóvoltából a napokban kiegészülhetett a fasiszta praktikus kis  gumidefiníciója. Most már a görög Leszbosz lakói is fasiszták, ha moderálják és kitiltják a fejlettnyugatiakat, a bezzegembereket,a fejlettnyugati  jósajtó  és a segélyszervezetek hűdepéldaértékű  munkatársait. A menekülteket sem engedik partraszállni ezek a leszboszi görög  fasiszták. Videó nem lesz,mert azt csak "az életkorod igazolása végett" bejelentkezve adja ki a Youtube. Gyerekeknek nem szabad ekkora fasisztákat látniuk. A gyerekek nézzenek csak szépen zombikat a Trónok harcában.  Amúgy az egyik videón azt látni, hogy a leszbosziak levernek néhány fejlettnyugatot "vak-a-poharat" stílusban,majd a vízbe rúgdalják őket. Egy másik videón meg az öreg görög fasiszta szakállas bácsik visszalökdösik a fejlett bezzegnémet nőket a hajóra, amivel megérkeztek.

"A blogom olyan,mint a lakásom: Ha nem tetszik valaki, akkor nem kell megindokolnom sem, miért baszom ki onnan"

/jókislány indoka arra, hogy a közreműködésével készült jógyerekblogban mit müvelnek "moderáció" címén/

fasisztautzarkathimerini.png

 

Öt éve folyik a buli és még eddig senki nem kérdezte meg a szegény menekülteket, mit szólnak ahhoz, hogy majd jól el lesznek osztva igazságosan a tagállamok között.

Jojszakát :D

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9715509050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása