Az a haldokló kapitalizmus volt, ami pazarolt felmérésekre igényekről, hogy azokat kielégítse.

A Globális Spekulalizmus nem kockáztat a sok barom hülyével és a kurva igényeikkel sem. Igyekszik szűkíteni a valóságos belső titkos kínálatot, nincsen az,amit meg ne tenne költségek megtakarításában,  beleértve  azt a szokásosat,amikor az európai megfizethetetlenül értékes munkaerőt az agyonszabályozott oirópai környezetben és rendpárti feljelentő társadalmakban, ahol elavultan telefonszámokat lehet névtelenül felhívni, hogy azon feljelentsük a cégnél a munkatársunkat, tehát nem geciznek ilyen környezettel, hanem leszervezik a gyártást Ázsiába, ahol nem csak külön férfi meg nőimunkabér van, hanem még gyerekóranapibér is.  Amit az Összevonások-on megspórolnak, az a töredéke sem a világ körüli disztribúció költségeinek. 

 

Megtiltják az állatkisérleteket Európai Környezetben? - sebaj, akkor csinál Afrikában élőembereskisérleteket,mint a XX.századi svejci gyógyszergyárak.

 

Namost az Indëx.hu.Magyarországon az igényteremtő, burkolt-politikai szolgálatosálfüggetlen és agitációs  hírgyártás úttörője.

Blogunkban végig követtők az Index fejlődéstörténetének a Progresszív Szakaszát,amidőn még Uj Péter számára,akinekmár az óvodában az ujkihívás volt a jele, újat és kihívást jelentett jó nagy geci-turhazsák hírgyárat csinálni az index-pont-hú-ból. Akit érdekel,lapozzon vissza.

 

Először a Veronai Buszbaleset körüli látogatottsági-adat hajhász hisztériakeltés idején figyeltem föl arra, hogy a címlaptündérek gyakorlatilag a kutyájukat megbasznák 200megnyitásért, ha szarulállnak alátogatottsági tervszámok teljesítésének a tükrében. Ami tükrük is persze otthom,a hazulrólvégezhető könnyű,internetes munkájuk kereteiben benne.

Hisztéria 2018. Találkoztam a minap egy buszsofőrrel,aki a rák végső stádiuma startvonalán állt. Kérdezem,mi a baja, elmondta, hogy rákos, de amióta  az onkoteam   előtt volt, nem járt orvosnál. Szó szót követett, természetesen bazmegoltam neki azzal, hogy hamarosan meg fog halni, azt mondta, hogy jogosítvány nélkülnem szeretne élni.

A Veronai Buszbaleset óta már találtak néhány buszsofőrt,aki a pihenőidejében-várakozásban meghalt a buszban, azért mert bár tüneteket ugyan észlelt magán,de a Veronai Buszbaleset Visszacsapó Reflexe következtében a magyar orvostársadalom nem kockáztat, járási hidelmeik alapján aki csak eléjük kerül és gyanus, attólelveszik vagy elvétetik a jogosítványát. Ennek a visszacsapó reflexében viszont a hivatásosakújabban semmi ooooolyannal nem fordulnak orvoshoz.

 

Többször szemléltettem már a pinakozmetológia marketingjével,ami egyszerűeen csak lemásolta a nők veserákjának történelmiléptékben odaalapozó,

többmillió nőt vitt el a hajfestés miatti veserák

 

hajfestékmarketing,aminek sémája:

1. Öld le a hajad a hajfestékkel,

2. És aztán még költsél nálunk,ami hajfestékünkkel leölt hajad revitalizálására.

 

A korszerű nő a saját pinájával ezt csinálja,de büszkén, abban a hiedelemben, hogy az ötlet a sajátja.

 

ésmost mégegyszer az Indëx.hu

Először is megteremtik az igényt

aztán a szemünk közé verik a büszke médiageciségüket:

ezmagyarazza_miert_geci_aljas_az_index_ennyire_es_igy_a_koronavirusrol.jpg

majd amikor a hisztéria a kellő nagyságúra gerjedt, akkor a gëci még cinikus színében is szeretné magát érezni azzal, hogy a barmokat leszólja Tízmillió Hírszerkesztő Országának.

A netokráciában nem az információmegszerzéseemel hatalomba, hanem a megosztása.

Rita Kínából... a Youtube Csatornája idei riportjai fontos információk -egy gyönge megosztón, mármint nem a Youtube a gyönge, hanem Rita Csatornája.

Kárpáti, a hivatásos geci,mint pénzért, hivatásos megosztó-kezelő, akár meg is oszthatta volna a koronavírus hisztéria hajnalán Rita Csatornáját.

 Az hagyján, hogy a tízmillió hírszerkesztő országa vagyunk,de még vannak olyan nemhivatásos ingyen amatőr riporterek, akik nem otthonról végezhető könnyű internetes munka formájában riportoznak,hanem a valóságban odakint meg odalent!

De hoooogyisse merte volna? - még ötletként sem fölvetni a szerkike meeetingjén.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6515498294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.03.02. 08:50:50

Namost tudvalevő, hogy AZ a maszk, ami a bloggerlibán van, ugyan tök jól néz ki, és még típusjelölés is van rajta, de roppantul _nem_ véd a koronavírus ellen.
Ugyanis a fenti maszk egy viszonylag olcsó, néhány száz ft-os porvédő maszk, a nagyon okos koronavírus meg 130 nanométer átmérőjű, ami ezen a maszkon lazán átmegy.
AMI maszk védene, az néhány ezer ötezer forint körüli áron mozog, és FFP2-FFP3 kategóriába tartozik.

Általában a nagyonhülye újságírókáltal hiányolt egyszerű papírmaszk _nem_ véd, hanem akkor kell(ene) használni, amikor TE beteg vagy, hogy a köhögéseddel ne fertőzd meg a családodat. Megjegyzem influenza esetén is.

Serény Vélemény 2020.03.02. 08:55:33

Ráadásul, mivel ez a maszk is a globális nyereségvágyból elkövetett nettó hülyeség terméke, ezért rajta van ugyan, a Minessotai _bányászcég_ logója, de kínában készülNE, ha készülne, de mivel ott készülNE, ezért nagyjából soha többet nem lesz elérhető sehol. Ha meg mégis, akkor már nem fog kelleni úgyse... :)

Frick László Intézet 2020.03.03. 06:05:15

@Serény Vélemény: Maszkot nem azért viselt a SARS 2.0 előtt is az ember Keleten, hogy védje magát. Hanem hogy a kibocsátását csökkentse. Én AZELŐTT jókat röhincseltem a kínai-keleti maszkviselési mánián,most azért kötném fel,amiért Rita felkötötte, ezzeljelzem, hogy tiszteletben tartom az ö társadalomhoz való viszonyukat.

Azt kívánom neked, hogy egyszer utazz koreaiakkal teli repülőgépen és akkor megérted.

Serény Vélemény 2020.03.03. 10:37:54

@Frick László Intézet: Úgy értem, hogy a drága jó jóoldali média azzal próbálta szívatni a kormányszóvivőt, hogy mégis miért fogyott el a patikákból a maszk. Namost aki nem nagyon hülye, az tudja, hogy a maszknak mi a szerepe a járványhelyzetben, de aki nagyon hülye, az azt hiszi, hogy véd. És igen véd, védi a _közösséget_ de nem az egyént... :) Az egyént a kézmosás védi, meg az 1000-3000 Ne D vitamin, meg a c vitamin.

Frick László Intézet 2020.03.03. 12:07:19

@Serény Vélemény: Általában... ennek a blognak a történetében a példaértékű, a zseniális,a piacvezető, a Korszerű Modern Jövőbevezető, a kúl, az üde, a liszterineslehelletű, a cuki a csak a jót tudom mondani róla propaganda a mai ellenzéké, a véleméynformálóié, az értelmiségijeié, a bülbülszavúié, akik rózsavizet finganak. Orbánék agitációja az ócska, a büdöslábú, a gummicsimmagőzös,a kontár, a balfasz, az önellenható, a tanítanivalóanostoba ésígytovább.

Most azonban van valami az ellenzékkel, már azon aggyoznak, hogy 1 közös lista legyen vagy két közös lista, egy olyan közös losta,amin rajta van Gyurcsány meg egy másik közös lista Gyurcsány nélkül.

Úgy néz ki, hogy ezek az áldott jóemberek, fejlettek meg minden, természetesen a SARS 2.0 járványt is az Ezek és Orbán megbutatásának jócélja érdekében fogják behasználni, tehát nekem semmi sem furcsa, miért kéne szakszerűnek lennie az Ellenzéki propagandának akkor amikor a bátisukat... ha ugyan nem bővítik, de a gyűlölség lángjait szinten akarják tartani a kondérjaik alatt?

Szájmaszk - hagyjál már :D A multik a Ft-árfolyamnyereségükből tudnak bértemelni, mert ugye termelés, termelés az nincs és nem is volt.

A Jobbik felszólítja a Geci-tgyöjjön le vidékre, aholsemi kilátás, sajnos a Geci-nek nincsen annyi esze, hogy egy alföldi albán pékség elé reggel 4 órakor hirdessen mega sajtótájékoztatót,mondjuk úgy, hogy odaállhat mellé az ellenzék néhány prominense, közben érkeznek a cigánybuszok a cigány munkásokkal, akik perszehogy basznak közhasznú dógozni, amikor az a mísor kb 4 éve lejárt. Iparba járnak.

És ennek a Jobbiknak van a Városi Környezet-ből oda-lelökve a Vidék :D

Frick László Intézet 2020.03.04. 07:24:46

@Szorgalmas Gyémánt: Persze. Tölti be szépen a feladatát.A vidéki polgármesterei függetlenek,nem? :D Sőt. "Pártpolitikai érdekektőlfüggetlenül Csak A település-ért" egyesületek szineiben.
Az új fasiszta párt,Márki-Zaymozgalma készenáll és ennek a Jobbikúgy van útjában,ahogy az "SZDSZ" volt az LMP-nek az útjában,amikor még az LMP fiatal és benettonzöld chip trill volt :D
süti beállítások módosítása