Az IKEA működése megismerésének két útja van:


1. Tanulmányozod tananyagban a Mérnöki Iroda, azaz a nullakitterjedésű vállalati formák bérgyártatási és disztribúciós meg maimarketing szokásrendszerét.Nem nehéz, ilyen az IKEÁ-n kívül az Adidas, a Nike,a Puma, a Hugo Boss -de érdekesek azok a nemzetek- kontinensek és államszövetségek fölötti globális alakzatok is,amik a termékeiket 3-4 kontinensen gyártott alkatrészekből 3-4 kontinensen bérgyártatják,edvencem a Renault,mert motort szállít a A Benz Chrysler Magyarországon összeszerelt Mercedes-emblémás termékeibe.

2. A másik módszer kellemesebb,szerte Vietnámban, ahol nincsen IKEA áruház, szok kici, buta ész balyna kávézó meg étteremtulajdonos azt hiszi,hogy jól járt a[ IKEÁNAK bedolgozó] mutatós termékeivel. Az első hét végéig,amikoris kiderül, hogy az IKEA termék házi használatban is... khrmmmm... "rövid" életcilusra tervezett.

Viszont vannak az IKEÁ-nak szép, népnevelő környezetvédelmi kampányai.

Valamint a Vadonatúj veszélyeshulladék Gyártás 30-ikévében amirekötelezték,abbólis Face Lift kampányt csinál,mintha szivességet és környezettudatosan tenne azzal, hogy a szemétporból veszélyesméreg ragasztóval ragasztott bűtornaklátszó tárgyait "elavulás" után visszaveszi ingyen.

vadonatujszemet.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4315483994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása