Szerintem ma Orbán Viktor még a legliberáisabb politikus a kínálatból.

Viszont arra is rá szoktam mutatni, hogy a politika nem nőknek való  vidék.  [ -> a "kinek-a-kurvája" 22éves helyettes államtitkárlány, akit következetesen,  államtitkár -nak tóóódítva basztattak-recskáztak a jók és igazak]

A nagyon öregek meg jobb, ha abbahagyják és nemmennek ela bojócc szenilitásig,mint Bernie Sanders vagy Hillary néni.

Ha valaki született bojócc,mint Donald Trump,ez_kell_4_44.jpgaz más. 

Figyelgetem Orbán Viktort : egy pár éve,már csak papírokból olvasván tud beszédet mondani.

Az ember addig nevezheti magát érzékenynek,amíg felismeri az első augusztus végi késődélelőtt szűrt fényeben és a savanykás avarszagában a beszökő ősz lehelleteit.

 

Amikor észrevettem, hogy Vitányi Iván bácsi vén szenilis trottyként észbevétlen asszisztál ahhoz, hogy Gyurcsány Ferenc annyi sunyi célozgatása után nagy nyilvánossáág előtt lealázza,majd egy beszart elektromosadagolójú kékeket-feketéket füstfelhőző  kék VW Transporterrel sk még haza is fuvarozza a feleségéhez,P.Mobil-hoz, tudtam, hogy annyi lett az MSZP-nek is.

Ezzel a diplomás kommunistázással meg Viktor bácsi tottyanta meg egy szintjét az aggkori agyi dementiá-nak - nagyjából a retorikai öngyilkosság szintjén

Csókolom,Viki bácsi,tényleg pakolni kéne már...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3215479340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.18. 15:21:16

Vannak különbségek bohóc és bohóc között. Boris Johnson az Iliászból idéz ógörögül.

www.youtube.com/watch?v=mQKRAJTgEuo

A "diplomás kommunista" poén egy bizonyos rétegnek szólt, és ott nagyot ütött.

Steinmann a grófnő 2020.02.18. 16:36:34

@Szorgalmas Gyémánt: És mégis melyik rétegnél ütött nagyot? :D

Dudi, nem pakol a főni. 3 lánynak még hiányos a stafirungja.
Majd ha mindegyik olyan szépen ki lesz házasitva, kistafirozva, mint Rühike.

Steinmann a grófnő 2020.02.18. 16:42:20

Amúgy látom Dudi, továbbra sem tudtál beletörődni, hogy a fényesfővárosban nem azt mondták Pista..hanem azt, hogy na menj a picsába :D

sadhen2 2020.02.18. 22:16:07

Rég jártam itt, de elképesztőnek találom, hogy milyen aktív ez a blog.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.02.18. 22:19:54

Trumpot egy csepp empátiával nézve kilátszik a harsányság, a nagyotmondás és a kóklerség mögül az önbizalomhiányos kisgyerek, aki nagynak akar látszani.
Kár, hogy jógyerekeknél tilos Trumpot iránt bármilyen empátiát érezni. "Ja, majd pont ezt a tahót sajnáljam! " Ehelyett inkább agyonelemzik, hogy miért veszélyes és mennyire önző.

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.19. 08:59:09

@Steinmann a grófnő: Létzezik a fidesz törzsszavazóinak egy érdekes rétege. Ez a végleges anyagi lecsúszás ellen küzdő, a késői Kádár-korszakban tizenéves, nem túl tanult réteg. Ők fel tudták ismerni, hogy A Kádár-korszak egy mocskos, köpedelem, testet-lelket lezüllesztő anyagi-szellemi mocsár, (helyes) ösztöneik által vezerélve megvetik és undorodnak tőle. A diplomás kommunista nagyot szólt a köreikben. Pedig elnézve a Momentum és hasonszőrű erők diplomás percemberkéinek felkészültségét, szellemi képességeit, műveltségét, vitaképességét, általános műveltségét, ez a "diplomás kommunista" nagy sértés volt - a kommunistákra nézve. Az igazi diplomás kommunista a közismerten udvarias és művelt Thürmer Gyula, nahát őt össze sem érdemes hasonlítani egy Donáth- vagy Fegyőr-unokával.
Egyszer a Donáthék pici lánya kapott az ATV-n pár igazi kérdést - ez akkor történt, amikor kiderült, hogy szétlopták a momentumos büdzsét. Köpni-nyelni nem tudott, egy értelmes bővített mondatot nem tudott válaszolni.

Frick László Intézet 2020.02.20. 04:12:08

@Szorgalmas Gyémánt: @Steinmann a grófnő:
A szüleink generációja voltak azok,akiknek egy része abban a hitben élt,hogy Kádár Jánostól kapta a diplomáját.

A kommunizmus egyik lényege a jóság felülrőllefelé terjesztése.A majd a legfőbb vezetők tudják-felelőssége.AZ embereknek kell akrumpli,várjákakrumplit,a szovjetek összerabolnak egy vasúti szerelvénykrumplit,majd pedig a kommunista Vass Zoltán szétosztja.Nemtetszett az előző rezsi, jönek odalrólaz Új Éhesek,felengedjükőket az emelvényre,föntrőllevelé reánk terjesztikajót: Ütemes taps,éljenzés.

Akartok-e rabok lenni?
AKARUNK AKARUNK

A minapmeséltem a kommunistákat valakinek.

Február 13-ára mindig valami nejlonnáci izé van betervezve,pedig szerintem február 13-án azt kellene megünnepelni, hogy háromkommunista letartóztatott egy negyediket Budapesten,méghozzá autóban. Rákois, Révaiés Péter Gábor (+ egy sofőr) beültették magukhoz egy autóba,nemtudom,mekkora autózható szabadflület volt 1945.febrár 13-án Budapesten,Demény Pál kommunistát és közölték vele, hogy tekintse magát a párt foglyának,Péter Gábor kb akkora emberke volt,mint G Fodor Gábor, csak bajusszal.

Ezt a jelenetet soha nemértettem -és akikkelmegosztottam,azok sem.Épp csak felszabault Budapest... A kommunista szovjetek várták a magyar kommunistákat,a fasüszti-kat hozzák már nekikés akkor Rákosiék szépen... odafuvarozták az első letartóztatottat, Demény Pált.

Korunk embere nemérti ezt,mindenki magábólindulki,példáulén abbol, hogy azzala lendülettel,amivel beültem az elvtársaimközé, Demény Pál vagyok,a hazaikommunista ellenállás vezetője, ha valaki érzékelni szeretnéa kommunista ellenállásméreteit, akkor képzeljen el egy falunapot,amin még a lenyugvó nap rőt fényeiben fellép a bájos Zaporozsec nevű fiú gitárzenekar. Nem jelentéktelen volt a kommunista földalatti mozgalom,defőleg abban jelentős, ahogyan a szart kavarták a másfélmilliós bázisú Magyar Szociáldemokrata Párt körül,pl jó sokat ökölvívtak a kommunisták: nem Horthy-fasisztákkal, hanem szocdemekkel.

A Zaporozsec rendkívülbékés,sztárallüröktőlmentes zenekar, az a fő bajuk,hogy túlszerények.

Nemúgy a kommunisták.

Deménnyelközölték,hogy tekintse magát a pártfoglyának,majd ezt a több tömegverekedést szervezett embert,mint a birkát,a szovjetekhez vezették és átadták nekik,a szovjeteklátták, hogy nem valami fasűszti féle,deúgy votak vele,hogy az elvtársak tudják,nem szólnak bele,hogy ki elvtársuk van nékik az útjukba.

Ebben a pillanatban még Szabó Lőrinc magyar költő , ha a fasisztaság mértékét mércére vehetnénk,legyen az Nyírő József, a félfaszista Jobbikrsa lazán,könyklést tettetően támaszkodó Jók és Igazak példafasisztája,akkor SzabóLőrincköltő ötsdzör akkora-nagy szájú fasiszta volt,mint Nyírő József.

Ezekben a napokban éppen a barátainál gazsulált,itt vannak a szovjetek és ha majd kell,akkormentsék meg,pl Gyula [Illyés] a barátja. aki a Horthy [fasiszta] rendszerben hivatalosan a kommunista kategóriája volt,a népi tagozatban és akit a Horthy [fasiszta] minisztérium 1941.őszén a Nyugat folyóirat munkájának továbbszervezésével bízott meg.

Vagyis... tkp... Nem szorulnánk mi rá arra, hogy politikai kommunikációsfél-délutános taktikai távű célhazudozásokat szopjunk be bájos bambolákként arról, hogy milyen a kommunista,pldiplomás.

Elég lenne tanulni a történelmet:Ami megtörtént, azt, nem amit úgy föstenek szavakkal,hohgy Nyírő az igen,de ha Szabó Lőrincre nem nézünk oda, hogy mit csinált 1937-44 között,akkor az nemlesz.

Frick László Intézet 2020.02.20. 04:13:11

@sadhen2: Ja.Főleg ahhozképest,ahogylátványos huhogásokközepette tavalymegint megvolt az éves rendes bezárása,eke,só,mélyen szántás.

Frick László Intézet 2020.02.20. 04:14:00

@sadhen2: Hetek óta kurva jól írok,muszáj.Majd nemsoká alsófázisos depresszióba esem és akkor nemfogok írni.Ez van :D

Frick László Intézet 2020.02.20. 04:18:31

@Dinamuki: Trumpot nem tudommásnaaktekinteni,mint egy Mérnöki Irodaáltalmegtervezett és bérgyártatott terméket,aminekköltővel csináltatták a nevét,a Jöllahallavallaohlujollapukkimukkotannavasti-t. Egyszerűen... egy pojácát látok tökletesen fajsúlymentesen. Nem ismerem az amerikai elnökök történetét,lehet, hogy a 19-ik elnök Fred Thornread pont ekkora nullakiterjedésű fábólfaragott tehetetlen fingoretta volt,nem tudom azt mondani, hogy ennyire semmit,önállóan egy bokányit , semmi ötleteit iis végig sem vinni tudó elnöke még nem vot az USÁ-nak, biztos volt. Engem az képeszt el, hogy Trumpa... az én álmaim mintaállamánakmintaértelmisége... beleképes úgy halni,ahogy Orbánt annyira halálosan unni,hogy az erről szóló cikknek egy óra alatt 333 kommentje lesz és látogatottsága a Hét Adata.

Frick László Intézet 2020.02.20. 04:21:54

@Szorgalmas Gyémánt: Ennek a rétegnek volt bolgár matróztrikója éshát 70 kilóval ezelőtt Orbánnak is volt. Körülbelülakkoriban,amikor az alkoholizmusa, az abbólkifolyólagos válása, tökéletes anyagi kifosztása és NullárólIndulása után a maiszóval román Nagy Ferenc tánczenei előadóművész újra Mercedes-t tudott vásárolni,de nemolyan gusztustalan Bobby merci-t,mint amivel zsákutcába járt a Rózsadombi villájánál, hanem egy háromajtós katonai-puritán katonaizöld G-Mercerdes-t.
süti beállítások módosítása