avagy illusztráció könnyű,otthonról végezhető internetes munkák kategória,Darabosék Országá-ban:

avagy

Ezért volt érdemes Karácsony főpolginak!

Nézzük a harcostárs TV hiradóját és az egyik riportból összeütjük a cikket.
Utána felmikrózzuk a fagyóból a vacsit. De a saját szövegünkben, amit összeütöttük, nem vesszük észre a röhejt, miszerint az

Ügyeletes Zsenink feltalálta: a buszhiány miatt két évet várjanak az utasok a metróhosszabbításra.

Hiába érkeznek szinte percenként a buszok csúcsidőben, így sem fér fel mindenki a 7-es buszra. Budapest főpolgármestere a szerint szó kimaradt, te zseni! egy meghosszabbított 4-es metró lenne a megoldás.Bezzeg a poetikára,miszerint "percenként", arra volt idő, agyalni 10 perc  :D

ujsagikkhiradonezesbolhvg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7215475370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2020.02.15. 18:53:47

2900 ra elkeszul. Addig meg szetlopnak mindent, de mindent.

Frick László Intézet 2020.02.17. 06:42:13

@Burgermeister: Magyarországon a magyarok szerint csak a cigányok lopnak. Ennek tükrében úgy néz ki, hogy alopások száma növekedni fog, hiszen a magyarok szaporodási rátája alig haladja meg az 1-est míg a cigányok szaporodási rátája a jobbmódú törzseknél 2,5, a romongróknál 4-5-ös. Modellezésem szerint kb 9 milliónál fog megállni a népességfogyás és 2050-re a lakosság fele cigány lesz, 2100-ra egy részük lefogja tagadni,a maradék meg 80% körül.
A migrácsválság előtti modellezések szerint az utolsóoiropid 2400 körülhalmeg a Földön. Szerintemez a mai iszonyok tükrében lesz 2300 is.

Frick László Intézet 2020.02.17. 06:42:20

@Burgermeister: Magyarországon a magyarok szerint csak a cigányok lopnak. Ennek tükrében úgy néz ki, hogy alopások száma növekedni fog, hiszen a magyarok szaporodási rátája alig haladja meg az 1-est míg a cigányok szaporodási rátája a jobbmódú törzseknél 2,5, a romongróknál 4-5-ös. Modellezésem szerint kb 9 milliónál fog megállni a népességfogyás és 2050-re a lakosság fele cigány lesz, 2100-ra egy részük lefogja tagadni,a maradék meg 80% körül.
A migrácsválság előtti modellezések szerint az utolsóoiropid 2400 körülhalmeg a Földön. Szerintemez a mai iszonyok tükrében lesz 2300 is.

Frick László Intézet 2020.02.17. 06:44:15

@Burgermeister: Ha a Grófnő Trendképzési Eljárást tekintjük,akkor pl Budapesten 20év múlva a bulonegyed házain nem marad vakolat és kirohadnak a műanyagablakok is. Az egész Andrássy út a Terror háza kivételével elé-lesz állványozva. Zt nem tudom,miből, ha bezzeg OSztrák OSB lapgyártó cégek olyen ütemben drálják fel a Kárpátokmaradék fenyőerdejeit.

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.17. 13:49:48

Ez már a Mindenki Budapestje. Lesz ez még sokkal jobb is, már előre élvezem. Annyit nem értek, hogy ezért hogy hogy nem a Patás a hibás?

Frick László Intézet 2020.02.17. 16:54:12

@Szorgalmas Gyémánt: Azért,mert Varacskos Maradona, és mint ilyen: körmös.

Wildhunt 2020.02.18. 08:06:52

@Szorgalmas Gyémánt: dehogynem ő a hibás. Még nem adott pénzt. Meg amúgy is elveszi a fényesfőváros (TM. By bloggazda) adóját, amit egyszer Mészáros ellop, aztán meg szétosztja a bugris vidéknek meg a multiknak akik az ukrán vendégmunkás migránsoknak adják. Nem olvasol 444-et.

Frick László Intézet 2020.02.18. 08:15:02

@Wildhunt: Most van remény arra, hogy 8 év után végre majd jövőre valóban is összeomlik a gazdaság, elég, ha csak 1-300-addal rosszabbak lesznek a növekedési adatok. Mind meghalunk, kizárnak bennünket az EPP-ből, Orbánt kibasszák az EU-ból
Megbukik Orbán
feltámadunk
visszavesznek az EU
ba
az EP
be és végül visszaveszik Magyarországot az EPP-be.

Wildhunt 2020.02.18. 08:28:46

@Frick László Intézet: "de addig? Addig nincs megállás. Addig szenvedni, küzdni kell. Talán az élet munkáinkért nem fog fizetni semmivel..."-várjunk csak, erről nem volt szó! DIKTATÚRA!

Steinmann a grófnő 2020.02.18. 16:40:57

@Frick László Intézet: ha már meg lettem szólítva.
Csavard ki az önkormányzatok kezéből az összes pénzt, most pl. az iparűzési adó van soron. Lőcsölj rájuk minden feladatot (a Lánchídra ugye nincs pénz, fizesse a Demsz...upsz...Karácsony :D) és lehet mutogatni, mivé lesz a város. Kérdem én, mégis MIBÜL- HONNAn lenne pénz bármire. És mit ki lehetne hozni abból, amit a főni lazán elbasz magyarságkutató intézetre, meg focikára.
Lásd Érd polgármestere, aki borított - amíg nincs lebetonozva, addig nem lesz milliós fizetésekkel működő kézilabda csapat a városban.

Frick László Intézet 2020.02.20. 05:34:07

@Steinmann a grófnő: Így van.Én is alig láttam a zokogástól, ami elfogott,amikormegláttam Érd,a .. idézem a polgármesterét "a nem egy gazdag város"
egyik utcájának egy 400méteres szakaszát,ami félig lebetonozva, félig murvávalportalanítva,amurvás felületen akkora víztócsával,ami aszfalton is meg tud állni. Onnan már eröltetnemkellett a sírást,amikoreszembe jutott, hogy faluhelyen az ilyesmiúgy lesz, hogy ha az utca lakói összadják a pénzt rá. Most a helyi rendelet egyéb gyönyöreivel nemszórakoztatnálak,mindenesetre A VárosÚj Tisztakezű vezetésének az első 207döntése különböző buli-járandóságok és havi apanázsok utalásáról szólt,kinek mekkora tanácsadói fdíj,pl ha nekem utaltak volna az elsőkörben nettóban csak hatszázat, elektromostaxi akkumlátorhalála-vágtában lohltam volna a A Város házára, engedjenek,hiszen fő tanácsadó vagyok és adom a tanácsot, hogy várjanakmár egy negyedévet z apanázsok osztogatásával,legyen az a második,majd jövőre.

Érd? - van nektek fényesfővárosiaknak az a hiedelme,miszerint az ország GDP-jét tiállítjátok elő,nos Érd... elég nagy falu,jelentőss cégekkel, jelentős embereklaknak ott.. 35 évvel ezelőtt párszázezer Ft-okérttlehetett az üdülőövezetben lényegében építési hulladékbólösszetákolt vityillókat kapni, amiknek mai ingatlanértéke 40-50 millió Ft. Vagyis a lakóinak csak lakiniuk kellett ott és vagyonosodtak,míg én, ha az én falumban építenék egy házat 25 millióért,ha elkészül,el is tudnám adni 8 millióért,miközben a falumból naponta,úgy értem, vasárnap is, 287 ember jár föl Budapestnek a GDP-jébe termelni,a nincs is termeléslátszatába.

Azt /ezt a titkot azért nem én fogom megosztani ezekkel az emberekkel,aki napi 232 órát utaznak, hogy a pedig nincs is termelésben 10órázzanak, de majd téged beszervezlek,kiállhatsz eléjük ésközölheted velük, hogy miközben Budapestnek GDP-je lesz belőle, az Ország Javára, nincs is termelés,mert az únióspénzekből teremtikmeg a látszatát:D

Azt csak szinte némán súgom, hogy ez Bezzeg Németországnak is a titka:ÚŐgy lehet heti 30 órásmunkaidővel3700 €-s férfibére egy fajinémetférfinek, hogya namigazi tagállami vendégmunkás a heti 70 órás munkájáért 2200 €-t kap,planémet Lidlárakban is megmutatkozik ez, azért tudja olcsóbban adni a sört, mint az üvege betétjét,mert nemigazi tagállami nők mossék havi 1800 €-ért,amiből kézbe 900 €-nak megfelelő összeget kapnak Ft-ban, Ft számlára.

Frick László Intézet 2020.02.20. 05:35:54

@Steinmann a grófnő: lábjegyzet: Akörnyékemen az összes valamire való könyvelőjű vállalkozás telephelye Budapest -en van bejegyezve, azaz a KSH oda statisztikázza az adatait.Köszönöma figyelmed.

Serény Vélemény 2020.02.21. 10:40:05

@Frick László Intézet: HVG-t olvasni mazochizmus.

Régen előfizető voltam rá, de az egyrészt nagyon régen volt másrészt egyszer, kb 10+ éve megemlékeztek "A" Samuelson-Nordhaus-ról, ami "a" közgazdaság tankönyv, és a nagyon észlény újságíró levonta a tanulságot a könyvből, hogy nem fejt ki az amerikai professzor a könyvben lényeges kritikát a Szovjetunió gazdasági rendszerével szemben. Namost aki esetleg olvasta is a könyvet, ami rendkívül zseniális, művelt és humoros, valódi professzorok alkotása, az találkozhatott benne kb olyan mondattokkal, amik a "tervutasításos gazdálkodást" kb a seollal, és a hádésszel hozták kapcsolatba.
A következő körben már nem is fizettem elő a HVG-re, még féláron sem, ugyanis olyan újságíróktól, akik azt sem tudják, hogy a "hádész", meg a "seol" a pokol szinonimái, illetve konkrétan azt jelentik, hogy "pokol", "alvilág", inkább nem is vagyok kíváncsi semmire... Vagyis a könyv olyan kritikát alkalmazott a teljes tervutasításos gazdálkodásra vonatkozóan, amit a megfogalmazás miatt a nagyon alulművelt újságíró még sok észre sem vett!

Frick László Intézet 2020.02.21. 11:53:27

@Serény Vélemény: Azt imádom,amikor az ellenség gyűlöletkeltéséről papolnak :D
süti beállítások módosítása