Börleszk. Vagy... hogy mondják azt amerikaiul, hogy kutyakomédia?

Küldd be a bohócokat!

/Az Igazi Frank Zappa könyv  John Wayne-es fejezetének címe/

Kora-politikabuzi korom óta mindig  demokrata párti elnökjelölteknek szurkoltam. Igen,képes voltam erre még Bill Clinton esetében is. Obamának személye szerint még igen -de a netokratáknak már nem. Sőt.

Trump "győzelme" óta nem képesek leakadni a "demokraták" az USÁ-ban arról a nemzeti tragédiáról, ami "Trump".

"Trump" a maradék liberálisok teljes napi fost és recska kapacitását leköti - pedig kéne még puruttya, ráadásul oda hasznosan, másra is.

 

Szerintem nem "Trump" a botrány, hanem az, hogy Amerikának

egy önjelölt, képen kívüli vén seggfej

és egy szintúgy önjelölt egzaltált vén picsa közülkellett "választ"-ania.

Trump titkos motívuma az, hogy ha a cégével-ahogy elboldogult, na, majd rendbe teszi az USÁ-t is.

Clinton pedig úgy lehet vele, ha az a segg kurvapecér ura tudott elnök lenni, majd megmutatja, hogy ő is és annyit.

Eddig el sem lett volna szabad jutni -szerintem- már 2015-ben sem.

A kutyakomédiának abban a szakaszában, amivel most a vol2 nyit, volt a "republikánusok"-nak egy díszlatino-ja, egy fiatal is ráadásul:Marco Rubio. Senki nem akart már a 2016-os tragédia nepjaiban sem Rubio-ra emlékezni sem a "republikánusok" sem pedig a "demokraták" közül.

rubio.jpg

Bár azóta a dísz-latino a többi kötelező díszek között a legállandóbb "demokratá"-éknál, még a díszbuziknál is gyakoribb.

Az ember nem akarja elhinni, hogy az állítólag Világ Vezető "Liberális" Demokráciá-ja még egyszer ezt a luxust, ezt a shitcomot képes leújrázni.

Márpedig nagyon úgy néz ki.

Ha a mai amerikai  liberálisok átlagéletkorábóltrnedet képezünk egy kooordináta rendszeben, akkor a két "demokrata" elnökjelölt megfelel a szórásnak.

Hetven-és a halálközött.

Ha viszont az tekintem, hogy az amerikai illiberálisok antikatolikus fele szivesen szórakozik a gyerekbaszók vénebbnél vénebb-idióta pápáin,már nem nagyon.

 

Bernie Sanders eddig azért vállalt "jelöltség"-et -egyben, mint a hivatalos zsidó elnökjelölt-jelölt is-, hogy elmondhassa a szokásos 4-év-értékelő beszédét.

 

via GIPHY..THX:)

2016-ban a Washington-Rijád Tengely tiszteletére a beszéde markáns részében Izraelt baszogatta olyan stílusban, hogy ha azt magyar fideszes szájába Mindenhatoooo-gépfordítom, elmegy antiszemita közbeszédnek valamelyik agitációs publicisztikában. Vagy egy TGM - show kereteiben.

Az nem a véleményem, az 100%, hogy Sanders most sem szeretne többlenni, mint elnökjelölt-jelölt.

 

Így fixen bejöhet a megismételt geg-com, ami pedig elsőre is kiszámíthatóbb volt a Broad City hamubasűtt "poen"-jainál.

Félelmem az, hogy az amerikai közönség annyira is akarja ezt az újrázást,mint a Broad City V.évadát akarta.

Glazerék mást nem voltak képesek elhinni a IV. évad előkészítésekor, hogy nem Hillary győz. Megírták a forgatókönyvek gegjeit, bele Hillary-t vastagon meg még  jó sokszázezer doillárt lődöztek el olyasmikre, amikhez Hillary kellett elnöknek. Fél évet csúszott a forgatás az elbaszott  pénz és időkeret és leürült gegek újratöltésére.

Nembaj,meglesz.

"Trump" ugyanis a Csacsi-Elefáni háttárhatalmi lobbyfogatnak pont jól jött az Elnöki Intézményrendszer gyöngítésének majd-megindoklásához, ellenben Hillary sem oszt vagy szoroz a témában.

Trump miatt úgy lehet beszélni a Bill Clinton - Obama Hatérkerítésről, mintha Trump miatt lenne.

Akkor ezesetben már lehetne indítani Ilana Glazert is. Szűz kéz, hülyepicsának sem rosszabb Hillary-nál és ráadásul nem annyira öreg, hogy már elmehetne a gyerekbaszók pápájának is.

ABBI  Ilana!..te-- beleszartál a Szaros Vödrömbe?

ILANA (hazudik) Neem!(rohan vissza)

Abbi arcárólolvassuk, ahogy Ilana a WC-ben  a használt-WC-papíros vödörből a nejlont a szarával kiemeli és megpróbálja lehúzni a WC-n. Persze sikertelenül,mert Abbi-nek azért kellett Shit Bucket-et vennie,mert az elavult csővezeték miatt még a használt WC papír semment le.

ILANA (kézmosás nélkül sepregeti ujjait) Na, kész is!

/geg a Broad City V. évad 2. epizódjából - SheWork and The Shit Bucket /

 

via GIPHY

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5615454186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása