ahol kitörni érdemes.

A megélhetési geci  jógyerek aputának munkát pénzt  szerez és aputa áll Tusványoson, lesben és latolgatván:  a két idültalkoholista sztárzenész közülmelyikbe kössön bele azért,mert Orbán falunapján mert játszaniott.  Latolgatja, hogy Lovasi András vagy Kiss Tibor. Persze, hogy aputának pont arra van ám esze,ami egy politikusnak is:a gyengébb pont felé tör,aki azt hiszi, hogy aputa a "liberális oldal" valaminthogy "lehet és érdemes velevitatkozni". Kiss Tibor csak jól pofánbaszta volna és kész.

majdmimegmondjukhogyan_viselkeggyebaszod.jpg

 

APUTA Orfűn ment ez a videó?

LOVASI Nem.

FRIKK Lehet ez az interjú videóról,vágatlan formában?

APUTA KIS FIA:Nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7815428092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann a grófnő 2020.01.26. 09:00:48

Na, még milyen szerencse, hogy kormányoldalon nincsenek megélhetési "újságírok" zenészek, és mostanában ugye megélhetési tudósok. Alufolcsi sisak kutatóintézet van már? :D

Te Dudi, kezdhetnél rendesen írni. tudtad hogy van blog.hu címlap, rendes, szerkesztett.
Ha megvillantasz valamit a régi énedből, én kiajánllak :D

Frick László Intézet 2020.01.27. 07:01:23

@Steinmann a grófnő: Jobbat tudok:adok belépőkódot és kitörölheted az egészet.
Elkaptalakmegint:miért nem a vallás c. alatt kommenteltél?
Miért helyezed hazug kontextusba ezt?
Ez az alusisak-erőltetés pont ugyanaz az eset, mint a szőrsapó is.

Szorgalmas Gyémánt 2020.01.27. 08:46:10

Minden tiszteletem Lovasié, amiért ki mert állni a fideszes győri jelölt mellett, főleg a nyári vesszőfutása után.

Serény Vélemény 2020.01.27. 09:04:36

Van egy szint, amikor a jóóldali mindentjóltudó fejlettudatúak kifejtik, hogy "ha normális országban élnénk".
Egy idő után, az ember úgy érzi, és akkor mi van?

Miért pont nekünk kellene normálisabb országban élnünk? A németek lehetnek hülyék? Az angolok? Az oroszok? Az ukránok? a hottentották? Csak a magyarok nem lehetnek hülyék?

Steinmann a grófnő 2020.01.27. 16:33:57

@Frick László Intézet: nem tudom mivel kaptál el, bagóztam hátul a fiúwcben? :D

Hogy miért nem a másik cikkcsihez...azt a képet már többször láttam nálad, ezekhez a témáidhoz nem tudok mit mondani, biztos úgy van, ahogy itt írod, én nem mozgok ebben a közegben, ahol 12 éves lányok szülnek..stb...te ismered ezt a világot

Frick László Intézet 2020.01.29. 05:06:01

@Serény Vélemény: Nem érzem jólmagam...nemhogy ebben az országban,de ezen a kontinensen sem. Azonban a magyarok messze-messze-messze nem annyira undorítóak,mint a germano-anglo-saxo,a duetsch és a franko-saxon népség.
Ilana Glazer után a legundorítóbb fajzat a francia túristanő.

Frick László Intézet 2020.01.29. 05:06:11

@Serény Vélemény: Nem érzem jólmagam...nemhogy ebben az országban,de ezen a kontinensen sem. Azonban a magyarok messze-messze-messze nem annyira undorítóak,mint a germano-anglo-saxo,a duetsch és a franko-saxon népség.
Ilana Glazer után a legundorítóbb fajzat a francia túristanő.

Frick László Intézet 2020.01.29. 05:08:13

@Steinmann a grófnő: Azután beszéls így, hogy csaknem egy-háromszázad részét zuhant a Ft és Orbán statisztái cirkuszoltak a határnál,mert a FIDESZ-nek nincsen témája Október Tizenharmadika óta. Ráadásulte egy BoldogMert Szabad Városban,aholnincsenek hajléktalanokéslakhatásiszegénység.

Elfelejtettem feltenni a szócikket a menstruációs szegénységről - Elvbaricsajszijaid pedig gyűjtőakciót rendeztek a menstruációsszegénység elleni küzdelemhez

Frick László Intézet 2020.01.29. 05:22:00

@Steinmann a grófnő: Bazdmeg, te akarsz olyan kontinensen élni,ahol az emberek be képesek venni olyan dumákat,mint a menstruációs szegénység? ..és mégmozgalmárkodnak is az ügyben? Összeszedik a fürdőszobábban a feleslegesintimcuccokat,a mosakodószereket meg a megúnt iskolatatyókat és csomagokat készítenek nőtársaiknak?

És ezt röhögés nélkülkéne kibirni,mint a Ft árfolyam zuhanását,a mérhetetlen inflációt,kontra az európai bérekmeg nyugdíj és európai családipótlék bevezetésével, ami micsinálnáa Ft árfolyamát,de az biztos, hogy nem az egy-háromszázad részével.

hegymenet108 2020.01.29. 08:06:02

@Frick László Intézet: Könnyeb lenne, ha megengedőbb lennél. Hadd gyűjtsék. Hadd sopánkodjanak,

Serény Vélemény 2020.01.29. 09:21:26

@Frick László Intézet: Figyu, nem véletlenül a Billie Eilish kapott díjat a minap, hanem mert ez a "mindenszar" életérzés a mai korszellem.
Valóságban hazugság, az egész, soha az emberiség történelmében nem volt olyan jó a lét mint ma. Főleg a wasp és ajropid fehér ember kultúrájában. Igazából még a nem fehér ember nem ajropid kultúrájában is sokkal jobb, mint bármikor máskor.
Meghaltak Kínában 100-an egy járványban? A '90-es években még ezrek, ha nem tízezrek haltak _éhen_.
Büdösek még a francia nők, vagy már fürdenek rendszeresen?

Frick László Intézet 2020.01.31. 05:46:07

@Serény Vélemény: Ma véget ért a Board City Magyarországon is. Az utolós epizód Ilana Glazer vágykiélését szolgálja. Csak a vége poen:

Abbi kétségbeesésében,hogy Ilanát vigasztalja, kakilás után videotelefonon megmutatja a kakiját Ilaná-nak.Ésez őt megnyugtatja,jólgondlta Abbi, csak azt nem, hogy Ilana azájfónjárólképlementést készít az egyébként előtte gazdagon leírt szaráról,amibőlsejthetjük, hogy Abbi nem valami képileg még kisséfeldolgozható hurkaszerűeket szart, hanem egy nagyon változatos összetételű és laktózérzékenyekre (akik tejeset is ettek) rakást.

Megnéztem most a Board City nézettségi adatait az USÁ-ban:

Öt vagy mindegy mennyi éved,alényeg az, hogy a legesleges legelső epizódna, nagy volt a várakozás a beharaangozókból,valami 970ezer nézője volt.

Az utolsónak 290000

Az utolsó előttinek 240000

Nagyon szeretném,ha megértenéd, hogy Abbi ésIlana kúlok, ez az egész NAGGGYON PÓZITÍV ésironikus, szarkasztikusvalamint úgy politikaikorrekt (kötlező négerekkel, buzikkalmeg minden) hogy mégironizálisa polkorrektel. Valamint egy idő után tényleg isművészeket vontak be az elkészítésbe és az ő kezükmunkái úgy vilglanakki,mint amikor az óvónéni belerajzola csoportja gyerekeinek a rajzaiba, aztán szemrebbenés nélkülazt hazudja, hogy mindent a gyerekek rajzoltak.
Szóvalmint amikor egy ponyvára gyümölcsöket meg rakás szarokat raksz ki:a szarok Ilana ésAbbi a gyümölcsökmeg a szakemberekmunkái. Persze vannak leszart gyümölcsökmeg szarba esettek is.

van olyan jelenet is,amiben Ilana a gombától rohadó talpbőrét egy négyoldalú általános reszelővel reszeli. ez is kúl.

Frick László Intézet 2020.01.31. 05:49:00

@Serény Vélemény: Nézd, a francia nőkről két forrást tudok. Az egyik @Steinmann a grófnő: Ő rengeteg francia nőt látott már, helyesek, cukik, Párizsban az élet és a shopping. És egyáltalán.

A másik forrásom egy magyar kaszanova kamionos. Ha gyök alá teszem a meséit,akkor ismegdugott pár tucat KÜLÖNBÖZŐ KORÚ francia nót Provance-tól a nagyon sokat Párizsban, Bretagne-ig.

Nos?

Frick László Intézet 2020.01.31. 05:56:19

@Serény Vélemény: Egy biztos: az én szokásom:Egy nőn rögtön a cipőjét szoktam megnézni, a lábbelijét, ha mezítláb van,természetesen a mezítlábát, az jósokat elárul egy nőről.

érdekesség:Kínában a nők feszt más nőklábait lesik.

Azt hiszem,ismerem a világ egyik legszebb lbfejú-lábujjú nőjét,annyira keskeny a lába, hogy cipőbolti eladőnők sírva szoktak fakadni miatta.

Kínában.... egy élmény ilyen lábú nővelsétálni bármilyen utcán,közterületen. Egy kínai az elsőtól a 74-ik sorig a saját dolgaivalszokott törődni, ha vidéki,és ritkán lát Fehér Ördögöt,de az megtetszik neki,képes még rá is mosolyogni.

Szóval.. szo-szoáltalában a francia nők lábbelijei,de van egy species,a francia túristanő,bár néha nagy rutin kell hozzá, hogy rájöjj, hogy a gender átmenetekben nőnek számítható e vagy ő magát ugyan nőnek vallja,viszont 47 éves róbertgidahajú szűz zongoristafiúnak néz ki. És persze 42-es a lába. De egyébként heteró, de még nem is akármennyire az!

Legközelebb készíteni fogok egy fotósorozatot francia túristanők cipő!lábbelijeiről.
Faszák azok a szőrcsizmák nyáron,amiknek a szőrei a padlót seprik meg a kövezetet.
süti beállítások módosítása