Nagy Testvérünk, A Világ Demokráciájának az Őrizője, a saját demokráciáját a népeknek a saját kesztyűjébe tutlni-nagy Tanítónk hadi-és külpolitikai doktrinája végre beérett!

 

Ünnepeljünk közösen az Amerika Hangjamagar adásaival: az  index pont hú-val és a 444-nel. Állva tapsizzatok, gyerekek!

Alegújabb siker kapcsán sem veszíthet: ha drága lenne az a gyűrű, akkor az lenne a lényeg,demert csak egy ócskaság,így meg ez! Bruhaha!

 

Nagy Tesvérünk Az Amerikai Egyesült Államok megtanította a siítákat a szunnitákkal összefogni -hogy a faszba mondják amerikaiul az, hogy Emese?

bezzegamerika.png

 

Az idült alkoholista Magyari Péter pompásan szemlélteti azt a fajta bizonyítványmagyarázkodást, ami persze, hogy jól lyukad ki a legjobb helyen :D

azidultalkoholistamagyaripetermagyarazzaabizonyitvanyt444ponthujanuar6.png

""Vajjon tetszeni fog az öltözékem Hitlernek?""

-Neville Chamberlain brit miniszterelnök a Müncheni Konferencia reggelén, 1938. München, Náci Birodalom

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8415395354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.01.06. 10:19:11

Sajnálom Magyarit, mert régen tényleg jó újságíró volt. Az igazi újságírók egyike. Mára már ő is csak egy ócska soros-csicsa.

tehát röviden: az, akit kilőttek az usákok, egy olyan krapek volt, aki néhány éven belül összehozta volna a mahdi eljövetele előtt feltétlenül szükséges világháborút, az ehhez szükséges vérengzéssel együtt.
AZt mondják, hogy null tanulással került pozícióba, és hogy egy karizmatikus figura volt, jelentősége pedig akkora, hogy al-baghdadi, meg Oszama-Bin csak egy kis csíra volt hozzá képest.

Van egy ismerősöm, aki azért hagyta abba az egyébként nagyszerű építőmérnöki szakmáját, mert nem bírt úgy beszélni a melósokkal, hogy azok meg is értsék. Azt, hogy "legyen szíves fogjon egy lapátot, a Jóska tudja, hogy hol vannak a lapátok és azt a sóderhalmot lapátolja talicskába, és szállítsa át a telek másik végébe", így ebben a formában a jóféle melósember nem érti.
Valahogy úgy kell beszélni velük, hogy "fogd azt a kurva lapátot, és azt a ki...t sóderhalmot vidd át a g.. telek másik végébe, méghozzá ma délelőtt, ha meg akarod kapni a pénzt."
Mivel nem állt rá a szája erre, ezért inkább abbahagyta, más állás után nézett.
Namost ezekkel a közel-keleti népekkel nem lehet úgy tárgyalni, meg úgy viselkedni, mint ahogy egy keresztény kultúrkörből származó társasággal lehet. Ezeknél, ha nincs benne a metakommunikációban, hogy "kitépem a szívedet, és még melegen beleharapok, ha átkúrsz", és ha nem tűnik elég hitelesnek ez a metakommunikáció, akkor nem fogják az embert komolyan venni.
A libai média hitelteleníti Trumpot, de ha _ezek_ nem hiszik el, hogy tényleg odacsap, ha tényleg kell, akkor le se szarják, hogy mit mond.
Ajrópát egyébként már rég megvették az irániak, és pontosan tudják, hogy náluk van az a lista, ami egy csomó uniós tisztivelő általuk fizetett apanázsáról szól.
Megjegyzem, az Irak-iráni háború ideje alatt az aknamezőt úgy tisztították meg, hogy 8-10 éves gyerekek nyakába műanyag kulcsot akasztottak "ez nyitja a mennyország kapuját", és utána áthajtották őket az aknamezőn. Mert a katona drága volt, gyerekből meg volt sok.
Na, erről a társaságról van szó.
Meg nemzetközi jogról.

Serény Vélemény 2020.01.06. 10:50:59

Ja, és még valami.
Az nem egy olyan proli kultúra, mint amilyet Rogán Toncsi, vagy más magyar celebpolitikus fel tud mutatni.
Ott, ha valaki egy ilyen gyűrűt visel, akkor azt vagy azért teszi, mert szubjektíven nagyon értékes neki, mert mondjuk az apjáé, nagyapjáé volt, vagy azért mert valaki nagyon nagyra tartott embertől kapta, vagy pedig azért mert tényleg értékes.
Egy olyan fazon, aki ennyire jól szabott egyenruhában, ennyire karban tartott arccal, szakállal és hajjal rendelkezik, nem fog egy gyűrűt hivalkodásból hordani.
Mert nincs szüksége a hivalkodásra.
(Az összes nyújorki ékszerész meg egyébként vagy ortodox, vagy ultra ortodox, vagy haszíd zsidó, akármelyik is, nem fogja azt mondani Izrael állam legnagyobb ellenségének a gyűrűjéről, hogy hú, ez aztán igen, ez egy több ezer dolláros gyűrű... )

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.01.06. 17:00:15

Ja, minek is Iránra vonatkoztatni bármilyen jogot meg ilyesmit, lőjék őket oszt kész. Iránnal szemben pl. Szaúd-Arábia nem kleptokrata teokrácia ám, csöppet se.

De honnét a faszból jön tényleg ez a rögtön mindent megmagyarázási kényszer, hogy így volt frankó, így kell ezt?

Frick László Intézet 2020.01.07. 05:00:52

@Dinamuki: ...eközben Iránban... talán Jocó? Nem tudom, valaki-blogbarátunk adott egy linket tavaly :Magyar diák tanul Iránban...persze mit se sejtve arról,hogy ez "politikailag" hogy néz ki...

Bárki iszlám térségekben utazó,akik a szines muzulmán vallású népforgatagban [-afgani népviseletek] sodródtrak, aki volt már WC-n muzulmán országban, ahola női WC takarítására sasol a bangladeshi muzulmán fiú... Aki szart már ilyen WC-n afgán törzsi középvezető után , tehát látott szaúdi középosztálybelieket, az tisztában van azzal, hogy ki népség a siíta-szunnita népek tahajja... Az USA Nagy Szövetségese ésLegújabb Barátjan épe... Én magam is adtam anzix-zsánert a z iráni nőtársán meg annak a tahó-bunkó urán eeresztett hajjal, napszemüvegben, forrónadrág!top,cigarettázva kacagó iráni nőről.

Mindig azt hittem, hogy a II.vh utáni ébredésben.... legalábba véleményformáló vezetőértelmiségi főeszetokok számára kiderült, hogy többé nemlétezhet olyan, hogy 1 ország és nemzete majd eldönti azt más ország más népéről, hogy eléggé fejlett-e, érdemes-e valamire vagy nem.

A jellegzetesen XX.századi imperializmus és diktatúrák döntései esetében pontosan tudhattuk, hogy ki ésa kicsodák is döntöttek más népek érdemességéről,szerintük-fejlettségéről,büntetéseiről, satöbbi. Lenin döntött úgy és a szovjetek, Sztalin a szovjetek bevonása nélkül, Mussolini és a Nagytanács, Hitler (pedig valójában Goebbels doktor...) Nagy férfiak,nagy amerikaielnökök,Truman.Az atombombáról Truman, felhívta az egyik atombombát dobó gép kapitányát és közölte vele, ne ríjjon, tegye le a lelkiismereti terhet,mert ő döntött: a béke érdekében.

Már Kennedy alatt gyanús volt ez, valakik döntöttek, se akkor még aKongresszus/Szenátus, Kenedy meg másképp döntött ésbele is halt gyorsan abba a döntésébe, hogy hazahívja a katonákat ...

DeMuki! -ez a Hurrikánfrizurás Bohóc? Akinek még azt a jogkörét sem engedték,amivel a Clinton-Obama kerítést egy kicsit megmaszekolja? Csupa-csupa olyan "döntés"-t engedtekneki,amiefféle,mint ez a mostani:Ha elbaszódik, akkor Az Alak,Aki Ürügye Az Elnüöki RendszerLeépítése igazolásának... ha jólsikerül,akkor meg jellegzetes liberális demokráciára jellemző jóság..De...Kicsodák? Frankunderwooodok? Vagy az olyan milliárdosfélék,akiklábhoz rendelték Frank-et:alkalmas-e alelnöknek?

Tudod,ki tudnajólmegtanítani bennünkethelyesenértelmezni? Ripők! Majd őmegmagyaráznáa mechanizmust és nem így, Langley Falls-i Kincstárian, mint ez az idült alkoholista Magyari.

Frick László Intézet 2020.01.07. 05:03:00

@Serény Vélemény: Ez a gyűrűs cucc jellegzetesen kétesélyes-győzelmesötlet volt: ha értékes a gyűrű, azzal basszák a tábornok hullacafatainak a karaterét széjjelebb,most meg így, hogy kiderült, csak valami világkörüli hajóutas amerikai parvenű nyuggernek valóócska okkultság,akkor azzal. Itt lenne Ripők,megmagyarázná neked, hogyan bruhahhhahha ez.

Frick László Intézet 2020.01.07. 05:08:48

@Serény Vélemény: Jó,játszásiból elfogadom azt az összeesküvéselméletet,amiszerint Iránban is még a XX.századot írják,ahogy az USÁ-ban...és.... egyszemély keresztül tud vinni...mondjukegy jókis világháborús ötletet,miközben a szomszédos országokban régi cirill betűs szovjet Murzilká-kban keresztrejtvényeketmeg a Kecskeméti Daimler felvételi tesztjeibe való "fejtörő"-ket fejtenek...

Tőled ennek az összeesküvéselméletneka felvetése elfogadható... egyszerűközember vagy.

De itt az USÁ-ról van szó: Ahol a CIApontosan tudja, hány szőrszállból áll a segglyukpamacsom,mi MészárosLőrincPIN-kódja és mi az a 8 Leaks,amivel egy átlagos délután 2- és 4 között megdönthető az orbán Diktatúra. Vagyis az a minimum, hogy egy Mindent Látó Mindenhatoooo Google-t Ellenőrző,a világ Internetjét átszűrő... az Űr-ből azt látták,amikor Juzama bekapcsolta a mikrohullámúját felmikrózni valami halal kaját...
Tehát ... szerinted... nem az lenne a sorrend, hogy kétségtelen és nyilvánvaló bizonyítékok,majd BAMM törjön márki végre az a térségbeli nagyháború?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.01.07. 06:26:32

@Frick László Intézet: A kommentelők közül senki sem tudhatja biztosan, hogy mi és miért történt.
Tegyük fel akkor kicsit az alusisakot: nem fura, hogy ennek a jóembernek meglett az ikonikus gyűrűje, erről fotók is készültek. Bejárja a világsajtót, bulvárvonalon is. Szóval mindenki tudhatja, hogy a jóember halott. Mi van, ha nem...? *feszült zenei aláfestéssel

Frick László Intézet 2020.01.08. 03:36:08

@ripők: Tényleg ennyire ragályos a jellegzetsen indexes relativizáló maszatolás,amiszerint, bármire aszondhattya valaki, hogy alusisakos feltételezés mer" mindenattólfügg melyikzsebemreütök?

Nézd, Ripők, a lényeg nem az, ebben a történetben sem az a lényeg, hogy a Szőnnyetegg mondott avagy nem vagyhogy a gyűrűje kisebb államok éves GDP-jét éri avagy okkult baromság.
A lényeg az, hogy 2020-at írunk.

A lényeg az, hogy gúnyolódhatsz te alusisakozással jővén, akkor se jutunk tovább annál,mint amit az óvónéni mond a jógyerekek vezéréének a tészeszelnök fiának... 1968-ban:
"Ne azzal törőggyél Tibikém, hogy Bunkó Dezsőke az ólyából a bubust hová feni, hanem azzal foglalkozzál, hogy a budi mögött az orvosék Zsoltijával mámegin' mé rajzoltatok bajúszt a ótosék Arankájának a popsijábólkifent árokzsírral s attól a te ujjad kakisan szaglik!"

Hiába maszatolsz indexes jópofasággal, a XXI. században, 75 évvel 1945. után, dacára a Tonkini Öböl'nek, nincsen olyan hogy egy (úgy értem: 1,és magában 1) hatalom eldönti, hogy melyik állam mire érdemesés hogyan vonatkozik(-e rá) a nemzetközi jog "Nem vonatkozik,mert nem érdemli meg"

Az a baj a relativizálásoddal, hogy fogom és akkor kiderül, hogy ezen az alapon az USA szaúdán hercegek (akik szabadidejükben a családi vagyonból iszlamista terroristákat támogatnak) ellen is intézhetne dróntámadásokat.

Gondolom, azt hitted, hogy az "alusisak"-kal jópofán szemtelenkedsz :D... nos,akkor ajánlok szebbet,kis lovag,mé' nem montá pl Seres László szavával békelibának?

Szerintem probléma az, hogy az USA XXI. századi kérdésekre a jóöreg, ötvenéve kúl és jellegzetsen XX. századi válaszaiból keresgél.

Elemeztem már ezt az embargópolitika-vs globális spekulalizmus esetében is.

Az USÁ-nak az efféle jópofán szerinted relativizálható ötletei a kapitalizmus fénykorában, a kétféle imperializmus (a kapitalista imperializmus vs szocialista imerializus idejében voltak bejövősek.

Sikerült is a Szovjetúniót beszopatni a fegyverkezési versenybe annyira, hogy a GDP-je (muchacha -> statisztika,mint "tudomány" egy birodalomban, aholsemmilyen adat nem igaz,viszontkülsősök ellenőrzött vasútvonalakon utazgathatnak vagy esetleg nemzetközigépen szállhatnak fölébe :D ) szóval a Szovjetúnió a GDP-je egyharmadát baszta el lazán fegyverkezésre, a Fenyegető oroszok,akiknek a te-fajta antialusisakos indexes relativizmusban hol egy olasz rakás szart se ér a gazdasága, hol meg fenyegetik a világbékét a világuralmi terveikkel [ évi 66 Mrd USD jadiköltségvetésből] szóval a büdösruszkik úgy nagyjából a GDP-jük egytizenötödét basszák el fegyverkezésre és nagy-nagy sorozatokban még szóban sem reagálnak az USA jellegzetesen Nixon korabeli provokációira.

Igazából csak az irántad érzett tisztelet és szeretet vezérelt arra, hogy az egy böfögést nem érdemlő szerinted szellemes kis szöszödre ilyen kifejtetten válaszoljak, valójában elég lett volna az óvónéni válasza az árulkodó 5 éves jógyereknek vagy ennyi:

Újablak:
>>>2020-at írunk bazdmeg*!

Az USA jelenleg érvényes doktrinája A Világ számára: Joint Vision 2020.

Kína doktrinája: "Sorsközösség"

Köszönöm a figyelmed :D <<<

lábjegyzet: Nyilván te sem hiszed komolyan, hogy a "jóember" életben hagyása vs megölése, ez a kettő megoldás az USA folyamatos tekintély, világhatalmi fajsúly és gazdasági vezetőszerepének elveszítéséhez kapcsolódó korrekciókhoz.

Mint politika és történelembuzi, szerintem a jóember halála egy át nem gondolt kommunikációs trükk, valamiről elterelni [megint] a figyelmet és valami [az iraki kudarcos kivonulás] hoz valami kommunikálható izét gyártani.

ö... akarsz beszélni arról, hogy nem-alusisakos fejlettséged szerint az ENSZ meg a Biztonsági Tanács mire LENNE való ? hm?

Frick László Intézet 2020.01.08. 03:40:22

@ripők: A világ első alusisakos embere Bonaparte Napoleon volt, laboratóriumi körülmények között kb negyedgrammonként tudtak előállítani annyi alumíniumot abban a korszakban,éssmint köznemtudott, Napóleon is csak egy termék volt, a "Szabadság, Egyenlőség, tesvériség" szlogennel felfutott "gilyotin aláa királyi nyakakat" kampány következményeként soikerült a királyságból jellegzetesen ojrópaifejlett bezzegséggel császárságot csinálni.
Napoleon alusisakja a maga idejében többet ért volna, mintha két kiló aranyból meg negyedkila drágakövekkel kirakottan készítik el.

Köszönöm a figyelmed.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.01.08. 04:51:59

@Frick László Intézet: Szívem szerint nem is szóltam volna hozzá, csak olvastam két kommentedben is a nikkemet, ahol elegánsan, tisztelettel, mégis pajkosan felvetetted, hogy kellene ide egy idióta, akinek a bármilyen jellegű megnyilvánulását szétcincálhatnád.
Boldog 2020-at, bazmeg. Szívesen.

Frick László Intézet 2020.01.08. 05:08:25

@ripők: És még csak cincálnom sem kellett a 2009-ben még jópofa talán s majdnemújszerű hozzászólásodat, amire jól is számítottam ezek szerint.

Ezúton is tájékoztatlak, hogy azonban 2020-at írunk, viszont tényleg és nem csak úgy un "újévi jókívánság" éppen aktuális dekorációjaként.

Viszont az éppen aktuális kínai Holdújév-vel kapcsolatos dalocskák ugyanannyira undorítóak,mint a bublés szantaklá oiropidok.

Azzal megspécizve, hogy Kínában is a szantaklá azonnal nyit a hellovény után,majd enyhe áttűnéssel a fehér Ördögök ikszmaszával feltűnnek akövér sárga mosolygómalacok és jan3-ra virradóan a dekorációváltás a Frühlinget igézően sziness gyümölcsfavirágzuhatagokkal.

Frick László Intézet 2020.01.08. 05:11:29

@ripők: Azzal, hogy megdobtál a lealumíniumsisakozással,még túl is teljesítetted előfeltevéseimet. Annyi stílusérzéket viszont szintén helyesen és előre-jólvártam el tőled, hogy a chemtrailt meg a gyíkemereket azért csak nem baszod hozzám, nem miattam, hanem azért,mert valamennyi gusztusod neked is maradhatottmég...

Amúgy, ha lett volna,a véleményed is érdekelt volna erről az igasságosztós dróntámadásról a mondjuk világbéke tükrében. Pl smián megengedném neked, hogy a helyessége mellett érveljél...meg tudnál szabadítani a békelibaságomból :D

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.01.08. 05:42:05

@Frick László Intézet: Valójában teljesen mindegy, a véleménybuborékod exkluzív, egyszemélyes.
Belefér, hogy áltudományozod a statisztikát, aztán deklarálod a saját számaidat a hadiköltségvetésekről. Belefér, hogy míg az usákok külföldi terrorakcióitól nénózva dzsojntvizsönözöl, a Szkripal családot meg sem említed. Sorolhatnám, de tényleg nincs értelme, a gömbakváriumodban úgysem hallod. Megspórolhatod a választ, mostantól én is azt teszem.

Serény Vélemény 2020.01.08. 09:48:04

@Frick László Intézet: NEm azé' de Mr. Ripőknek igaza van. SENKI nem tudja, hogy mi van a háttérben.
Valamint van egy dolog: amikor leszedtek egy olyan drónt a perzsák, amint amilyenről most elintézték ezt a Szulejmánit, akkor majdnem volt egy válaszcsapás. ÉS csak azért nem lett, mert az általad lenézett elnök megkérdezte, hogy hány halálos áldozat lenne.
És amikor kiderült hogy száznál több is lehet, akkor lefújta az akciót.
Lehet, hogy Trump kicsit nagyobb szerepet játszik a világ békéjének relatív fennmaradásában, mint ahogy azt te gondolnád!

Serény Vélemény 2020.01.08. 09:48:04

@Frick László Intézet: NEm azé' de Mr. Ripőknek igaza van. SENKI nem tudja, hogy mi van a háttérben.
Valamint van egy dolog: amikor leszedtek egy olyan drónt a perzsák, amint amilyenről most elintézték ezt a Szulejmánit, akkor majdnem volt egy válaszcsapás. ÉS csak azért nem lett, mert az általad lenézett elnök megkérdezte, hogy hány halálos áldozat lenne.
És amikor kiderült hogy száznál több is lehet, akkor lefújta az akciót.
Lehet, hogy Trump kicsit nagyobb szerepet játszik a világ békéjének relatív fennmaradásában, mint ahogy azt te gondolnád!

Serény Vélemény 2020.01.08. 09:53:35

Az alap hiba: marxista világnézet.

Az emberiség nem fejlődik, mint ahogy Karel Marx kitalálta, hanem satnyul.
A fejlettudatú jóóldaliak a marxista hagyományhoz hűen úgy gondolják, hogy a ma élő ember az minden embernél okosabb, és egyébként is aki okos telót használni tud, az már az emberiség krémje. Pedig nem véleménybuborékban léteznek, hanem vélemény-atombunkerben, ahol még csak véletlenül sincs a legnyitottabb soxínűségben sem egy fikarcnyi helye sem azoknak, akik esetleg nem úgy gondolják.

Szorgalmas Gyémánt 2020.01.08. 10:25:09

@Serény Vélemény:
1. Irán mit keres Irakban?
2. Usa mit keres Irakban?
3. Olyan, hogy Irak, igazából nincs is, a britek által mesterségesen kierőszakolt, történelmietlen izé
4. Ha (1) és (2) haragszik egymásra azt miért Irakban teszik, és nem mondjuk maguknál?

Szorgalmas Gyémánt 2020.01.08. 10:31:54

@Serény Vélemény: Ezt a folyamatos fejlődés gondalatát Hegeltől kölcsönözte a Mester. De a lényegben igazad van, nem buborék ez, hanem Faraday-kalitka.

Serény Vélemény 2020.01.08. 10:49:16

@Szorgalmas Gyémánt:
1) Azért használunk az írásunkban latin írásjeleket, mert annak idején egy Alexandrosz nevű makedón királyfi Gaugaméla (ma: Moszul környéke(!)) mellett egy durva csatában lenyomta III. Dareiosz PERZSA király hadseregét.
HA ez nem történt volna így, akkor a kulturális imperializmus termékeként nem a görög nyelv vált volna ajrópa keleti részén és a közel-keleten egyeduralkodóvá, hanem az arámi.
És amikor a görögök birodalma Alexandrosz halála után felnégyelődött, és megnyílt az út Róma felemelkedése előtt, akkor a kulturális imperializmust ugyanúgy átvették a görögöktől, mint ahogy a kultúrájuk más részeit is.

Arra a kérdésre, hogy mi miért történik úgy, ahogy, minimum 2500 évvel korábbi eseményeket IS figyelembe kellene venni.

2) Ez szerintem egyszerű: úgy kell lavírozniuk, hogy a közel-keleten ne tudjon egy olyan hatalom, vagy hatalmi struktúra, szövetség -- kialakulni, amelyik esélyes Jeruzsálem megszerzésére.

3) az, hogy Irak van-e vagy nincs, nem annyira lényeges, mint hogy a Perzsák már akkor birodalom voltak, amikor ajrópa még a szó szoros értelmében a "sötétség földje" volt.

4) Irán nem az usára haragszik, hanem Izraelre. Amíg van Izrael állam, addig ugyanis némely iszlám hittétel nem tud igaz lenni, mondhatni Izrael állam létezése olyan az iszlám számára, mint a kereszténység számára az lenne, ha megtalálnák Jézus Krisztus csontvázát valahol a földön.

Frick László Intézet 2020.01.09. 05:24:13

@ripők: Megint a szokásos hibádat követed el, a bokszra koncentrálsz, hogy a horgodat bevigyed.
Ezúton tájékoztatlak arról, hogy amit te véleménybuborák hártyának látol szivárványosan, az feléd homorulván tehát a saját véleménybuborékod.
Az ugyanis,amit MUTATOK,miszerint 2020-at írunk,viszont nagyjából az ENSZ meg a Biztonsáhi Tanácsa megalakulása óta elvileg úgy kellene a Világ s az Emberiség szőnyeteggjeivel kapcsolatban dönteni, alapvetően:hogy:nem 1-állam/országi-lag.

Persze az erősebb kutya baszási alapjoga a mai vérengző majmokra is érvényess annak ellenére, hogy a homo+bármi eléggé távoláll a canis+bármi-től és FÖLJEBB... ez sem a véleménybuborékom még, csak tőlem független tudományos tény.

És még csak arra sem lehetne hivatkozni a relativizálásban, hogy ízlés dolga eldönteni, hogy aa Permanens Szörnyeteg (nálam: Hurrikánfrizurás Bohóc] egy döntése hirtelen és nyilván véééletlenül Szent Amerika döntése is lesz és ettől azonnal helyes és nem is számít meg pthiha kis semmiség.

az a baj Ripőköm, hogy ha most gyorsan beleülök az alufólitól ezüst Holdhajóm-ba és kilüvöm magam a Hóóóóódba a Gönczöl Szekerén keresztül, még akkor sem tudtad megcáfolni azt, amit MUTATOK és nem a véleményem.

Most te lépsz -de fel is adhatod :D

Frick László Intézet 2020.01.09. 05:30:25

@Serény Vélemény: Ha nem tudjuk,mi van a háttérben, az nem igazolja az USA dróntámadását -és ez még csak az óvodapedagógia szintje és nem ENSZ dekrétumok alapján.

Ha átteknitjük az USA hivatkozásait nagyjábóla Tonkini Öböl óta, akkor a legtöbb aktuális hivatkozás -ról aztán lesült, hogy gyártott és prekoncepció, valamint alaptalan is.

Ha rendeznénl egy malacfocit az olyan szőnyeteggek, diktátorok, tábornokok, Kedves Vezetők és stb-stb-k között,akik elsőkörben szövetségesei,másodikkörben viszont az USA hivatalos ellenséges főgonoszai és ürügyekre alkalmasai is lettk, akkor azt a malacfocit az Appalache hegységnek azon tar lankáin kéne játszani,amik az egyike Windows verzió képernyőháttere is volt, másréssz hatszoros túlerőben lennének a Szőnyeteggekek a Jók és Igazak-kal szemben, ráadásul a Jók és Igazak mai egyik netovábbja az a Szaúdi Arábia,amire igaz ez a tétel: >>Szaúdi-Arábia Izraelre haragszik. Amíg van Izrael állam, addig ugyanis némely iszlám hittétel nem tud igaz lenni, mondhatni Izrael állam létezése olyan az iszlám számára, mint a kereszténység számára az lenne, ha megtalálnák Jézus Krisztus csontvázát valahol a földön.

Frick László Intézet 2020.01.09. 05:33:04

@Serény Vélemény: Nem igaz az, hogy "nem tudhatunk semmit".

Talán fellélegezhetünk, hogy megint ezt is és megint olcsón úsztuk meg. Sajnos az iráni vezetésnek nincsen igazán ütős humorérzékemeg figyelembe kell vennie a vezetésnek a népe átlagképességeit. Ha nem így lenne, akkor virágokkal töltött tartályokat lőnekki az amerikai támaszpontok fölé,viszont nemüzennek az iraki vezetésen keresztül, hogy mindenkiélő vonuljon biztonságba,mert majd rakétatámadás lesz.

Frick László Intézet 2020.01.09. 05:41:19

@ripők: @Szorgalmas Gyémánt: @Serény Vélemény:
Az emberiség egész történelme során gyakran nem is érdekes az, hogy egy történetnek mi a háttere, mégpedig azon okból nem érdekes, mert valójában annyira nincsen háttere, hogy a funkciója az előtérben van: egy más előtérben lévőrőla figyelmet elterelni.

2016-ban a Hangcsou-i G20-on Hszi Csinn Ping találkozott Obamával. Ennek a találkozónak egy hosszú, több,mint egy perces jelenete az oiropid beszámolókban a vágóasztal alá került, de a CCTV persze nem hagyta ki.
Hszi Csin Ping több, mint egy percen keresztülkiegyenesedvén beszélt Obamának,miközben a jobb keze mutatóujjával az asztalra kopogta'-mutogatott a meggörnyedve hallgató Obama előtt.

Soha nem fogjuk megtudni, Hszi Csin Ping miket mondott Obamának úgy, hogy Obama arra nem tudta hátravetni magát a székem és Ripőki Fölénnyel lemosolyogni a szokkiciszemű sárga hülyét.
süti beállítások módosítása