Pompásan szerepelt a fülkefor Szart a Pofonba akcióiban vidéken a Nemzeti Jobboldal. Egyelőre pártjuk, az nincsen,mert azt senki még örömtébolyulatában sem haluzhatja, hogy a sok-sok jobbik-foszlány ma a Nemzeti Jobboldal.

A Nemzeti Jobboldal jobbra áll a FIDESZ-től. Szerintük a FIDESZ zsidó-és cigánynyalók gyülekezete, komcsik és románok, valamint A Cigány migrácsokat telepít direkt az országba. A Nemzeti Jobboldal szerint Orbán migrácsbarát.

 

"Aki orbánváltást akar, az a Nemzeti Jobboldal jelöltjeire szavaz!"

/Márki-Zay Péter 2018. március-április/

Lehet tippelni, hogy az orbánéktól jobbrább Nemzeti Jobboldal jövendő pártját ki gründolja -én Márki-Zayra tippelnék -még Hanni néni is beszopta a figurát :D

 

 

Aztán már csak, ahogy ez úgy általában szokott lenni egyoldaliakkal is,öszvenyeő a tüdeő a májjal osz' Leberkäse :D

Talán Jászberényben sikerült a legfaszábban a jobbraváltás,mert az új "polgármester" már külsőmegjelenésében is igazi nemzetirokkos dísze a Nemzeti Jobboldalnak,miközben drogos és alkoholista is.

https://m.blog.hu/or/orulunkvincent/image/Pusk%C3%A1tkellettvolnahoznunk.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4015303034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása