Kb 10évvel ezelőtt egy nyugdíjas rendőr,alkalmanként diszkókban kidobóember hívta fel a figyelmem e jelenségre.

Aztán proletár munkásnők között is találkoztam vele, a legszegényebb leányanya munkatársnőjükre voltak rászállva, az egy pár cipőjét vízzel töltötték meg, majd kidobták a WC-ablakon egy megközelíthetetlen burgyinos telekre és így a lány zokniban ment haza pár nappal Mikulás előtt.

A rendőrazt panaszolta, hogy a különleges egységnél, ahol kiképezték őket, nem gondoltak arra, hogy verekedő nőket is szét kéne választani, így a lányok mellei gyakran "útban vannak" a hathatós és szakszerű szétválasztási mozdulathoz.

Ami a fiúverekedőnkél a tökönrúhgáss, az a veleredő lányoknál a méhbe térdelés. Vagy ha sikerül az ellenség haját elkapni, akkor a felemelt térdébe a hajánál fogva az arcát rántja le.

Gyűjteményem egyik noteszlapján Jobbik Szidi középiskolájából van egy történet, ahol rendszeresen vertek az iskolatársnői egy magyarkanizsai magyar lányt azzal a felkiáltással, hogy dögőjé meg szerb kurva.A tanárok természetesen semmilyen formában nem avatkoztak be,illetve a lány anyjának azt a kérdést tették föl: nemde igaza is van a lányukat verőlányoknak. Akik fészbúkosok,pl Ruzsa Magdi fészbúk platformja alatt tamnulmányozhatják, mi jár a Magyar Nemzeti Jobboldal híveitől egy, idézem "szerb kurvának".

Egyébkélnt nehogy azt higgye bárki olvasóm, hogy a nők nőkkel szembeni abúzusai csak orbanisztáni jelenségek, fejlettisztánban detto, hiszen a Fejlett Jutyúbizáció KórszaGát szagójjuk - nemdebár? Újabban a Jutyúb Szabályzata ritkítja az ilyen videókat és csak egy hónapig maradhatnak fenn -aztán újra kell telepíteni.

tebegemegalaztak_a_labukat_csokoltattak_az_aldozattal_444.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7014679830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.03.10. 07:29:50

Ennyit kell tudni, ha egy feminista elkezdi a sisterhood fogalmát magyarázni.
süti beállítások módosítása