Az ellenzék új szintre emelte a FIDESZ/KDNP műveletei után már alulmúlhatatlannak hitt politikai idiotizmust.

false

A képet a MaNcs-ról kopipasztáztam ÉS NEM ILLUSZTRÁCIÓ!!!

Egy LMP-s faszi pl Z.Kárpát Dánielnek

a valamilyen véleményével van megelegédve. És így, ha nézi, az egész ellenzékben talál pompás affinitásokat. Nincs az a XXI. századi párt, amivel ne találnának valamiben egyező véleményt. Bár eszerint az idiokrata szerint ugye a FIDESZ álompárt kommunista [zongorista, orgonista, náci és Kádárrezsimekek] azaz fejletlen XX. századi párt, a "Kormány" [= Orbán] mégis jól mutatott rá a migránsválságra. Ez tehát egy pont a közös egyetértésben. Szintén közös pont, miszerint bár Orbán jól mutatott rá a migrációra, viszont nem csinált az égegyadta világon semmit migráns témában.

Nagyszerű. Itt van mindjárt a vakok átsegítése a forgalmas úttesten, amiben a világ 217804 pártja tökéletesen 1-et ért. Kim Dzsong Un és Emanuelle Macron ebben a témakörben köthető össze. 

Ezen az alapon a német szocdemek támogathatták volna Hitleréket 1932 végén, ha már amúgy is a nácik ellopták tőlük a Rend és Szabadság szlogent, akkor azon a közös ponton összekapcsolódva.

A totális idiokrácia, ami pl a mai USA Trump-ellenes összefogását valamint Trump elnök adminisztrációját és Chuck Lorre filmművészetét egyaránt jellemzi, pont ennyire alkalmas Macron és mondjuk Z.Kárpát Dánielt az idiotizmusuk alapján szépen egybekapcsolni láncbutaságban.

A láncbutaságban hat tagig sem kell elmenni, összesen minden idióta 3 másik idiótányira egymástól!

Picsa a picsával 1 platformon. Mimáson.

VILÁG IDIOKRATÁI EGYESÜLJETEK!

Ja, amúgy az LMP több, mint féltucat prominensét rúgta picsán, bár ezek a jelentős LMP-sek egymással többtízezer ponton is 1-et értettek és a párttal meg a támogatóikkal is többtízezer más pontban is. Csak éppen az LMP-től függetlenül elmaradt orbánváltásban vissza mertek lépni egy esélyesebb ellenzéki nemjobbikos jelölt javára. 47915 Azonosság mellet ebben az 1-ben ellenkezni mertek a XXI. századi pártjukkal. Úgy is jártak, ahogy XX. századi pártok renegátjai szoktak. Na, ez is 1 újabb közös pontjuk Orbánékkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9714214081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2018.09.03. 02:01:08

Az ellenzék - mao-n nincs ilyen
A migránsválság - ilyen sincs

de persze mindenki idióta

Frick László Intézet 2018.09.03. 04:42:44

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Orbán miatt nincs ellenzék, orbánahibás, elmúltnyolcév, nácizmus, diktatúra, kádárrezsim.

Migránsválság -szemben azzal, amit a nemlétező ellenzék és Orbán is állít, nincsen.

Csak a NER az idióta és Orbán. Idióták le tudják tehát nyomni az Egyetlen Igazság Tisztafényű Erkölcsös és Okos Birtokosait -mint amilyen vagy pl te.

A NERidióták miatt félelemben és rettegésben kell élnünk, valószínűleg mind meghalunk, de addig éhezés, nyomor nem gyógyulunk és nem tanulhatunk, pedig jaj, annyira.

Annyira írnák az újságot a jóújságírók, de nincs hová, pedig ha lenne hova riportokat csinálni, annyira csinálnák, de nem lehet.

súlyos, de legalább reménytelen

Frick László Intézet 2018.09.03. 04:47:58

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Ahhoz képest, hogy szerinted mem, létezik ellenzék, ilyen címen, mint:
Ellenzéki felvilágosult, ellenzéki felvilágosítás és népbevelés, orbánnácizmus elleni ellenállás, júítás, néplékekfejlesztés és ojrópaisítás, civil nevelés, új, korszerű családformák elterjesztése, tény- és oknyomozó újságírás
Az amerikai adógizetők és adómegkerülők (ez Fejlettisztánban, mármint az adómegkerülés erény) súlyos USD millióit áldozzák Magyarországra, magyar állapolgárok veszik fel és költik el ezeket a pénzeket.

Magyar állami támogatást kapnak un ellenzéki pártok, összességében milliárdos nagyságrendben pl parlamenti képviselőik pénzeket vesznek föl azért, hogy ellenzéki álláspontokat találjanak ki, majd hirdessék.

Ebben viszont tök' 1-et értek veled, a migránsok közül még a legkiéhezettebb, szexuális nyomorában beszűkült tudatú fasz se akar jönni Magyarországra. Ugyanis a migránsok picsatársadalmakat preferálnak és egyelőre Magyarország annyira még nincsen elpicsásodva.

2018.09.03. 09:25:31

@Frick László Intézet: Az ellenzéki pártok izgalmas ontológiai problémába ütköztek, és úgy látszik, mahajana válaszokat adnak önnön létezésük meghatározására, miszerint nem szorítják magukat olyan szélsőségekbe, mint létező vagy nemlétező.

2018.09.03. 09:28:10

@Frick László Intézet: A kétezres évek elején a debreceni gyámügy tele volt arab-cigány gyerekek ügyeivel. A legjobb hasist 1996-ban az afgánok árulták egész Tiszántúlon. Vannak már velük tapasztalataink.
süti beállítások módosítása