A picsatársadalomfejlesztés már a fogantatás előtt kezdődik s a magzatkorban alapoz oda a Jövő Idiokratájának.

Magyarországon nagyjából 20 éve kezdődött a magzatvisszafejlesztő retardációs pogrom. Elsősorban a szülészorvosi szakmai kollégyiom volt ebben a ludas azzal a szülész-szakmai ürüggyel, hogy a faszuk se (bábák esetében sem) kínlódik a 4000g (sőt, 4400-5000g) körüli magzatok szülesztésével, ráadásul a Korszerű Nő szülőúti izomzata már csak emlékszerű

csak ami létezik, tud tágulni

Eladdig, kb a Czeizel Babyboom korszakától a nőgyógyászok és a védőnői szakmai kollégium általánosan a vitamindús, egészséges táplálkozás propagálta, valamint a plusz folsav és magnézium bevitelt, többek között.

Ezalatt természetesen a proletáriátus alsőbb rétegeiben, ahol a Stratégiai Gyermek pénzbevételi-jövedelmi forrásnak számít, tehát a valamilyen tartós fogyatékkal született gyerek ütán még külön  segélyek is felvehetők, a Nagy Anyák, az archaikusabb szerkezetű családokban, ahol az asszony a fiatl urát, ha mamlasz paraszt idétlenkdne ott neki a sarkában, maga elé parancsóóóójja 3-4 lépésre előre, tehát ebben a kategóriában a dohányzással, alkohol és gyógyszerfogyasztással igyekeztek a magzatot hátrányba hozni, egyes túlbuzgó Nagy Anyák a menyeket arra kényszertítették, hogy a terhes hasukat az asztal sarkába is bele-bele ütögéljék.

A picsásodás elvileg össze nem rendelhető csapásirányai összedódnak, pl a picsatársadalomban a gyermekkor olyan hosszan elnyúlik, hogy a kislányoknak még 32-34 éves nagylány korukban se áll eszük ágában sem azt az egykét fölvállalni. Eredetileg a kismamák életkor szerint eleve veszélyeztetett terhesnek számítottak 32-ik életévük betöltésével elkövetkező elsőterhességben, ma már ezt a határt feltiolták 34 életévre. Ha mégis valamiért gyermeket vállal avagy terhes lesz a 34-42 éves kislány, AZONNAL a kippipő kisapu elé tételével egyklendületben betegszabadságra véteti magát. Azon a címen, hogy ő most 2 hetes másállapotban van, beszüntet minden feleslegesnek vélt mozgást és azt és annyit eszik, amire csak kedve szottyan -talán, ha mérsékelni hajlandó az energiaitalfogyasztást. Bármit is, amit addig kényszernek tekintett, beleértve a közösülést életepárjával, azonnal beszünteti a terhességére hivatkozással. Egyébként mindamellett, hogy ma a gyermekvállalás szinte rabszolgasorsba számít, alig van 40-minuszos szülő, aki úgy érezné, attól, mert gyermeke van, szülőpárjával tovább kéne együtt maradnia, mint mondjuk...öööö... öt év

"Minden öt általam vőfélykedett lakodalomból 4 ifjúpár öt éven belül elválik"

/egy püspökladányi vőfély szives közlése/

lábjegyzet e mottóhoz: Ja, és minden ötödik pár [az alsóközéposztálytól fölfelé] meddő.

A picsatársadalom fölfejlődésével ma oda jutttunk, hogy a védőnők a megfelelően visszafejlesztett magzat világrajövetele után is mindent megtesznek, hogy a baba rosszul fejlődjön tovább. Ennek egyik fő csapásiránya az alvásminuszos gyermek... A régi metődus szerint az ujjszülöttet éjjel kétóránként gyönge üresteával teáztatták, majd az akkor még egyhetes szülészeti-csecsemőosztályi gondozás után hazabocsájtott újszülöttet további egy hétig teztáthatta a kismama éjjelente, majd szigorú alvásra szorítás következett.

gyűjteményem ékessége a miskolci gyermekgyógyászati osztályvezető orvos 30 évvel ezelőttről, aki a lakásában a felsíró újszülött unokájához álmatagon odatántorgő szülőket fakanállal verte vissza az ágyba azzal az orvosi hivatkozással, hogy az újszülött tüdejét edzi a sírás, valamint legalább 10 órát kell egyfolytában aludnia (ez a textilpelenkázás alkonyán történt.

Az újszülötti élet alapja a percre-pontos rendszeresség, míg a picsatársadalom embere, amit leginkább nem szenvedhet, az a percre-pontosság. A picsa szülő kedve határozza meg a babával való foglalkozás időrendjét, az esti elfoglaltságok tili-tolijában a picsasága megkoncepcionálásához még jól is jönnek a picsasajtó azon baromságai, mint pl a baba fürdetésének szükségtelenségéről terjedő sűttbaromságok legendái. Ha a mamucilinak úgy szottyan a kedve ekkor, ha meg a babunak az jut az eszébe, akkor esznek vagy levegőznek. A gyerekkel való foglalkozás elveszi a saját időt a kommunikációtól, ezért inkább vesznek valami drága játáknak látszó tárgyat, ami kb a kicsomagolás utánig, legföljebb 120 mp-re köti le a gyermek figyelmét. Középosztálybeli onoka körül lazán-szétszórtan akár 2-3 millió Ft összértékben figyelhetünk meg ilyen tárgyakat, már a játékipar marketingje is eleve a dekreativitásra gyúr, még a LEGO/Dupló cégnél is szembe mennek a nyitó marketinggel és a minélkevésbé variálhatóság és a mást-építhetőség visszaszorítása a titkolni vágyott valódicéljuk.

Ma a közép-és felsőbbközéposztály az újszülöttjét többmillió Ft ktg-gel fogadja. Egy kibaszott csörgő 6-7000 ft. Az ember, mint az orvosi számítógépbillentyűzet esetében, csak nézi, mi került ebben a kis semmiségben 7000 Ft-ba.... Kosztolányi-noteszem egyik legfrissebb bejegyzésében hasraesem egy 26000 Ft-os babamérlegben. A 270000 Ft-os babaágyban a 6 hónapos gyermek még egy negyedórát sem töltött. A kismamának van teje, azonban a baba szüntelenül fel-felsír, óránként, beleértve az éjszakai órákat is, legalább 4-szer, nappal 20 alkalommal is felsír. Többet sír, mint csendben van. Megkérdezem a kismamát a mérlegről, amiben hasra estem, éles elmével azonnal rávágja, hogy az a baba testömege mérését szolgálja. "Igen, de miért akarjuk s mikor megtudni a baba testtömegét?"

Itt jegyzem meg, hogy Magyarország egyik világ-nevezetessége a Védőnői Rendszer ... még ma is többezer védőnő húz ilyen címen fizetést. Elvileg a védnőnek is használnia kellene babamérleget

és most következik a babamérleg használatának az a lényege, ami ma már egy "védőnő" papíros picsaember fejlesztő technikusnak se jut az eszébe:

Az óránként szopó baba testtömegét megmérjük szopás elótt

 

majd szopás után

és kiderül, hogy a picsa anyukájától a picsa védőnő szakmai ostobasága ésvagy vétkes lustasága miatt mindössze 15 g tejecskét szopikált...

És ennek a babának az alvása is ilyen, hiszen a szakmai nulla picsa védőnő nemhogy terelné a kismamát arra, hogy a babája átaludja az éjszakát, de mint egy proletár Nagy Anya, biztatja, hogy ha csak nyafint a gyermek, már emelje föl és babuzza. Így a kisbaba arra szocializálódik, hogy ha nyafint is, már felveszik és babuzzák.

Az állandó fel-fogdosás, tutuj és babusga egyik következménye a mozgásfejlődés visszamaradásában nyilvánul meg, az alvásminusz azonban sokkal súlyosabb és irreverzilisebb pszichés terheltséget fog eredményezni.

A járni 2 éves kora körül megtanuló gyermek még öt éves korában sem szobatiszta.

Kosztolányi-noteszem gyöngyszeme a Kis Móczár', aki [Leopold] Amadé Mozart egy és két Köhül-jegyzékszámú korai zongoradarabjait gyakorolván leszáll a zongoraszékről, kér egy bugyipelenkát, felveszi, teleszarja, majd az anyját tisztába tételre szólítja föl. [Időközben a Fejlett Svédországban a szobatisztasági korhatár 5 évről 9 évre kúszott föl -a szerk. gon. röh. és kiaka. ]

Tetézi a fentvázoltakat az, hogy a kismama egyik kezédben mindig ott az okostelóka a fész-re állítva, élő egyenesben közvetíti a kisbabája rtardálttá "nevelése" közben is hétköznapjai fontos perceit és természetesen a baba még egy éves kora előtt kap okoseszközt, amit a vele való foglalkozást pótlóan használnak, valami gyalázatos vizuális bűncselekményt, un "baby-TV-t" nézetnek vele.

És természetesen a szülői lustaságot a "mindent megengedés laisez faire"-jének  hazudják el. Afféle ez, mint a szájjalliberálisaink általános egodeizmusa és leszaromizmusa, amiről azt hiszik, hogy az "liberális nézet".

Ha egy plázában-hypermarketben a születől legföljebb ha 4-6 lépésre eltotyogó 1-2 éves gyermeket látok, akkor az cigány. Anya tiolja a bevásárlókocsit s gyermekek V alakzatban kar- s 2-3 lépés távolságra követik: cigányok. Ha jól láthatóan eleget alvó, jó mozgáskordinációjú 10-12 hónapos gyermek az anyukája ölében táncikál és az anyukája valami Weöres Sándor f-> Sanyika bácsika] versikével ubujgatja, akkor cigány (középosztálybéli romngró).

Isten létének egyik bizonyítéka az, hogy a dunakeszi Auchan előtt második évtizede nem gázoltak még el kisgyermeket. Átlag 10 percenként látni 16-48 hónapos gyereket, aki azzal szórakozik, hogy minden felügyelet nélkül csak úgy szólóban neki-nekiszalad az automata ajtóknak s ki az áruház elé a forgatagba, át a szervízúton, ahol a körfogókat kerülvén rövidítenek az ügyesek 60-80-nal.  Ha az ember 16-26 hónapos, járni alig-nemrég megtanult magányos totyogócskát lát hypermarketben az árugondolára, felhalmozott árukra felmászni felügyelet és őrizet nélkül, az magyar alsó-és közép-középosztálybéli kisgyermek.Egyik mániám ilyenkor megfigyelni, hány száz méterre kozumpicsáskodik az ilyen kisgyermek "szüleje". A gyerekre nem lehet rászólni, a gyermeket nem szabad korlátozni, olyan nincsen, hogy ne és nem szabad. Ha a picsát kérdőre vonom, persze hablatyol valamit az interneten terjedő idiokrata picsaságokról "szabadságra nevelés" címén, valójában azonban a picsa nemtörődömségét koncepcionálja így meg.

Ha az ember mozgáskényszeres, alvásminuszos kis idiótát lát, akkor a szülei még büszkélkednek is azzal, hogy a gyermekük autisztikus tüneteket mutatván kis zseni lesz, hiszen "Mozart vagy Einstein is hülyékként kezdték az ipart". It jegyzem meg, hogy az autisztikus-t nem használja senki, autistát mondanak. Az irodalomban és a filmművészetben hősökként ábrázolják az "autistákat" -legújabban a koreai TV-remake-ben Dr Murphy-t- az autista zsenit annak ellenére, hogy a valós alakok esetében még az autisztikus jegyek is kétségesek, nemhogy az autizmus kizárható. Az autizmus, mint tünetcsoport, annyira súlyos és nyűgöző, hogy a beteg képtelen valami "zseniális produkcióra" pl a "matek zseni autista" a négy alapműveletből pl egyben zseniális, a többiben átlagos, a matematikát meg föl sem képes fogni. Janet Frame újzélandi írónőt téves diagnózissal skizofrénként kezelték félre és tették pszichésen annyira terheltté, hogy egyes orvosok autisztikus okokra véltek...

Az ilyen gyermeket ma már ugyan felveszik az óvodába, de a szakmai nulla, dolgozni lusta óvónők bele sem fognak a nevelésébe arra hivatkozván, hogy a picsa anyjuk helyett nem fognak tán elemi alapokkal, mint beszélni tanítani, szobatisztaság, mozgáskoordináció, a játék alapelemei, foglalkozni. Így adják föl iskolába a gyereket. Ahol a tanítónő tapasztalja, hogy a gyermek számtani ismeretei 10-es számkörben sem érik el az elvárhatóakat, 200 szavas a szókincse, szókincse nincsen is  és babu mondókákat sem tud. Erre természetesen a tanítónő is elrikkantja magában, hogy fog az ő fasza se a picsa óvónők meg a semmirevaló tehetetlen szülők HELYETT is dolgozni, majd valahogy eltelik ez a két év és föladja 3. osztályba. Természetesen a 3. osztályos tanító számtan, olvasás és írás tanítással már nem foglalkozik, szidja a picsa kolléganőt, meg a semmirevaló szülőket, a felsőtagozatban az alsótagozat helyett nem szeretnének dolgozni és a középiskolában még naná, hogy nem fognak  általános iskolai szintű készségfejlesztéssel foglalkozni.

Így a pszichésen alapjaiban is terhelt, rosszulfejlődött gyermek a funkcionális analfabétizmus sínjére tett vitorlátlan kishajó----

Ja, és az ellenpéldák. Én is tudok a fenti kijelentéseimet cáfoló ellenpéldákat, nem is az a baj, hogy vannak ellenpéldák, hanem az arányokkal van baj, egy-egy szép, a kijentéseimet egy idiokráciában már "megsemmisítő" ellenpélda 200-300 idiokrata példára, ha 1 jut... ----

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5314162533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.08.05. 21:07:23

Éltél a sűrítés módszerével. Ezekből a tünetekből így külön-külön kettő-hármat láttam egy gyereken csattani. Saját tapasztalatom szerint nem is annyira a percre pontosság a döntő, hanem a szigorú egymásutániság és a nagy kilengések elkerülése. Ma már kevés cigány barátom/ismerősöm van, de én bizony a nemcigányok kzöött is látok szépen járó 9-10 hónaposakat. Nem mintha ez annyira fontos lenne. Az intelligens szeretet a gyermek egészséges fejlődésének az alapja.

Burgermeister 2018.08.06. 19:55:22

Jol felsoroltad a sok picsaságot.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.08.06. 21:05:32

az enyhe autista az aspergeres. És sokszor valóban annyira enyhe, hogy semmilyen negatív tulajdonságot nem mutat, egyszerűen sakktáblának nézi a világot, ahol a furcsa beszélő sakkfigurák néha tetszetősek, néha érdekes intellektuális élményekkel szolgálnak. És ők is tiszták, nem langyosak.

2018.08.07. 08:29:51

@Dinamuki: Ha programozó akar valaki lenni, enyhe asperger kifejezetten előny. Dogloztam együtt aspergeressel, azért nem egyszerű. Depresszióra nagyon hajlamos srác, sok fura rigolyával.

Frick László Intézet 2018.08.07. 10:43:55

@nagyjoco: A cigányoknál, a proletároknál gyakran teljes érzelmi sivárságba és szeretettelenségbe születik a gyermek. De most az alsóközéposztály és középosztály számára is teher a gyermek és rabság. Senki nem akar semmi kötöttséget, legyen minden magától és bajlódás nélkül. A generációm minden idők legpicsább "szüleje" volt. Pocsékul neveltük a gyermekeinket. Ehhez járul még a tzúl gyors amplitúdójú "fejlődés". Ki az a hülyegyerek, aki bármi [matróz, pilóta, mozdonyvezető, vadakat terelő juhász) szeretne lenni. Nem tud egy mai 20 éves "Wdiplomának" úgy nekivágni, hogy egy ágazatban 4 éves időtávnál messzebbre lássanak. És.. nem is tervez. Jelenképe van. A picsa generációm nem érti a gyerekeit, egy mostani szülőpár nem egy életre tervez, még a gyerek felcseperdésére sem. Együtt vagyunk, lett ez a gyerek, de én nem kötöm ehhez a faszhoz/hülye picsához magam egy életre. Nem vállalnmak fel döntéseket. Lemegy a randevú, dugnak -aztán valamelyik ráír a másikra a fészen, hogy vége. A nagyszülőkre (tehát az én picsa generációmra...) marad a gyerek. A nagyszülő párok jóban is maradnak, a gyereket összehozó pár meg talán, ha baráti viszony-félébe.
Ezt azért... az emberke nem képes követni.

Intelligencia. Intelligens szeretet. Hitlerék kurvára nagy intelligensek voltak.

Tulajdfonképpen a babaholmi és játékszerek marketingjével tudnám szemléltetni: A gyerekemnek nem 99000 Ft-os telefonos app-okkal programozható játékautó kell. Fogok egy hosszacska meg egy rövid tzetőlécet, összeerősíten és azt mondom, autó. És a gyerek autónak fogja látni. A véle-foglalkozás@Dinamuki: @Burgermeister:
a véle-foglalkozás az "intelligens szeretet" az eszköztelen.

A közelemben van egy szükséglakás, most egy istenverte félhülye drogos proletáranya él ott, még telefonjuk sincsen. Ezért is reggeltől estig gyerekzsivaly, az udvaron KÉNYTELENEK egymással játszani lés az a játékszerük, amit összeeszkábálnak. Ilyen játszó gyerekek hangját évtizedek óta nem hallottam. Már a Czeizel baby-boom gyerekeit sem kellett az akkor még használatos legelőkről kaszálókról focizás vagy szerepjátékok miatt elhajtani, mert ki se mozdultak. A falusi szülő is azzal tartotta vissza társaival való játéktól a kölkét: "Nem vagy te uccagyerek, űsz szépen osz'
a 80-as években már volt vidijaó. Először a cigányoknál, a mélyszedényeknél volt vidijaó meg szkájcsanelt.

Az egyik legbanálisabb séma szerint.. vidéki parasztoknak még néha kettecskéje van, nem egykéje, vasárnap délelőtt elkezdik a 200000 Ft összértékű játékszereket kihordani az udvarra:
"Kevin, a picsába má, má megint szanaszét van, a kurva anyádat basz má szájba, a játékok, mit a fasznak, Csenge, bazd már meg azt a trambulint, montam már, hogy ne mássz a zódalára!. Középdélután aztán elkezdődik a játékok lassú visszapakoltatása. A gyerekek egyetlen öröme, ha ismerősök jönnek és buli van. Anyuék bekapcsolják a zenét, dízsé, meg a barik is hoznak gyerkőcöket és.. akkor... a 4-5-6 gyerkőc egymással foglalkozik, elkezdik a játékokat megint kihurcobálni. Ekkor azért anyu annyira nem kurvanyáz.

A csoportos játékok teljesen kivesznek. Az óvónők még vizsgáznak ilyesmiből, de az óvodában már nem foglalkoznak vele, semmiféle körjáték, irányított csoportos játék, körjáték nincsen. A lányoknál már 8-10 éves korban .. most nyáron gyűjtöttem: 2 év körüli kislány szelfizett és fogta állandóan a telókáját.. A fiúk mindig elmaradottabbak, fiúkat még látok néha focizni.

Namost.. ezt nehogy a kedvenc "szöve'karom" a Belga régen minden jobb vót -féle nyavajgásának gondoljátok.

Frick László Intézet 2018.08.07. 10:53:04

@Dinamuki: @nagyjoco: Ó, a tünetek, meg az idiokrata társadalom síklogikája. Ha pl az utcán fekszik egy rosszulöltözött férfi, akkor a tünetek alapján részeg.

Pedig agyvérzést kapott.
Az idiokrácia lényeg, hogy a hasonlóalakúság az egyenlőség. Főleg a 2D Síkbolygón. A variációk száma 2 és ha nem az egyik, akkor a másik.

Gyakran látom, hogy erősen bedrogozott fiatalok valami piát fognak, egy pohár vagy doboz sört. Általában a korombeli picsák be is veszik, hogy a fiatal szépen be van baszva és mulat.
Csak ugye az elhanyagolható különbség, egész este azt a dobozt szorongatja és egyre inkább útba van neki, még fel is rúgja vagy megtapossa vagy ha koncerten van, megdobja vele az énekest. Namost.. sima alkoholizmusnak induló ilyent nem tesz, nem pazaorlja, amivel kiütné magát :D De a "tünetek" azt mutatják.

A zsenit időnként a zsenialitása köre annyira leköti, hogy odakint közben, a valóvilágban csetlikbotlik, hülye, dekoncentrált, bamba, szórakozott. Nincs velünk idekint.
És az autista is valami bénaság búrája mögött van, valami legátolja és nyűgözi, ahogy kitörne ebből, a búrán van egy lyuk: pl fejben négyjegyűt szorz hétjegyűvel villámgyorsan. Ebben sikeres és ezt a "lyuk"-at megtanulja használni, ezen a lyukon tud kapcsolatot tartani a búrán kívül mozgó árnyakkal "bemoyolyognak a lyukon" "Mennyi 4478 szorozva 13916-tal?" 10 mp alatt kijön az eredmény, utánaszáolnak, zseniális.

2018.08.07. 11:10:55

@Frick László Intézet: Félrecssúztunk itt picit a szavak jelentését illetően. Hitlerék intelligensek voltak... hát egyfajta intelligenciában igen - az értelmi felfogóképesség gyorsaságában. Mivel az alapvető a hatékony problémamegoldáshoz- vagyis a tervezőmunkához nagyon kell. Faszom se akarna olyan progrmaot használni, ne adj isten olyan autóban ülni, amit alcsony intelligenciájú ember tervezett. Inkább javítom magam: a józan észre gondoltam itt. Tehát például az újszölöttet nem keltem fel három óránként enni, ha egyszer alszik, mert az butaság. Nem tartom 15-20 órát mellen, mert az butaság.
Semmi baja nem lesz a gyereknek a 99000Ft-os appal irányítható autótól. Az 1 millió forintostól sem lesz.A mérgező mintáktól meg a nemfoglalkozástól lesz baja. Foglalkozás alatt persze nem az értemm, hogy telefonon mesét néznük együtt. A kezemben nem lát okostelót a gyerek. Cigit meg piát sem.
A környezet az mindenképpen mérgez. Ha megfeszülsz, sem tudod kiiktatni a modernitás mocskát. Hiteles és kövektezetes mintát nyújtani, egészséges magokat elültetni játékkal, mesével, énekkel, gitárral és normális közösségbe vivéssel- ennyit lehet.

2018.08.07. 11:18:02

@Frick László Intézet: A linux egyik még élő fő atyja kizárólag úgy olvas online magazinokat, hogy letölti a HTML kódot, és egy monokróm text editorban olvassa el. Tipikus autisztikus vonás - megőrjíti a html5 villódzó színkavalkádja.

2018.08.07. 11:32:39

@Frick László Intézet: Abban igazad van, hogy pár kartondobozból ezerszer kreatívabb játékokat farigcsáltam itt a költözés alatt a gyereket szórakoztatandó, mint a ki sem merem számolni hány forintos játékkészletének bármelyik darabja. Akik ezeket a játékokat veszik, azt gondolják, hogy milyen örömöket fognak adni a gyereknek és úgy nagyjából a falra hányt borsót érne, ha megpróbálnám elmagyarázni, hogy teljesen feleslegesen pocsékolják a pénzt. Úgy éreznék, hogy valami nagyon jót én sajnálok. Jóból is megárt a sok - ezt a mai ember nem egyszerűen elfelejtette, hanem még ki is röhögi, aki emlékezteti rá. Ezzel sem tudok mit csinálni.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.08.07. 21:29:10

@nagyjoco: az is érdekes, hogyan alakul ki. Német főbérlőm olyan vehemens nő, aki gőzerővel, néha elég agresszívan tudja képviselni a saját igazát. Saját elbeszélése szerint a gyereke 5 és 15 éves kora között egyszerűen elnémult, egy mukkot se szólt, aztán nagy nehezen tanult meg beszélni. Szerintem valahogy megijedhetett ettől a nőtől, persze más oka is lehetett.

Frick László Intézet 2018.08.08. 07:29:21

@Dinamuki: A Nagy Népek-nek soha nem volt más nép, aki belengesse a valamilyen fejlettségből tutulni tanító kesztyűjét. A nagy népek fiai és lyányai között ma is több az archaikus, a többezer éves atavizmusokba révedő. Ráadásul a Nagy Háború a nagy népek nőire sokkal többet hárított. Az USÁ-ban vagy Oroszországban ma is kezelnek bányagépeket nők, dolgoznak férfimunkát és pl teljesen természetes az, ha nők erőszakolnak meg férfit. Persze a Fejlettársadaémakban az elpicsásodás is előrehaladottabb... de nem Illionise-ban, Nebraská-ban vagy Dél-Dakotában vagy fönn Michigan-ben sem.

Imádom az orosz nőket. Nem tökfőzelékből faragott picsák. Van a nagy Medveemberük, az iszonyatosan alkoholista állat, akire úgy néznek, ahogy Magyarországon ma már esetleg cigányasszonyt látsz az urára nézni: "Fasz fasz egyre megy, ez az én uram, állat, ez jutott, ez van, kihozom belűle, amit tudok. Annyi a különbség, hogy a magyar cigányasszony a rabszaógáknak a feődekre kivitt fagyasztottvizekbeű vág hozzá az ááálatt uráhaó egyet, mert kikezdett egy kis romongró szukával (vagy az az urával: most nagyon megy a fiatal romongró nőknél a bő 20 évvel idősebb "vállalkozó" ember kifogása és elszeretése az öreg, totykos asszonyától).

A germánoknál is így ment ez. Aki NDK-ban volt vendégmunkás vagy vendégdiák, tapasztalhatta, hogy a hölgyválasz az NDK Diskothek-ben nem babra megy: a fiúk árulták a petrezselymet és a Mädchen-ek úgy tallóztak közöttük, ahogy nyírségi cigány stricik szoktak a diszkókban friss hús eránt. Ha egy NDK-s nő a magyar TMK-snak vagy egyetenmistának odavetette, hogy Nu kamms tuu, akkor erősen ajánlatos volt a faszinak és felkészülhetett, hogy jól meg is kell majd kammmmmmm-nia a Muschili-t. Mit lecken.

A kereszténynemzetikőkonzervatív USA Orange Country alakú területein, tehát mindenpütt, ahol csak a szúnyoghálót kalincsolják rá a nyitott ajtókra és az autókat soha nem zárják.. rakott szoknyás.. bokorugró szoknyás kardigános lányok 22 évesen és fasztól érintetlen szűz vaginával mennek házasságba (az más kérdés, hogy szopni szivesen szopnak.. de abban a kultúrában ez teljesen mellékes, a geci nem számít a szitokszavak közé, viszont a FUJCK az dzsolidzsóker a frász belétől a szídd ki beleűlem a fírës gëcit-tel bezáróan-ig. A kereszténynemzetikőkonzervatív félfasiszta nixonista-mcnamariánus USÁ-ban Washington DC csak kérhet meg jelenthet, viszont az Árja Testvériség ugyanúgy a Hatalom Második Fedele (alja) mint a Liberális Nyugatiparton vagy a WASP Keleti parton is.

A magyar férfi általában ezen atavisztikus nők szemében, ahogy a magyarországi cigányasszonyok szemében sem, nem számít férfinek. Jól elbeszélgettem és sokat egy cigányasszonnyal, ő mondta nekem, hogy kedves vagyok, bájos meg népdemokratikus, de.. bocsássak meg neki, de valahogy eszébe sem jut, hogy én férfi lehetnék. Ilyeneket olvasok le orosz nők arcáról is. De olvastam már germano-anglo-saxo nők fityedő ajakairól is. Egyszerűen egy ilyen k'k'k'éjraópai, mindenáron a megfelelniakarásba meg a Fejlettisztánhoz való felfejlődésbe belefeszülő stréberország papíron férfijai.. köcsög egy csirák, tökfőzelékből faragott asszonyemberek az ő szeműkben, akkor már inkább felszednek egy fasza lőcsfaszú jamit.

A kis népek közül bolgár vagy szerb nők is arról számolnak be, hogy Magyarország bár kurvajó, európa meg fejlett, a magyar pasik olyan... nyálasak... tökfilkók.. férfiatlanok.. egy kifejezés, amit anyámasszony katonájá-nak ferdítenék eufémicce.

Namost képzelj el egy nyálas, mindenáron megfelelni kívánó, a Bűnös Nép Vagyunk, Nem Ugrálhatunk tudatot a társadalomba belefejlesztő picsaértelmiséget, ami az önképe szerint "liberális". A gyerekekből semlegesnemű, svéd típusú picsákat fejlesztenek, a Mutti meg atavizmusban szenvedvén nőiőserős-őspicsa. Jön haza a gyereke és ülvepisil a WC-n, holott Hansili-ja van. Elkezdene belőle Der Man-t faragni, ami persze nem megy.. csak pszichés károkat okoz a semlegesnemű Pube-ban----

Frick László Intézet 2018.08.08. 07:36:05

@nagyjoco: Én LEGO-t szoktam vásárolni, persze, mivel 1968 óta LEGO-zom, tudom, hogy mit kell keresni. Ha szerencsém van, akkor valamennyire még variálható készlettel rendelkezik a rokon vagy jóismerős gyermeke, aki szájtátva csudálkozik, hogy 3-4 kissé variálható készletből mennyiminden mást is lehet építeni, pl autós Lego City kiegészítőből repülőgépet.

Más. A múltkor autóvásárlásban segédkezvén egy 20 éves fiúval kipróbáltattam egy 1982-es Audi 80 1.6-os full padló-alapmodellt. Különösen a kormányzása tetszett. Keveset, mindössza 600000 km-t futott autóról van szó. Kinyitom neki a motorháztetőt és mutatom: Semmi szervókormány. Eredeti kormánymű. Teljesen kiakadt. Elektromos szervós Ford Fiestája van, ami elérte a Programozott Futásteljesítmény határát, azaz 300ezer km-t és faszságok miatt letilt neki, a múltkor hegyi szerpentinen. És ha leáll a motor, az elektromos szervó miatt egy deka rásegítés nincsen. Szerencsére a fal felé kunkorodott az autó, nem a szakadék felé.

Frick László Intézet 2018.08.08. 07:40:58

@nagyjoco: Engem a mai számítástechnika arra emlékeztet, mintha egy kisteherautóba való 300 kg-t 44 vagonos hatmozdonyos teherszerelvénnyel kéne már szállítani. Igaza van a faszinak, mert a lényeg továbbra is ugyanaz, a teljesítmény a különben elhanyagolható ornamentika, felugróablakok, fles, baromságok, reklám, picsaságok stb-k miatt kell.

Ugyanez van a pop iparban. Ma egy zenekar 2-3 millióért lép föl, amiből a fény és hang feleslegei másfél millát is kitehetnek. és csak a baj van. Többeknél látom, hogy 1968-as technikát alkalmaznak: Felvisziok a kombójzkat, egy Fuzz-pedalt egy Boss valami drivert meg talán még valamit és egy Colorsound wah-wah-t és a combóról mikrofonnal küldik ki a hangot és semmi baj, minden jól szól.

Mint egy egyenlet, redukálod, redukálod aztán kiderül, hogy egy szokványos nyitott mondat.

2018.08.08. 08:10:50

@Frick László Intézet: A németeknek lőttek. Innen nézve. De most majd megyek az afd fővárosba, na majd meglátjuk, mennyit változik a véleményem.

Frick László Intézet 2018.08.08. 08:33:52

@nagyjoco: Én megszeppentem a Tierärztin Dr. Mertens TV-Reiche-n nagyon.

A német életekbe nem látsz be. Az otthonokba. Erre olyan ember tanított meg, aki Volksdeutschként 1936.ban néhány náci propaganda gyűlést végigült. "A farkasokkal kell üvölteni" Ő arról számolt be, hogy élőben nem azt látta a körülötte ülő munkásokon, mint aztán odahaza a film előtti hiradó felvételein. A legtöbben összeszorított ajakakkal, ölben maradt kezekkel, mereven előrenézve ültek.

Azért a német nagy nép és nem ritkán látok 20-30 év közötti szőke. jól szituált Mami-kat és Vati-kat 2 sőt 3 gyerekkel.

Mondtam már, szerintem nem annyira szórakoztató, mint inkább fullasztó, augusztusi kánikulaidélutános szúróspulóverérzetes kellemetlen lesz, pl erős náci inverzreakciókkal, amikor már nagyon késő lesz. Kicsit úgy fog járni Németország, mint a ház a lakásfoglalókkal, lelakják és amikor már nem lesz annyira jószagű, ingyenéletre alkalmas meg kellemes, akkor a mai menekültek gyerekei hazacuccolnak azzal, hogy gyerünk innen a retekből a sok büdöspiszkos fajtánkbéli közül. (tudod, ahogy a cigányaink el szoktak költözni, a romongrók egy romongró faluból azzal, hogy sok itt a cigány) .
Merkeléket, ezt a szánmalmas megfelelési meg báűnösnépvagyunk kényszert teljesen felesleges körnek érzem, ami gyalázatos inverz reakciókat vált ki a 2020-as évek végére, káosz, felfordulás, rumli, felesleges szenvedések és hülyerékázás arra, amit pedig ma is tisztán fel lehet ismerni.

"Az úton végig kell menni" .... azaz... lehetetlen.. az ember ilyen fajzat, először el kell veszítenie valamit, hogy aztán vérverejtékkel újrateremtse.

20-25 éve még csak a szerszámgépeket gyártatták Malajziában meg Kínában és Koreában, ma már az sincsen, aki ezekkel dolgozzon. A multiknak nincsen nemzetisége a pénz fajzattjai és oda mennek, ahová célszerű menni, pl ahol még akar valaki dolgozni.

A mai német fiatalok 30 éves korukig nem tervezik dolgozni. Ezzel az a baj, hogy a 30 éves testet nem tudod munkába törni. Már itt Magyarországon találkoztam IT dolgozóval, akinek napi 1-1 órát kell úgy tennie, mintha dolgozna és ki van mnerülve a szerinte kurvasok munkától és más melót szeretne, ahol nem kell ennyit dolgozni. Menjen minden magától. Egész ágazatok vannak, amikben ma már német nem dolgozik és ez a fejlődés szivárog hozzánk is. Pl nincs az a pénz, amiért 40 évnél fiatalabb férfi buszsofőr lenne. Érdemes lenne megmérni a buszsofőrök átlagéletkorát, szerintem van 50 év. Még nemzetközi'ben dolgoznak, de az adatközlőm szerint csak autópályára és Vorwerts érvényes a jogosítványuk, városban nem , túrisztikai területen, óvárosokhoz közelítvén nem. Már az autópálya kihajtótól nem. Egyre büdösebb minden olyan munka is, ahol emberekkel kell bánni. Ismersz huszonéves óvónőt?

2018.08.08. 09:08:01

@Frick László Intézet: Ismerek egy darab huszonéves ovónőt. Viszont az én ismerősi köröm ne túl releváns a társadalom egészére nézve, mivel olyanokból áll, akik hosszútávon képesek kiállni egy közösségért, értékekért, tradíciókért. Közös jellemzőjük, hogy akarnak valamit, és hajlandóak tenni is érte. Képesek egy hétvégét betonozni egy sztúpa körül ebben a hőségben is. Értéknek számít, ha tudsz autót vezetni, főzni, tudsz nagysátort felverni, tüzet rakni, fát vágni, vízvezetéket szerelni, stb. Utazni, világot látni a gyakorlás része.
És még ezt a világot is mérgezi a mobiltelefon meg a többi szarság.

Az IT kifejettten rothasztó munkakör, főleg home office keretekben. Szétfolyik a nap, alig van munka sokszor, de ha van, fáj már azt elvégezni. Az ilyen munkakör a legtöbb embernek nem való.

2018.08.08. 09:29:39

@Frick László Intézet: Az életekbe nem látok bele. De olyan fkete doboz elven sok minden kiderüíthető ám a zárt rendszekről és a zárt életekről is. A korai PEGIDA beszédek élettelisége sejtetni engedte, mi van a felszín alatt.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.08.08. 09:50:46

A németek többsége - még mindig - nagyon "agilis", bizonyítani akarnak, és mindent, amit csinálnak, olyan komolyan vesznek, mintha az életük fő műve lenne. Komolyan veszik a tanulást és a munkát is és sok energiát feccölnek bele.
Az, hogy tovább akarnak tanulni, szvsz nem lustaság, hanem egyszerű számítás: jobb diplomával valószínűleg többet tud majd keresni. Sok kevesebb tudást igénylő szakma szűnik meg az automatizáció miatt.
Ha 30 év múlva csak a népesség 30 százaléka lesz német, a felsőbb osztályokat nagyrészt akkor is ők fogják adni, nem azért mert rasszisták, hanem mert ők a valóban agilis, törekvő, megbízható stb. típus.

2018.08.08. 10:06:46

@Dinamuki: A felsőbb osztáylokat ők fogják adni, ez szerintem is így lesz.

Frick László Intézet 2018.08.08. 12:28:50

@Dinamuki: A tudással talán nincsen baj.

Az autóiparban ma ott tartunk, hogy az az autószerelő, aki 2000 óta szerel, ha sajátműhelyes clégtulajdonos szeretne lenni, mestervizsgát kell tennie. Én több olyan autószerelőt is ismerek, aki picsaautókat, amik már belefutottak a Programozott Futásteljesítmény határába, teháét elvileg vasba kéne vágni, 300000 km-et futottak, ilyen magyar szerelők talpraállítják.
Van egy Ócsai nevű faszi Cegléden, aki egész Európa egyik legjobb V.A.G. dízel mestere. Nincs az a 30-40 fős német mérnöki csapat által kidolgozott Beépített Hiba, amit ne tudna kikerülni. Egy-egy ilyen magyar mester akár 600-800ezres futásteljesítményig életben tud tartani egy V.A.G. PDTDI-t is. Namost.. ennek az Ócsainak mestervizsgát kéne tennie, amestervizsga bizottságban olyan faszik ülnek, akiknek a PDTDI-ről akkora halvány fingjuk se nincsen, mint Istenes László televíziós producernek, aki "autós műsorvezető" is volta a saját produkciójában.

Büntetőjogi feleláősségem teljes tudatáéban kijelentem neked, hogy a mai Német Egyetemi Képzés Gépjármű Szak Professzorai 2%-át nem tudják, mint amit ez az Ócsai nevű faszi tud. A Német Autós Tudomány maximuma az Austauschen .
"300000 km -motor Austaschen, Getriebe austauschen" -ez a Német Tudomány Mai Állása.

És akkor még az orosz autószerelőkről nem beszéltünk.

Az hagyján, hogy ugyan mit a faszt tanulna az a nyomorult német kölök egy autóhépészeti egyetemen... De egész németországban még a törökök között sem találsz olyan mestert, aki tudná azt, hogy a PDTDI-ben a PD elemeket a motorkopással utánforgatván megadva az új előbefecskendezési szöget, kell életbentartani. Austauschen -ennyit tud a Deutschtürk is.

Mit tanuljon a német kölök mint leendő LKW-PKW Ingineur, ha a Programozott Futásteljesítmény elérésekor az autó felét éri annak, amit a nagyfékezéséért elkérnek?

Egy még igazi autónak.. pont a picsaautó határán van.. egy 90LE B5 Passat TDi-t 1200 €-ért nagyfékeznek meg. Márpedig német szervízben nem fog ott neked csak betétek cseréjével szarozni, nem néznek vastagságot, kopás, megy minden az Austauschenbe, bontják le a recycklingbe a palimadár autójáról a 95%-os féket is TÜV előtt.

Namost, ha kiszámoplod az anyagárat, az kb ugyanannyi, mint nálunk. Tehát nálunk meg nagyfékeznek egy ilyen Passat-ot 125000-ért. Azaz durván 400 €-ért Ebben a munkadíj már benne van.

A 110 LE Igazi TDI-ben már elektromos adagol van, ezért melegen nem in dul be olyan 280000 km után. Németorszáégban kuka az egész autó, senki se vár fél napot, hogy a kávbé lefővése után 470 küllőre induljon be a 110 PS TDI. Viszont Unkooorzigeunerlandon van egy srác, aki abból él, hogy ezekbe a 110 LE TDI-kbe új előbefecskendezési szöget ír be s akkor indul melegen is egy küllőre. Érted, az egész kibaszott Märchenland-ban nincsen egy Ingineur, aki egy mitarbeiternek ki tudná adni az utasítást, hogy tanájjanak má ki valamit új előbefecskendezési szög megadására a kompjuterben. Megy a roncsba, vigyék a fejletlenojropid zigeuner-ek.

Frick László Intézet 2018.08.08. 12:36:20

@Dinamuki: Ezt a Csodálatos Életet látjuk most Dél-Afrikában. Igazad van, a németek lesz mindig az elit, persze úgy, hogy a mai Deutsctürkök is abba számítolódnak már föl. Csak éppen 3 méter magas , 2 méteres szögesdróttal spékelt falak közt fognak éln i és legföljebb, ha nappal s akkor is kaszliba zárkózva merészkednek ki az utcára. De fasza lesz :D
Egyébként mit foglalkozunk mi Märchenland sorsával? A Mai Derékhad 2-2-je után 1-1 egyke marad.
A Császármetszéssel Világrajött Magyar Generáció -tól mire számítasz ?
Ismersz 20-25 éves óvónőt? 30 évalatti tanítónőt? Mikor látsz 40 évnél fiatalabb buszsofőrt? 30 év alatti szakmunkás, esetleg érettségizett magyar nő nem képes öt napot egyvégtében dolgozni.

Tanulás? Ezt a poent ellőttem már neked, egyxik hobbim az, hogy olyan németet próbálok találni, aki olvasott bármit Günter Grass-tól. Legfeljebb olyan írók vagy filmrendezők nevét ismerik, akiknek valami pletykarovatos botránya volt vagy pl "nagy kommunisták" voltak :D

Nézd már meg a mai német filmművészetet.

Frick László Intézet 2018.08.08. 13:23:43

@nagyjoco: @Dinamuki: Nem akarom megint elismételni a kört a német nőkről való II. vh utáni hymnuszommal kezdőd és Jürgenék Mérnöki Irodába torkolló faszságaival delelő hülyeségeimet. A Balupnkt autórádióm Kínában készült és a Bosch fúró-csavarozóm Kínában, az akkuja meg Malajziában. Már most csak szép emlék a Német Márnöki Teljesítmény. Az ember sírógörcsöt kap, ha Opel buziként kezdte az ipart és egy PSA "opel"-t német autó imázsával lát hirdetni

2018.08.08. 13:41:30

@Frick László Intézet: Vannak még ott jó mérnökök, fasza programtervezők, nem is kevés. SAP nagoyn megy például, német tervezőkkel. Bár azt mondják, az SAP a németek bosszúja a második világháborúért.

Frick László Intézet 2018.08.08. 16:28:56

@nagyjoco: Amikor ez a korszak nyitott, akkor még német ácsok és kőművesek is voltak. A törökök a nagyjamunkát csinálták.
Amikor kisgyerek voltam, a jugó határon a tzörökök vitték haza üzletbe az ovál-vámrendszámos autókat, láttk a magyar rendszámú autót, jöttek integetni a rokon népnek. Ma a török megveszi a Programozott Futásteljesítmény határán billegő menedzseri Q5-öst vagy X5 BMW-t, hitelre és néz le rám, mint unkoorzigeuner fajzatra, neki rendes németrendszámos autója van, ő elite.

Vannak a 70-es évek óta működő Prestige háztartási gépeink, habverő, igazi vasaló, amivel lehet vasalni még. Telefunken rádós magnót vettem pompás a hangja, háromfokozatú antennaerősítő van benne, koödben fogta az EstFM-et az adótól 150 km-re (60- km-es volt a hivatalos sugárzási köre)

Persze, hogy van kifutás...
De a munka alapú társadalomnak régesrég vége. Megfizethetetlen az a német, aki még hajlandó dolgozni.

A munkára nevelés, a test dologra törése legkésőbb kamaszkorban kezdődik. Ha valaki 30 éves korában kezd el "dolgozni" már szinte lehetetlen, hogy beletörje a testét. A világ kicsiny, Malajziából iderepül a szerszámkészítő. Töredékéért csinálják meg ott a cuccokat a mérnökök.
A koreai mérnök feketeruhában dolgozi meg oyaln zubbonyban, ami a MN-ben a tisztizubbony volt. Nem büdös neki semmi. targoncázik vagy nem magyaráz, ha valami kell, bemegy a szerszámkészítő műhelybe és gyorsan leesztergál valamit. A magyar mérnökök még fél évet hegesztenek, fél évet esztergálnak.
Eltolódott a világ.. és az értékes német munkaerő úgy fog járni, mint a drága német luxuskurvák. Ma már van olcsóbb, odaadóbb és grátisz hozzá a bio Muschisaft.
A 70 években kiröhögték a káráló archaikus embereket, a Donauschwoobn-öket, mit festik itt az ördögöt, örökkön-örökké így lesz minden már NSZK-ban, ahogy van (volt a 70-es években..)
Hát... nem úgy van.

Magyarországon is mindenki lehülyéz meg levénszatyroz engem, mit kárálok meg huhogok, minden jól van.

Magyarországon még készül néha művészfilm (mint a Saul fia) de a Testről és lélekről már nem az a minőség.

BRD-ben a 70-es években még volt társadalomkritikus művészet, ma nincs. Még csak az kéne.

Amit mondtam neked már: Ahol nem tanulnak földrajzot, történelmet és nincs művészet, ott robban ki az idiokrácia.

Nekem végülis mindegy, mi lesz, van még 30 évem hátra, igyekszem azalatt kellemesen érezni magam. Amikor kiskölök voltam, BRD-ben 150 számontartott rokonom élt, most vannak talán 15-20-an, marad utánuk 6-7.. hogy azok után mi marad

engem sem érdekel.

A 80-as években még szerettem volna BRD-ben élni, a 90-es években támadt olyan ötletem, hogy egy bizonyos örökségi rész felvételéért érdeme lenne a német állampolgárságot felvenni, van becsületes magyar, aki annak a pénznek a 10 %-árt hajlandó szakmányban szart is rágni.

Már ez se érdekel.
Egyszerűen hányinger fog el, ha németet vagy angolt látok, a franciák legalább még nevetségesek is amellett, hogy undorítóak, belga-holland dán svéd detto. Olyan helyken, ahol 30 vagy 20 éve németül boldogultam.. inkább nm szólalok meg már németül, ne nézzenek németnek, így is annak néznek.
20 éve még szóbaelegyedtem külfödön németekkel, ma már inkább nem, inkább talky-talky angollal kínlódom.

Frick László Intézet 2018.08.08. 16:32:23

@nagyjoco: Megvetlek Európa, únt gátú, ócska föld!

Im én! kit túl az égen várt csillagos sziget,
Hol már a mámoros menny örök kapúja nyitva,
S hol végtelen mély éjben arany fénnyel piheg
Alvó madárseregként a boldog Jövők titka!

- De mégis, sokat sírtam: testem hajnal gyötörte,
S kegyetlen volt a hold és keserű a nap,
Már lázas derekam gyötrelmes görcstől görbe:
Bár megszakadna már s benyelné már a hab!

Oh ha van Európában öböl még, melyre halkan
Vágy vonna: kicsi víz az, egy vak tócsa, hideg,
Hol bús fiúcska guggol az ámbrás alkonyatban
S papírhajót ereszt el, mely lepkeként libeg...

Mert kit megfürdetett minden vizeknek búja,
Nem szállhat révbe többé kalmárhajók után,
S jelzászlók és tüzek hívalgó gőgjét únja,
S hogy hídak vad szeme bámúljon rá bután...

Rimbaud
Tóth Árpád fordítása

2018.08.20. 11:30:25

@Frick László Intézet: Nem túl hősies, de hasznos módszer ez az elkerülés. Biznoyos emberekkel szemben én is alkalmazom.
süti beállítások módosítása