A politika nem a jelen történelme, hanem éppenséggel a jelen történelmének az elhazudozása a valóságból -és még szerencse, ha csak a réthorika műűűvészi eszközeivel. A politikai kommunikáció a politika napiszintű elhazudozása. (Azaz a hazudozásról való hazudozás.) Az agitáció pedig tiszta reklám, azaz a politikai kommunikációt is elhazodja. Azaz: a hazudozásról folyó hazudozás elhazudozása.

A Háttérhatalmi Rendszer működésének a lényege a gazdaságiéletben már ismert netokratív spekulalizmus. A Háttérhatalmi Rendszer emberei nem annyira büdöslábúak, mint Orbán Emberei... Körmecskéik tiszták, holdsarófénnyel föstött végecskékkel. Orcáik többnyire a farkasverembe esett álytatlyanalycú kiffiúké. Nem nemzethyessek oly  szembe is szökő külsőségekkel (bár az angloamerikaiak WASP-nácik) ...

Jaj, ne már! -Orbán csürhéje előtér-hatalmi, rendszerről ne is beszéljünk, mindüvé szaglik Orbán sem istent, sem embert nem ismerő , győzelmi mámortól elúrhodott embereinek áradó gummicsimmabűze, itt folyik az előtérben minden, Orbán kapái bőszen írnak, miközben Orbán tollaival kapájják a kukoricát... propagandájuk gyalázatosan kontár és amatőr és külöben is A nagyidai cigányság esete ojropolitikai értelembe véve vihar a biliben. Zsünker ("brüsszel") csak Magyarországon jó  és csak összesen annyitól , mert Orbán szerint rossz.

A Háttérhatalom oszt tojik a demokratikusintézményrendszerre.

-az USÁ-ban éppen az Elnöki Rendszer széjjelkúrása folyik,

ehhez egy bojóccot ültettek a székbe, bár az egzaltált hülyepicsa ugyanolyan jól megfelelt volna. Csak ugye Hillary, ha elnök, akkor a maradék USA értelmességnek marad szabad kritikai kapacitása az USA széjjelhulló nimbuszaira, így meg Trump gecizése a teljes napi fostos recska termelést leköti.

CAUTION! FIGYELEM -szegény, Orbáncentrikus Világkép alatt nyögő kedves olvasóim!

Az igaz, hogy a Trump Centrikus Világkép működése teljesen hasonló az Orbáncentrikus Világkép-éhez, mintahogy a fődióma is tud tényleg is almához hasonló lenni.

A Háttérhatalmi Rendszerben semmi új, ez nyírta ki, mint a papírkutyát, a Két Kennedy-t (mint ugye WASP-ek a büdös katolikusokat is) Robert S. McNamara a korai Háttérhatalomi Rendszerből már egy kiismerkedett fazon, Nixon volt a bojócca. Ford alelnök és Carter semmibeszámító percemberkék voltak, de Ronald Reagan-nel már megint kezdett a nixonizmus szépen visszaszivárogni. A Vietnámi Háború amerikai Rendszerét az USÁ-ban még jelentős liberális ellenállás és kritika fogadta. A filmművészetben és az irodalomban mértékadó, máig érvényes művek születtek e témában. A Háttérhatalmi Rendszer eljövetelét a jelentős zsidó liberális Joseph Heller jósolta meg Milo Minderbinder Szindikátus-a formájában. Milo Minderbinder a megtestesült Robert S. Mcnamara. Mainapság viszont  összesen Donald Trump az, akibe bele tud halni a maradék USA értelmesség... Ha pedig valakik úgy belepiszkálnának a képbe, mint a House of Cards készítői... egyrészt a sorozatot kiheréltették  azzal, hogy a Háttérhatalmi Ember archetipusából, Frank Underwood-ból elnököt írattak ki, másrészt a leaks-szel az egyik fő producert  (Underwood kellemetlen arcát) Kevin Spacey-t is elintézték. Ja, és ne feledjük, hogy egy fasza kis leaks-szel Oliver Stone is megkapta a beosztását....

Ajánlott filmélmény:

"Nemzetünk nem hagy beleszaóni más idegennípségeket a zérdekejinek a megveédésébe!"

/Dabljú Bush, 2001. november/

A Joint Vision 2020 az USA Háttérhatalmi Rendszerének nyilvános, bárki által olvasható elsősorban "Új Katonai" de éppen ezért külpolitikai doktrinája is, 2001-re adták ki és 2011-gyel, az Arab Tavasz-szal indult be az "ipar". Európa kezdetekben mindent, amit szopott, az Arab Tavasz miatt szívta meg, a migránsválság összetevőinek legalább a fele az Arab Tavasznak, a másikfele meg a hyperkommunikációs boooomnak és az internetezésnek köszönhető: az internetkávézókból a pár kecske áráért bárki számára elérhető, eredetileg a picsatársadalmakban recycklingbe  szánt & leadott okostelókáknak is betudható, röviden az ázsiai férfiakat sújtó mélyszexuális rettenetesnyomornak: pinához , ha nincs elég pénzük házasságra, akkor csak az internetes megosztások szerint lényegében ribanc és könnyenkapható ojrópai ingyenpina formájában van esélyük... ugye, Kitántorogtató [politikai] Agitáció nem csak Magyarországon működik. A jógyerekek menekülteket "segítő" felvilágosítópropagandája mindenről is szól, csak éppen a kulturális eltéréseket és különbségeket, a félreértelmezhető  pl reklám képiüzikéket nem segít helyesen értelmezni. Játékos feladat: kedves olvasóm, próbáld meg egy afgán vagy bangladesgi dalit szexuálisnyomorgő fejéből kinézbve megntekinteni az Ojropid Fejlettreklámipar nőábrázolásait!

Ártatlan Gyuribácsinak a "gonosz terve" összesen annyi, hogy egyes , a Háttérhatalmi Rendszertől félős, vagy Izrael esetében valamit még remélős, országokban a Joint Vision 2020-at róla nevezzék el. A Vén Szaros a Háttérhatalmi mesterkedésekben csak egy eszköz. Félelmem szerint úgy fog járni ez a téma, mint pl a kamatolás járt Magyarországon, senki egy pisz riportot se írt erről a Jók és Igazak kormányzása alatt, aztán egyszercsak valamelyik népszabó foghegyről odapekhte, hogy a téma már annyira közhelyes, hogy újságírógyakornokok unalmas kisérlete vizsgariporthoz. Máma lekonteózzák, aztán a 2020-as évek derekán egy akkori ujkihívás-portálon a kor agitációspropagandista kasnyikmarcikája egy mellékmondatban keni oda, ki nem tudta már mikor is, hogy Áááátatlan Gyuribá az amerikai adófizetők és adómegkerülők pénzeinek Civil Dotation pecsételőembere csak A Cég-nél..

nagyon egyszerűen be tudom bizonyítani, hogy a Háttérhatalmi Rendszer célja mennyire a szarkavararás:

A BREXIT a Háttérhatalmi Rendszer mesterkedése az Ónujó szétkúrására, majd ugyanez a Háttérhatalmi Rendszer "Ártatlan Gyuribács" hűűűűddddecivilmár kasszáiból egy veszettfejszenyele-kutatás szerű értelmességgel 600000 Angol Fontot ad BREXIT-ellenes fellvilágosító munkára. Egyszerűen belátható, hogy ez kizárólag az anarchiát szolgálja az Egyesült Királyság-ban.

A BREXIT, ez már bizonyos, mindenképpen be fog következni 2019-re úgy, hogy Theresa May előrehozottválasztásos időhúzást szolgáló trükkje miatt még érvényes szerződés sem lesz, nemhogy annak az EU-tagállami egyenkéntui parlamenti ratifikációja. Ráadásul a "tárgyalások" során sárkányfogveteményszerűen kerülnek elő új- s újabb tárgyalandók, egy letárgyalt fejezet hét újat szül 28 új kérdéssel is. Azaz angolok (és angolokat írok, nemvéletlenül nem nagy-briteket), ez is kijelenthető, gyakorlatilag megnyerték a BREXIT tárgyalásokat, a BREXIT pillanata a "pénztártól való távozás"-é lesz és az angolok ha akarnak, az életbe lépő BREXIT után figyelembe vesznek ónijós elvárásokat, ha meg nem akarják, nem kell figyelembe venniük. Természetesen a tárgyalásokat is elkúró idült alkoholista Zsünker-ről egy szó sem eshet.

A BREXIT BASSZA SZÉJJEL AZ ÓNIJÓT MIKÖZBEN AGITÁCIÓSSZINTEN ORBÁN A HIBÁS.

Nixon élt, Nixon él, Nixon élni fog.

 

Amerikai honfitársaim!- ha ez fasizmus a szabadságért? –Én?-benne vagyok!<<. Richard Nixon. [idézi Th. Pynchon -Farkas Krisztina fordítása]

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5214011860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása