tétel: A modern, korszerű picsaemberben már az óvodában  kifejlődik  minden szükséges politikai képessége és készsége. [tudományos kiegészítés: ---köszönhetően az elkertelő "Kindergarten" típusú gyermeknevelésnek, amiben a saját korosztályába elrekesztett kis vérengzőmajomfélék egymásraszabadulván, tehát állati vetélkedésben alakítanak ki maguk között majmi hierarchiát -> W. Golding: A legyek ura]

Habony Árpád -az Uj Péter által bevezetett agyfelbaszás alapú kommunikáció treszkógazdaságos kopingere

kép kopipasztázója Habony faszbúkjáról

"Blog"-unk tízéves fennállásának alapvető indítéka is az agyfelbaszás alapú kommunikáció leleplezése. Ezt a politikai kommunikációs és recepciós-agitációs szolgálatot netokratív csúcsaira Uj Péter vezetésével az index gecik emelték a Wallis [-> Farkasverembe Esett Ártatlanarcú Kisfiú] kölcsönpénzéből, amit brilliáns módon egy "FIDESZ-közeli" politikaimakkalsó [tök filkónak azért sok lenne...] Spéder vállalkozó jóvoltából fizettettek vissza ...

Tkp Orbán karakterrombolása és a 32 nevének története is sima agyfelbaszással kezdődött 1993-ban. "Basszuk föl a kis beképzelt vidéki takony agyát, majd jókat mérgelődik és dühe frusztrációiban hibát hibára fog halmozni!".

Blogunk indulásakor A Takony már Cigány Hitler Mussolini Sztálin Rákosi Kádár y Veriafeleségét de Escobar GráciÁpolt is volt -és az agyfelbaszás alapú kommunikációról fingja se. Ha az ember érdeklődéssel fordult egy FIDESZ-főséghez netokrácia ügyében, az elutasította azzal, hogyaszonygyaja: "Konzervatív ember internettel pedig nemfoglalkozik, az valami múlékony divat."

A FIDESZ még a 2010-es "győzelme" után sem ismerte föl a ~ban alapuló csodálatos lehetőségeket. A Nemzeti Egyetértés Rendszere, továbbiakban NER valami elbaszott, nemzeti egységre, a politikai irányultságtól véleménytől, elkötelezettségtől független minimumra apellált volna. Röviden A "NER" egy kisebb jelentőségű politikai kommunikációs fogás volt úgy 2010-12 között.

A FIDESZ a ~-nak egy ócska, nyomorult, gagyi treszkaó-gazdaságos leutánzására a balfasz és gyöngeképességű Habony Árpád alkalmazásával állt neki. Habony maga, a "személyisége" és neve legalább akkora ~ értékkel rendelkezik, mint a "kommunikáció", amit össze-vérizzadt az adófizetők adó-Ft-jaiból. Szerintem FIDESZ-csürhe-szokás szerint a kiadott pénzekből jócskán eltett saját magának... Habonyt kommunikációs-szakmai szempontból komolyan venni kb akkora tévedés, mintha Sas Kabaré Józsefet moziművészetileg vennénk komolyan, mondjuk Louis de Funés szintjén. Végülis a Habony, mint márkanév is úgy járt, mint a NER - a fasz se foglalkozik Habony nevével a geci jógyereksajtó munkásai és a kb vélük egytudású kommentereken kívül.

Kiéhezett macskák a csirkemájra, bájos Miki egér -fülő vándorpatkánykölykök a frissen kelt kiscsibék elevenm zsenge zsigerecskéire nem kapnak akkora hévvel, mint az index gecik kaptak a NER-re.

Végülis megállapíthatjuk, hogy a NER szándék ellenére, véletlenül, de sokkal több haszonnal a FIDESZ -kommunikáció számára, fordítva sült el és a Jók és Igazak & Gáncstalanok agyai baszódtak föl, agyvérzsírjuk forrt. Hat éve a gecimédia, ha gyűlöletbeteg híveit mozgósítané, csak bevakkantja, hogy NER és már bééégetnek is.

Ma a kampány önkéntesei az un "független hírportál"-okban megpróbálják a FIDESZ-gyűlölk táborát, ha már politikai kedvenceik ennyire átbaszták őket és nem váltanak nekik orbánt, inkább a budapesti helyosztónak tekintik az OGY-választásokat, tehát ilyen körülmények között legalább a gyűlölet agyvérzsírlobjának forrását igyekeznek szinten tartani és ehhez a

hetet, úgymint NER

még a hó-val is, úgymint Ónijós Támogatásból Helyiszintű Nyomorékmegoldások [buszmegállók, kilátók, lópikulák és csinntányérok] -at is a NER-rel, mint hörgésre felhívó indulatszóval igyekeznek turbózni

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4313780018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2018.03.29. 10:01:50

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hagyjuk a törekcséplést, Hanni.
Te reklámszakemberként hogyan képzeled az alábbi reklám üzenetének értelmezését mondjuk egy 24-27 éves afgán férfi esetében, aki pinát még csak az okoseszközén láthatott, de szagolni sincsen esélye hazájában, amíg össze nem spórolja 14 kecske árát ( 4-ért van használt okoseszköz)
www.20min.ch/dyim/c7c8d9/M600,1000/images/content/1/2/4/12410482/5/topelement.jpg

pótkérdés:
Szerinted a Jók és gazak.. sok fontos és hasznos információ mellett... segítik ezeket az ázsiai fiatal férfiakat a kulturális értelmezhetőségek leküzdésének nehézségeiben?
Plelmagyarázza valaki ezt bangladeshi dalitoknak, hogy ez itt a képen autógumi reklám és nem ingyenpináké?
www.werbung.ch/img/news/article/141069-pirelli1.jpg

Kardos doktor 2018.04.02. 13:33:45

444-ek hihetetlenül beizzították az antiorosz propagandát. Napi 2 cikk a csúnya oroszok cselszövéseiről. Nagyon fura.

Frick László Intézet 2018.04.03. 08:35:17

@Kardos doktor: A 444 nem egyedülálló ebben sem. Lényegében jól kivehető az európai sajtóban ez az irányzat, különböző Ónijós Nyelveken kb ugyanazt lehet olvasni.

A büdösruszkiellenesség alapja egy olyan orosz- és Putyin-kép, amihez történelemből és földrajzból speciálisan kell butának lenni.

Gyakorlatilag egy közepesen művelt 40-60 éves magyar sem lehet annyira ostoba, hogy ezt a büdösruszkiztatást bevegye. Ráadásul többezer magyar teherautó-és kamionsofőr jár rendszeresen Oroszországba, Finnországba is orosz utakon keresztül vezet az út. Soktízezer orosz túrista jön Magyarországra. Elég sokan sokat tudunk a Szovjetúnióról és Oroszországról is.

A Trump fikáztatás célja is eléggé világos: lekötni a maradék USA értelmes-ség napi kritikai kapacitását. Az USA több ponton is súlyos válságban van, becsődölt a külpolitikája és hadipolitikája
a hatodik Hadtest bevetésével... azaz európai európaárulásra is hajlandó újságírók összevásárlásával próbálják menteni a menthetetlent.

Amit a 444-en olvasol, bármi más nyelven is olvashatod, pl húsvétra egy "bede márton cikk"-et írt egy bosnyák származású ilyen bérenc a Deutsche Wellé-re...

Magyarországon segíti a cuccos bevitelét az Orbángyűlölet... de egyébként Ojrópa legtöbb országában az emberek leginkább érdektelenek Orbánra nézve

A Putynozás olymértékben ostioba, hogy még a magyaroknál is csak úgy tud működni, hogy egy Orbán-atrapot műgecibe mártogatnak, majd összekenyegetik vele putyint.

Steinmann a grófnő 2018.04.03. 09:35:24

@Frick László Intézet: miután fikáztuk kicsit a jógyereksajtót, emeljük tekintetünket az origóra :D

Steinmann a grófnő 2018.04.03. 09:37:29

@Frick László Intézet: megint csak a polkommról dumcsizunk, de mi van a politikával. Menjen vagy maradjon Ovika?
na?
Ne gyere azzal, hogy 2D vagyok. Jövő vasárnap persze akár hosszasan rá is írhatod a véleményed a szavazólapra, de dönteni az X-ek döntenek. Szóval, hogy hová ikszelsz, menjen vagy maradjon?

2018.04.03. 15:44:28

@Steinmann a grófnő: Ki az alternatíva? Vonagabi?

2018.04.03. 15:48:58

@Kardos doktor: A cselédsajtónak ennyi a dolga.

Wildhunt 2018.04.03. 18:48:19

@Steinmann a grófnő: menjen. A jobbik győzzön az összefogás jegyében és hajtsa végre legutóbbi önálló választási programját.

Steinmann a grófnő 2018.04.04. 07:56:18

@nagyjoco: eljutottunk sajnos oda, hogy Orbán szélsőjobbosabb, mint Vonagabi

@Wildhunt: és mi is volt az a program? Hetente köpjünk a Duna-parti cipős emlékműbe? Vezessék be újra az iskolákban,hogy reggel el kell mondani a Nagy-Magyarország imát?
AMúgy, ha már...most hogy is áll Vonagabi az oroszokkal? Eddig ugye, imádta őket, most, hogy Viktort sem lehet kihúzni Putyin seggéből, mi a hozzáállása? Vagy mindketten beleférnek?:D
Na, ezt tényleg nem értem, ha már tartozni akarunk valakihez, miért az oroszokhoz, ahol akár 100-an is bennéghetnek egy gyerekmoziban, mert a "gyezsurnaja" nem hajlandó kinyitni a vészkijáratot.

Steinmann a grófnő 2018.04.04. 07:59:00

@Frick László Intézet: azt hiszem, most nektek van jól felbaszva az agyacskátok :D
Az ellenzék elkezdett úgy kommunikálni,mint Viktro :D Rénszarvas, rogán reggelije, stb. A lényegtelen faszságok kinagyítva :D
Kajáljad :D Vagy továbbra is Origoról meg MTI-ből tájékozódsz? :D

Wildhunt 2018.04.04. 08:29:29

@Steinmann a grófnő: meggyőztél, maradjon Orbán. Remek fideszes vagy. A kedvedért mégis elmegyek szavazni.

Steinmann a grófnő 2018.04.04. 09:04:47

@Wildhunt: kiscica en lipsi vagyok. Es büszkén elmondhatom h mar rendszervaltaskor is szavazhattam es soha egyetlen egyszer sem ikszeltem a fidikere. Sehol soha. Köpönyegforgatónak es hazugnak tartom őket 1990 óta.

Wildhunt 2018.04.04. 09:34:05

@Steinmann a grófnő: épp ezért mondtam a jobbikot. Heller szerint (vagy ő nem lipsi?) Bennünk az orbánváltás reménye.

2018.04.04. 09:59:19

@Steinmann a grófnő: Úgy csinálsz, mitnha Magyarországnak lenne választása, hogyk ihez tartozzon. Holott nem olvt választás, és nem azért mert elkúrtuk, hanem azért, mert Jaltában eldönötték, hogy orosz gyamrat leszünk, aztán meg eldöntötték, hogy a IV. Birodalom gyarmata (hivatalos neve: EU). Brzezinski Nagy sakktábal című könyve 1997-ben világosan leírta ezt - Magyarország, mint a keleti blokk része, megy az EU-ba, mint német gazdasági érdekszféra. A Reich iszonyatos profitéhsége elevenen akarja felfalni ezt a területet, ennek ellensúlyozására lehetne közeledni az orsozokhoz IS - ahogya egyébként azt a németek is tették és teszik. Orbán 100%-ban EU-barát politikát folytat, és sokkal kevesbé "közeledik az orsozokhoz", mint a németek vagy akár a franciák.

Szóval Vona Gábort akarod miniszterlnek, hát nekem pedig ő: egy büdös, bűzös, gusztustalan szaros bukta. De neked jó tévágyat hozzá.

Steinmann a grófnő 2018.04.04. 16:12:02

@Wildhunt: Heller nem azt mondta,hogy jöjjön Vona. Heller azt mondta,hogy BIZONYOS körzetekben, ORROT BEFOGVA a nácikra kell szavazni. Én pl. biztos nem szavaznék rájuk, szerencsére az én körzetemben alulról se súrolják a 4-5 %t. @nagyjoco: ohh hát én tudok egy "még jobb" variációt, a kisnáci összeáll a nagynácival, fidike-vona kormány :D Na, akkor aztán nem marad értelmes, 30 alatti ember az országban 2 éven belül.

Wildhunt 2018.04.05. 08:13:43

@Steinmann a grófnő: vagyis nyugodtan növeljük a jobbik képviseletét, hiszen ők a fideSSel ellentétben cuki, modern és szivárványszínű nácik.

2018.04.05. 14:06:13

@Steinmann a grófnő: Szerintem ilyen kamőány mellett érdemes a jobbikra szaVAZNI:

www.youtube.com/watch?time_continue=92&v=ekdE6uHTh-g

Steinmann a grófnő 2018.04.05. 16:35:19

@nagyjoco: Eddig soha nem néztem meg a youtube linkjeidet, de most úgy voltam vele, adok neked egy esélyt.

Phfúúú phffúúú....utoljára ilyen szintű produkciót a gimis iskolanapokon láttam, a kifütyült produkciók között.
Te ilyen szarságokat nézel? Nagyon ráérsz :DD

@Wildhunt: nagyon rá vagy gyógyulva a Vobagabira, tetszik neked? Állítólag pasiknak is van esélye nála :D

Wildhunt 2018.04.05. 17:58:41

@Steinmann a grófnő: tényleg el lehetsz keseredve, ha már buzizol. Azt hittem ilyet csak náci jobbosok csinálnak.

Steinmann a grófnő 2018.04.05. 18:27:55

@Wildhunt: nem buziztalak. Egyszerűen felhívtam rá a figyelmed, hogy azon kívül, hogy szavazzak a vonagabcsikára, sem neked, sem Jócónak nincs más mondanivalója. Unalmasak vagytok, fiúkák.
Most komolyan vasárnapig ez megy majd, hogy különböző formákban, rémesen gyenge videókat idelinkelve azt kell olvasgatnom, hogy szavazzak vonagabikára. Vonagabika náci, továbbá láthatóan nem normális. Ja, és persze köztudottan meleg is, de ez zavar a legkevésbé engem :D
Valami szellemesebb mondanivaló, minthogy unásig ismételgetitek, hogy "szavazzvonagabikára, szavazzvonagabikára.." ? semmi? Ennyire telik a nemzeti jobboldaltól? :DDD

Ja, hát a mostani választásnak tudod mi a jelszava fidesz oldalon?
Isten
haza
csalás :D

Steinmann a grófnő 2018.04.05. 18:30:00

@nagyjoco: @Wildhunt: amúgy mondjátok már meg, mi lenne az az összeg, ami lopásban már nálatok is kiütné a biztosítékot?

Mekkora vagyona lehet még Pénztárosnak, amire már Jocó is azt mondaná, hogy na, ejnye fiúk!

Steinmann a grófnő 2018.04.05. 18:35:45

@Wildhunt: @nagyjoco: engem egyébként nem az zavar igazából, hogy fideszke vagy nem. Azok csak szemét, tolvaj politikusok. Jönnek, mennek, mint a kurvák a korzón.
Engem az zavar, hogy az ország több, mint felét be lehet szopatni azzal, hogy "migráncs" meg "soros" és hasonlók. Tényleg ennyire ostoba, tudatlan, primitív a többség, hogy beszopja azt a hirdetést, hogy " ha nem a fidike nyer,akkor elveszik az ország? "

és most kilépve a szerepemből, nagyon komolyan fiúk
Aki beszopja,hogy elveszik az ország, ha nem fidike nyer, az aljas hazaáruló. Magyarország, több, mint 1000 éve fennáll. Nem veszett el a 150 éves török uralom alatt, nem veszett el a világháborúk alatt, nem veszett el az orosz megszállás előtt, nem lettünk muzulmánok, nem írunk cirill betűkkel. Milyen aljas, geci hazaáruló magatartás a fidesz részéről, hogy az 1000 éves országot valami gyenge, szerencsétlen alakulatnak állítják be, aminek kizárólag azon múlik a sorsa, hogy fidike, vagy nem fidike. És ha ezt ti nem látjátok, akkor ti is hazaárulók vagytok.

Steinmann a grófnő 2018.04.05. 18:38:35

@Frick László Intézet: ja, és neked is ment az előző komment, tudom, furcsálod a grófnő részéről, hogy magyarkodik, de igen, ha valaki nem köp a fideszre, aki egy 1000 éves ország létét attól meri függővé tenni, hiogy potrohás pöcs vagy nem potrihás pöcs, az egy hazaáruló geci.

2018.04.06. 07:34:14

@Steinmann a grófnő: engem egyébként nem az zavar igazából, hogy kormányváltás vagy nem. Azok csak szemét, tolvaj politikusok. Jönnek, mennek, mint a kurvák a korzón.
Engem az zavar, hogy az ország több, mint felét be lehet szopatni azzal, hogy "oroszok" meg "mészáros" és hasonlók. Tényleg ennyire ostoba, tudatlan, primitív a többség, hogy beszopja azt a hirdetést, hogy " ha a fidike nyer,akkor elveszik az ország? "

Aki beszopja,hogy elveszik az ország, ha a fidike nyer, az aljas hazaáruló. Magyarország, több, mint 1000 éve fennáll. Nem veszett el a 150 éves török uralom alatt, nem veszett el a világháborúk alatt, nem veszett el az orosz megszállás előtt, nem lettünk muzulmánok, nem írunk cirill betűkkel. Milyen aljas, geci hazaáruló magatartás az ellenzék részéről, hogy az 1000 éves országot valami gyenge, szerencsétlen alakulatnak állítják be, aminek kizárólag azon múlik a sorsa, hogy n, vagy nem kormányváltás. És ha ezt ti nem látjátok, akkor ti is hazaárulók vagytok.

Wildhunt 2018.04.06. 09:01:02

@nagyjoco: dehogy. Csak a poszt címe tényleg betalált. Bedobunk két hívószót, és a nálam jó eséllyel SOKKAL műveltebb Grófnő visítani kezd, mint egy index/444-es troll. A buzizásig tényleg nem hittem, hogy eljut.

2018.04.06. 09:10:08

@Wildhunt: A lexikális műveltség és a magas IQ (amiből van nyolc, nem tudjuk, ebből melyikre szokott hivaktozni a grófnő, a lényeg, hogy az neki állítólag magas) önmagában semmit nem jelent, ha az érzelmi intelligencia a padlón. sőt, akár veszélyes is lehet. Onnantól kezdve, hogy egy akár jobbikra is átszavazni hajlandó zsidót tisztelhetünk benne, a karektere végképp önmaga pariódájáva válik. 444-es trollként viselkedik, akit a google top10találat és a facebook hírfolyam manipulásával azt etetnek meg, amit csak akarnak.

Steinmann a grófnő 2018.04.06. 16:19:36

@Wildhunt: @nagyjoco: sőt, elmondom nektek, hogy ha fennakadás van a bkv-nál a mai napig azt szoktam mondani,hogy a jó anyját a buzidemszkynek. Azzal együtt, hogy MINDIG rá szavaztam, és a rendszerváltás egyik legfontosabb emberének tartom.
Akkor kisfiúk, didaktikus leszek, amennyire tudok, a gyógyped. szakosítót sajnos nem végeztem el, de azért igyekszem.

Szóval, tegyük fel, elkezdtek engem cseszegetni, hogy szavazzak a Szegedi Csanádra, ami egy idő után uncsi, mert ami előszörre poén, tizedszerre unalmas. Én meg a 15. hasonló beszólás után azt mondom, szavazzál rá te, te jársz vele egy rabbihoz. Zsidóztam?

2018.04.06. 16:28:43

@Steinmann a grófnő: 1988 és 1998 között mai reálértéken sázmolva 60 ezerm illárd forintnyi vagyon tűnt el és vándorolt offsohre számlákra. Az államadóságunk laza háromszorása. Lölö 200 milliárdos működőtőkéjét hozzászámolva lenne ezeknek az embereknek a vagyona 60 ezer 200 milliárd forint, ha ezt nem Lolöjé lenne.
Szerinted mekkorákat röhögnek egyi lyen amtőr kis zsebtolvajon, mint a Lölö?

2018.04.06. 16:37:57

@Steinmann a grófnő: Zsidózni? Mi az, valami kártyajáték?

Steinmann a grófnő 2018.04.06. 19:28:21

@nagyjoco: ha jól értem, utólag próbálsz úgy tenni, mintha értenéd a viccet :D

Frick László Intézet 2018.04.08. 17:16:35

@Steinmann a grófnő: Attól függ, de egyébként vannak szakemberek, akik egy ilyet zsidózásnak képesek tekinteni :D

Frick László Intézet 2018.04.08. 17:19:06

@Steinmann a grófnő: Mennyit kell lopnia Mészárosnak ahhoz, hogy valaki ne csak dumáljon róla, hanem fel is jelentse? Hiszen ti hajszálpontosan tudjátok, mennyit lopott, nem?

Frick László Intézet 2018.04.08. 17:20:12

@Steinmann a grófnő: Orbán szélsőjobbosabb, mint Vona? Hol?-miben nyilvánul ez meg?

Steinmann a grófnő 2018.04.09. 06:02:13

@Frick László Intézet: @nagyjoco: hát kedves fiúk, úrinő módjára gratulálok a győzelmetekhez. Egyet azért hadd bökjed oda nektek: a pofakönyvben sajnos több fiatal ismerősöm kiírta, hogy az eredménytől tette függővé, hogy megy vagy marad. És sajnos mennek...a csalódott fiatalok lábbal szavaznak. Persze, erzsike utalvánnyal meg migráncsokkal való riogatással ismét lehetett nyerni, de igazi győzelem-e, mikor tudjuk, hogy egyrészt úgy jött össze a kétharmad, hogy a szavazatok felét sem kapták meg, másrészt a társadalomnak egy adott szeletét képviselik, a vidéki idősebb korosztályt. Értem én, hogy mi Bp.-ek, meg a fiatalok menjenek a picsába, de mi van, ha tényleg elmennek.

2018.04.09. 06:48:13

@Steinmann a grófnő: Gondoltam rád éjszaka. Remélem, minél több budapesti lép le végleg, nem lenne annyi dugó, több hely lenne a metrón. De sajnos aki a FB-n ilyeneket posztol, az jó eséllyel a nyakunkon marad.

A gyászterápia legnehezebb lépées az elfogadás. Jól haladsz, grautula!

Steinmann a grófnő 2018.04.09. 07:25:24

@nagyjoco: ertem. Es majd az erzsiutalvannyal megszort nyuggerek meg fél analfabéta közmunkasok atveszik helyettunk az oktatást egészségügyet informatikat. Király lesz :D

2018.04.09. 08:45:50

@Steinmann a grófnő: Istenem, de elmaradott k-európai vagy te. Finnországban már tesztelik a tanító robtokat. Fejlett finn oktatás!

hu.euronews.com/2018/04/02/tanito-robotok-finnorszagban

Az iskola, mint oktatási fomra, a modernek szerint véglegesen elavult intézmény.
Az EÜ-ben már bevetésre állnak a bármelyik sebésznél 1000-szer pontosabban dolgozó robotok.

A jó hír az, hogy Magyarorsázgnak erre nem lesz pénze. A rossz hír az, hogy a Nyugatnak igen. És akkor már olcsón dolgozó k-európai munakerőre sem lesz szükség. Negyedik ipari forradalom - több száz millió megszűnt állás az automatizáció miatt 10 éven belül.

Szóval én belehúznék, ha nyugati országban akarnék nagy pénzeket keresni, mert hamarabb fog átállni egy alapjövedelmes roboztizált szabadidőtársadalomra, mint azt bármelyik utópista gondolta volna.

Az IT-t meg különosen ne féltsd, bruttó 600 ma már a junior fizetés is és a munkáhelyek 90%-a 10 éven belül tényleg automatizálva lesznek.

Frick László Intézet 2018.04.12. 10:23:22

@nagyjoco: Kamaszkoromban azt tanultam, hogy vége a magyar agráriumnak az agrokémiai elmaradottsága miatt. Aztán fiatalfelnőtt koromra kiderült, hogyan lett ebből előnyünk és felelünk meg sok területen nem hét, de csak 3 éves átállás után is a bionormának

2018.04.12. 15:11:39

@Frick László Intézet: Ez a "fejletlenség az előnyünk" ismétlődő minta a Fejlettnyugattal való kapcsoaltban. Amikor a Fejlettmulti megtudja, hogy a programozás tanítás pár éve Magyarországon még nem úgy nézett ki, hogy csilivili automatikus kódgeneráló csodaeszközben kattingatást tanítottak, hanem papíron, pusztán matematikai, logikai feladatokat metanyelven kelett először leírni, és a tényleges, gép előtti kódolás volt az UTOLSÓ lépés, felmérték a magyar piacot. Oda jutottak, hogy ilyen emberből Magyarországon mennyiségben van még jelen és ők képesek még klasszikus és igazi IT munkát - úgy, hogy mellette megértik és üzleti folyamatokat is , beindították a képzést és hamrosan a teljes üzemeltetést ide helyezik át. Egy nagoyn fontos Dax36 története ez, és olyan fizetéseket hoznak, amik már a krémet is itt tartják.

Steinmann a grófnő 2018.04.15. 08:33:23

@nagyjoco: @Frick László Intézet:

azért ide illesztem be, mert ugye, itt van a gecimédia című cimke

www.origo.hu/itthon/20180414-kossuth-ter-tuntetes-valasztasi-kudarc-ellenzek-bukas-antidemokratikus.html

tessék, kajáljátok
ezt a sajtótok
és még úrinő voltam, hogy nem a ripostból vagy a lokálból szedtem ma reggelre cikkcsit :D
ha azt mondom, ötvenes évek, szabadnép félóra, nem nyúltam mellé, ugye?

Steinmann a grófnő 2018.04.15. 08:36:56

@Frick László Intézet: @nagyjoco: sajnos gyújtogatás nem volt, de majd a lokálban nyilván lesz azért kép róla. Meg megyei lapokban is, elvégre azok mit tudják, mi van Pesten. Most keresik a sajtóarchívumban. Ajánlanám a pár évvel ezelőtti Párizsi Republiqe tér képeit, ott elég nagy balhé volt, és nyilván van olyan szögben fotózott, ami bárhol készülhetett volna. Vagy alárírják,hogy 2016 Párizs, de azt már kettes betűnagysággal. Szerintem fantasztikus karriert futhatnék be az orbán médiában, sok tehetségtelen pöcsöt úgy kell kézivezérelni, semmi kreativitás :DD

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.04.15. 14:47:20

@nagyjoco: próbálkoztam németeknél levelező online programozás oktatással, azért ott is szigorúan számon kérik pl. folyamatábra készítés szabályait, a vizsgán ceruzával, papíron kellett megírni a programot, meg a folyamatábrákat hozzá, nem volt semmi kattintgatás.

Steinmann a grófnő 2018.04.15. 17:57:25

@Dinamuki: kattingatósnak a green fox és hasonlókat hívjátok, akik azt igérik, hogy kb 3 hónap alatt megtanítanak programozni?

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.04.15. 18:09:21

@Steinmann a grófnő: lehet, hogy Jocó így értette, nem tudom.
én sima német főiskolán iratkoztam be levelezőre. A Greenfoxot meg ezeket nem nagyon ismerem.
Próbából írtam az egyik ilyen magyar gyorstalpalónak (Codeberry), megkérdeztem, hogy nekem a promó alapján hasonlónak tűnik a módszerük, mint az ingyen elérhető tanulós app, a SoloLearn, mi lehet a különbség. A titkárnő vagy ki válaszolt, azt mondta, nem tudja.

Steinmann a grófnő 2018.04.15. 19:44:30

@Dinamuki: láttam hirdetni, hogy 3 hónap alatt programozót csinálnak valakiből, ami azért hihetetlen...

2018.04.16. 09:15:29

@Dinamuki: Itt van a pár programozási feleadat középiskolásoknak (versenyfeladatok).

nemes.inf.elte.hu/nemes_archivum.html

Az SAP nevű cégről beszéltem, a teljes cloud üzemeltetést áthelyezik Budapestre, olyan fizetésekkel, amik már arról sózlnak, hogy mennyit sprolónak vele.

2018.04.16. 09:19:42

@Steinmann a grófnő: Azt hittem, ez a Csendes-óceán.

2018.04.16. 09:20:38

@Steinmann a grófnő: Ez a gyűlöletfélóra első bervezető félperce?

2018.04.16. 09:21:19

@Steinmann a grófnő: Kár, hogy nem volt gyújtogatás, kis szalonnát sütöttem vón. Na majd jövő héten.

2018.04.16. 09:22:43

@Steinmann a grófnő: Végre egy lefogualtan, tiszta hang. Több origót kellene olvassak.

Bár a mostani index főcikk egész normális dolgokról ír:

index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/16/a_fidesz_ellenzekben_megcsinalta_azt_a_munkat_amit_a_baloldal_nem/

2018.04.16. 09:26:03

@Dinamuki:
A greenfox és társai frontend "progrmaozásra" és unit test írásra készít fel. Digitális segédmunka, tudáasban körülbelül annyi köze van a programozáshoz, mint egy villanyszerelőnek a villammosmérnöki munkához.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.04.16. 17:43:33

@nagyjoco: ok, ennek alapján kb. a 10. osztályosok szintjén lehetek.. :-)

Pál Gyarmati 2018.12.29. 14:16:29

Nem jó, amot írsz.....
A Habony Árkádnak tulajdonított fidesznyik kifebtebb stihl G. Fodor Gábor nevéhez köthető, aki a Századvég vezető pol-filoszából, saját döntésére, indok" itt most harcosokra van szükség", kilépett a Zértelmiségi ideodalógus st
szerepéből, lèrehozott egy nemzeti-konzi kommamdót, s az élükre állt.

Habony ötvös-aranyműves a szimbolikus politizálás tanàcsadója. Pl. Hóman-szobor a Bartók-tére, in Szfv.

S itt tudatnom köll, hogy már értelmetlen Habony, vagy Mészáris, stb. firkálni,
mert nincsenek többé!

Mibd egy db, Fidesz-KDNP Óriás-alapíványba, annak tulajdonába kerültek ingyen, ez mutatja, hogy Rogán miniszter sem csak ül a gumóin.
Ráadásul az Alatpítvány " Közép-Európai", tavaszra felvidéki, délvidéki és erdélyi tag-orgánumai lesznek.
S most lehetne a kpnszern-tilalommal gyönni, itt nem egy üzleti szféra tőbbségét szerzi meg a magánalapítvany, egy adott országban, itt csak a 30-as évek német sajtójának centralitálásához hasonló zajlik. Az osztrak, szudétanémet, kelet-porosz, svájci német és elsachs-er sajtó összevonása.
Csapatösszevonás!!!!

Frick László Intézet 2018.12.30. 07:19:43

@Pál Gyarmati: Hát igen, fakardokkal a Fuck Hard ellen-nem röhejes? Maguk a gecimédia spermamunkásai nem bírják röhögés nélkül, amit A Gnóm csinál. Televíziók meg papírsajtó? Rádiókból a hírek? Nélmewth Balázs az m1 Hiradójában?

Frick László Intézet 2019.01.11. 08:16:44

Az első vagyok Magyarországon, aki,igaz, csak kommentben, de Mészárost strómannak nevezte. Szintén az első vagyok, aki Mészáros nevét helyesen így írta le: Mészáros Ráhel. Számomra Mészáros olyan,mint Kelemen Annácska pl, egyszerűen nincs időm ilyesmivel szarakodni. Nemfoglalkozok vele,egy név. Stróman, kész. Sorossalse szoktam vacakolni,minek, a CIA egyik csicskája,aki a diplomáciai galibák elkerülésére a CIA pénzeit CIVIL DOTATION átpecsételi. Ha már benne vagyok,elárulom, hogy Trump-pal sem szoktam foglalkozni: Nem kapom be a horgot: Trumpot arra találták ki, hogy a maradék USA értelmiség napi fostos recska kapacitását lekösse. Ha nem lenne Trump, akkor jutna idő olyan kérdések boncolgatására, hogy kell-e még az USÁ-nak a Joint Vision 2020 koncepció, nem kéne-emár befejezni Európa szétkúrását éss biztos, hogy jó ötlet-e a büdös ruszkis ellenségképet 25 évvel ezelőtti James Bond filmekből előráncigálni Gottfried John,isten nyugosztaalja, főszereplésével,amikor a ruszkik már leszartak vagy 40 klasszikus nixonista provokációt?

Rádiókkal,tévékkelpapírújságokkalmeg horoszkópokkal nem foglalkozom,mert ezek a múlt század 70-es éveiben voltak divatban.

Ma egy korszerűmostgenerációsnak ez a kommentem is tl dr pedig szerintem elég tömör. de mivel több 120 karakternél, bele se fog.

Rádió? A cigányok a munkásbuszban már a telókát meg bluetooth eszközöket raknak ki, a por lepi a cigarettahamuval, már CD-t se nyomkodnak bele.

Papírújság? Fagyasztott kajához nem kell csomagolópapír.
süti beállítások módosítása