Ha nem Plyankó Gelygóke jókiffiú csinálja, le se sajnálom. Így azonban naplózom:

Lényegében meg se kéne nyitni, mert akár egy 888-as kontár munka, már a felütés ellentm,ond a beugratónak. Az ugyanis, hogy irigyelt Timcsikének, akire legálisan lehet a látens cigánygyűlöletet önteni, nem pénze nincsen, csak lehetősége nincsen mindig új ruhát venni.Nem annyira nüansz ez a "kis különbség" pl ilyesmin komoly pöröket lehet nyerni.

indexhaudozaes.png

 

Plankó Gergő máris az Év Hazudozását mívelte:

TERMÉSZETESEN KOMMENTELNI NEM LEHET :D

indexeshazudozas1.pngindexhazudozas2.png

 

1809 lájk estére:

(kommentelni nem lehet :D továbbra sem...)

indexhazud.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4213558831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2018.02.06. 21:28:37

jellegzetes dudis hazudozás és tájékozatlanság:

...aki egy kommentelő kérdésére azt is elárulta, hogy mit jelent az, hogy nem volt “lehetősége”:

"Nincs rá pénzem, de örülök, ha tetszett. Ugyanazt a ruhát más hajjal és kiegészítőkkel is fel lehet dobni és máris újnak néz ki."

kár volt vissznéznem:((((

Frick László Intézet 2018.02.07. 10:33:01

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Dehogy volt kár. Hülyén haltam volna meg.Megtehetted volna azt a szivességet, hogy elárulod, honnan származik az idézeted, mert, mint láthatod, én mutatom, az enyém honnan.

Egyébként számomra indifferens, hogy ez a picsa vesz/nemvesz és miből (nem) ruhát és mije van. Viszont az mókás, hogy Damu Roland áldozatán a jógyerekmédia ilyen látens cigánygyűlölet-generálással kompenzál (amiért Timcsi megszopatta a jókislányokat.. amire az "ügy" kb deréktáján ugyan már rájöttek a jókislányok maguk is:D

Jókiffiú, magyarázd már meg nekem azt, hogy az efféle vágykiáltetés, amit Vajna Tímeán működtet a gecimédia, mitől különb a sorosozásosnál?
süti beállítások módosítása