Polémia Az orbánváltás realitása margóján:

NAGYJOCÓ: Tehát lényegében az orbángyűlölet egy könnyen beszerezhető drog, ami hosszútávon ugyanúgy káros, mint bármelyik legális/nemlegális szer.


FLI Abban is hasonló a kép, hogy a gyűlöletkeltők maguk nem gyűlölködők. Uszítanak anélkül, hogy maguk uszulnának. Talán Kálmán Olga meg pár celeb-újságíró uszít ennmagából fakadó saját gyűlölködéstől űzötten. Ez KO attitüdje a HírTV-hez állásban. A többség, főleg pedig a legmenőbb, legújabb, legkorszerűbb néphülyítés szakemberei egyáltalán nem gyűlölik Orbánt, bár naponta szítják felhasználóikban a gyűlöletet, ők maguk nem mérgezik saját napiszarukkal magukat. A régi papíralapú küldetéstudatos forgó-morgó bácsik mint Dr Kovács bácsi, Havas bácsi, Mester bácsi,, az Újságírók Klubja meg efélék igen. De nézd meg a 444.hu társulatát. Fehérített fogak és ánuszok, Damjanich tábornok-szakállakba fojtott csilingelő gyermekkacajok, móka és bullshit, subba  és subbárum-haj, fostos recska és felhőtlen jókedv. Semmi busongás. Ők ugyanúgy nem érdekeltek az igazi Orbánváltásban, vagyis abban, hogy Orbán úgy takaroggyon, ahogy Lujzánk vagy Hanni néni szeretné. maximum abban érdekeltek, hogy Orbán ellenzékbe summadjon és akkor lehet basztatni tovább, ahogy 2002-2010 között. Orbán a dzsolidzsókere minden problémának, Orbán takarítása helyettesíti minden gondunk megoldását, de ahhoz is, mármint Orbánt takaroggyozni is az Ónijó jöjjön ide nekünk [2010-2012] vagy az USA [2012-2016]. Csak a rendes gyűlölködésbe veszettek kívánják igazán Orbán totális takarodását a bandájával együtt. A hivatásos uszítók és gyűlöletkeltők Orbán maximum ellenzékbekerülésében érdekeltek.

Orbán Magyarország legnagyobb munkaadója és nagyon úgy néz ki, hogy még a következő 50 évben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3412103791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.01.06. 07:30:53

Annyira jó lenne ha végre leakadnál rólam. Gyűlölet mondod, miközben nálad gyűlölködőbb embert kevrset ismerek. Utalsz engem hannit (akik az ex barataid) utalod a pestieket (őspesti gecik ugye) az ujsagirokat. Utalod bsz baratod mert sikeresebb nálad. Utalsz egy csomó embert csak mert másképp meri gondolni mint te. Szerintem hagyj engem békében lecci ezzel. Orban egy alkalmatlan korrupt cezaroman fasz. Miért szerinted alkalmas es tisztakezű? Talalj mar mas temat mint az en velemenyem.

Frick László Intézet 2017.01.06. 09:15:37

@Lujza S.: Én nem gyűlölök vagy útálok semmit és senkit. Még a geciújságírókat is szívből megértem, Sok-sok jót mondok a geciújságírókra. Igen változatosan jellemzem a Síkbolygó bárki lakóját is. Mint azt jópárszor elszajkóztam, arra próbálnálak rávenni benneteket, hogy a folyamatos gyűlöletfrecsegés mellett... valami pozitívat is mondjatok már, ne akárkit mondjatok jónak Orbán helyett, hanem VALAKIT.

Mert ide emiatt a "bárki is jobb, mint" miatt is jutottunk.

Én nem útálom az exbarátomat, őú szarik rám, nem én.
te és Hanni jöttök nekem mint a vaklégy vak gyűlölködésetekben képtelenek vagytok belátni azt, hogy ha nem észnélkül hörvannyázom, attól még nem vagyok Orbánnyaló. Veletek van baj, mert ha nem a legszélsőségesebb jelzőkkel hörvannyahörvannyázom Orbánékat, az már nektek kevés.
Én politikabuzi vagyok... Ezt úgy képzeld el, mintha egy focibuzi ülne a lelátón, van a rosszcsapat a szarcsapat a gummicsimmások a gecik a satöbbi és... a másik csapat mindent csinál csak ocit nem mutat.

Attól nem fognak takarodni orbánék, hogy az eddig fölhajtott 24597641 Bar szarnyomáshoz csatlakoztatom az én szarnyomó fostosrecskázómat 7-8 Bar nyomással -holott ezt követeled tőlem.
Azt akarod tőlem olvasn meg élvezni, amivel a gyűlöletmarketing mókáérai téged élveztetnek.

Olyan vagy, mint a pornófüggő, aki leaprehendálja a termékemet mert az én klipem végén nem szokásos a poén. De a nyomorult pornóélvező frusztráltságán segít az, ha az én klipem is azzal ér véget, hogy a férfi a nő arcába vereti???

Már függője vagy a gyűlölködtetésnek és már nem igazán élvezed de te nem tudsz lejönni a gyűlöletkeltésről.
Holott mint szakember, jól tudod, hogy annyi negatív fostosrecskázás mellé valami pozitivat is kéne már nyomni.

Nem veszed észre, hogy akik ügyesen felbasszák az agyadat, azok mókáznak és kacagnak is rajtad?
Nem rajtam röhögnek, aki harmadiknézőpontból őket is elfogulatlanul tekinti, hanem terajtad, aki benyalod a terméküket.
Te nem tudsz röhögni Orbánon, de akik a mindennapi fostosrecskájukkal tömnek, azok igen.
Számodra nem érdekes ez? Hogy csak az egységsugarú benyalók élik meg ezt ekkora nagy katasztrófának, mint te?

Kapaszkodsz te is meg Hanni is a bebetonozásba. Nem tűnik föl neked, hogy a 444.hu meg a gecik ha akarnák és meg is engednék nekik, egy délután megbuktatnák információmegosztással Orbánékat.

Nem tűnik fl neked, hogy nincs alternatíva demokratikus úton senkinek sem akarózik kormányozni meg államot vezetni? Nem tűnik föl neked, hogy az egyedüli orbánváltásra alkalmas erőt az MSZP -t IS basztatják a jógyerekek?

Te személyeskedsz -most is.
Én csak buzulok engem érdekel a politika, jól ismerem a történelmet, sokkal többet tudok politikából és történelemből mint te, nekem ezek kedvelt érdeklődési területeim, te meg csak úgy ha vágykiélésedet szolgálja eszegetsz ezt-azt.

2017.01.06. 23:21:12

Azon is érdemes elgondolkodni, milyen aljas dolog volt az országgal szemben az Orbánt leváltani képes ellenzék szétverése.Vajon hogy nézne ki a fidesz belpolitikája, ha az MSZP 55%-on állna, de akár csak váltásra esélyes szinten.

kizárólag ezért regisztráltam 2017.01.07. 09:09:48

@Frick László Intézet: mondjuk így már értem, hogy az agyonszexualizálást azért tolod annyira, hogy ne kelljen női ügyekkel is foglalkozni, de így anoním módon azt hiszem elárulhatom, ennyi év után, mert feltételezem őszintén vallod ezt az álláspontot, hogy a mi társadalmunkban a "a 444.hu meg a gecik ha akarnák és meg is engednék nekik, egy délután megbuktatnák" női megfelelője az a narratíva amit Lujza nyomat... ezen gondolkoztam, hogy mennyire konstruktív ezt a látszólagos falat feszegetni, hogy egyik így másik úgy, de magatoktól tényleg nem mutattok továbblépést, mindig ez a vége, valószínűleg ennek lebontására való hajlandóság is egyfajta átmeneti feladása a hagyományoknak, nincs mindig jó vége de ez egy kedves anoním blog

@Lujza S.: te meg azt nem veszed észre, hogy a történelem során nem az igazi tehetségek viszik sikerre a szellemet, a géniuszok termőtestek, etimológiailag a zseni lelket jelent, ami az adott közösség... lelke, legyen az akármilyen izé, és hát a zsenik nem nagyon élnek sokáig, legklasszikusabb pl az alábbi példa, amelyik referencia egyúttal a blogot látogatóknak lehet hasznos információforrás, érdekes módon senki sincs odaszokva a 4chanre aki "számít" hehe

boards.4chan.org/lit/thread/8924995

"When did you find out that you were doomed to be a Salieri rather than a Mozart?

22 here"

itt az életkor a 22, nagyrésze azt hiszem angolul beszélőknek is egyértelmű

>>
Anonymous 01/04/17(Wed)11:38:51 No.8925010▶>>8925015 >>8925021 >>8928320 >>8930503

>>8924995 (OP)

>one of the greatest composers of his generation
>appointed director of opera and court composer to the emperor
>personally tutored schubert, liszt, and fucking beethoven
>spoke half a dozen languages
>banged his leading sopranos

yeah i would settle for that desu senpai"

a > -al kezdődő zöldszövegek egyébként a központi érvek zanzásított lényegei ezen a WEBLAPON, de érdekes módon előfordul egy narratív technika, akit érdekel utánajár, lényeg a lényeg ez kvázi egy újított angol, mielőtt megjegyezné valaki, az értelmezhetetlen magyar mondataim nem ennek szándékos kopírozásai, bár azt hiszem jócskán benne van a több évnyi lurkolás

illetve még annyit fűznék a 4chanhez ami kb most még mindig a legrelevánsabb dolog az interneten, hogy a felső sorban a táblák listája látható, a piros hátteresek undik és nem moderáltak, a kékek intellektuálisak és érdemes látogatni őket, mindegyiknek megvan a maga belső logikája, humor stb, az egész archiválva van, bár jócskán az aranykor után tart a dolog, kb a hagyomány alapján fejthető vissza, hogy melyik hogy is működik, szerintem nagyon érdekes, ez a desu senpai-ozás is egyébként a japán 2chan források továbbadása de ez ilyen vicc. ja és az a lényege, hogy mindenki anoním, ez egy idő után nyilvánvalóvá válik az embernek h ilyen szellemi gyakorlat

kizárólag ezért regisztráltam 2017.01.07. 09:13:52

@kizárólag ezért regisztráltam: illetve tudomásom szerint ez előtt az angol nyelvben az interneten nem nagyon volt hagyománya az ironikus kommunikációnak írásos formában, legalábbis én nem emlékszem, ehhez képest itt gyakorlatilag minden ironikus, szóval több szempontból is érdekes, de ezt még fontosnak tartottam elmondani a keveredések elkerülése végett mielőtt bárki is elkezd megzavarodni aki előtt unbekannt

kizárólag ezért regisztráltam 2017.01.07. 09:23:28

hozzáteszem az is egy nagyon érdekes jelenség, hogy gyakorlatilag senki nem viszi ki a 4chant sehova, azaz aki odatalál jó, de az, hogy linkelsz valahova egy akármit 4chanről a legnagyobb tahósággal és tiszteletlenséggel egyenértékű ki nem mondott nulladik szabály... az, hogy én ehhez hogy kéne, hogy viszonyuljak ebben a helyzetben egyébként érdekes dilemma, főként azért, mert megfordul már a fejemben, hogy nem kéne erről beszélni :D nyilvánvalóan nem az a lényeg, hogy nem tudható a forrás, hanem az egyén védelme, meg valamelyest ez még mindig egy relatíve exkluzív klub, ha például a linkelt thread szellemi színvonalát is nézzük, bár mondom szükséges hozzá a szleng és gondolkozásmód ismerete, valószínűleg a hígulás minimalizálása ennek a szokásnak a forrása egyébként, de gondolom nem fog innen odaszokni a fél magyar internet hehe

kizárólag ezért regisztráltam 2017.01.07. 09:43:30

ja és a linkelt threadet nem olvastam végig úgyhogy nem tudom pontosan, hogy miről van szó, de egy idő után kirajzolódnak mintázatok spontán lefutású interakciókban, ami az igazán értékes szellemi tapasztalat... az, hogy anoním és valóban több ember csinálja az eltérő stílusok alapján egyértelmű, és ezek interakciója a másik valóban tanulságos dolog, összehasonlításként itt egy teljesen más thread, elvileg ugye ugyanazok az emberek írják be a böngészőbe, hogy 4chan.org akik mindkettőhöz hozzászólnak, és mégis boards.4chan.org/mu/thread/70174226

ez valamennyire a gyűlölet retorikai fogásai szempontjából tűnt relevánsnak... és hogy milyen valós szituációkban lehet ezt jobban megérteni annál, mint hogy én idejövök és LOL TE NEM BESZÉSZ MAGYARUL V GOOGLE FORDÍTO? : \

kizárólag ezért regisztráltam 2017.01.07. 10:01:04

illetve azért is tanulságos longitudinálisan tudományos alapossággal olvasni, mert az anonimitása miatt hiába is akarna valaki erőszakkal nyomatni valamit, egyszerűen nem verne gyökeret, ha a többségnek valamiért nem lenne oké, szóval nagyon sok szempontból érdekes jelenség és szórakoztató

2017.01.07. 10:18:58

@kizárólag ezért regisztráltam: @nagyjoco: @Frick László Intézet:
Pompás, hogy pont a gyűlöletmarketing cím alatt tudok nektek itt csokorban válaszolni.
Amit ti csináltok velem, azt úgy hívják, MOBBINg. Kiszúrni valakit, aki szerintetek gyengébb/ sérülékenyebb
és azt baszogatni, nevét állandóan negatív kontextusban emlegetni.
Itt van pl. kizárólag ezért regisztráltam, aki lényegében nem tud magyarul, de próbál engem hülyének nézni, miközben fogalma sincs...
aztán Jocó, aki saját bevallása szerint ferikét is évekig beszopta, valóságos politikai naíva a klasszikus értelemben, a (politikai) termékbemutatók fő vásárlója és célközönsége
de ugye, ő is veszi a jogot magának, hogy rendszeresen "lujzikázzon"
aztán Dudi.
Dudi tehetséges író, de olyan buta bizonyos kérdésekben, mint a popsi.
Logikája nincs, a világot művészként, nem összefüggéseiben szemléli, hanem kiragadott részenként, érzelmi alapon, egy alkotóművész szemével. Ami pompás, mert ilyen emberekre is szükség van.
De fantasztikusan röhejes, mikor egy ilyen ember akarja valamiért folyton azt bizonygatni, hogy a való világról ő mennyivel többet tud, abban mennyivel jobban tájékozódik.
De még ez sem lenne baj, hanem a MOBBING.
gondolkozzatok már el fiúk, hogyan viselkedtek velem szemben,
mennyire tűritek el a másféle látáspontot, másféle véleményt
és miért személyeskedtek folyton, értsd soha nem a véleményemmel vitáztok, hanem engem próbáltok személyemben basztatni.
Kíváncsian várom a válaszokat.

2017.01.07. 10:33:03

@Lujza S.: maradsz az Orbán-gyűlölet fogja és az érvelést személyeskedéssel helyettesíted. Eközben az index már nyíltan propagálja a baloldal és a Jobbik szövetségét. 2006-ot beszoptam. 2018-at nem fogom,ellentétben veled.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.01.07. 12:43:11

@nagyjoco: én itt leírtam ötször, hogy nem vagyok Orbángyűlölő, 2010-ben rájuk is szavaztam, linkeltem itt cikket az Orbán-kormány gazdasági eredményeiről, elismerem, hogy van, amit jól csináltak. Dudi mégis leorbángyűlölőz, csak mert azt mondom Orbánra, hogy demagóg és korlátolt. Akinek egy Habony a tanácsadója, aki ma olyan politikát folytat pl. Oroszország felé, amiért anno Gyurcsányt lehazaárulózta, aki minden kormányzati beszerzést titkosítani akar, nehogy kiderüljön a lopás, aki külföldön azzal kampányol, hogy milyen olcsó a magyar munkaerő ahhoz képest, amilyen képzett, idehaza meg azzal, hogy nem leszünk gyarmat, az ne lenne demagóg?

2017.01.07. 13:35:12

@Dinamuki: kire akarod lecserélni?

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.01.07. 14:04:25

@nagyjoco: nem lehetne vmi Deák Ferenc vagy Széchenyi szerű embert?

2017.01.07. 14:11:16

@Dinamuki: Deákot számtalan ember tartotta hazaárulónak a maga korában. Meg ugye van egy menü 2018 - ra. Abból kell választani. Elég gyenge kis hamis húsleves a Fidesz, de a Jobbik baloldal komló az a szaros bukta. És én abból nem kérek.

2017.01.07. 16:59:20

@nagyjoco: Nem Jocó, TI személyeskedtek, sőt, MOBBING amit csináltok Dudival. Plusz szajkózod Dudinak ezt a monomániás hülyeségét, hogy "gyűlölet" meg "gyűlölködés". Pillanatnyilag MÉG minden nagykorú magyarnak egy szavazata van. Igaz, az én szavazatom nagyvárosiként arányaiban kevesebbet ér (lásd ügyes körzetesítéssel és a választási törvény megbuherálásával hogy lehet a szavazatok 52%-nak az elnyerésével 66%-a valakinek..stb) de MÉG van egy szavazatom. És azt MÉG arra adhatom le, akire akarom. És tekintettel arra, hogy akár 4-6- 8 jelölt is szokott lenni, ha nem Ovikára húzom az ikszet, az gyűlölködés? Ilyen alapon rólad, meg Dudireól is elmondható, hogy gyűlöli az elempét vagy bárkit, akire nem szavaz.

Beszopni dolgokat te szoktál. Tudod, az egy lelki alkat, beszoptad Ferit, aztán Vikikét, stb. Átverhető vagy, megvezethető. És ráadásul roppant okosnak hiszed magad, mint az ostoba emberek nagy része. Egyetlen önálló gondolatod nincs, Dudi véleményét lesed, aztán másnap előjössz vele.

2017.01.07. 17:01:36

@nagyjoco: ráadásul azt sem fogtad fel, hogy Dudi a barátom (volt) személyesen ismerjük egymást, nyilván, ha ő mond nekem valamit, az teljesen más, mintha egy tökidegen embernek ugrassz neki a kommentsávban, ahogy te teszed itt rendszeresen velem kapcsolatban. Tudod..amit szabad Jupiternek....stb. Értve úgy, hogy nyilván az ember a személyes barátja hülyeségeit jobban tolerálja.

2017.01.07. 17:03:38

@Dinamuki: Dudi monomániás. Ha kitalálta, hogy gyűlölet, akkor mindenki gyűlölködő. Jövőre mást talál ki, akkor azt fogja a fejünkhöz vágni. Régen rengeteg kommentelője volt, aztán mindenkit elmart ezzel, hogy valaki nem ért vele egyet, akkor ráakaszt valami hülyeséget, mint most a gyűlölködés, és nyomja, nyomja, nyomja....aztán az olvasók, meg kommentelők megunják.

2017.01.07. 17:46:25

@Lujza S.: Engem először 2001-ben orbángyűlölőztek le szemtől szembe, és utólag visszagondolva, teljesen jogosan. A főváros aránytalanul kevés szavazatára cska annyit tudok mondani, tessenek kétharmaddal nyerni, azt akkor majd vissza leszt csinálva. A milliméter demokraták szerint ez biztos valami nagy egyenlőtlenség, szerintem meg nem. Pont.
Engem mindig az érkdelet volna, az okosok kire szavaznak, hátha az olyan reménytelen buták is tanulnának tőlük, mint én.

Az utolsó bekezdésről csak annyit: megvetés, lenézés, felsőbbrendűségből fakadó rosszindulat. Egyszerű parasztemberek leszármazottja vagyok, és én azt tanultam, hogy rá se rántsak, amikor a gőgös emberek ilyesféle sértéseket dobnak felém.

2017.01.07. 21:42:47

@nagyjoco: Pontosan tudod, hogy volt az ellenzéknek is kétharmada, és eszükbe sem jutott a maguk javára átírni a választási szabályokat. A demokrácia erről szól. Pont ezért mondom, hogy jelenleg NEM demokráciában élünk, mivel semmiféle ellenvélemény, ellenakarat nem elfogadható. Ha nem lehet megakadályozni demokratikusan, akkor jön, hogy kimennek a kopaszok a OVB irodába, hopgy ne lehessen népszavazást kezdeményezni, vagy elüti az autó, oszt jónapot.

Próbáld megérteni, hogy az "orbángyűlölő" cimke semmi mást nem jelent, minthogy valaki hisztérikusan és szerelmesen imádja a pöcsfejet, és ha valaki kritizálja, akkor "szemét gyűlölködő".

Meséld már el nekem, orbán pl. szereti-e a budapestieket. Szereti-e a tanárokat. stb.
Fogd fel, neked is, nekem is van egy szavazatom. Az érzelmi hőfok lényegtelen, mikor bedobod.
Mit jelent, hogy "orbángyűlölő"? Hogy adva van egy korrupt önfejű fasz, aki helyett mást szeretnék ott látni?

Nem nyitunk családi napot, ki honnan származik, lényegtelen. Nem én vagyok lenéző, hanem neked van kisebbrendűségi érzésed (mint nagy tanítódnak, Dudinak)

2017.01.07. 22:33:17

@Lujza S.: Szerinted azért nem változtatták meg, mert olyan demokratikusak voltak, vagy azért, mert nem állt érdekükben, ? Segítségül azért eszedbe jutattom, hogy a NATO csatlakozás megszavaztatása a néppel fontos volt, le is vitték 25%-ra a népszavazási érvényességi küszöböt...
Jelenleg demokráciában élünk. Sokkal demokratikusabb világban, mint akkor, amikor a tüntetőket a rendőrség verte szét, Kuncze pedig jókat révészmártíriszozott (és ebben minden benne volt, mit is gondol a liberális párt a szabadságról és az emberi jogokról valójában). Nincs olyan szcenarió, ahol nyerhetne a fidesz, ha választásokon az ellenzéki szavazatok lennének többségben. Az MSZP elvesztett 1 millió szavazót, ez a 2010-es és a 2014-es kudarc oka, nem pedig a demokráciadeficit.
Az orbán-gyűlölő olyan személy, aki kizárólag pöcsfejnek, , fasiszta-kommunista-náci diktátornak képes látni Orbán Viktort, nem képes egyetlen kormányzati eredményét sem elismerni, a kormányzati tévedéseket és bűnöket százszor nagyobbnak látja, mint amekkora valójában, és orbáni diktatúrának látja azt a helyzetet, hogy egymillió baloldali szavazó képtelen komrányváltást elérni kétmillió fideszes szavazattal szemben.

Orbán szereti a budapestieket? Mit számít ez? Budapest sokat fejlődött, befejezték az szdsz szégyentlejes hagyatékát, a négyes metrót, sokkal többet tettek ezért a városért, mint azok, akik szerinted nagyon szeretik a fővárost. (A pénzét lopni, azt nagyon szerették).

Nekem van egy nagy tanítóm, ő nem a blog szerzője. Egyébként megjósolta nekem, hogy meg fogom kedvelni Orbán Viktort a migránspolitikája miatt.

Dudival alapvető szinten nem értünk egyet sok kérdésben, de szerintem abban igaza van, hogy orbán elvakult gyűlölete miatt nem látod, ki is az igazi Orbán Viktor. Engem is leorbángyűlölőzött régebben, és neki volt igaza. Nem nekem.

Szerintem nincs azzal gond, ha az ember belátja, hogy tévesen látta a világot a múltban. Ma már csak mosolygok a tíz évvel ezelőtti önmagamon, és bízok benne, tíz év múlva mosolygok majd a mostanin is.

Egyébként gyakorlati szintre fordítva a 2018-as választást, választhatunk egy ballib-Jobbik sunyikoalíció között, vagy marad a fidesz. Ez a leszűkítés aljasság, csak rossz változatok vannak. A kisebbik rossz szerintem a Fidesz.
Tarts ezért a véleményemért nagyon buta, megvezethető, átverhető baromnak, poltitkai naivának, bárminek, nem zavar.

Frick László Intézet 2017.01.08. 08:08:29

@Lujza S.: Soha nem beszéltem csak úgy egyjelzővel Budapestről vagy a budapestiekről Mindig mozaikosságában, konglomeráltságában ábrázoltam A Város-t. Tudományos pontossággal világítottam rá, hogy a Nagy-Budapest-té összeerőszakolása a bajok fő okozója. Rávilágítottam arra, hogy a legpestibb pesti a legkekebb, a legaektánsabb pont az elsőgenerációs vidéki.

Te vagy aki általánosítasz rólam és hazudgálsz össze sablonok szerint.

Sőt: Többször fölhánytorgattam neked, hogy én több zugban jártam A Város-nak mint te és még az is lehet hogy jobban eltájékozódom Pesten mint te. Na jó, nem tömegközlekedéssel, az biztos.

Te szélsőségességeket tulajdonítasz nekem, holott én mindent összetetségében, ambivalenciáival, paradoxitásaiban ábrázolok. Nincsen nálam tökéletes fekete és rettenetesen fehér -ilyesmiket te uszítasz rólam.

Frick László Intézet 2017.01.08. 08:11:22

@Lujza S.: Az elvakultságodat az jellemzi, hogy föl se fogod: Azonosulok álláspontoddal, tehát véleményemtől függetlenül arra mutatok rá, hogy így nem lesz orbánváltás. Te, ha józanul végigondolod: Nem vásárolnál meg olyan terméket, amit összesen a konkurrens termék és gyártó kurvanyázásával hibázásával és mindentreáfogásával árulnak.

Ez olyan, mintha az Opel kereskedésben Suzuki meg VW mocskolással akarnák eladni nekem az autót.
Egyszerűen már marketingöngyi, amit a Jók és Igazak művelnek -és erre te azt követeled tőlem, hogy ugyanazt az agyatlan mocskolódást nyomjam, ami ezek szerint nem célravezető.

Frick László Intézet 2017.01.08. 08:13:00

@Dinamuki: Igazad van hogy néha figyelmetlen vagyok veled.

2017.01.08. 09:29:35

@Frick László Intézet: na, pontosan erről beszélek, hogy te nem vagy kíváncsi arra, mit tud a másik, amit te nem, vagy mi a véleménye, látáspontja, hanem állandó farokméregetésben vagy velem, "ki tud többet Budapestről" :D
NEM érdekel téged a másik mondanivalója, állandó HARC-ban állsz, ki az okosabb, kinek van igaza. Fel sem merül benned, hogy nincs egy igazság, álláspontok vannak.

2017.01.08. 09:31:55

@Frick László Intézet: Amúgy mostantól jobb, ha nem pofázok. Az még, hogy elütnek egy vidéki juhászt, ha Lőri ellen indul...hát....de hogy meghalt Pharaon, és pont most. Nahát. Ezek nem kispályásak, az biztos. Micsoda véletlen. PONT akkor ütik el a juhászt, mikor kell. PONT most hal meg Pharaon, mikor kezd kényelmetlenné válni. MOndd Dudi, nem érzed úgy, hogy kezdenek a fiúk kissé túl nagy pályán játszani, és baj lesz belőle?

2017.01.08. 13:32:23

"„Heller Ágnes az atv.hu kérdésére, hogy össze kell-e fognia a Jobbiknak és a »baloldalnak« a következőt nyilatkozta:»Nem lenne rossz, ha megtennék, de ha nem akarják, ne tegyék. Az összefogás talán nem is jó szó, de támogathatnák egymást.« Konrád György ugyanitt a kérdésre így felelt: »Az ördög öreganyjával is össze lehet fogni, ha teljesülhet a cél, a választási törvények demokratikus megváltoztatása.«

Nincs mit hozzátenni.

2017.01.08. 13:38:08

@nagyjoco: Talán csak annyit, hogy Konrád tavaly kapott Radnóti Miklós antirasszista díjat.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2017.01.10. 16:44:06

játékos feladvány: cseréld ki a fenti szövegben az >Orbán< szót mondjuk arra, hogy >Gyurcsány<, vagy mondjuk >Kádár<, vagy arra, hogy >Hitler<, vagy arra, hogy >kovács II János< stb stb

változik-e a szöveg értelme?
ha igen, miért?
ha nem, miért?
ha nem, miért igen?
ha igen, miért nem?

hanem

nincs mit
süti beállítások módosítása