Bájerzsót nevét még ilyen torzított formában trágyás  szar+vasvellahegyre se szivesen tűzi intézetünk. Amúgy is annyi jógyerekgeci, nyál, fos meg turha roskadozik rajt, hogy a Bones c. bezzegamerikai fejlettévésorozat kellékeseinek is kifordulna a gálája is töle.

Most mégis ennek a Korunk Illyésének címével páváskodó közepesképességű nyihajhásznak egy súlyos tévedésére mutatnék rá. E héten szóban és írásban gyakran fikázza a külföldi sajtómunkáságot azért, mert szerinte összeesküdtek Magyarország és a magyarok ellen.

Hát nem, drága művészúr, ó, dehogyisse! Eszük ágába nem áll az összeesküvés. csak ez az egyszerű homo sapiens-i attitüd furcsa nekünk, magyaroknak. Más kárán hangoskodva a kis családi szennyesüket takargatják szépen.

Qelle das Bild

Ein scheeni Arbeit von , Budapest , gratuliert und klappen, joch!

Ugyanis úgy nagyáltalánosságban a világ sajtómunkásai leginkább más kárán tudnak örvendezni vagy bezzegelni. És ahogy a mai napon az összes rosszoldali, bájerzsótos, aójjdekereszténykontervatívmán újságíró a horvátok nagymellénnyel nyitott fiaskóján kárörvendez, hát ugyanígy kárörvendeztek a külhoni újságírók a magyarok kínlódásain. Természetesen ebben azért a magyarok munkája teljes, tehát nem csak az orbányzatunk meg a büdösfidesz kúnnya-kunnyájájjajja a felelős, hanem a magyarok gecizésében élenjáróan, minden más külföldui sajtómunkásra legalább egy fitymahosszt verve [nőknél a csiklót fedő satyakocska neve fitymácska -> Felhőcske joghurt reklám] a magyar jóoldali újságírók is. Ha megnézzük a külhoni sajtót, a saját fészkeibe nemigen szarik a bezzegisztáni újságíró, Tante Merkelnek még a bibliai méretű szírszaporítást se igen róják föl német neudondászok -de legalábbis nem állnak kórusba külhoni újságírókkal a bezzegnémet Merkelt fikázni.

Föleg akkor érdekes a magyar újságírók magyargecizése és fikázása migráns témában, ha olyan külföldi újságírókollégáknak adnak tippeket, öltenek vélük kart migránsok heccelésében és tesznek meg ugyanúgy mindent a vivőhírpremcsiért magyar földön is, ahogyan az a külhoni beküldöttnél természetes is, ha az az újságíró közben olyan országból jött, ahol három yarddal magasabban és párszáz mérfölddel hosszabban vannak kerítések. vagy pl itt vannak a bezzegosztrákok, akik még előtte vannak annak, amit a tegnapelőtti bezzeghorvátok nem is sejthettek. Persze tudomén, hogyne, a jógyerekgecit mid Orbán pofájába szánták a jellegzetesen magyar újságírók, csakhátugye megint a szokásos pornóbaleset puruttyálódott elő, ahogyan azt a 2011-es hazaárláskor sem voltunk képesek megszokni igazán.

És a magyar újságíró egyenletesen és oldalfüggetlenül tud geci lenni. mertugye most nem kárörvendezni meg ujjalmutogatni kéne a horvátok kínlódásain, hanem együttérzően és barátian kellene tálalni küzdelmüket.  

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr67797888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.18. 16:36:50

@Frick László Intézet:

zsótirugdosásnak nincs sportértéke

újságírófikázásnak nálad nincs hírértéke

ámdeviszont ide is kellett a végére egy burkolt, ám nemjogos jóoldalizás

2015.09.18. 20:32:01

@Frick László Intézet: tartsunk itt már valami színvonalat, bájerzsóti, ugyanmár :D
Az a kép megvan, amikor a 800 fő agyérelmeszesedéses, termékbemutatós szőrsapósnéni skandál a páva utcában a magyar narancs előtt? :D

2015.09.19. 09:03:31

Nagyon remélem NEM üzenünk hadat a horvátoknak, szeretnék jövőre Abbáziában nyaralni.

Frick László Intézet 2015.09.20. 07:45:29

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nem értelek Hanni. Kik gondolkodnak szerinted jól és helyesen migráns-ügyben is? Aki nemjól és nemhelyesen gondolkodik, az egy oldal. A jól és helyesn gondolkodok egy másik oldal. csak vegyük a mi kettőnk esetét. Én rosszul gondolkodom, sőt elmebeteg vagyok és úgy nagyjából, ha a kettőnk vitáját áttekintjük, úgy minden 89-ik esetben ha félig-meddig elfogadod a VÉLEMÉNYemet. Én eddig blogéleteimben több, mint tíz bejegyzést LEVETTEM a bírálatod felfogása UTÁN. Azaz a hatásodra revidiáltam. Te emlékszel olyanra, hogy állítottál valamit, jöttél valamivel és aztán az mégse nem úgy lett és erre te azt mondtad: "Hát, igen, tavaly decemberben ezt és ezt a linket kopipasztáztam be neked, ám most úgy tűnik, hogy mégsem egészen úgy lett."

Nem lehet több kettőnél oldalban sem. Van A Jók oldala és a rosszak oldala.
Te a jót, az igazat, a helyeset mondod. Nekem mi jut, a hülyének, aki hazudik ? Hát van ugye még összesen egy oldal, a rosszoldal.

Amikor majd Németország kvótákba csokrozza "a szír"-eket és a szírek mocorogni fognak ezellen... akkor a Magyar Jók és Igazak, a helyes Egyetlen Letéteményesei fel fognak állni és azt fogják mondani, hogy "Úgy tűnik, ez a kvótarendszer nem valami bejövős"

Ha megvizsgáljuk a vitáink történetét, soha nem tévedtél, soha be nem ismerted, hogy tévedtél volna, na jó, ilyen retorikai tévedésed beismerted, hogy azt hitted, én okos vagyok, de kiderült, hogy elmebeteg vagyok. De az efféle retorikai fogást nem számítva emlékszel olyanra, hogy valamit rosszul ítéltél meg az adott pillanatban.

Föl kell idéznem az egyik ütős főérvedet a 2012-es elmaradt előrehozott választáskról. Ezzel szoktál jönni, én meg arra mutatok rá, hogy 2011/12 fordulójára már teljesen érett volt a SZITUÁCIÓ az orbánváltásra... csak éppen a Jók és Igazak időt kértek, pl Bajnainak, hogy majd 2013-ra kidolgozza a gazdasági programját. Ki az a Bajnai.

Frick László Intézet 2015.09.20. 07:46:43

@Lujza Steinmann: Hátugye Idvezítő Ferenc előtt is ilyen szőrsapós nénik ágálnak, sőt Milla Tüntiken is.

Frick László Intézet 2015.09.20. 07:48:05

@Lujza Steinmann: Ez a Remélem-es mondatod tisztára szőrsapós néniül hangzott, akinek valamilyen agitáció dógozta meg a zagyát.

2015.09.20. 10:41:40

@Frick László Intézet: a szőrsapós néni már csak ilyen. Mindenhol ott van. De éppen te mondtad itt pár napja valakinek, hogy pontosan tudod, soha nem szerettem Ferit. Milla tüntin kicsit más a közönség, de oda sem járok :D

2015.09.20. 10:45:13

@Frick László Intézet: a "remélem"-es mondat : régen, amikor még jóban voltunk, leveleztünk, közös blogunk volt stb..stb. akkor még volt stílus és humorérzéked. Benned az "Abbázia" szó sem keltett gyanakvást, és nem asszociáltál az egészből Svejkre sem. Kár. Szerintem nem az a baj, hogy más véleményen vagyunk, hanem, hogy elvesztetted valahol a nagy agitációs kanyarban az írónia és humor iránti érzéked. Az, hogy te képtelen vagy már rá, egy dolog, de hogy másnál sem veszed már észre, az nagyobb baj. Nem kell folyton befeszített izmokkal, vérgőzös aggyal a 'jó és igaz ügyet' szolgálnod (értsd főnöködet). Néha lazíts.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.20. 10:54:39

@Frick László Intézet:

" Kik gondolkodnak szerinted jól és helyesen migráns-ügyben is? Aki nemjól és nemhelyesen gondolkodik, az egy oldal. A jól és helyesn gondolkodok egy másik oldal."

NEM

ÉN NEM MONDTAM
NEM GONDOLTAM:
NEM VELEM VITATKOZOL

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.20. 10:56:59

@Frick László Intézet:

"Ha megvizsgáljuk a vitáink történetét, soha nem tévedtél, soha be nem ismerted, hogy tévedtél volna"

Na ez aztán a VASTAG BŐR, sőt pofa

99,7%, hogy csak a legutóbbi, teljesen egyértelmű - és kimoderált????????? - példát felhozzam...

komolyan, ennyire ...
ágrhh

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.20. 11:35:03

@Frick László Intézet:

"De az efféle retorikai fogást nem számítva emlékszel olyanra, hogy valamit rosszul ítéltél meg az adott pillanatban."

Mivel te nem velem vitatkozol, nem az én érveimet cáfolod, nem az én kommentjeimre válaszolsz, hanem egy általad kitalált jógyereket baszatsz, ezért te semmiképpen nem emlékezhetsz velem kapcsolatban semmire

az általad kitalált képzelt jógyerekkel kapcsolatban pedig nincs mit mondanom
(csak ajánlani tudom, hogy keress fel egy orvost)

Frick László Intézet 2015.09.21. 06:49:50

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Gyakran kifogásoltam, hogy az én saját, kóprájt, egyedi, mindkétoldaltól eltérő véleményemre HOZOTT anyagot KOPIpasztázol. Egy árva sajátgondolatot is sajnálsz. Aztán pedig tagadod, te nem is úgy foglalsz állást... hanem? Azt már tudom tőled, hogy amit most is csinálnak Orbánék, abból semmi sem jó. Ez pipa, enter. de akkor mi a jómegoldás?

Ahogy ezt képletben szoktam ábrázolni: Ebben a témában minden nemzet a másik nemzet kárán háhog vagy örvendez és valamennyire, legalább egy kicsit, védi a mundér becsületét. Egyedül a magyar újságírás, abból is a krém, a legjobbak, a közepesnél jobb képességűek, a fikázásban és a szelektívténykezelésben versenyre kelnek más nemzetek sajtómunkásaival. ÉLs ha megkérdezzük, akkor persze ők azt mondják, hogy ők nem is, ők csak Orbánékat és csakis az igazat róluk, azt adják. Csak ismételni tudom azonban: VALÓJÁBAn ezek a napok nem Orbánról szólnak és szerintem a valóság fointosabb lenne az Orbánra mért újabb-s-újabb csapásoknál. Politikailag is érdemes elgondolkodni azon, hogy ha ezek a jószándékok beteljesülnének és Orbán végre belebukna ebbe legalább, akkor AZUTÁN mi lenne.

És megint orvoshoz küldesz.

Szépen kértelek, hogy SAJÁT VÉLEMYÉNYed foglald össze, azt már tudom, hogy szerinted mi a nemjó, most azt sorold, mi és hogyan lenne a jó.

Frick László Intézet 2015.09.21. 09:21:20

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Igaz, hogy elmebeteg vagyok, de neked, mint ép-egészséges és okosnak kötelességed is a betegen segítened. Segíts, kérlek szépen! Ha jól értem, elmbajom egyik tünete, hogy nem figyelek arr az ambivalens, a politikailag helyesen és jolgondolkodókétól is ELTÉÉRŐ beszédedre úgy általában napipolitikai témákban. Hanem én a kommentjeid elolvasása nélkül, az azokba foglalt páratlanul egyedi és eltérő gondolatok megismerése nélkül betegesen és monomániásan monologizálok. Ezt beismerve megkértelek szépen, hogy egy magamfajta elmebeteg számára is valamennyire felfogható formában:
1. Emlékeztess a múltból olyan esetekre, amikor később igazat adtál nekem. Pl így: "Igazad lett Dudkó, tényleg nem következett be, amit pedig tuttira állított az általam belinkelt cikk szerzője" Ez csak gyönge példa, szóval a lényeg az, hogy emlékeztess ne 2 csak 1, azaz egyetlenegy olyan esetre, amikor számodra utólag kiderüölt, hogy mégis volt valami igazság az állításomban.

2. kérésem: Ezek szerint nem jól ismerem a véleményedet a menekültválságról sem. Kérlek, hogy a saját magánvéleményedből ne kettő, azaz 2, hanem csak 1 azaz egyetlen egy , A Jók és Igazak, Az Igazság Egyetlen letéteményeseitől eltérőet állíts nekem. ...ö... talán... úgy tűnt, mintha a kvótaszír témában halovány-utalóan mintha egyetértetél volna velem, ez ugye teljesen eltérő A Jók és Igazak véleménycsokrától.

Frick László Intézet 2015.09.21. 09:27:49

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Minden idelátogató blogbarátunktól tudok jóformán a Fő Csapásiránytól eltérőet mutatni. Pl Dinamuki, Lujza, Jocó és te kb egyöntetűen vélekedtek orbán Viktorról. De pl Dinamuki véleménye már menekültügyben tartalmaz ambivalenciákat, oilletve az egyébként következetes nettó baloldali Jocónak saját véleménye van menekültügyben -ami persze könyékkel könnyen egybecsokrozható olyan sávba tartozókáéval, akikert amúgy Jocó bnem szível.

én pl éltalában basztatom ugyan a szemforgató aljas uszító hazaárulást és népszopatást vidám népnevelés kereteiben tálaló 444-es fiúkat, de pl kárhoztatom az orbányzatot többek között a koömmunikációjuk mindenszintjén és a plakátkampányban meg pláne. Súlyos és alapvető hibának gondolom azt, hogy nem kommu nikálnak a menekültekkel anyanyelvükön, hibáztattam az elundorító-elriasztó "üzeneteket" [amiknek része a nemkommunikálás]. Tehát még nekem, az elmebetegnek is vannak ELTÉRŐ véleményeim.

és megkértelek szépen, hogy egyetlen1-et fogalmazz meg a véleményeidből, ami szerinted eltérő .

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.21. 11:06:06

@Frick László Intézet:

nincsenek jógyerekek
a 444 nem hazaáruló
a 444 nem politikai tényező
nem a nemlétező jógyereksajtó okozza a gondokat

szívesen

Frick László Intézet 2015.09.21. 12:30:00

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A beteg elmémmel egyszerűen nem tudom felfogni, hpogy a felsorolt 4 véleményedből melyik az, ami az álatalánosan magyar haladó szellemiélcsapatétől eltér.
Ugye, a fenti kis kombattó önképe szerint gecóka rosszcsontokból áll (a Matula Magazin öröksége...)
A 444 önképe szerint a haza minden előtt és ők a javát akarják a magyarnak, ezért is a nevetvéntanítás és a szórakoztatvánviccelődés
A 444 (vagy más, számodra politikailag megfelelő hírműhely és híralkotóbrigád) önképe szerint annyira-de-annyira politikaifüggetlen, hogy már aztán csak! (tehát ez sem eltérő véleményed)
A nemlétező jógyerekek [értsd úgy, hogy a számodra mértékadó sajtómunkásság] nemhogy vagdalják a jobboldali focialista demagóg nácik által össze-vissza vagdalt gólyalábakat, hanem egyenesen gyógyítják
Akkor ez mind pipa.
Akkoör most mondj egy olyat, ami meglepőmódon nem egyezik meg az aktuális Haladó Trend-el, hanem kissé eltér attól. Olyan sokat már nem mernék kérni, hogy szembe is menjen ilyen trenddel.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.21. 13:18:45

@Frick László Intézet:

HOGY MENNYIRE NEM ÉRTESZ MOST SEM

nem akarok a 444-ről beszélgetni, mert nem érdekel

azt hiába írnám, hogy alig olvasok 444-et - elhinnéd?
nem
pedig kb pont annyit olvasom, mint mondjuk mandinert - mégsem tartasz kriptohungarista trollnak

* * * * *

évek óta próbálok érvelni első és másodkézből származó infókkal
MINDIG MINDET ignoráltad

ha néha, egyszer-egyszer talán kevésbé lettél volna kibaszott okos és magadat mindenkinél mindent jobbantudónak képzelő - a téged egyáltalán nem igazoló tényekkel szemben - akkor talán komolyan tudnálak venni

így szánalmas ez a kapálózásod:((

* * * * *

99,7????

Frick László Intézet 2015.09.21. 14:35:38

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Akkor most mondj egy olyan saját magánvéleményed, ami meglepőmódon nem egyezik meg az aktuális Haladó Trend-el, hanem kissé eltér attól. Olyan sokat már nem mernék kérni, hogy szembe is menjen ilyen trenddel.

Frick László Intézet 2015.09.21. 14:37:13

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Jaj, van ez a 99,7%, amit félig se komolyan írtam le, sőt azóta egy komolyabb becslést is adtam, de te ezen olyan ragaszkodóan rugózol. Most meg én kezdjek el 22%-ozni?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.21. 14:52:04

@Frick László Intézet:

nem szeretem a süteményes fantáziafagyikat

a klasszik citromfagyit szeretem

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.21. 14:56:31

@Frick László Intézet:

a metóduson rugózom, a viselkedéseden
mert állatorvosi ló

1: bemondasz egy orbitális baromságot
2: egyből cáfolom, tényekkel, adatokkal
3: ignorálod
4: nem hagyom, elő- és előveszem
5: kimoderálod a kommentemet
6: jelzem, hogy kimoderáltad a kommentemet
7: szó nélkül, mintha mi sem történt volna, visszakapcsolod
8: nem hagyom, elő- és előveszem
9: végül csak reagálsz
10: a reakciód: ááá, ez félig se volt komoly

és mindez a fentiek után

LOL LOL LOL

teljesen komolytalan vagy

ez már szijjártói mélység:(((((((

2015.09.21. 16:52:46

@Frick László Intézet: @A Hannibal Lektűr-attitűd: most ez teljesen komoly, hogy Dudi moderál? Ne már :(((

2015.09.21. 16:53:27

@Frick László Intézet: @A Hannibal Lektűr-attitűd: sőt nem is moderál, hanem töröl?
Na most akkor mi van?

2015.09.22. 09:26:34

@Frick László Intézet: további izgalmas kihívást jelent az, hogy vannak emberek, akiknek a véleménye VÁLTOZIK az évek alatt. Pölö Ovi amit bleföldön csinál, az középszar de amit jelenleg a migránsinvázió ellen tesz, az pédaértétkű és a reálpolitikából ennél több érdemben nem hozható ki.
Az én véleményem kákába köthető a magyar emberek olyan 80-85%-ának véleményével a kérdésben.
Emelett a migránskérdést ne keverjük már össze az összes többi kérdéssel. A barbárok Európa elöregedett kapuját törik be éppen, és ha ezt nem állítjuk meg, vége az európai kultúrának.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.22. 10:48:20

@nagyjoco:

"ha ezt nem állítjuk meg, vége az európai kultúrának."

ja

ahogy az anyatej is kapudrog, hiszen minden junkie azzal kezdte

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.22. 10:51:38

@Frick László Intézet:

TÉNYekkel vitatkozni nem túl bölcs dolog

a megszállottság, elvakultság jele

csak jelzem

ja, és persze 444

2015.09.22. 13:22:58

@A Hannibal Lektűr-attitűd: ezek barbár állatok.
Ez a videó segít leleplezni a nyíltan ellenünk folytatott hódító hadjáratot:

www.youtube.com/watch?v=cdHg9TADZyA

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.22. 14:22:39

@nagyjoco:

ja, ilyet láttam már zsidókkal is
az arabok az új zsidók LOL

* * * * * *

ezek(sic!) barbár(sic!) állatok(sic!):

még szerencse, hogy te viszont egy ilyen kulturált(!) ember(!) vagy
csak kicsit korlátolt, xenofób és rasszista
mint már a szóhasználatod is mutatja (még mielőtt kikérnéd magadnak)

* * * * * *

linkeljek valódi hazai barbár állatokról videót (pl futballhuligán)?

minek tépem itt a számat, azt nem értem....

2015.09.22. 15:48:13

@A Hannibal Lektűr-attitűd: számomra mindig dícséret, amíkor xenofóbnak és rasszistának tartanak, hiszen pontosan azt mutatja, hogy nincsenek valós érvek, marad a gondolatbűn ráolvasása a másikra.
A PC-t leszarom, a barbár állatokat barbár állatoknak fogom hívni. Igen, az európai kultúra 1000-szer jobb, mint az övék. Ezért jönnek ők ide, és nem i oda. Ja meg azért, mert a gazdag olajállamok nemhogy befogadnák, lőnek rájuk.

A muzulmán világ a gyűlölet világa. Ezek az emberek gyűlöletben születnek, gyűlöletben élnek, és gyűlöletben fognak meghalni - nekünk csak annyi a dolgunk, hogy ne itt Európában tegyék.

2015.09.22. 15:54:04

@A Hannibal Lektűr-attitűd: azt linkelni már, amikor a futballhuligán el akarja foglalni Európát. Érdekelne.
A futball huligánok tök jó arcok, kicsit üvöltöznek, pár dolgot szétvernek, verekednek a rendőrökkel,majd megunják, hazamennek. Ha migránsok megunnák, hazamennének, komolyan adnék nekik pár vonatot - verjék szét,úton,hazafelé, a meleg, kelllemes Afrikában, ahol várja őket édes hazájuk, ismerős kultúrájuk és berendezhetik életüket A Sharia szerint. Midezt itt nem tehetik meg, mert a Sharia ellenkezik a demokratikus értékekkel, és bűncselekménynek tartjuk az, mi otthon náluk természetes (nemi erőszak, kövezés, egy éjsötét vallási könyv alapján való primitív büntetéseket előíró törvénykezés.)ú

A szír keresztények jöhetnek - persze feltétel, hogy tudjanak viselkedni.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.22. 19:12:59

@nagyjoco:

ezért írtam: a három szó, amit leírtál, teljes mértékben igazolja, hogy mi vagy - nem kellenek egyéb érvek

és a gyűlölet világa a te világod is, legalább annyira, amennyire gondolod, hogy az övék

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.22. 19:13:42

@nagyjoco:

a futballhuligánok (valóban) barbár állatok

pont.

2015.09.22. 19:21:24

@A Hannibal Lektűr-attitűd: nem a futballhuligánok milliói akarják a pkolbak üldeni Angilát. Pont.

www.youtube.com/watch?v=V__7CfEjpso

Ezért kultúrált helyeken börtön, kiutasítás, akár katonai ellencsapás járena. Pont.

2015.09.22. 19:23:19

eközben az USA-ben (akik a legjobban osztják az észt migárnskérdésben):

www.laht.com/article.asp?CategoryId=12394&ArticleId=358434
süti beállítások módosítása