Általánosan ismert magasfokú értelmiseggnyvajgásaink egyik főárama szerint korunkban se babitsok, se kosztolányik nem születnek már, de persze ezek a jelentős szelleminagyságok Korunk Nyugat-jára meg sajnálták vóna egy adag proletárherbál árát kidobni, annyira kéne nekik Korunk Kosztolányija vagy Korunk Móricz Zsigmondja.

Naéshát a másik panasz a történelmi személyiségek hiánya.

 

Nademost! Most lett nekünk egy történelmi személyiségünk! Ugyanis a legmenőbb, legpéldamutatóbb, legjolóbb, legfüggetlenebb és legszellemifelszabadultabb portál "anarki kapitány" nevű ávátárája [aki éppen belépett a jelszavával -a szerk. gon. röh.] felfedezett egy súlyos történelemhamisítást.  Az academicus történelem definíció szerint ugyanis a politika az a jelen történelme. Vagyis amit politika címén látunk, tapasztalunk, az az Igaz Egzakt Történet is, tehát ha a "felek megegyeztek abban" akkor tutibiztos, hogy megegyeztek, ha a találkozó "baráti jellegű" volt, akkor az  és ha egy politikus politikai okokból ma Hitler-Horthy találkozóról beszél, akkor az történelmi tény is.

Nem csigázom tovább a kedves olvasóm idegét és azonnal megosztom Anarki kapitány történelmierejű felfedezését.

Igaz, hogy a figura negatív, nadehát történelemhamisítással függ össze és a nagyságrendjét is szemlélteti nekünk a Che Guevara avatárás antikommunista kapitány, mégpedig a J.V. Sztalin  -féle fotóredukcióval, tehát hogy ez a történelmi személyiség Tuhacsevszkij  méretű is akár.

Veress Áron FIDESZ ifjúságitagozat, országos elnök Történelmi Személyiség !!!

http://img.444.hu/veresaron.pngA fűrész-jellegű, oda-vissza működő bizonyíték! Ugyanis Veres(s) [ha] fent van a honlapon, akkor is bizonyító és ha nincsen, akkor meg pláne.

 

Arra nem fecsérelnék szót, ki volt Tuhacsevszkij és mint végezte, hiszen biztos vagyok abban, hogy akkora történelemtudósok, mint anarkikapitányék, internet használata nélkül fejből kapsi vágják. Mindenesetre izgalommal várjuk, hogy    Orbán Szemen Sztálinovics Kádár-Cigankov a Putyin Hitlerov látogatása után Veressszkijt kiéheztetett patkányokkal teli láda lyukára ültetteti-e csupasz segglyukkal Ha már ugyanis párhuzamerőltetés, akkor legyen igen, kövér!

 

Amúgy ez egyszerűen egy a többszázezer fideszes kommunikációs balfaszságból, csakhát ugye Habony-ban Korunk Goebbels-ét kéne félnünk, mert a szüntelen projekció hogy a faszomba is lehetne egyébként történelemhamisítás [visszahatóan: ami ebben a korban NAGYÍT az visszahatván kicsinyít...], hogy ez a Habony osztán a Sötét Erő a mindentelsöprő diktatúraproppban , jaj.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr177181907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikoránkel 2015.02.17. 10:53:07

"többszázezer kommunikációs balfaszság"= saját hazugságába merevedett rendszer= NER.

Remélem Tuhacsevszkij csak mint szimbólum játszik, mert a sztálinos fotón nincs rajta és nem azért mert lesatírozták.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.17. 11:49:16

Anno 2001-ben volt részünk ilyesmiben

Sztálinista módszerek a Medgyessy.hu-n vagy hasonló címen "buktatta" le az mno.hu, hogy a 10 fős stáb fotójáról lemaradt Szilykata utólag BE lett fotosoppozva (mert nem tudott elmenni a fotózásra)

nem ki

de azért sztálinista módszerről írt a cikk

(személyes érintettség okán emlékszem erősen erre az ügyre ..és nem, nem vagyok sem Medgyessy, sem Szily...:)

Boldog békeidők...

kikoránkel 2015.02.17. 12:22:33

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

"sztálinista módszerek"

Nem elég, hogy Budapest legszebb részei egész hétvégén és ma is Észak-Koreára emlékeztetnek üres utcáikkal, ma a Rottenbiller utcában a BKF-en az a felirat fogadott, hogy 13.30 és 15.30 között nem lehet kimenni az utcára!

Még nincs pontos infóm, mi ez az egész, remélem csak kommunikációs balfaszság, mert ilyet még Kádár alatt se éltem meg.

2015.02.17. 13:43:23

@kikoránkel: Ez azért van, mert Kádár ennyire sosem szolgáltak az akkori putyinokat, mint ovi.

Frick László Intézet 2015.02.18. 04:41:06

@kikoránkel: Tuhacsevszkij esete azért játszik, mert az nem olyan banális, mint a többié, pl Trockij jégcsákányjáé
(van kiretusa Tuhacsevszkijnek is)

Frick László Intézet 2015.02.18. 04:45:14

@kikoránkel: @nagyjoco: @A Hannibal Lektűr-attitűd:
Seggszájgéppel kb 1227 példát lehet csak egy célzásnélküli laza mozdulattal kiratatázni az elmúlt 25 év jógyereksajtójából is arra, mekkora bunkóság a ruszkizás és az 199[X]utáni oroszország összemaszatolása a ruszkizással meg ezzel a népiesch davajcsaszisruszkis uszítással..

Frick László Intézet 2015.02.18. 04:47:07

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Pont ugyanúgy védik, mint Obamát. Obama páncélautóját is hurcobálják repcsin. Nem csak lehegesztik a csatornafedeleket, de be is kőtöznek a csartornába is az emberei... és kb ugyanezek a biztonságiintézkedések jelemzők. Sőt, Putyin lazább lehet, hiszen ő le tudja lőni a támadóját meg le is karatélyozza.

Frick László Intézet 2015.02.18. 04:49:47

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @kikoránkel:
Hajdú az első posztszocialistaországbéli biztonságifőnök, aki tiszta amerika és 1:1 offKGB CIA///FBI styl dolgozik.
Mínusz az, hogy járna egy amerikai újságírócsávó, ha bedrogozva olyat rohamozna egy amerikaihajdúról, mint Szily.

kikoránkel 2015.02.18. 10:48:14

@Frick László Intézet:

"mekkora bunkóság a ruszkizás és az 199[X]utáni oroszország összemaszatolása"

Csaképpen nem az országról van szó, hanem a szovjet és a putyini politikárol.
A maszatolást most épp te mutatod be.

kikoránkel 2015.02.18. 11:10:10

@Frick László Intézet:

Amúgy, Putyin szovjetizáltsága leszarható lenne, sírjanak az oroszok emiatt, de ahogy ovi, a szovjetek kikergetője betérdel és kézcsókra járul, egy kevéssé érint bennünket is.
Viszont, már rég nem szempont a nemzet java, csak annyiból, hogy a fidesz-osztály mennyit tud kivenni belőle.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.18. 13:13:32

@Frick László Intézet:

erről beszélgess el a prominens fideszesekkel is, kérlek

tudod, a politikusokról beszélek, akik csinálják a politikát
a sajtó csak az, aki ír róla
(nem, itt-és-most ne gyere azzal, hogy a sajtó is csinálja a politikát - egyrészt mert arányok, másrészt mert ordas mellébeszélés)

mit mondtak, amikor nem ők voltak hatalmon, és mit mondanak azóta
(pl atomról gázról, titkosított szerződésekről, keleti nyitásról stb)

ja, és akkoriban putyin még ...nem mutatta ki ennyire a foga fehérjét
még egészen szalonképes volt

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.18. 13:14:16

@Frick László Intézet:

ezzel semmi gond
mondott bárki is mást?

megint indulatból olvastad a 444-et?
!

Frick László Intézet 2015.02.19. 02:00:45

@kikoránkel: Hogy is mondjam... nagyonröviden.

A szovjet politika, ha csak mondjuk egyetlen egy korszakot is vizsgálunk, kb lexikonkötet méretű elemzést kíván.
A putyini politika viszont putyini politika. A "kenegetés" és a megfelelő uszítás miatt szokás posztszovjetezni, azonban Putyin,, hogy is mondjam.. ősi orosz-impériálista politikát űz (ahogy az USA ősi angolszászt)
Ugyanis pl a "szovjet politika" egyik fejezete a Gorbacsovi éra és akkor [ahhoz képest] Putyin kurvára nem posztszovjet.

Erről beszéltünk már, nagyon jó popos újságírói népkölté szerint a posztszocialista államokban posztkágébés styl megyen az államvezetéstechnikában.

Erre hoztam én föl példaként az CIA és a KGB [-posztKGB] működés elementáris, nukleáristól fölfelé minden szférában teljesenmás működését. A csöndeamerikanizmus és a berijaizmus különbségeit.

Most ugye a képlet az, hogy van az okos újságíró, aki először bulvárújságot csinál a komolyból, aztán bulvárolvasó ostobatahónak nézi a kundshaftot, hogy milyen egyszerű móccerral világosítsa már fel az agyát, és hát ehhez ÜTŐS érvelés kell, mit tud még ez az ergyabunkó, akit őneki kell napmintnap tájékoztatni, elkezd komcsizni meg szovjetezni, mert ez hatásos. Meg kádárosozni. És akkor csak annyi kell, hogy nem készítünk riportokat a jobbikgyőztes településeken és akkor így nem keverdhet a jógyerekújságíró önellentmondásba, hogy hogyan öltöttek kart Ferenc és a Jobbik hívői azon a közösponton, hogy addig volt jó, amíg Kádár élt. (Aki ugye ráadásul pártolta a cigányokat :D )

Frick László Intézet 2015.02.19. 02:10:09

@kikoránkel: Putyin kurvára nem szovjetizál. A tévedés alapja az oroszimpériálizmus, ami Szovjetúniót a különböző korszakokban is áthatotta és Gorbacsov se vállalt föl még egy frontnyitást ezügyben az Öreg Tábornokokkal. (Az Afgán Ügyön kívül, de azt maguk az Öreg Tábornokok is belátták)
A szovjetizásába egyenlősítés van , Putyin pedig egy igen erős orosz középosztályt hozott föl. Azonkívül az USÁ-ban hanyatlanak az egykori szépségeszmények, de pl a mai orosz rendőrség csak az 1999-es állapotokhoz képest is jelentőset fejlődött az Amerikai Szépségeszmények felé.

A jógyerekújságírók a "muzsikok"-nak gyártott Putyin komm-ot tódítják (A Jó Cárevics, a Pjotr Velíkoje lájn) pécézitek... mintha valaki az Ungarische PresseLeben-t a Bors-on mutatná be.

Plusz van az angolszász, főleg USA gazdaságiújságírás, ami minden foreign katasztrófát reménytzeljes sőhajokkal kommentál "Hátha nekünk ettől lesz jobb, hátha csődbemennek, hátha végre krach"
Hol van a mostani "orosz csőd" az 1997-eshez képest! És akkor nem volt masszív középosztály , most meg van.

A szovjetezés az 1990-es évek elején készült Y-kateg amerikai filmek szovjetábrázolásaira alapoz, hogy effélék vannak a fejetekben.. éshát, olvasva a reagálásaidat, mintha egy 444olvasó lennél, aki benyalta a főszöveget és a kommentben még tódít is...

Frick László Intézet 2015.02.19. 02:12:43

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A [jógyereksajtó] sajtó BASZIK arról a "politikáról" írni, amit a FIDESZ címszó alatt működő antagonisztikus ellentétben álló erők művelnek. És ne gyere nekem Simicskával, hiszen ez egy kis pthiha, amiből ráadásul (bár véletlenül, ez tény) orbán jól [nem diktátora a magyar sajtónak] a jógyereksajtó rosszul (Simicskáznia kell, viszont ezzel Orbánnak fociz']jön ki

Frick László Intézet 2015.02.19. 02:15:14

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A seggszájgépre kár mutogatnod, mert egy 2006-2007-ben Putyin és orosz témában végigpásztázó seggszájgép gecit gecin nem hagy a jóoldali sajtóban se meg a politika9iéletben se... Már eleve a néhai Dr Kapolyi, mint [Ferinek] magyaryeti[a Magyar Yeti 2006-2010 között]-szerű alvópártot (szocdemet) alapító, akinek KONKRÉT oroszlefűződései voltak

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.19. 11:43:33

@Frick László Intézet:

Ez és az ilyesmik sem Orbán személyes, konkrét odaszólása miatt történnek meg

cink.hu/az-mti-szerint-az-afganok-es-a-szirek-megelhetesi-bevan-1686719586

De attól még ő tehet - erről is.

Frick László Intézet 2015.02.19. 14:00:27

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Egyszer régen biztosan olvastad "Dudi" Stréber c. írását. Hát akkor olvasd el még egyszer. A többi óvodapedagógia. Orbánék legjobb sajtómunkásai középszer vagy gyönge képességűek. Ezektől tehát nincsen is mit várni. Mit lehet várni egy Stefkától vagy az m1 "gazdasági szakújságírójá"-tól. Németh Balázsba összesen anyi jóérzés szorult, hogy igyekeztében és tüsténkedésében is vigyáz a levegővételnél, hogy ne "jódlizzon" lelkesült-kapdosván érte.

Kormány és pártja bértolnokai stréberek, ez egy alap állapot -ugyan mi a faszom mások is lehetnáének, főleg, ha közepesek és máshol nem kapnának melőt.

mert viszont a jóoldal példaképeinkkel van tele, szellemi élcsapatunk és élcsapatóink, zsenik, frenetikusak, szépek & szörnyetegek. Na de őket ki a faszom más, mint egyszerűen az, ami téged is, érzelmek fűtenek, mert jó, engedni kell a szintén politikai nyomásnak, rendben. De azért egy zseniben, egy nyelvifrenetikusban, Magyarország legjobb 40 évnél Fiatalabb Újságírójában legyen már annyi igényesség, hogy KÜLÖNBÜL bassza orbánt, mim egy troll kommenter, aki tourette kórját jizzeli szerte.

Érted,, mit szeretnék MUTATNI?
Óvodapedagógia kérdés ez.

Hiába mutatoid nekem, hogy a rosszgyerekek a taknyukat az ebédlóasztal lapja alá fenik és direkt melléhúgyoznak a piszoárnak.
Ettől még a jógyerekek tréfája a kintibudi mögött, ti. hogy a Hűjjee Arankát lehúgyozzák s aztán röhögik, hogy ríva fut az óvónénihez... tehát a rosszgyerekek minden cselekedetei sem mentesítenek attól, hogy stréber lehessen a jóoldali újságíró is.

Ezért nem hagy a seggszájgép irmagját se 2006-2007-ben, nem csak orbánéknak.. mert akkor ugye a mostani Orbánék szájából csináltak segget az akkori Orbánék ehhez képest pedig az akkori jógyerekek inverzét mondták annak, amit Orbánék, tehát ők UGYANÚGY segget csináltak most a szájukból.

Jó, hát stílusosabban szopják a faszt a jógyerekek zacsihariznak, meg fogaznak és ilyesmi, nyalnak a vonón is. Az orbánmédia (melyik is az? miylen befolyása van még a kire? Akkor most mi az igaz? Akkor nem igaz az, hogy már Pokorninál is népszerűtlenebb, akkor... hogy is lett ez? Mitől? Magától?
2002-ben az örömünnepkor az akkori sajtómunkásság nem is titkolta, hogy ők végezték a melót a politikai jóoldal helyett éshát tkp most ugyanez a móccer lett elővéve.

Frick László Intézet 2015.02.19. 14:06:45

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Más.

Ismerettségünk óta vagy tizenkétszer sütötted már rám ezt a pestizmust, amit különben jóval előtted már még sokan mások is, pestiek, ti, hogy sikertelenségem miatti sértettségem dógozik bennem, sat. Frusztrál ez engemet, etc.

Namost hogy is van ez, tényleg politikai okokból valóban kirúgtak 234 újságarót, ebből 123 újságíró "kirúgása" összesen annyiból állt, hogy nem a A Tévé és nem a A R!ádió irodájában, termelőeszközeivel, beírónőivel, xeroxán, számítógépein stb gyártotta a amszekját. 2-3 hónapig keleltt rettegnie, hogy miből törleszti az autója meg a mobiltelefonja meg a lakása törlesztőrészleteit. Aztán az elkövetkezendó több, mint 22 évben sértettségében egyszer szuritkapott hiúságában és a piás-svédasztalos összeröfiken tkp piolós jolinyanya stílusában pletykálódásokban feltüzelve baszta az ellenséget elfogultan részrehajlóan, projekciókkal , szelektívténykezelve, habzuszájjal. Olyannyira, hogy pl a jóoldal magosabb helyein már pl a mesterákosi szintet nyiltan is leszólták, hogy azért ennyirte mégse kéne már (ez régen volt, ma már minden játszik)

Frick László Intézet 2015.02.19. 14:07:16

ésmégmás

Akkor telefónozunk autóügyben vagy nem?

kikoránkel 2015.02.19. 20:26:10

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

"Ez és az ilyesmik sem Orbán személyes, konkrét odaszólása miatt történnek meg"

Olyan biztos ez? :D

"Hogy lehetnének és egyáltalán milyen tanácsadói lehetnek egy olyan embernek, aki közel három évtizede a politika első vonalában harcol? Kis túlzással Orbán a saját maga tanácsadója és stratégája."

géfodor

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.19. 22:30:38

@Frick László Intézet:

"Ismerettségünk óta vagy tizenkétszer sütötted már rám ezt a pestizmust, amit különben jóval előtted már még sokan mások is, "

nekem ez nem szokásom

nem-e lehet-e esetleg-e, hogy ez belőled jön-e...

egyébként, ha pl rákeres Gazda Albert origós kirúgására, leírta (asszem már a cinken), hogy bizony sokkolta a dolog, nem volt állás, de volt lakáshitel, hónapokig...

de ez csak egy konkrét példa, amivel semmire sem megyek veled szemben...D:D

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.19. 22:34:51

@Frick László Intézet:

"2002-ben az örömünnepkor az akkori sajtómunkásság nem is titkolta, hogy ők végezték a melót a politikai jóoldal helyett"

ez baromság

konkrétan, én akkor benne voltam
a szélében, icipicit, érintőlegesen
de benne voltam, részt vettem
(az ún. "jóoldal" komm. gépezetében)

és nem így történt, na

sem az, hogy a sajtó végezte volna,
sem az, hogy ezt mondták volna

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.19. 22:37:12

@kikoránkel:

biztos

és ez így még rosszabb

oly kORBAN éltem én
mikor az ember úgy elaljasult
hogy önként, kéjjel cenzúrázott
nemcsak parancsra

Frick László Intézet 2015.02.20. 03:53:30

@kikoránkel: Konrétan szeretném, ha mutatnál egy áldozatot, akire:
-leszólt Orbán
-el is lett távolítva
-de rendesen
-azóta se kapott se jutalomállást, se jutalomfalatokat (se borítékokat a Szabadsajtó Alapítványtól)
-éspl civil foglalkozásban gályázik és nyomorog

Te baszogattál már hányszor engemet pont emiatta móccer miatt, amit most csinálsz.

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Hátugye alapvetően a cenzurához kell egy nagyon fontos dolog, a hatékonyság, vagyis hogy az indexált dolog az indexálástól NE LEGYEN

Mint említettem, az orbánmédia, most már ez tökéletes aufklerungban, elég jól meg lehet határozni, pontosan mi az orbánmédia, pl az MNO-n baszogatták az orosz gázüzletet, sat.
TRehát az orbánmédia alkalmazhat olyan gyöngeképsségű embereket, akik még azt hihetik, hogy lehet cenzúrázni (nem mostani, de tanulságos eset Lomniczi Zoltáné) Talán az volt egy majdnemminősíthető eset, de ANNYI MÁS FORRÁS VAN

Van 27 vízcsap, amiből folyik a víz és egyet elzárnak, az VÍZHIÁNY? ne baszd már!
A faszbúk korszakban a tumblrián másodlagosmédia idejében (rendes sajtómunkás már még 1992-ben a saját lapját se olvasta!!4 nemhogy a másét, a mai szargyártók meg tumblr-on tájékozódnak szpotokból.

Aktuális: a 444-re ketten is ugyanazt kikopipasztázták. Egyszerre kb mert még az aktuális címlapra is SZARIK nemhogy a saját munkájára

Frick László Intézet 2015.02.20. 03:59:30

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hát akkor nem azo9ön a szélén voltál. Még Síkbolygón, ahol 2D van, azért.. hogy is magyarázzam, ha Ásotthalomnál vagy, akkor nemigen érzékeled Hidasnémeti problémáit. Általában kurvára meg voltak magukkal elégedve a sajtómunkások, már megint nekik kellett rendbe hozni a dolgokat. Az Élet és Irodalomban pl elég bőséggel ment a jerking ezen. Éppen ezen is buzdulva 2005-ben megint nekivágtak az orbán-baszásnak és szilárd meggyőződésük, hogy Örökre beírták magukat a Magyar Sajtó Hőstörténetébe, éshogy mennyire egy eőőrvára bátor tettel.
Húzódik el ez egészen ez mégf a színe, az alja kotyvaléka meg 2006:
"Köszönjük néked [ferikém] hogy legyőzted nekünk a Cigányt!"

PEDIG!! Pedig a cigányt pl sok cigány klassszikus kortesfogásokkal való terelésével az MSZP "vidéki téeszelnök" tagozata győzte le. na jó, egy kicsit benne vooltak a FIBASZ-osok is az sms-kampánnyal Csányi ME-jelöltségéről.

Frick László Intézet 2015.02.20. 04:03:19

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Abban a korban, amikor a vers született.. tudsz te valamit arról a korról. Észnél-e vagy.

Olvasd el "Dudi" harmadikutas -os bejegyzését. Azért el hiszem, hogy a projekció már annyira természetes neked, de azért ne bassza már, hogy ez a mai "cenzúra" amikor 27 forrásból egyet (félig) elzárnak, az hajazhat egy éhínséges aszályra.
Kb annyira vagy ízléses ezzel, mintha vacsi előtt kifakadnál "Jaj, annyira éhezek már, mint Ósviccban"

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.20. 13:35:53

@Frick László Intézet:

síkbolygó élsz te cenzúrailag

erőst elmaradva a múlt században

valós, mai helyzet:
valaki tanulmányt ír
az 'egész napos iskolai program'-ról is van benne szó
ami szakmai kifejezés, tudományos nyelv, NEM azt jelenti, hogy a gyerek (vagy a tanár stb) egész nap bent van az iskolában), hanem
(könyvtárnyi mögöttes tartalom, szakirodalom stb)

erre LEszólnak fentről a CENZOROK (ugyanonnan, ahol tilcsák a stadiont meg a szegénységet meg a többit, hogy ez nem jó, használja helyette a délutáni foglalkoztatás faszomat

ami egyrészt egészen mást jelent, úgy magyarul, mint szakmailag
másrészt pl az oktatási törvényben (ez már az övék!!) is 'egész napos iskola' van

De tovább megyek: az is cenzúra, amikor az MTI bemondja, hogy alcsúti arborétumban virágzik a hóvirág
mert azt meg nem mondja be, hogy mindenhol máshol is

és attól, hogy szerinted a komplett jobboldali sajtó hozzánemértő balga jobbfasz - ami erőst nem igaz - attól még van, amit szabad mondani, és van, amit nem

és ezt mindenki, akinek kell, tudja is

És ezt hívjuk cenzúrának
meg pl azt, hogy miután a telekom kibaszta fél origót, hirtelen megsokszorozódott az állami hirdetés...

adalék:

444.hu/2015/02/20/kozszolgalat-az-mti-folytatja-a-kormanyzati-propaganda-nyomatasat/

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.20. 15:12:45

@Frick László Intézet:

ez nem vicc:

lattilad.org/f/fp-content/images/emmiszotar.pdf

Szótár
Az ágazati kommunikáció ajánlott és nem használható elemei

Emberi Erőforrások Minisztériuma
Sajtó- és Kommunikációs Főosztály
2015. február

néhány érdekesebb pár
HASZNÁLHATÓ - NEM használható
polgárok önszerveződő/saját közösségei - civil
délutáni foglalkozás - egész napos iskola
nemzet - nép
közösség - társadalom
külhoni, határon kívüli - határon túli
személyi segítő - gondozó, époló
sportkomplexum, sportlétesítmény - stadion
fogyatékos - fogyatékkal élő
többgyermekes, nagycsaládos - sokgyermekes
kapcsolati erőszak - családon belüli erőszak
krízisközpont - menhely, anyaotthon
esélyteremtés - esélyegyenlőség
alacsony összegű nyugellátásban részesülő - kisnyugdíjas
közösség, kulturális alapellátás - lakosság (!?)
gyermekvédelmi godoskodásban részesülő - állami gondozott
családok átmeneti otthona - anyaotthon
támogatás - segély
krízisközpont - menhely
elmaradott (település), rászoruló (személy) - szegény
járás - térség, kistérség
köznevelés - közoktatás
tandíjmentes közoktatás - tandíj
struktúrális átalakítás, finomhangolás - reform
szakírók - tudósok !!!

aranybánya
hogy mi van a fejekben
ez nem is a hatvanas, ez már az ötvenes évek szemlélete

szómágiával a valóság ellen
basszák meg, mind

Frick László Intézet 2015.02.20. 15:57:34

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hát, e z e k n e k a hűűjjjéknek még szótár kell, leírni, hogy gyalog végig tudjanak rajta menni. De pl a jógyerekek szájjalliberális strébereinél ugyanilyen szópárok vannak, polkorrekt - nemkorrekt. Ők ugye okosak és MAGUKTÓL tudják.
Báregyébként pl a menhely szót a szájjalliberálisoknak sem szabad használniuk .. és még legalább négy szópár van, ami a polkorrektszótárban is benne van.
Megint hiába ragadtatod el magad.

Frick László Intézet 2015.02.20. 16:14:32

@A Hannibal Lektűr-attitűd: És a jógyerekek is agitpropot nyomatnak. Gondoltam egyet és megnéztem, hogy a F.A.Z. mit ír Ukrajnáról és ott mit nyomatnak. Hát bassz, így hagyatkozzak én külpol'ban meg orosz-ukrán kérdésben a magyar jógyereksajtóra. Akik szerint ugye a képlet a gonosz oroszok, az ártatlan ukránok, gyilkolás vér, halál oroszok+szakadárok, szegényemberek autóját katonák tolják be: derék ukránok .
Erre mit olvasok, a német újságíró [ Schuller ] nekimegy Jacenyuknak [ Yatsenuk] az ágyúzás miatt, amit a HRW kifogásolt.. erre Jacenyuk hisztériáz, majd végül kinyögi, hogy az ukrán oligarchák magánhadseregei csinálták és ők azokért nem felelnek és majd jól leszámolnak velük. Bassz, Don Bassz! Egy Kolomojszkij nevű oligarchát emleget, akinek a[z amerika nyaló és az USA propot ezerrel toló] magyar jógyereksajtóban még nem írták le a nevét... de, a Cink-ben igen. Nadehát Albert gazda ott tevékenykedik, tehát nem csuda.

A telekom kibaszta a fél origót, aztán a maradék origó baszta tovább Orbánt, mint azelőtt.
Tudod az a baj, hogy az uszítóid csak akkor olvasnak más orgánumot (mivel a sajátjukat sem olvassák egyébként) ha valami baj van. Pl a Tényeh 4 évig a jóhyerekek mitsesejtése mellett5 nyomatta hiradó helyett a balsestek-tűzesetek-bűnesetek-kétfejűbornyűtelletabival' szerűségeket, de a jógyerekek csak akkor kapcsoltak TV" Tényekre, amikor ez a pletyi felröppent és most basztatják azt az Azurákot, aki mindig igyekezett, már amennyit egy négerről olvasó gumiember tehet ugye, e Jók és Igazak érdekében. Mely tragédiát él meg Azurák, a Retek Arcai, Pista meg Meredtszem hősök, őt meg röhögik és csúfolós festményeken pécézik meg jógyerekblogokban.

Szerintemm te bele se néztél egy origóba se!
Csak kapásból, ez a headline MOST (NOW) az origón:

balhé, vajna, kaszinó

16:05Lepattant olasz közeg
16:02Gerincre vágnám
15:59Aki nem játszik, az menjen!

Kitiltási ügy: ki kell adni
a Vida-vizsgálatot
Megtalálták Habony Árpád érettségijét

Ezért zárolták számláját
Lázár János a civil vezetők magánvagyonára kíváncsi

Tisztázódott a tolmácsügy

Azt nem tudni, lett-e következménye Vlagyimir Putyin félrefordításának.
Nyolchavi prémiumot kaphatnak a minisztériumi dolgozók
Végleg lakat kerülhet több budapesti kórházra
Simicska már csak
a szerencsében bízhat

Orbán Viktor cikis pillanata [video]

Ezt csinálták már 1993-ban is a "kirúgottak" körül.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.20. 16:18:03

@Frick László Intézet:

persze, ez a polkorrekt túlhajtása

van benne megérthető is
(pl munkanélküli helyett álláskereső - bár attól, hogy másképp hívják, még nem lesz neki jobb)

meg van benne önellentmondás, több is (fogyatékos oda-vissza, társadalom, bogarászd te

én nem vagyok (nem tudós) szakíró

maga a szándék érthető

de néhány erőlködés annyira ...árulkodó

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.20. 16:20:38

@Frick László Intézet:

"A telekom kibaszta a fél origót, aztán a maradék origó baszta tovább Orbánt, mint azelőtt."

mondod te

Ezzel szemben a tény, a valóság az az, hogy utána az origón megsokszorozódott az állami hirdetés
keresd ki, nekem nincs hozzá türelmem

(+ telekom egyéb bizniszei az állammal)

innen kezdve megint miről beszélünk

van valami, amit te hiszel
és van valami más, amit én látok

Frick László Intézet 2015.02.20. 16:43:28

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hanni, olvasd már el az origo cimlapot
Én rendszeresen megnézem és ami a
Napi Odabasz @ Geci a 444-en az indexesn és stb, a jóoldalon ugyanaz megy az origo-n is. Nézd meg MOST

Frick László Intézet 2015.02.20. 16:52:59

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Megnéztem a forrást. Figyelj, hanni, tegyük fel, hogy vérre megy a dolog. Pl bűnügyről lenne szó. Azt mnernéd mondani, hogy ez a pdf dokumentum 100% bizonyítóerejű? Meg mernél rá nyomni egy START!! ELJÁRÁS!!! gombot?
Ha pl én mutatok neked egy ILYEN pdf dokumentumot, amiben a fejlécben az van, hogy Haza és Haladás Alapítvány
és a szövegben az, hogy "Utaljátok a Soros GYuri 200 millióját a 444-nek' és a pdf-et egy blogger osztja meg, akkor te elhiszed NEKEM?

Mindazonáltal én jóhiszemű vagyok és ehiszem ennek a László Attilának, hogy ez igazi.
És kb , amilyenek ezek, lehet, hogy tényleg van valahol valami hasonló leirat.

Ezek kommunikációját én a balfasz állandó epitáfum nélkül le se írom. Balfaszkommunikáció. Eddig is balfaszkommunikációnak neveztem, amit műveltek, most ezt megosztottad velem, na oszt?- tehát ezután is balfaszkommunikációnak nevezem

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.20. 17:33:09

@Frick László Intézet:

nem olvastad fentebb a sztorimat, ezek szerint (13:35)

az első kézből volt
(hallottam a telefonálást: a fentről leszólt még lejjebb szólt)

EZUTÁN jött szembe a dokumentum

de kedves demaggóg szokás kétségbe vonni a forrás hitelességét

csak ezzel magadat járatod le

és nem, ez nem balfasz KOMMUNIKÁCIÓ

ez balfasz gondolkodás

köszorbán

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.20. 17:36:04

@Frick László Intézet:

megnéztem

semmi extra

te megnézted az állami bevételeik alakulását?

ÉS keress rá a tv2 vs rtl klub állami médiaköltésre is

a tv2-n kb húszsorosa

ezt lehet nem cenzúrának hívni
de erőst befolyásolás, hatalommal visszaélés
közpénzekkel való visszaélés (hiszen uaz a hirdetés jobban megérné a nézettebb rtl klubon, több embert érne el stb stb)
ésatöbbi

de te csak verd magad a 444-re
süti beállítások módosítása