Tegnap a szokásos évi böllérfesztivál volt a nagykunsági Túrkevén. Ide faszaság járni, szellemi élcsapatóink,  sok celebünk is megfordul ott és zabájja pályinkázza betegre magát évek óta, pl Rákóczi Ferenc műsorvezető

vagy Uj Péter a Modern Magyar Újságírás pápája is. UP persze nem arról számolt be, mit evett és hogyan baszott be ingyenpálesztől, hanem munkaköri kötelességének tett eleget és rendesen vonalasan böfizett, nesztek

http://444.hu/2015/02/14/ujabb-szep-magyar-siker-a-kevi-bollertalalkozon/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr737176305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.16. 12:38:23

Ha az orvosod helyében lennék, eltiltanálak a 444-től

igen károsnak és kórosnak látom ezt az érthetetlen szadomazo monomániádat

vagyis ...érteni vélem, de ez meg messzire vinne
(frusztráció, sikertelenség, 'vidékiség', megnemértettség stb)

kikoránkel 2015.02.16. 22:56:49

Elolvastam azt a két ujpéteri mondatot.
Annyit mondok, picsásodás-ügyben mélyen hallgass! :D

Frick László Intézet 2015.02.17. 05:10:22

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ti pestiek mindig ezzel jöttök, hogy a frusztrációimat élem ki, amikor fejlettfővárosiak vidékitájolásaira mutatok rá vagy a parasztházatvettünk vidéken rítust vagy stílust apréjjom. Pedig: nagyon is kíméletes vagyok és egy csomómindenről illedelmesen illetve a személyiségnek kijáró tisztelettel hallgatok Ekkerjoz barátunk pl annakidején megfeddett, hogy merek UP-ról annyira lehúzóan, amikor faszagyerek, nadehát az Ujj név eleve ősi szolnoki ill szolnok megyei név. Kb olyan ősinév, mint az V. kerületben a Braun.

Már egyébként ez az óvodában, 4-5 évesek mívelésében pompásan működik vidéken is, mert egy vidéki település is olyan, mnt ez az ország, ami lent van, az fent és ami fent, az lent, pl a Güdörpart az ugye Ózd és vidéke és a felvég meg II/a -ker. (Már ez is, hogy JELEZNI kell, hogy a menő-ben van nemannyiramenő, a II/b. ker.

Szóval az óvodások úgy csinálják, hogy:
1. csúfolják az eltérőt-
2. Az eltérő beidegesedik, ríjj, veres képpel rohangász, árulkodik, visszatámad, szemtelenkedik. [Általában, akik engem csúfoltak az oviban, azokat én viszacsúfoltam és érdekesmódon nekem keleltt szaladni, nem én üldöztem őket frusztrált dühvel :D ]
3. Aki frusztrált, az hibázik és hibát hibára halmoz

Ez a politikaikommunikáció törvényszerűsége, szórni kell a mocskot, mindent lehúzni, beidegesíteni a csávót és akkor lehet, hogy tényleg hibázik.

A magánéletemben pedig úgy történt, hogy Budapesten rögtön megjegyzést tettek a tájszólásomra, igíz, hogy mellélőve, két megyével és hat tájszólással feljebb lővén. Vagy természetesnek vették, hogy délután 21 órakor megjelenek az egyeztetésen, amikor a 18.20-as volt pedig az utolsó vonatom. 404 esetben reveláltak rá arra, hogy nekem X. helyre beugrani Bp-n az 150 km autózás 2-7ezer Ft-is költséggel. A 407-ik eset után enyhe frusztráltságomban "visszacsúfolódtam" én is.A többit már ismered.
És te is, @kikoránkel: :D

Frick László Intézet 2015.02.17. 05:22:57

@kikoránkel: @A Hannibal Lektűr-attitűd:
Egyszer pedig videóriportozni fogom ezeket a pesti szellemembereit. Ti az indexeseket//// 444-eseket, tebegéket szilyket meg efféléket csak faszagyerekek formáiban ismeritek, már hazai pályán, de amikor lent vannak vidéken, terepen (persze basznak életképeket is közölni... úgy halgatnak, mint Plyankó gelygő Thaiföldről ] pl indexes újságírók a legbájosabb korai Alföldi Róbert árttlanarcokat öltve, halkan, visszafogottan, az index-szót tátogva, a többit is alighallhatóan hehegik, elnézéseket kérnek, udvariasak, ennivalóak és bájosak, sok tanítókisasszony meg óvónő azt hiszi, hogy Sipos F. Tamás hangtechnikusa vagy a Csík zenekar ródja a srác.

Vannak tulajdonképpen vidékiek, mint Uj, akiket nem kell megtanítani a pálinkaivásra és birkapörköltkóstoláskor rózsaszín tenyerecskéjüket nem illetik védően lányos mozdulattal eperszín ajakaik alá.
Vannak parasztháztulajdonosok, akik nem is észlelik azt, hogy tipikus pestinek látszanak.. ebben a műfajban Mártha István tényleg néha vidéki általánosiskola rajz-ének szakos tanárának látszik.

Siklós András pl feltesz egy fekete szemüveget, hogy vegyék már észre, hogy ő Siklós András, csak nem akarja, hogy észrevegyék.

Amúgy ez osztályfüggetlen, az I-től a IX. osztályú almagyarországig bezáróan tkp bármely nagyember simán megfordulhat magyarok között anélkül, hogy úgy essenek neki, mint az amerikai picsaemberek, akik mindenre kivont és videóra álított telefonnal rohannak rá, hátha eladhatják a felvételt a médiának... [-> Bostoni Robbantás A Maratonon -Obama tévedése...]

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.17. 12:20:05

@Frick László Intézet:

egyáltalán nem erről van szó

de ezt is leírtam, elmondtam már ezerszer

las-san, ta-gol-tan ismét:

itt (pesten) nem csak 444 van meg mno
nem csak rtl meg hírtv
nem csak index meg mandiner meg mancs meg valasz

itt igen sok rengeteg ember van, akik mindenféle egyéb emberekkel találkoznak, személyesen, és beszélgetnek mindenféléről

minisztériumban dolgozók, bankban dolgozók, oktatásban dolgozók, kis- és nagyobb vállalkozók, utcaemberétől a politológusokon át az újságírókig, önkormányzati képviselőktől a taxisofőrökig, utastárs a metrón, fodrász, szülő az iskolában, szomszéd stb stb

és ez a rengeteg ember és rengeteg beszéd összead egy big picture-t

ezt nevezem én valóságnak
biztos ez is szubjektív, de egyszerűen nagyobb a merítés

ehhez képest te mindig a 444-el jössz, meg az egydarab, orbán képet hugyozgató ex-szdszessel
oszt jónapot

hát ezért a lol

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.17. 12:25:05

@Frick László Intézet:

a magánéleted meg:
igen sokan "jönnek fel pestre", csinálnak karriert

(tkp ők az ún. tipius vidékiző bunkópesti nagy része:)

neked 18:20-kor elmegy az utolsó vonatod
de jó levegőn élsz, lehet kiskerted, kutyád, nem költesz havi huszonöt ezret csak bérletre

szóval pro és kontra

meg az éremnek az ő két oldala és egyéb közhelyek...

Frick László Intézet 2015.02.20. 09:35:48

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Kifelejtetted, hogy neked meg kell venni pénzért a tyúktojást, én meg megyek és szedem ki a tyúk alól frissen (és nem mesterséges karotinzabáltatástól álnarancsásra a sárgája)
Azt is kifelejtetted, hogy a Budapesten sikeres fiatalok nagyonhamar olyasmiket nyilatkoznak riportban, hogy már beilleszkedtek A Városban és nehezen tudnák elképzelni, hogy megint vidéken éljenek. Ja és vigyáznak a hagzóikra, halkan beszélnek, olyan Surányi György styl, affogva és csak egy hari szenyát meg ücsit emelnek el a svédasztalos összeröfin
Krúdy Gyula az Aranykorban élt, de már nem engedhette meg magának a vidéki létet és ssorolhatnám, Horvát5h János, szabadidejében bogyósgyümölcstermesztő kisbirtokos vagy Pavol Zavada esetét... Darvasi sokáig azt hitte, hogy sunyulhat ott Szögedébe' de aztán ő is elunta a hati 2-3-szori IC-zést (amit viszont Borbály Szilárd nem, Isten nyugosztalja)
Tudod, könnyúű nekem, mert én több, mint két nézőpontból látom, mert ,még úgy is, mint nem magyar. Mint nem magyar, enyhén szólva is röhejes, amit a magyarok művelnek vö Bezzegausztriával.

Egyszer már megrajzoltam ezt a képet, de direkt neked még egyszer megrajzolom. Állok egyszer cigány tesvéreim között a lidli árnyékosódalát támasztván, rögtön mellettem egy fiatal oláhcigány menyecske, mezitláb ugye szégyellős, zokniban és a hosszú szoknyáját idegesen huzigálja le a talpához és akkor egy szép zöld csillogóautóból egy szőke magyar picsa, aki 24 éves eddigi életében 34 különböző pasival dugott, pthfeőjj, ajakfityesztve (amivel eddig hat különböző faszt szopott hébe-korba) nézi le az oláhcigány menyecskét, akit eddigi életében egy férfi érintett 8de az se biztos, hogy látta fényesnappal meztelen) .. és tudoid, van az embernek erről egy ELKÉPZELÉSE és EMPŐATIKUS

de addig, amig te ott egykalapalávéve nem vagy cigánynak nézve.. szóval csak úgy TUDOMÁS///HALLOMÁS///JÓNEVELTSÉG///FEJLETTSÉG okán elképzeled, addig nem az igaz... akkor az, amikor a súgár rádesik.
Ugyanígy hiáűba papolok én neked arról, milyen volt az, amikor 27 különböző fejlettbudapestiember, szájjalliberálisok, felkentek, országoshírűszabadgondolkodók meg effélék azonnal a tájszólásomra (te hallottad a beszédhangomat, ültünk face-to-face) rákérdez, hogy nógrádi-e vagyok.
te jöttél ezzel a "nekem van vidéki affinitásom, élnek ott rokonaim" te nem vagy az irodalomtudományok doktora, úgyhogy egy kicsit helyesebben fogalmaztál, de volt ilyen hivatkozásod.
És tudod, ez a lidli-jelenethez meg úgy vág, hogy "vannak cigány barátaim, sőt, osztálytársam is volt és lakott az utcánkban egy"
de ez .. még semmi.
És egyébként én EZT hiányolom. Hogy mindenki asztalba-székébe és most már tabletezőszófájába is, képzeli -véli elintézni a valóságot (amit TE szoktál az ÉN pofámba vagdalni, hogy valóság valóság, valóság
Ismétlem, könnyű nekem, mert én Bp-m BÁRHOVÁ eltalálpok és nincsen t9itkos belső alkotó-települése, amit ne jártam volna már be és még hozzá az országot is minden kisebb régiójában is és ráadásul én NEMMAGYAR vagyok, sőt, egyre kevésbé tekintem magam magyarnak, mondjuk.. magyarbarátnak talán...
Te RÁMlátsz LE mert ugye FENT vagy Pesten [Bp-n] Én csak FEL mehetek Bp-re... de nekem van egy óriásiszerencsém, hogy kb, ahogy te LElátsz Bp-ről, én LEtudok nézni erre a Pár' Káp' medencére.
És úgy messziről, de aztán meg is érkezve Budapest-re.. A Vár-ból legyalogolva [Pest Panorámájában Lehet Gyönyörködni azon a balesetveszélyes (gondolom, 2010. óta az) sétányon a Fogaskerekő fölött azzal a rozsdás '56-ot látott korláttal.. a sok más külföldi között
IDEGENSZEMMEL
érted?

IDEGENSZEMMEL

IDEGENSZEMMEL

AZ MIT NEM AKARNÁL LÁTNI (azt hiszem 10 percre laksz oda?)

egy GECCÓ JÓ A KECCÓD stílusú blogban
PÉCÉZNI
GECCÓ JÓ A BUPCSID! (besztofsemmi newcut)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.20. 13:18:26

@Frick László Intézet:

én meg egykalapalávett fejlettbudapesti szájjalliberális jóoldali stb stb vagyok

"egy szép zöld csillogóautóból egy szőke magyar picsa, aki 24 éves eddigi életében 34 különböző pasival dugott,"

ez maga az ostoba általánosítás, korlátolt előítélet
ami ellen szólnál, éppen az

Frick László Intézet 2015.02.20. 16:16:45

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Szerinted sok a 34 pasi? 450 hétvégére? Uttar Pradesh-ben élsz te?

Frick László Intézet 2015.02.20. 16:18:07

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nem szeretnélek egykalap alá venni, de pl az origoval kapcsolatban mekkora beevett jógyerekmaaszlaggal akartál már megetetni. meg ez a nyomorult alcsúti hóvirágügy, mint kormányprop.. ez már tényleg paranoia

Frick László Intézet 2015.02.20. 16:40:26

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Igen, ezt tudom, Budapesten Van Minden és nincs lakós (hosszú ó-val) aki más lakost be ne tudna adni a tévének vagy ki ne tudna íratni újságba vagy a sógora az akadémiánál [de melyiknél...] fűtő vagy minisztériumban takarít vagy a Nagy Ház-ban büfés [volt] ésígytovább, de legkevesebb egy köziben vásárlcsiz az Ungár Anikóval vagy Klárával vagy egy lépcsőházban élt 1997-2001 között a Szikora Robival. És biztos helyről tudja, a keresztfia a Belügyben sofőr vagy szobafestőként alkalmazták az Ipari' felújításakor. Pont erről beszélnék. [ "Dr Antall azt az óvónőt nevezte ki az Orvostörténeti élére, akit kúrt" -ezt pl biztos forrásból hallottam 1991-ben.
Igen érdekesen működött pl ez a Pesti Népszáj 1956 őszén. Pl megfigyelték, hogy három egymástól távoli lincselésnél is ugyanazok a házmesterné és kofaasszony stílusú uszítók uszítottak és tűntek el szépen, mire a hirig eszkalálódott...

Amit már mondtam a tódításról. Jócélúak ezek a nagyotmondások, kommunikációs ingerküszöböt kívánnak átütnoi. És ez az ingerlüszöb igen sokat emelkedett az elmúlt 25 évben.

Azt is bemutattam 100-szor, hogy 1994-ben még a röhögéstől pukkadozva mímeltek rémespofit a jóoldali uszítók, amikor Hóbagoly-ban a hóttifasiszta restarujácijaó rémét igézték a tömegemberbe. Találkoztam olyan súlyosanbefolyásolttal, aki 1994-ben zokogva rohant szavazni a szakértőikormányra, különben jönnek vissza Szálasiék.

Meg van ennek a szociopatopszichiológiája, pl ott van Gács Anna irodalomtudós, aki a legsúlyosabb tüneteket képes produkálni.

Egyáltalán nem kételkedem a jószándékban.

Ugyanazok az emberek, akik gyalázták a haldokló Dr Antalt és hetethavat összetódítottak róla, 1999-2000 körül már "árnyalták" véleményüket és a szemembe letagadták, hogy ők valaha is komolyan vették volna Hóbagoly bácsit.

Legendák ápolása fejezett -erről mennyit elvitatkoztunk már 2006. ösze, a csürhizmus napcsán, amit akartok láttok, de pl a RTL közvetítette a lovasrendőrrohamot, ami a csürhét beletolta az Astoria felől feljövőkbe, ez meg nem akartátok látni.
És még egyet:
Pojáca az igazgató egy általános iskolában. Fosos Géza testitanár nem mer vitatkozni az igazgatóval, de ha már, akkor egy eléggé közkeletű fogással a szülőknek gelélert adva, tóóódítva adja tovább az ukázt a tornaórai egyenviseletről s amikor a feltüzelt szülők kiabálni kezdenek, akkor ártatlan kerek szemeket mereszgélve vonogatja a vállát, hogy igen, igen, az igazgató azt is mondta hogy (pedig nem mondta) egyenszínű legyen a tornazsák is.

Ugye, mindig azok a hősök akik TÁVOZNAK.. de vannak bátorak, akik maradnak és megbújván rejtve közdenek A Rossz ellen. Pl az MT-inél egy ilyen hóvirágos cuccal.. legföljebb röhögni a budiba bújuk el :D

Frick László Intézet 2015.02.20. 16:41:51

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hisztériázol már Hanni. Azaz érzelmeskedel. pedig politikáról beszélünk meg történelemről és elmondom én 10001-edjére is neked, hogy a politikában az érzelem (de pl a morál sem) nem játszik...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.20. 17:37:46

@Frick László Intézet:

ilyankor szoktalak elküldeni a picsába

az origó sztori - tény

nc

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.20. 17:39:46

@Frick László Intézet:

hány arborétum van magyarországon?
és miért pont az alcsútit mondják be

Frick László Intézet 2015.02.21. 04:13:20

@A Hannibal Lektűr-attitűd: De még picsábaküldés közben se mertél ránézni az origo akkor éppen aktuális címlapjára , mi? De a picsába én menjek el.
Azt a szar munkát, amit az origo "újságírói" évek óta nyomnak, pár lelkes blogger is megcsinálja havi nettó 150ezerért. Szerintem te úgy szoktál origo-t nézni, mint a jógyerekek 2010-és 2014. között Azurákot a TV2-n

Frick László Intézet 2015.02.22. 04:24:11

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Rád tudom pirítani ezt a vádadat, pint a friss véres pipihusit az üvegesre párolt disznózsíros hagymaágya.

Szemben veled ugyanis engem érdekel a valóság és te vagy, aki észbe se veszed, az észnéllevéshez ugyanis már túlságosan elragadtatott vagy.

Soha nem értelmezed egy pillanatra sem, mit beszélek, összesen annyit látsz, hogy itt egy orbánista, tehát neki, gyerünk! és fogsz egy mirelite -kész-gyári cuccost és hozzámbaszod.

Most fejeztem be Ripőknek egy hoszúkommentet, abban megutatom a működést.
Van 1327 csap, amiből egységes, minden nap egységesített, sávos, azonos képletű folyadék folyik, a képletséma legyen Xaxxaw Ez folyik pl az origo-ból is. Ma is, holnap is.
Én meg ehhez képest fogok egy semmikapacitású kis kzilocsolócskát és folyatok MÁST. Erre jössz te és követeled, hogy én is azt folyassam már, ami mindenünnen folyik.

Frick László Intézet 2015.02.22. 04:28:33

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
A Jim szerint a világ c sitcom alkotómávészeinek leszóltak, hogy a Kötelező Dramaturgiai Adalékot nekik is kell alkalmazni, ha természetszerűleg nem is lehet egy epizódszereplő iraki veterán, akkor valami vallásos téma, a Keresztény Gótikus WASP amerika hointésére.
Nos, az alkotók, Beluschi pl, erre jól beleíratnak egy papot, nesztek pap akkor és teljesítik is a Kötelező Penzumot, de jó nagy fricskával is.

Eszedbe se jut az a verzió, hogy dolgozik az MTI-nél pár csöndes ember, gyűlölvén ezeket és szívéből, igazán a Jók és Igazakhoz húzva, bepincsizi ezt az alcsúti hóvirághírt és még (bár az alcsút meg az orbán szó állandó üzemanyaga a jógyerek keresőmotorokban) lehet, hogy még szól is egy pár srácnak, mit kapjanak föl.

Te meg színén benyalod.

Frick László Intézet 2015.02.22. 04:33:22

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ps még ezek kommunikációjáról:
1. Orbán vagy egyik "tanácsadója" kitalálta, hogy Az Emberarcú Diktáror Normális Olyanmintmás Hétkjöznapjairól tényfotókat fészeljenek.
2. Erre nyitottak egy jógyerekblogot, ami ezeket a fotókat ÁTVETTE egy máég csak rejtett-provokációs átcímezés nélküöl is. Gyakorlatilag, mint a Mesterlövész a hűjje indió mexikán részeg ergya bandita kezéből, fogta, kivette a coltot és ellenefordította.

oda jártak gecizni százával a jógyerekek. (powered by index, szinleg egy "közülünkvaló" valójában Bogi csinálta azt is)

Frick László Intézet 2015.02.22. 04:41:31

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Variatio: Az MTI-hez x tudósító 17X anyagot küld be. Az MTI szerkesztői pedig (így megy ez a televízióknál is, attól, hogy nem kerül adásba, a helyi-kiküldött tudósító beküldi az anyagot, ezért kapja az autótérítést és a fix fizetését)
És akkor a szerkesztő beszerkeszti és innen az ismert séma szerint

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.22. 22:01:03

@Frick László Intézet:

mellébeszélsz, merint:)))))

:(((((((((((((((((((((((((((((((((

nézd meg az origo állami megrendeléseit botrány előt ill. után

nézd meg a tv2 állami megrendeléseit előtt-után

nézd meg az rtl állami megrendeléseit előtt-után

stb stb

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.22. 22:03:55

@Frick László Intézet:

ugye ezt te sem hiszed komolyan?

"Eszedbe se jut az a verzió, hogy dolgozik az MTI-nél pár csöndes ember, gyűlölvén ezeket és szívéből, igazán a Jók és Igazakhoz húzva, bepincsizi ezt az alcsúti hóvirághírt és még (bár az alcsút meg az orbán szó állandó üzemanyaga a jógyerek keresőmotorokban) lehet, hogy még szól is egy pár srácnak, mit kapjanak föl."

különben mindegy is, mit hiszel
a te valóságod, nem az enyém, nem a valódi

"Te meg színén benyalod."

ezt a fentiek után leírni, hát baszod, nem kicsi az arcod

krónikusan, rendszeresen próbálsz kidumálni védhetetlen dolgokat

nem, nem értem

és igen, orbán a hibás

Frick László Intézet 2015.02.23. 03:41:56

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ezt már nagyon sokszor megvilágítottam és ne kezdjél már itt nekem a jógyerekeknek a tódítással "veszélytelenítő" retorikájával jönni, amikor soha nem azt mondom, hogy GYurcsány hibás, hanem azt, hogy az egyetlen élő politikai zsenink.
vagyis Gyurcsány nem hibás, hanem megcsinálja azt, amit megengednek neki és ezen a platformon aztán mindent, amit éppen az elvakult Orbán-gyűlölet miatt be se vagytok már képesek látni. TEHÁT GYurcsány, amikor orbántalanításról papol és prédikál AKKOR hazudik, mert különben majdnem mindig nagyon nagy igazságokat mond ki, csak nem figyel senki ezekre.
Gyurcsány keveset hazudik, ezek közöl az egyikkel azt fedi, hogy neki van Orbánra a legnagyobb szüksége. Ugyanis mára gyakorlatilag már semmi más nem tartja a szinpadon, mint a remény, hogy megint legyőzi nektek a cigányt. persze vannak kriptocigánygyűlölők, azok más kedvelt szavakat alkalmaznak Orbánra, de a LÉNYEGE az alcsúti törpének meg A Cigány-nak ugyanaz.

Horn GYulában az volt a zseniális, hogy mindenki, még az ellenzéke is az ő kottájából játszott. Ez a zseniális sakkozó, aki a vele szemben ülő gyönge sakkozó lépéseit irányítja
Gyurcsány szimultán játszik, pl a titkára és fő heraldusa most már egyedül az Együtt vezetője. Miközben bassza széjjel az MSZP-t, aközben BENNE az MSZP-ben még mindig vannak haverjai és neki dolgozók.

A jóoldal, főleg GYurcsányék és az amerikanyalók 2013-2014 fordulóján olyan információkon ültek (lásd kitiltási ügy) amivel megakadályozhatták volna a kétharmadot sőt. MOST is ülnek információkon, MÉG MINDIG.

Az ok számotokra kétségbeesjtő: Gyurcsány VALÓDI (valóságos) PÉNZÜGYI és PÉNZÜGYPOLITIKAI erőcentrumban van és nekik ÉRDEKE volt a piszkos munka, amit Orbánék elvégeztek
és még az Új Kétharmad is ehhez!!!

Ráadásul ugyanez lement már 19987-1994 között egyszer. Dr Antallék elvégezték a piszkos munkát, majd jöttek az okozók, mint szakértők és átvették a folytatást, majd jöttek orbánék és beszélve-amit-beszéltek, folytatták Hornék pénzügypolitikai munkáját, felhozták az országot 2002-re és addigra a sajtómunkásság bemosta és legyalázta Orbánékat annyira, hogy a Jó Pasi Miniszterelnök projekttel, olyan nőiszavazókkal, akik sose szavaztak addig
paraszthajszálla nyert. (66ezerrel nyert, ahogy 1998-ban 50ezerrel is nyert ugyan az MSZP csak a választásimatekben veszített...)

EZ VALÓSÁG Hanni, amit te nem akarsz látni.

Frick László Intézet 2015.02.23. 03:43:53

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az origo államimegrendelései hatnak az emberek tudatára vagy az, hogy kb ugyanazokkal a hírekkel mossa töretlenül tovább a jóoldali agyakat, mint az államimegrendelések fokozása előtt? Sőt: mint te demonstrálod, maguk az államimegrendelések, mint tény, ezt az agymosómunkát csak lendítik :D

Most, ebből nem jössz ki Hanni, csiki-csukiba fogtalak itt is :D

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.23. 18:41:19

@Frick László Intézet:

utolsó utáni válasz, bazdmeg, mert annyira önelégülten ostoba vagy

az origi (tv2 stb) pénzelése állami hirdetésekkel: politika, tény, valóság, cselekedet

amiről te beszélsz, vélsz, feltételezel, szelektálsz, az max. polkomm, feltételezés, képzelgés,

a saját elfogult, önelégült, korlátolt, ostoba agyad fog csikucsukiba

tudod, MINDEN 444

Frick László Intézet 2015.02.24. 02:44:22

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Külön neked készítettem egy válogatást az origo címlapról.
süti beállítások módosítása