Ó, most jut eszembe, hogy intézetünk valóságos tárháza egy tipikus orbánbérenc orbánfaszszopó orbánköcsög bölcsességeinek. Nagyjocó kománknak válaszolván felötlött egy tip8ikus dudiánus bőőőcsesség 2010. májusa-júniusából, lássukcsak:

"2010. májusáig a kamarillisztikus kormányzás jellemezte Magyarországot, azóta viszont ellenben a kamarillisztikus kormányzás jellemzi." [Amihez a "parlament" leszaXXXofonozván, partibavágva a demoikratikus intézményrendszert is. Ehhez a "függetlenszajkómunkásság" 2010-ig tapsikált és most pthfújjol nagyon...]

Kanyarítsak már most hozzá egy kis aktualitást:

Azóta ennek a kamarillának a Metterniche már bőőőven a FIDESZ Gyurcsányja lett.

[Akivel -úgy látszik- törököt is fogott Orbán...]

Azt  nem tudom, hogy agyvérzsírtolulástól purplehaze-agyú blogbarátaimnak a tökei (beleértve a petefészkes tagozatot is) telelevésein mennyiben segíthet ez a bőőcsességkieg.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr706911687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása