Nem mind könyékig a tejföl még az agymosodában sem. Tíz év után megszűnt, pedig két éve mg azt hazudták, hogy most kezdődött el.

Szinte hallani a jógyerekagyvérzsír bugyborgását

kopi, paszta és:

A Múlt, az elavult index:

Megszűnik
az uniós hiányeljárás

Közel tíz év után felállhatunk az EU-s szégyenpadról. Pedig Orbánék nem is teljesítették Brüsszel kéréseit.

Kemény kritika a kormánynak Brüsszeltől

Sok a munkanélküli, nőtt a szegénység és a kirekesztettség, abba kell hagyni a rezsicsökkentést.

Ezért ér véget a hiányeljárás

Az új értékelés szerint idén 2,7, jövőre 2,9 százalék lesz a hiány. Varga-csomag nélkül nem ment volna.

mst pdg a jvbm  & mdrn 444.hu:

Brüsszeli tudósítócsoportunk, az Eurológus jelenti:

14:37

Barroso: Inkább ingatlanadó kellene

Túl kell lépnie a válságon Európának, mert a gazdasági helyzet javulását egyelőre elviszi az magán- és állami adósság törlesztés – mondta José Manuel Barroso. Az Európai Bizottság elnöke szerint jelentős kiigazítások történtek, de a konvergenciaprogramok alapján van még mozgástere a tagállamoknak, ezért további reformokra szólítja az uniós végrehajtó testület feje.

Barroso szerint kontraproduktív a növekedés és a megszorítások szembe helyezése. Helyette a kis- és középvállalkozások hitelhez jutását és a fiatalok munkahelytermetését kell előtérbe helyeznie a kormányoknak Szerinte így hagyhatják maguk mögött a gazdasági válságot. Arra is kitért az elnök, hogy 19 tagállamnak javasolja az bizottság, hogy tegyen aktív munkaerőpiaci lépéseket, melyeket az Unió a következő hétéves költségvetési periódus során hatmilliárd euróval támogat meg. A megoldás részeként azt is kifejtette, a tagállamok a munka adóztatása helyett inkább az ingatlanadókkal és környezetvédelmi adókkal növeljék bevételeiket a gazdasági növekedés biztosítása érdekében.

15:00

16 állam tovább marad

Olli Rehn pénzügyi és gazdasági uniós biztos bejelentése alapján az eddigi 20 helyett mostantól csak 16 tagállam marad a túlzottdeficit-eljárás hatálya alatt. Magyarország mellett Olaszország, Litvánia, Lettország, Románia kerül ki viszont fél évvel kikerülése után ismét az eljárás hatálya alá helyezik Máltát. Belgiumnak emellett további egy év türelmi időt ad az EB költségvetési kiigazítására – melynek kapcsán a bennfentes brüsszeli magyarok persze rögtön kettős mércét kiáltanak.

15:08

Andor nem beszélt a túlzottdeficitről

Öt tagország számára a nemzeti Roma stratégiájuk hatékony implementációjára szólított a sajtótájékoztatón Andor László. Magyarország, Románia, Bulgária, Csehország és Szlovákia számára szerinte ez az egyik elsődleges feladat a szociális egyenlőtlenségek csillapítása kapcsán és a foglalkoztatási helyzet javítása érdekében.

A magyar köztévé eközben rendkívüli híradót sugároz, ahol a túlzottdeficit-eljárás befejezéséről beszélnek. Térképekkel, grafikonokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr635332368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr Steinmann 2013.05.29. 15:55:23

és ne felejtsük a gdp-t, ami úgy nőtt, hogy közben csökkent, csak ezt, aki nem tanult statisztikát, az nem érti, miért :D
most hallom a tv-ben (rémhír:D) hogy csökkent a munkanélküliség. Szuper. Közben a foglalkoztatottság nem nőtt, de akkor is.
na, mentem a fittnessbe, az szórakoztatóbb, mint ezen kotlani:D

magyar-magyar szótár 2013.05.29. 15:58:41

@dr Steinmann: Ne keseregj. Van a jóoldali média tarsolyában ilyen esetekre valami madárlátta 2-3 éves mócsing, amivel vígasztalni lehet benneteket.

dr Steinmann 2013.05.29. 19:19:31

@magyar-magyar szótár: Fenehorizont felrótta, hogy már százszor megmondtam, hogy nem jövök és mégis jövök. Igazából a társaság miatt járok ide, jól el lehet hülyéskedni, te vagy az egyetlen, aki vérkomolyan veszi ezt az egész baromságot.
és most komolyra fordítva, mivel már vagy ...hány éve is...ismerjük egymást, tudod, hogy sok rosszat el lehet mondani rólam, de irigységgel vagy rosszindulattal még az ellenségeim sem tudnának megvádolni. Tehát eléggé geci húzásnak tartom a részedről, hogy úgy állítasz be, mintha én direkt ellendrukker lennék, a "minél szarabb annál jobb" csapatban.
Nézz inkább magadba, mit szóltál, amikor nem a te csapatod játszott éppen, mégis konvertibilis lett a forint, meg felvettek minket az EU-ba? Örültél vagy nem? és azt most komolyan kérdezem, és nem autós hasonlatot várok rá. Ha örültél, akkor miért nézel engem aljasabbanak magadnál? Ha meg nem örültél, akkor talán belül kéne keresned a hibát, nem a barátaidban.

kikoránkel 2013.05.29. 20:26:57

@magyar-magyar szótár:

Lefordítom, mert Lujza neked magas.
Ha van 100ft bevételed és 120 kiadásod, akkor mongyuk úgy tudol egyensúlyba jutni, hogy nem adsz enni a portakocának.
Mire az decensen megdöglik és neked több nap lesz mint kóbász.
De, talán így fussa Orbán-képre a házioltáron! :)

Nem is értem minek szarakodtak eddig. Ha mingyá kormányváltás után fölkúrják az Áfát 35%-ra és bevezetik az összes adót, amit azóta kitaláltak, 1 év alatt is összehozhatták volna.
Na mondd már, gyorsabban pusztul le az ország. Számít?! :)

magyar-magyar szótár 2013.05.30. 05:19:08

@dr Steinmann: Amidőn felvettek bennünket az EU-ba, még nem voltam blogocholista, ó, Boldog Évek (késődélutánja...).

gyorsan lapozzunk a Reformok Booomjára. SZEMNBEN a FIDESZ áélláspontjával nem reformellenes voltam, HANEM reformokat szerettem volna. KÖVETKEZETESEN 2007. utolsó csütörtökjétől kezdve, amikoris dugába dőlt a "TBreform" e reform HIÁNYÁT róttam föl s azt, hogy mért nincsen másik és lemartam az arcom, amiért az ostpba FIDESZ elkezdett gammbánnyóni a pedig nem is létező reformok ellen, mintegy megtestesítve ezt. Ami aztán a 2008-as burleszkbe (és perszehogy nem kormánybukásba) torkollt.
És folytathatbnám.

Kétségtelenül elegánsan tudol örülni most -kb, mint egy LMP-s. tehát a szájad örömről beszél, de az pofid azért vackorbaharapcsi

magyar-magyar szótár 2013.05.30. 05:37:27

@kikoránkel: Keked is gyorsan leredukálom a szerinted Orbán-oltárképemet. te legalább nem orbánfasszopónak nevezel.
A kezdetekben, tehát ez 2000. Kétezer-tól [2000-től] ohajtom, hogy Orbán a barátjával Kövérrel költözzön családostul Új Zélandra és ott szőlőt bányásszanak. Az már az egyenletek és képletek hízlalása lenne, ha mindazt az ÜTŐSET és ROSSZAT ráadásul meg is ülőset idehordanám, amit írtam orbánról, szemben a ti fesön kocholmányaitokkal. Tudom, hogy számotokra felkorbácsolt érzelmeitek miatt nem annyira ÜTŐS a KisHitler helyett az oktalan pökhendi pl (az oktondiságainak egész sorozatát jegyeztem le)

Az ország pusztul le, ez igaz. De az összes , ami pusztulat, korábbi eredetű és igen sok pusztulat pedig az Üdvkormányzás alatt kezdődött meg.
Nézd, te is kb az orrodig látsz csak, akkor engedd meg, hogy bemutassam neked a közvetlenül engem érintőekben a pusztulatot.
2002-ben az itteni zsírproletáriátus még gyári dobozos cigarettát szíjott és kb márc-ápr-tól volt napszámos munkája októberig. Tavaly egy kapa napszámos munka nem volt.
A nagybnirtok azóta megháromnszorozódott és a kulákok meg zsírtraktorosgazdák egy része nem azért hagyott föl a gazdálkodással, mert nem ért hozzá vagy a birtoka nem tanítanivalóan mintaszerű volt. HANEM azért, mert pl 2010 előtt olyan dolgok estek meg, hogy a gabonáját csak akkor vették át, ha volt egy politikailag megfelelő jóbarátja, aki puszira adott neki szállítóleveleket az átvevőhelyek előtt várakozó és a leboríjjással fenyegető teherautóknak,.Azon nyomban, amikor Megfelelő Név került a szállítólevére, rögtön kinyíltak a kapuk és a várakozó autókat beengedték.

Csak akkor az ilyesmi nem került nyilvánosságra, mert akkor Jó Pofik és Üdv' kormányoztak
Széjjelkúrták a tejágazatot, a sertéságazatot és a húsipar széjjelkúródása egy 2007-ben megkezdődött folyamat mai beérése.
És folytathatnám a vasőt agyonbaszásával. Itt simicskáztok, de nem mentek le a mindentlátó kameráitokkal és nem MUTATJÁTOK a püspökladányi simicskázás képeit, mert az KOCHolmáényaitokkal szemben az igazság az, hogy az osztrák a moslékkavaró fával tol a Közgépnek pár előfőzött csirkecafatot, kisebb koncokat. Leisztingernek volt, hogy egyetlen suhintással többje lett, mint a Közgépnek a vasúti buliban és ismétlem: a Swietelsky az nem ám a Porr.

És végestelen végig mehetünk, még az iskolaügyön MOST is a magyarbálintiznus többet basz széjjel, mint a balfasz Rózsikáék. Sőt az lecsupaszított egyenlet így néz ki: Mínusz EZEK = MÍNUSZ 500 iskola

Fenntartom, lehet igazad abban, hogy indultak tzovábbi széjjelbaszó folyamatok 2010-től. NA PONT erről szól ez a történet. Ettől fostatok, hogy ezek hozzájutnak pénzekhez meg forrásokhoz és juj mi lesz, ha olcsóbban kapnak hiteleket.

Ráadásul, mint ez már többször is bebizonyosodott, a hazaárulás azoknak, akinek az édes pofikáiról te ápolsz a házioltárodon képeket, Ártatlan Gordonka & Co kedvelt végsőfegyvere. Korai még a fideszfanok öröme, eddig még soha nem úszták meg üröm nélkül. Mert ezekben a pillanatokban is nyikorognak az agyonterhelt kapcsolatitőkék, egész éjjel kétségbeesetten telefonált és ímélezett a jóoldali magyar értelmiseggi kar és tájékoztatták nyugati barátaikat arról, hogy a náci banda (jobbikul zsidesz :D a Rogán-Mazsihisz tengely :XD) így ráronthat Európára.

dr Steinmann 2013.05.30. 07:07:06

@magyar-magyar szótár: nem azt kérdeztem, hogy blogoltál-e, hanem hogy örültél-e. A kettő között semmilyen összefüggést nem látok.
A másik pedig....
Kétségtelenül elegánsan tudol örülni most -kb, mint egy LMP-s. tehát a szájad örömről beszél, de az pofid azért vackorbaharapcsi ......
Na, látod ilyenkor szoktam azt mondani, hogy nem jövök többet, ami miatt fenehorizont utána felrója, hogy minek is merek jönni, ha megígértem, hogy nem jövök.
De erről beszélek, hogy te is, meg Fenehorizont is tudja, hogy én mit gondolok, akkor minek nekem itt bármihez megjegyzést fűzni. Gépeljétek be helyettem, és kész, én már nem is kellek ide. Szóval, hogy PC módon fogalmazzak, hogy Fenehorizont se tudjon belémkötni, ha jövök is dumcsizni, akkor is inkább a társaság miatt, nem azért, hogy komoly véleményt nyilvánítsak, mert azt minek. Te is, meg Fenehorizont is jobban ismeritek az én véleményem, mint saját magam.
Iszonyúan uncsi ám, hogy olyasmivel vitatkozzam, mint ahogy Hanni szokta, hogy nem, nem gondolta..stb. Igazából jól ellennél egyedül is, felteszel egy cikket, aztán utána beírod, melyik olvasód mit gondol szerinted. Mi nem is kellünk hozzá.

magyar-magyar szótár 2013.05.30. 07:22:53

@dr Steinmann: Hogy felvettek bennünket az EU-ba, az közös munkája volt oldalaknak és a mikor-milyen népnek. (A mikormilyensége a népnek mindig attól füg,, hogy a vezetőértelmiseggjeink szájaíze szerint dolgozik-e a választási matek) A túlzottdeficiteljárás alóli kikerülésre azonbn vaskos-ikrás paszománytokban hányta rája az Üdvkormányzás a bakfittyet, pl ugye a 2006-os hiány (közvetlen a Pannon Puma Farkája lendületbegyövése éve vót ám ez!) amiáltal ugye egyrészt hitelből éltünk jól, hitelből javultak a mutatók, másrész MOST isszuk a hitelbőljólét levét.

Egyébként perszehogyörültem.
Illetve ez a 2004-es ónijóscsatlakozás nem az a csatlakozás volt, amit annyira vártunk 10 évvel korábban, hanem már egy másikfajta. Hát még, ha azt tekintem, hogy Magyarország mit teljesített azért és pl Románia mitnem és mégis és Szerbia pedig jóformán semmit se fog.

magyar-magyar szótár 2013.05.30. 07:23:50

@dr Steinmann: Vagyis 1990-től távolodbván az ónijóstagság egyre többe került nekünk és egyre kevesebbet ért. Az "újonan csatlakozóknak" alig kerül valamibe és a semminél is kevesebbet ér.

magyar-magyar szótár 2013.05.30. 07:30:52

@dr Steinmann: Én többet már nem tudok tenni. Te leorbánfasszopózol és más nálamokosabbak, mint Ripők vagy kikoránkel összetolnak a CÖF nyuggertagozatával, meghogy oltárképem Orbán és ehhezhasonlók.

Nézzük: ÉN egyéni gondolatokat teszek közzé ELTÉRŐEN fogalmazok MÁST mutatok meg és REGYÉB összefüggéseket.
TI PEDIG: a fesönnel jöttök, ami a vízcsapból folyik. TI megvádoltok engem, hogy kormánypropot nyomok, MIKÖZBEN a TŐ FESÖN-t szajkózzátok. És ekkor mia apooen: ha igazán be akarom bizonyítani, hogy függetlengondoklkdó vagyok, szajkózzam azt, amit a jóoldali források meg ti.
Hát ez tiszta óvoda.
De nem énmiattam.
Az igaz, hogy NÉHA véletlenül keresztezem a kormányprop lózungjait, de hát pol a hazaárulás definiálásához a Nagy Hannibal Szótárat lapozom, amiszerint a hazaáruló az elárulja a hazát. Nemtetszik neki Dobó kapitány, csűnya, görbe a lába és nagy a has (és főleg pedig üzleti konkurense9 ezért szalad a törökhöz és elárulja, hogyan lehetne Dobót megbuktatni. e
Ez a hazaárulás.

megmutatok ilyen furcsaságokat, minthogy a hazaárulók árulkodásai nyomán nácikokettáns az a kormány, ami meg a nejlonnácik szerint Rogán-Mazsihisz tengelyes.

Miközben Feldmájert lekádárosozzák úgy, hogy kenyegetik a lekádárosozott orbánrezsimmel.

vagyis én a burleszket is megmutatom.
De neketek ÚGY nem jó, ahogy én mutatom, csak úgy jó, ahogy a ti májacskátoknak jó, de az agymosott én vagyok sőt CÖFfan

magyar-magyar szótár 2013.05.30. 07:32:40

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Rosszul látod, a köztévére a 444! mutat. Ritkán szoktál akkorát mellélőni, mint én néha, de most sikerült neked nem mellé, hanem 180fokkal... .

magyar-magyar szótár 2013.05.30. 07:33:41

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Elmagyarázom: a 444! burkoltan gúnyolódott a köztévén, érted? (Lásd az index gif-jét, ha nem élrtenéd.

SZAKMAAAAAAAAA!!

2013.06.01. 12:04:32

Csalódtam a kapcsolati tœkékben. Persze lehet, hogy valami nagyobb szopatás intrója ez. Remèljük a legjobbakat.

magyar-magyar szótár 2013.06.01. 18:55:05

@nagyjoco: Hagyjuk a múltat. Mit szólsz ehhez az összeesküvéselméletemhez?

Ha sokáig hezitálnak Ártatlanpofiék a koalázáson [szét akarják verni az MSZP-t, mielőtt] addig-addig, az MSZP megmérgeli magát és kijátsza titkosaduját ME-jelöltnek, Botkát. Hm? Botka nagyon agresszív-népszerű kirohanásai még a jobbikos demagógiát is tromfolhatják, ráadásul újszerűek. Mesterkéltházynál ütősebb és mozgósítja a vidéki alvóerőket.

kikoránkel 2013.06.01. 20:18:13

@magyar-magyar szótár:

Minek? Annyi kékcédula lesz, amennyi éppen kell.

magyar-magyar szótár 2013.06.02. 07:43:05

@kikoránkel: Nem szégyellitek ezt a kompenzációs-önhazug nyavajgást ? -semmi mást nem kéne tennie a jóoldalnak (mármintha annyita buták lennénk, hogy elhisszük, hogy Bajnai baloldali ésvagy liberális) félretenni mindent, ÖSSZEFOGNI ezek ellen és Botkát miniszterelnökjelöltnek. EKKOR megmozdulna baloldal 2 milliós "alvó" szavazóbázisa. Kérdezlek: Mi egyébként ennek az akár pragmatikusan is kezelhető összefogásnak. Nem tán a FIDESZ balfaszlommunikációja vagy a bunkó jobbokosok? Semmi másakadályanincsen ennek (és még az sem, hogy Bajnai annyira ME akarna lenni) mint az, hogy Bajnaiék valójáéban mire fociznak.
És a történet lényege az, hogy az MSZP-s öregek nem szűnnek meg egykori Ferikéjüket baszogatni"Hol a pénzünk Feri, hová tüntetted el?"

Ehhez kell a cukkínijaidnak ez a koömpenzációs hazudozás a kékcédulázásról.

Lehet, hogy volt olyan időszak, amikor még a FIDESZ-nek ért valamita határontúliak szavazata vagya kékcédulázás..
Ennyi az egész, basszusgitározd meg Bye Alex Kedvesem-jét öthúros Rickenbacker*rel, hogy ÖSSZEFOGNI A GYŐZELEMÉRT A JÓOLDALON -oszt akkor picsafüst a kékcédulázás, sőt, még a zsírproleáriátus komonistákat büntetnivágyása is (az meg főleg, hiszen úgy kaptok a face-etekbe ti is, mimnt a FIDESZ :D].
* www.guitar.com.au/guitars/bass/rickenbacker/images/4003s5.jpg

kikoránkel 2013.06.02. 09:40:45

@magyar-magyar szótár:
Jellemzően viktoriánus hozzáállás, csalunk, oszt jónapot, akadályozd meg, ha tudod! :)
Nagy tanítód neked a csuti.

magyar-magyar szótár 2013.06.02. 09:46:08

@kikoránkel: Ez hiszti. Ez a ti fejetekben van benne. Ennyire hitetlenek vagytok? Látod, kitrükközted a választ, elsikkasztottad! Válaszoljál csak szépen, hogy miért is nincsen meg az a teljesen logikus és választásicsalással leküzdhetetlen összefogás?

magyar-magyar szótár 2013.06.02. 09:49:04

@kikoránkel: A Lendületben az ország!-nál nagyobb csalás nem kellett. és akkor hol volt a csatornamunkások máma jademagasfokú igazságérzete? Ott, hogy falaztak a hazudozásnak azzal, hogy március 29-én bárki láthatta a valós adatokat a minisztérium honlapján. És még egy csalás: a liszt meg cukorosztogatás. Hát még az aljas-geci retorzió azon pógármesterek ellen , akik beraktározták a lisztetcukrot azal, hogy csak a választásutáni hetfűn lësz osztás.
A szocialisták mindenhez jobban értenek -a választási csaláshoz is.

kikoránkel 2013.06.02. 10:46:37

@magyar-magyar szótár:

Mellébeszélsz, de hát ehhez értesz igazán.
Nameg, az eeemút nyócév, ami után megint eeeemút három és minő meglepi, egyre rosszabb lett. Persze, a csontvázak, amiket úúúgy keresett a vargamisi és annyit talált, hogy még a taliándörögdi elllemi iskola szertárában is több volt, és akkor még ott a láthatatlan kéz, mint ultima ratio, ez a legjobb, mert bizonyíthatatlan mint egy egyházi dogma,végső soron a fiúk semmiért nem felelősek, csak végrehajtanak mint nyáladzó idióták, sőt, a szociktól tanulták, hogy kell választásicsalni, ergo, ha most ovi bedobja a holt lelkek-figurát, az csak innováció, már megéri, hogy maradjanak! Valóban megérdemli a házioltárt. :)

magyar-magyar szótár 2013.06.02. 11:17:20

@kikoránkel: Pl VM csontvázait is idetáncikáltatod, ez is a mellébeszélésedre vall. Ez pl jó móka volt, vagy 30-szor mutattam rá itt a blogban, hogy csontvázakat kerestek a múltból és a jövőben vártak pedig rájuk olyan taposóaknák, mint a 2011-es kölségvetési lyuk.

Még mindig nem válaszoltál viszont TE az összefogás elmaradását fitető és az üres ürügyre mutogató kérdésemre. Ne mismásolj, elő a farbával, Bodóné!

Steinmann Lujza 2013.06.02. 11:36:51

@magyar-magyar szótár: Botka...nem is rossz ötlet...egy másik séróval ki lehetne belőle hozni valamit....

magyar-magyar szótár 2013.06.02. 11:50:10

@Steinmann Lujza: Ne felejtsd el, hogy az MSZP mintegy kétmilliós 47és a halálközötti szavazóbázisának kell tetszenie Botka sérójának is. Az anyukájának így tetszik, tehát ez jó mérce.

magyar-magyar szótár 2013.06.02. 11:51:31

@Steinmann Lujza: Az Összefogás-ból a bázis fiatalja szavaz majd Jópofira meg az a 30-40ezer az LMP/Pimpi-re plusz a Bajnai -jugend [HaHa] mind a 17 tagja.

kikoránkel 2013.06.02. 12:52:42

@magyar-magyar szótár:

Höhö, 30-szor rámutattál arra az Áfa-visszatartásra, ami a magyar törvénynek megfelelt és nem bajcsányék találták ki, hanem így működött az 1992-től az összes kormány alatt, mellesleg oltárod dísze pont ezen télen játszotta el egy remixét,felteszem, ez nem tűnt fel neked.

Aztán meg, neked, aki hozzád intézett kérdések tucatjait válaszoltad meg ékes hallgatással, nem sok morális alapod van bármilyen választ elvárni összefogás-ügyben, pláne, hogy a komment a törvénybe épített csalási lehetőségről szólt, ami a te mélyen etikus politikatudományodat meg se karcolta, ellenben a lisztcukor milliókat érintő ajjasgeciségével.

Az is érdekes(dehogy), hogy amikor már kifogysz a bajcsányozásból(évente eccer), olyan szépen el tudod magyarázni a több évszázados korrupciót, beleégetve a magyar lélekbe tokától-bokáig, de ha momentán éppen aktualitása van -kb 3 éve- akkor jön az agyvérzsírtolulásod, és fusson ki merre lát a tények elől. :)

magyar-magyar szótár 2013.06.02. 14:36:20

@kikoránkel: Hóhahó, ecshém! Miért fordítod el az én egyszerűen működő jövőbelátós cipősdobozomat a fjúcsörtől már mego9int? hagyjuk már (˙egyszer, azaz 1x)a múltat és válaszolj már erre a kérdésemre. Mi van az összefogással, miért nem akar a Süßkind Goldili összefogni? Utána majd leaggyoznák, hová suvasztották bajcsányék az MSZP pénzét, de most nem A Rémek legyőzése a fő? Ott a kétmillió alvó jóoldaliszavazó, héj! A számodra nyilván tudományos TÁRKI felmérésében mivel vígasztalja a jóoldalt? A sok nemválasztóval. majd négymillió nemválasztó! ABBAN van benne a legalább kétmillió jóoldali, akkorát már nem tudnának ezek csalni! Az ugyanis a baj, hogy a megmozdítandó jóoldali szavazók több, mint egymillója annyira öreg, hogy pl nem olyan buta a politikához, mint te, és láttak már annyi-de annyi bájos jópofit a magyar politikában az ifjú Boldázsár Ivántól a Lázár[György!]tól letaknyosozott schneidige Medgyesy Doktorig és tudnak, amit tudnak, főleg a Tiszától Keletre az imposztorokról. Na, őket nyugtatná meg a szépszál, fess Botka.
Na, Bodóné! - nos?

magyar-magyar szótár 2013.06.02. 15:25:48

@kikoránkel: Most Gesztinek lett igaza vagy nem. Itt ugatom mióta, hogy a politikában az érzelmek nem játszhatnak (és ezekszerint az ízlés se nagyon...)
EZ kell a becsűűűlettes haladóbaloldaliérzelmű embernek
www.youtube.com/watch?v=XMmz8SYz8qg
fess ember öt fejjel magasabb löpen-nél, de mégse sovány. Nemszerény. Itt bizony mind a 69413 bajnaista fan-nak YNELNIE kell nagyot, bizony. 2.000.000 tőőtöttkáposztaszagú, Beer márkájú dobozpossört böfizó , mackónadrágja szárára a barna büdös nejlonzoknit kívülről ráhúzós bácsi tekintetében a halványkékítőkék ing nem a böcsület és a tisztesség szine: Ilyen csávók szopatták őt még amikor a Nemhátrálunk! MGTSZ gépműhelyének a vezetője volt, .. ezek az akkori jópofik szilvalekvárszínű 1600-as Ladával járták a vidéket. (szélesröverű [Harryé a Derrickből] halszálkás jakó, világos mosott Wrangler, antilopcipő, fehér frottír sportzokával)
Botka tökösnek látszik, aki móresre tanítja A Cigány-t.

kikoránkel 2013.06.02. 16:11:44

@magyar-magyar szótár:
Hogyne játszanának az érzelmek, csak a megfelelőt kell tudni ébreszteni!
Nehogymá 300 fórint...az két feles, bazze! Meg kilövette 400 liba szemét!
Az meg cigány! Maradok a zadravecznél.

magyar-magyar szótár 2013.06.03. 11:49:20

@kikoránkel: ..hogymondjam, a paraszt hergelése (avagy a haraszt zörgetése, mintha hmmhmmmne a paraszt) KOMMUNIKÁCIÓS művelet, nem politikai.
Sorrend:
GYAKOK (politikailag mívelek)
aótánna befújom magam sprajval
sminket igazítok
felhúzom a fehér nyélom vastagharisnyámat mellyemajjáig
s, belelépek a lakkszandámba, leigazítom a nejlon rakottszoknyácskámat
ELSŐÁLDOZÓRUHÁCSKÁMBAN KITIPEGEK

tehát ez a sorrend.
Politikailag pl nem kell kizárni azt, amit komm'ban pedig alapvetően.

Ez a baja a mai politikainaíváknak, hogy elhiszik, hogy az a nyúl, amit a puska MOND. Nem minden puskában van golyó is, ami szól.

magyar-magyar szótár 2013.06.03. 11:55:06

@kikoránkel: Semmivel sem különb demagógia, legföljebb nyelvistilisztikailag magasabbfokú, amit a bajcsányiánusok huhognak. Viszont ez fizikai és tudományos tény: a gumilövedékek tényleg a megengedettnél magasabb röppályát vettek és a szemgolyók folytak, ki.
Szintén tény pl a szakszerűtlen csűrhekezelés, amiből nem csűrhétlenítés lett, hanem csürhe terelés. tehát kb akkora szakmai hiba, mintha az állatszállító kamionos nem összedné és elvinné a birkákat, hanem terelné a birkákat, mintha vadak hajtója lenne vadászaton. tehátugye a szakszerű összeszedés az: elkülönít, megfog, beasz rabomobuilba. Ehelyett nem ez történt és ez nem vééleten vagy kis baki volt és EBBE josztán A Cigány nem tudott vóna, ha akart vóna se, beleszaóni ! Ez el lett magyarázva a rendőröknek, hogy szakszerűtlenül KELL csinálni. Ezt nem tudod megcáfolni!

kikoránkel 2013.06.03. 12:36:02

@magyar-magyar szótár:

"
el lett magyarázva a rendőröknek, hogy szakszerűtlenül KELL csinálni. Ezt nem tudod megcáfolni!"

Ezt először bizonyítani kéne, aztán jöhet a cáflás! :)

Nincs politika komm nélkül, még a LEGBRUTÁLISABB DIKTATÚRÁKBAN SEM (bocs),
a vaktöltés is képes ijesztgetni, legalább is fölrezzenti a varjakat a fáról.

magyar-magyar szótár 2013.06.03. 12:40:23

@kikoránkel: Kádár a szájával mindig az ellenfóradalom ELLEN beszélt, de politikailag: soha nem kerülhetett volna hatalomra a tervszerű, irányított és jól előkészített provokációsorozat nélkül
ÉRZELMILEG lehetett állni a "forradalom" mellé, de akoinek volt politikai érzéke is [mindog Kopácsi a példám erre, aki tudta hogy nem Piroshoz kell fordulnia, hanem Münnich fogja váltani, aki tudta ki Münnich, azt is tudta október 27-én, hogy a "forradalom" sorsa mi lesz.

Biztos ÉRZETT valamit, amikor Rajkot meghalni látta, de politikilag helyes döntésnek tartotta. Gyanítom, azzal együtt, hogy tudta, ezt még számonkérik rajta (mínusz körömletépés)
Nem zárom ki, hogy Kádár érzett valamit [érzelmei voltak] Mező Imre beáldozásakor. De politikailag a halott Mezőre volt szüksége. Sőt, egy húzással kettőt ütött: le egy embert az útjából és alkotott egy mártírt is. [incl. Biszku]

Többször rámutattam: Nincsen más politikaiprofi tömörülés az MSZP-n kívül. Bajcsányék is profik politikailag (mármint Ferenc) azzal a különbséggel, hogy nekik egyáltalán nincsenek politikai céljaik. Politikai célja a "reformok" soha nem voltak, sőt az ő állandó politikai célja a reformok kibekkelése.
tehát a politikaibalfasz jobboldal mire pazarol energiát? Ferenc DUMÁJÁRA (kommunikációs céljára) ...eközben Ferenc gyak.lenullázta az MSZP-t. Akik útálják Ferit? Mint a fortyogó eleven gennyet, annyira! és pragmatice hajlandóak [politikai célért] lepaktálni vele?
DA DA DA!
És Bajcsányék hajlandóak? -a szájukkal igen, de politikailag ez nem céljuk. [-> a kérdés, amire nem mersz válaszolni]

A jó demagóg jó kommunikátor de ez nemegyenlő jó politikussal is, ugyanis maga a politika főleg már a hatalomban CSINÁLÁS. [beh jó a németeknek -> macht, Macht] Az SZDSZ tudott olxyat csinálni, hogy kezet fogni az MSZP-vel, de a Jobbik a Rogán-Mazsihisz tengellyel hogy fogjon "kezet"?

magyar-magyar szótár 2013.06.03. 12:44:21

@kikoránkel: Mit bizonyítsak rajta? Odaküldök a birkalegelőre egy állatszállító kamiont és a kamionos meg az erre szakosodott segítői elkezdik a legelőn ideoda zavarászni a birkákat, erre te felszólítasz, hogy bizonyítsam be, hogy valaki ezt mondta a kamionosnak és az erre szakosodort segíteőinek, hogy ne a rutin szerint járjanak el. Ugye a másik feltételezés az lenne, hogy a kamoionos meg a segítői lepaktáltak a birkákkal.
Ráadásul az a baj, hogy szélsőJÓoldali valóbanliberálisok is erre a tényre rámutattak. Nembeszélve itt Weiß Manfréd Hubáról, akiről aztán mindent elmondhatol, csak azt nem hogy orbánista bérenc

magyar-magyar szótár 2013.06.03. 12:45:01

@kikoránkel: ism[a köbön!].: A Kruzslicz LIVE! tudósítás.

kikoránkel 2013.06.03. 14:18:05

@magyar-magyar szótár:

Same shit. Cáfoljak meg valamit, amit te állítasz, igaz, bizonyíték nincs az állításodra.
Gyerekeskedsz itten...

magyar-magyar szótár 2013.06.03. 15:41:45

@kikoránkel: Tényekre mutatok, amiket h a r m a d i k s z e m é l y e k -akiket szerintem mindketten egyformán tisztelün, szintén megutattak. Az, hogy a csürhét nem szakszerűen (kiemel-vonszol-rabomobilbacsuk) kezelték, hanem terelték ide oda (ebből a legbotrányosabb és a legértelmetlenebb volt [vagyis 1 értelme, az volt!] a zoknibombagyárosok terelgetése reggel 8-tól 10-11ig.
A másik kedvencem a barrikád, ami az Andrássy fő-középső úttestjét sem érte keresztbe és a járdákon meg a szervizutakon kényelmesen eljárkáltak mellette, az egész, mint egy filmforgatás.

Tehát ezeket nem én állítom, ezek VOLTAK (tőlem föggetlenül)

...ugye, az érzelmektől indultunk el... A szemkifolyatás érzelemkorbácsolás. Ha én döntökk a kommunikációról, nem a szemkifolyásra gyúrok, hiszen tőled és más hasonlóan pihepuhalelkűektől számtalan bél is omolhatott volna ki, tökmindegy, hány szem folyt ki. Tóled akár 20 pár szem is kifolyhatott volna, akkor is ugyanígy gúnyolódnál a szemkifolyásokra mutogatáson. Tehát ez NO WAY CSakis érzelemmentesen, pl a szakszerűtlenségekre rámutatva lehetett volna ezzel mit kezdeni.

kikoránkel 2013.06.03. 17:13:56

@magyar-magyar szótár:
Ne kavarj, nem a megtörténéseket vitatom, a fenntartásom a PARANCSBA ADOTT szakszerűtlenségnek szólt. Erre valamit, lécci és ha lehet ne elképzelést.

Másrészt, nem kétségbevonva, hogy igen szomorú dolgok történtek mindkét oldalról, emléxem jónéhány esetre rövid életemből, amikor teljesen hétköznapi körülmények között estek meg olyan balesetek, amelyeket nem lehetett a szakszerűtlenséggel indokolni és mégis...
El tudom képzelni mennyi szar történhetik ilyen hektikus, agresszívitással teli helyzetben még akaratlanul is.

Harmadrészt, ez a szakszerűtlenség, kiemelés, stb, korral, hellyel változó. Az USA-ban rendőrt vascsővel támadni, kockakővel hajigálni nem kiemelést von maga után, hanem ólommérgezést.
Európában szelídebb eljárások dívnak, de egy francia vagy angol tömegoszlatás semmivel nem humánusabb. Csak éppen ott ezt szakszerűségnek nevezik. Ha meg nem mentél el a felszólítások ellenére sem, a rendőrség útjából,hát vess magadra.

magyar-magyar szótár 2013.06.05. 08:31:00

@kikoránkel: tömegeszkalálás és hízlalás folyt. ne feledd, a magyar annyira nem forradalminép már 1945. után, hogy a Rajk-temetés nem is jött be. Még egyszer neki keleltt veselkedniük Kádáréknak. És akkor már a tömegbelövetéssel biztosra mentek, plusz az agentpprovokateur-ökkel (pl házmesterné-tricotage-k..) Hogy méginkább felbasszam az agyad: meggyőződésem, hogy Ferenc az 1956-os barúr megismétlést tűzte ki célul, hiszen addig is jópár provokációja (bepróbálkozás) öszejött (mindig kipróbálta,. 2-3 havonként, hogy engedik-e neki MÉG az újságírók azt a tízszertöbbet, amiről Tamás Ervin bácsi elkottyantotta magát..)

És Hajóson kívül ki szólt? Hm? (és Hajós kicsoda..)

magyar-magyar szótár 2013.06.05. 08:55:26

@kikoránkel: @Steinmann Lujza: @A Hannibal Lektűr-attitűd: MÁS
Hirtelen & Ötlet
Mégiscsak lesz ÖSszefogás a jóoldalon és úgy döntenek, hogy luxus lenne az MSZP 2,milliós alvóbázisát a Múlt Söpredéke 1.0-ás project miatt tovább hagyni passzivitásban..

Ferencet leváltjákl és az MSZP helyett a "Ártatlan 8 Év-ben kiseb hibácskák voltak" címsó alatt a Múlt Söpredéke élesz és Bajnainak sem kell ME-kednie, hanem Botka besöpri MSZP reá revelálván ébredő alvószavazóit... tudom, hogy egyikőtök számára ízléstelen, ámde hatékony megoldás. (azt feltételezi, hogy Bajnaiék nem a Jobbikkal akarják elrohasztani lassan a FIDESZ-t, hanem tényleg úgy van, ahogy mondják, miszerint orbántalanítani és fideszteleníteni MINDENÁRON 2014-ben már. Ha nem hazudnak Jópofiék, akkor ez egy ütős ötlet lenne.

magyar-magyar szótár 2013.06.05. 08:58:04

@kikoránkel: vissza: Ott van a TV-székház "ostroma" nem is lehet vitatni a szándékosságot, hiszen kiket vezényeltek oda (rendőröket)??
A másik: a jóoldal a csürhére gyűr,.
A lépcső tetején álló lány
és a csürhétől idegenkedő szélesgyűrű (a rendőrt kimető tüöntetők, akik nem=ostromlócsürhe) (és az ostoba HírTVstáb..... akik örökre a jógyerekek kezére játszották a történetet)

kikoránkel 2013.06.05. 13:20:38

@magyar-magyar szótár:

"meggyőződésem, hogy Ferenc az 1956-os barúr megismétlést tűzte ki célul,..."

"Meggyőződésem, hogy Orbán Viktor a szélsőjobb szereplőivel tudatosan készítette elő az októberi akciót"
( Debreczeni József)

...és csak úgy dőlnek a bizonyítékok! :)

magyar-magyar szótár 2013.06.05. 14:19:46

@kikoránkel: Hátööö... arra vannak bizonyítékok MA MÁR, hogy Orbán mennyire önellenhatóan ostoba dolgokra képes. De 14 öngólt rúgni, kicsit sok lenne.

Szerintem Ferenc és a Political capital közös m8unkája volt ez, Somogyi és én: Mi ketten tudtuk már az első 24 óra végén, hogy Ferenc győzelmesen kerül ki a kavalkádból. Somnogyi (vagy én) szóról szóra elmondtuk 19-én azt, hogy mi lesz . Én nem hiszek a véletlenben. ma már 14 nagy bombagólnál tart Feri a beszéd bedobásával. Rögtön az első győzelme: az őt már fennen kurvanyázó MSZP-sek is beálltak: mögé a sorba.

A csürhülés egyértelműen a jobboldalnak ártott, a jobboldalt jó hosszú időre lejáratta, de pl a HírTV ostobasága miatt is.

Jó sokáig ellehetelenítette Orbánék fegyverét. az "utcai demonstrációt" A jóoldal nem is rehabilitálta ezt a műfajt a milláig.

Egyszerűen ennyit nem is lehet kinézni Orbánból.

Ha csak 4-5 dologban stimmol Ferencnek, azt mondom, véletlen. 6-8.. esetleg... de 14 csapás?

Már Galgóczi E. 1956 őszén megjegyzi (mint kommunista, volt a forradalommal/mellett) hogy Budapest népe nem bírja a rumlit, ami a forradalommal jár. A szélsőjobbnak már akkor is zsidesz volt a FIDESZ. (Konrád bácsi ugyebár véééletlenül ezt elfelejtette megemlíteni, a MAZSIHISZ-Rogán tengelyt)

Bizonyítékok.. azt hiszem, ez az egyik legaljasgecibb jógyerekpökhendiség. Hiszen van bizonyíték, pl Kruzslicz élő egyenesben közvetítette azt, hogy a lovasok belenyomták a csürhét az Astoria felől széledőkbe, ott sikoltozott a nyomorult... Ilyenkor ti jógyerekek annyival intézitek el: "Én nem emlékszem" Hosszú hajú lány széttárt karokkal a lépcsőn? "Nem volt ilyen" (Többé nem is ismételte a Retek, ne félj!.. de utána Kruzslicz kameramögötti lett, pl szerkesztő...)

Ja, Ferenc kétszer hozta jogtalan előnybe a Retket meg az Excsigát (Tokfalvi apó is foglalkozott a másikéletében ezzel a témával.. csak azért, nehogy azt hidd, hogy a Magyar Fórum a forrásom) Tehát el is várhatta Feri, hogy falazzanak neki és falaztak is rendesen.

Szintén cáfolhatatlan bizonyíték a láthatóan szándékoltan szakszerűtlen tömegoszlatás, az rizsa, hogy az amerikaiakra hivatkozol. Itt a csürhe egészen kislétszámú... tkp egy HARMADIKKAMERAÁLLÁSBÓL leginkább nevetségesek voltak a jelenetek, főleg a zoiknibombagyárosokikal való 2 órás "focizás" 300 rendőr terelgetett ide-oda 20-30, az elvonási tünetektől egyre inkább betépő idültalkoholistát.
Bizonyíték az is, ahogy a gumilövedékeket lőtték: hergelési szándékkal. ('56-ban is így hergelték a tömeget: éles lőszerrel)

Már a TV"ostromtól" kezdve reménytelen és veszett volt a "jobboldal ügye" Orbánnak, ha annyira ravasz, mint Debreczeni vetíti, van annyi esze, hogy elkülönítse az övéit a csürhétől (de ism.. hányszor ismeételjem? az Astoriá't sem tartja meg)

magyar-magyar szótár 2013.06.05. 14:43:29

@kikoránkel: Ferenc mondotta: "Én történelmet jöttem csinálni!" Hát ez tény, a beszéd bedobásával és a satöbbivel történeélmet csinált. Orbán meg a huszadát nem csinálta annak, amit a jóoldal kompenzációsan (hogy ne kelljen a saját gecialjasságaival szembenézni) rá költ. Beszopta a jóoldal ferencet és ezzel alig mert még eddig bárki nagy jóoldali gondolkodó szembenézni. Elintézitek azzal, hogy a feri? "Ez az egzaltált hülye Miszter Bén? [már megint, mert így jött ugye? Emlékszel? ] Azt nem akarjátok meglátni, hogy általatok és tőletek és segedelmetekkel lett a Miszter Bénből [aki veszélyesen kőporofi Rowan Atkinson pedig!] A Reformok EGYETLEN (1etlen) letéteményese. Ez a jóoldl butaságának bizonyítványa, hogy lehetett a reformoknak EGyetlen 1 Letéteményese. hogy senki nem térült az eszére, hogyhátizé, milyen reform akkor ez? És a jóoldal mhordta a 2002-ben még Miszter Bén-nek a dolgozatait, amiket mire használt Ferenc? PR-hez. Dumához. Jópofaságokat mondani, okosnak hatni. EZt 101-edjére ismétélem: a Magyar Szellemi Erők legjobb 300 munkájának katalógusa Ferenc Fagy Mondásai.

Jó, és most nézzünk át Orbán "tanácsadóira" Rákay.. Fekete.. Kerényi és hagy ne segítsek már, még kik a házbarátok közül... vajákosok, kuruzslók... igricek...

És nélkületek, a jóoldal nélkül rég nem lenne már Orbán.. És elsősorban Ferencnek volt (van) szüksége Orbánra, hájszen még Gordonka is addig érdekes csak, amíg van ez a "rém" :D

Steinmann Lujza 2013.06.05. 15:00:49

@magyar-magyar szótár:
..És elsősorban Ferencnek volt (van) szüksége Orbánra, hájszen még Gordonka is addig érdekes csak....
Persze, én is imádom az összeesküvés elméleteket, de lásd be, ez azért már...
tehát a mostani, 2%-on (DK) álló ellenzék mozgatja a szálakat, megnyerette Ovival a választást, és be is betonozza őket hogy a következőt is megnyerjék. Minek is? :D

Jó, és most nézzünk át Orbán "tanácsadóira" Rákay.. Fekete.. Kerényi és hagy ne segítsek már, még kik a házbarátok közül... vajákosok, kuruzslók... igricek... Bajerzsótit kihagytad. Valószínűleg ebben is Ferenc keze van, hogy Ovi kikben bízik és kik a barátai. Én tudom, nehéz elfogadni, mikor az imádott főnök balfaszokkal és őrültekkel meg szerényképességű nácikkal veszi magát körül, de azért már ne varrjad ezt is más nyakába.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.06.05. 15:15:14

@magyar-magyar szótár:

"És nélkületek, a jóoldal nélkül rég nem lenne már Orbán"

ez egyértelműen nemigaz (hazugság)

minek kell ilyen magas labdákat adni?:))

részigazság, hogy gyurcsány semmi nem lett volna orbán nélkül, és az is, hogy orbánnak jól jön gyurcsány - mint megosztó személyiség, minden értelemben:D

magyar-magyar szótár 2013.06.06. 10:32:41

@A Hannibal Lektűr-attitűd: HA nincs Gyurcsány, attól még Orbán van. [ez a múóltkor képleben ábrázpoltam: Orbán nélkül nem lett volna Gyurcsány, de ha nincsen Gyurcsány, attól még Orebán van. ]Kétharmad, az nem lenne, de te nem érzed ezt az icipici, de nem elhanyagolható különbséget, viszont folyamatosan arra tanítanál, hogypl mik a demokrácia alapesetei és aggódol a demokrácián, de pl amidőn minden nap egy-egy picikét odbasztak Ferencék a demokráciának, azt fel se vetted [összesen a mai nagy demokráciáért jujjogóknak a kis oda baszbaszohgatgatásokrta annyi jöt le, hogy orbán megint kapott a pofájába.. az nem esett le nektek soha, hogy pl a demokratikus intézményrendszer mekkora gyomrosokat kapott, pedig a sok kis mindennapiból lett ez az egy nagy. Az oktondipocokság esete vagy.
ÉS még ez nem a történet vége, mint már annyiszor -de feleslegesen és hiábavalóan is mutogatnám.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.06.06. 11:47:08

@magyar-magyar szótár:

na most akkor vesd üssze:
"a jóoldal nélkül rég nem lenne már Orbán"
vs
"a nincsen Gyurcsány, attól még Orebán van"

melyik mondatodnak higgyek?

2/3: sok-sok összetevős történet
balfasz emeszpéstül, táncoló gyurcsányostul, őszödöstül, szdszestül, világválságostul stb stb (hogy a nemjóoldalt ne elemezzem, a média- és üzleti háttér szisztematikus kiépítésénél kezdve...) -
azzal, hogy megpróbálod leredukálni egyetlenegy okra, meglehetősen hiteltelenné válik a mondandód többi része is

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.06.06. 11:48:18

@magyar-magyar szótár:

"demokratikus intézményrendszer mekkora gyomrosokat kapott"

viccelsz csák té, ugyi?

az elmúlt három évben nem gyomrosokat kapott, hanem
hadd ne soroljam

magyar-magyar szótár 2013.06.06. 12:20:35

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Csak annyit, hogy nem kormány kormányozott Ferenc idejében, hanem egy kormány fölötti valami (a ZRt igazgatónaácsa) vagyis a "felelős kormány" nem felelős volt, csupán PR tevékenységet folytatott, pl ötleteket gyártottak. napi 2000oldalszám termeltték föl ferenc apparátjának a szövegeket, amikből ő olyan okos volt. Tulajdonképpen az újságírói karnak is ténylegesebb szerepe volt a politikábabn, mint a parlamentnek, sőt, a parlament ferenc alatt bojócctréf volt. Nem tudott volna olyant ferenc elkövetni, amiért le kellett volna mondania, beleértve ugye a 2008. nov-dec-i helyzetet, amilyen helyzet ezek alatt még nem adódott... Nincsen olyan demokrácia, annak pedig demokratikus kormánya, amelyiknek ne kellett volna lemondania egy olyan szituációban, mint amiben Gyurcsányék voltak 2008. karácsonyára. Erre van nektek a tromfotok: ez a nyomorult trafikmutyi. Amihez csak @kikoránkel: -t kell idéznem: "és csak úgy dőlnek a bizonyítékok"

magyar-magyar szótár 2013.06.06. 12:26:59

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Mind a két mondatomat el tudnád hinni, ha tudnál gondolkodni. Nem zárják ki egymást. Sőt: Az már jól látható, hogy nem csak a hazai baloldalt vágta haza Ferenc, de a jóoldalt is eléggé. És ha nagyon ugrál ez a jóoldal, Ferenc beolvassa nekik a második igazságbeszédjét, amiben a fő motívum a hazudTATOK és az elkúrTÁTOK lesz! Ezért bár a jóoldalon már sokan felismerték Ferencet, de beszélni nem merészelnek...

A jóoldal ugyanis NEM Ferenc! Ez volt a jóoldal tragikus tévedése. Mpost pedig tetejezi azzal, hogy nem látja a bajcsány ZRt-t csak Ferencet látja [Múlt Söpredéke] és Ártatlan Jópofit, Csakhogy Ferenc söpörhet el a múltba, ha itt van a Gordonja ... Tényleg Hanni, 4gyerekes családapa, sörkatonaviselt, 47-és a halálközötti szegmens vagy és ahhoz képest tök buta [~nak TETTETED CSAK MAGAD!!] a politikához??

magyar-magyar szótár 2013.06.06. 12:37:33

@kikoránkel: @A Hannibal Lektűr-attitűd:
Ferenc magátólvalóan soha nem tett tanúságot sem, nemhogy nem beszélt a baloldaliságáról. Ő csak idézett. Meg a tök ostoba jobberek sziveskedtek ballibsizni. A Cég-től azonban Gordonka nem is szabad, hogy baloldalinak látszon, hiszen a Cég vasaiból ő tart párat USA-kohókba.
Ferencék egy olyan szférából kerültek be a politikába, mellőzve még a formaságokat is a demokratikus automatizmusokból, ami szférából szerintem a gazdaságiéletbe se lett volna szabad beengedni senkit.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.06.06. 12:44:02

@magyar-magyar szótár:

a trafikmutyi csak egy tünet, egy lakmuszpapír

jól megmutatja, hogy gondolkodnak ezek
és erre nem mentség, hogy hogy gondolkodtak azok

Gyurcsány tévedés volt

OrbánSzemélyesnÉnÉnÉN!UtasítottamHogyblablaViktor visznot sajnos nem tévedés

magyar-magyar szótár 2013.06.06. 13:24:56

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Melyik tévedés kerül többe. Ugyanis még mindig a gyurcsány-tévedés árát fizetjük.

kheiron 2013.06.13. 16:41:56

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Mámegbocsáss, de végül is ki lavírozta olyan államcsődbe az országot, hogy csak egy 4 évre elhúzódóan visszafizetendő (épp most is fizetett) IMF-hitellel lehetett elkerülni a totális összeomlást?

Tudom a begyűrűzés meg a cserearányromlás, az aktuális kormánynak semmi, de semmi köze nem volt hozzá?

Úgy konkrétan.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.06.13. 18:41:39

@kheiron: Ha beleszólhatok, javaslom, hogy vesd össze az IMF-nek fizetendő kamatot a piaci kamatokkal.
Ettől még Gyúrcsánék szarok voltak, szó se róla, kár, hogy nem nekik jutott eszükbe konfiskálni a magánnyugdíjakat, az ingyenbe van.

magyar-magyar szótár 2013.06.14. 07:19:16

@kheiron: Nem hát erről a Bajnai csuda taglalásakor sose nincsen szó, hogy a Nagy varázsló akkor is csupán arra az egy évre vállata a csudacsinálást, amikor még csak felhasználni kellett a keretet de visszafizetni még nem. [Tehát tegyük föl, bekövetkezik az a csoda, amit azok vártak, akik ez előrehozott választások ellen hőőőhááááháázztak 2008 végén és mindenki annyira okosan dönt, mint @ripők: @A Hannibal Lektűr-attitűd: @Steinmann Lujza: vagy @kikoránkel: és a sok büdösbunkaja is megokosodván a FIDESZ 10%-ot se ér el 2010-ben, az LMP lesz aa meghatározó kormányerő zsönge 37%-kal. És elkezdenek Gordonkának, (akinek semmi köze GYurcsányhoz, ez lázálom, pl az én konteom ugye) térdenállva könyörögni, hogy tegye már tovább a csudát az új kormányban a Tágpupillájú Oszkóval. De Gordonka akkor is szerénkedve elutasítja a kelyhet...
Nem baj, hát ugye Scheirig Gábor is tudta volna folytatni a Bajnai Csodát. És ők felelősen kiigényelték volna az újabb keretet is.
Természetesen külsőokok nincsenek és azóta pl az bátor innovatív fiatalok azért mennének vidáman táncikálva sasszézván külföldre dolgozni, hogy nagytapasztalatokat is szerezzenek és a sok €-t talicskázzák szépen hazafelé.

magyar-magyar szótár 2013.06.14. 07:22:17

@kikoránkel: Mit linkeljek. Petre Ungureanu magyar sajtótörténeti jelentőségű 2009. 05. 19-es cikkét már vagy 20-szor linkeltem, a Mocskos Kéthétről bejegyzés van, de mellé kell olvasni az igazságbeszéd címűt is. Szeretnék linkelni sokmindent, de pl az index archivumából gondosan kigyomláltak cikkeket (a 444-nek meg már nem is lesz archívuma :D )
Szeretnék linkelni pl 2007. utolsó csütörtökéről, amikor a biztosítók kiröhögték és elutasították a TB "reform" ötletecskéjét: egy karakter anyagot nem ad a gogli, de próbáld meg te, te nagy keresőmájer vagy.

kikoránkel 2013.06.14. 11:56:48

@magyar-magyar szótár:

Mi köze ennek a Pimp Index-általi kaserolásához? Semmi.
Bajnai-levél.
Csúszol.

magyar-magyar szótár 2013.06.14. 13:45:53

@kikoránkel: Az index meghasználhatatlanulása akkor kezdődött, amikor rájöttek a fiúk [akik között ott a Bogi*, aki Zsolt, ha értesz :D ] hogy már senki jóformán a címlapon kívül mást nem olvas. namost a címlap az folyamatosan frissülő ÁLLATPO címekkel, BLIKKfangokkal és kivonatolásokkal. Hazug Cím+ hazug kivonat- majd a főszöveg utoló harmada elején másfél mondatban az igazság. Tegyük fel, hogy arra kérsz: linkeljem ezt. Ezt úgy lehetne megoldani, ha lenne [lett volna] egy index figyelő hely, ahol folyamatosan rögzítik a címlap állapotát

a cikket azon frisiben
majd naplózzák a cikk gördülését.

Rengeteg időt elpazarolhat az ember bizonyíté,kok kereskgélésére: mert közben háromszor átgyomlálták a cikket. A Pimpi milye? kaserolása? ez viszonylag friss téma.

1. Tételezzük föl, hogy VALÓBA N a cél Orbán picsábakűdése és a FIDESZ legyőzése. EKKOR minden más az összefogáson kívül vagypedig egyáltalán az összefogás elodázása obstruálása az orbán picsábakűűdésének. Linkelnem kell? Hiszen ha nem kaserolják a Pimpit, akkor a tapsolós gifekhez hasonló hajtépőseket tesznek föl gifben, sőt arcletépősöket és olyan cikkekkel lett volna teli az index, hogy jaj, gyerekek, ne basszátok el a frakcióval rendelkező pártot ilyen egyébként lényegtelen (és nem is igazi!!!) vitákkal, minthogy MSZP-vel vagy anélkül a kézfogás.

Emlékszel a Pimpi-LMP vita lényegére? Lényegében Bajnai állított nekik egy csiki-csukit és innen kettő lehetséges:
a pimpisek valóban annyira politikaibuták, mint aminek látszanak
nem hanem aljas áruló gecik (ami számpo mra egyébként SZIVEMSZERINT ugye indifferens, mit bánom én, sőt :D ) De politikaiszakmailag már nem az.
Erről csak linkkel tudnálak meggyőzni, hogy az index kaserpolta a Pimpit?
Ráadásul az index direkt egyenesen sose , mindig csak "nehezen bizonyíthatóan" Amikor Okoskatörp** nekiállt a Pimpi "gazdaságikoncepcióját" kiszopni az ujjacskájából, akkor az automaticce, mint hot!hot!hot! érdekestéma, már ment is föl a blogajánlóba. Ez már powerelése, nem kaserolása volt

*kigondoltam.blog.hu/2010/06/08/egy_cimlaptunder
** linkelés helye: archívum nincsen
kattogtassak órákig.. scheiringgabor.blog.hu/

kikoránkel 2013.06.14. 16:31:51

@magyar-magyar szótár:

Igazából én nem emlékeztem, hogy az index hogy foglalt állást az lmp-szakadáskor, ezért rákerestem, találtam 3 írást(van több is), amiket elolvastam és még számomra is meglepő volt a neutrális hangvételük. Ezért vártam volna tőled valami alátámasztását a kijelentésednek, aminek legegyszerűbb módja a link.
Most meg azt írod, ha nem gyalázzák a vérbe őket, akkor kaserolják. Ezt én belemagyarázásnak tartom.

A többiztosítós modellre való rákeresésnél a gugli több mint 22 millió találatot ad.
A 2007-es évszámban tévedsz, jóval később volt a kihátrálás, ami azért történt mert a szocik fenn akarták tartani a jogot a kormány számára, hogy a díjtételeket meghatározhassa, másrészt a fidesz belengette, hogy ha győznek, azonnal államosítják a cuccost.

kheiron 2013.06.15. 00:10:34

@ripők:

A két hitel kamatozási különbségéről (illetve egész pontosan a legvégén visszafizetendő összegről) hogy is mondjam, ellentmondásos információkat olvastam.

Az egyik véglet szerint az IMF-hitel sokkal jobb feltételekkel vehető fel, mint a piaci, a másik véglet szerint az IMF-hitel összességében ugyanannyiba kerül, mint a piaci, csak az IMF meg bele is szól a dolgokba, a nemzetközi tapasztalatokból ismert rossz eredményekkel.

magyar-magyar szótár 2013.06.16. 06:04:18

@kikoránkel: Pontosan emlékszem a kihátrálásra, ez az első (és tehát egyben utolsó) egyeztetés volt, kényszeredetten röhincselve jöttek ki a puhatolózásról a biztosítók képviselői, ez 2007. júniusának utolsó csütörtökén volt. Aztán persze agyonhallgatva. SZAKMAIASSAN még az biztosítóknak az a kifakadása bukkant föl, hogy egy országban, ahol ilyen mértékben csalnak az autók felelősségbiztosításával meg a CASCO-kal, nem éri meg orvosokból álló ellenőröket fizetni a trükközések feltárására.

magyar-magyar szótár 2013.06.16. 06:08:36

@kheiron: @kikoránkel: Ez a szokásos cucc. Erre való a Doboz Kompjuter elvem, fogjuk a témát és mint egy DOBOZT képzeljük el ohne reiß. Ohne risch [rizsa] Ez és ez BEMEGY a dobozba és nem megyünk bele (el)könyvelési részletekbe és ez és ez GYÖN ki a dobozból
A hitel ára nem a akamat.
A kamat ára a hitel és még amit a kamathoz egyébköltséget számolnak, az is tkp az ára.

Amikor a rábeszélőgépek beszopatták az embereket a hitelbooomba, akkor ugye

vagy ha hitelértékesítő ügynök bvagyok.. ugye a legaljasabb hitelért fizetik a legmagasabb értékesítési jutalékot.

Ami "kedvezőbb"_nek tűnik, az mindig gyanús, hogy AZTÁN többel köthető be...
süti beállítások módosítása