Túl sok és túl értékes időmet veszi el a fölösleges politikaivitakör. Honnan a hússzín-bakelitházas veresréztengelyes brozcsúszócsapágyas méteres kékeres elalavult COCOM-istás amortizálódott telefaxxxombú' szedek én ekkpora hülyeséget, hogy érzelmekkel átitatott emberek agyvérzsírja forrásán csak csappantani is tudnék a józan, higgadt gondolkodás felé  , miszerint a politikaikommunikáció az  a politikai műveletet ELFEDŐ legkülső "boríték" -az alatt van a politikai valós szándék és még az se biztos, hogy a teljesülés( tehát ami meg is történik) az úgy sül ki, ahogy a szándék azt célozza. Valamint a sakkban, az ökölvívásban és a politikában érzelmekkel semmire se menni, az ingerültség nem célszerű, dühöngeni pedig maga a bukás. Vannak történelmi-történések , amikre  soha-SOHA nem fog fény derülni. Vannak történelmi alakok, akiket soha nem láthat bárki, csak nagyon kevesek szerencsések  II. Rákóczi Ferenc, Kossuth, Horthy Miklós  vagy Kádár János valódi   [úgy, ahogy/olyannak, amint] történelmialakját is látni. Nagyjából annyi köze sincsen egyes történelmialakunk tárgyaltalakjának és face-ének a valódihoz, mint ideföl annak a giccses retusnak Jim Morrisonhoz, bár 1966-ban tényleg pár percig kicsit hasonlított... Vannak egészen jelentéktelen mellékszereplők, mint Hóbagoly is, akiknek a történelminek VÉLT alakja itt változott a szemünk előtt 19 év alatt,  és mint egy falusi botrányhős, a Bordás gyerik  akinek az alakja annyira megkopott, maga a falurággyó, Pijolós Joli nyénnye nem emlékszik már, mint uszított, Bordás papi már Joli nyanyáék visszaemlékezélse szerint se vót sose az, akinek pedig 18 éve még uszították, sőt a vádra elkezdenek hisztizvén kiakadni de sírni is, hogyan feltételezhetek én ilyesmit, hogy a Bordás gyerikre űk-ë valaha is óóólyant mondtak volna, rágalom. Tehát vannaki efféle transzformer alakok is akiket nemigen ismerhetünk meg valós egzakt történelmi alakjukban, mindig valamilyen politikai célú retus rajtuk ragad.

Lehetne még molyolni azzal, hogy minélvészterhesebb időkben van-e helye bármilyen nemzetészvesztő romantikázásnak, vannak a sajtónak bizonyos típusú szakmai szórakozásai, amik pl egy svejcitípusú polgáriunalomba kocsonyásodó társadalom ébresztésben helyénvalóak, de már egy szinte az eszement egzaltáltságig ideges, csapkrászó, dúló, egzisztenciálisan fenyegetett, felbújtott, uszított, butítot, hatszor félrevezetett , a teljes politikai palettán körbeszavaztatott és a végén pedig már szavazzásra szinte alkalmatlan, pl gyalogflelkekből álló büdösnép esetében nem annyira célszerűek. Egészen más a stichje pl egy Monthy Python jellegű fejlettateista vallásbaszogatásnak az anglikán polgári unalomba fulladó jólétitársadalomban, ahol már a [Gary]Glitter-Flitter Disco korszak is a pankba rohad le, az egykori mod-ok, a rockerek meg a hippik  már a harmadik méretet hízzák ki öltönyeikből meg kosztümjeikből, mint pl vallásháborús területen, és egészen másképpen gyön ki ja fasza vicc, ha valaki barom a tiszta körmöcskékkel villogó tésztaszín vörös szőrős kiskacsója araszával méri át Palinék kollégiumi vizeldeszagú vallásgecizéseit pl a mohamedánokra, hogy akkor biztos ott is faszául beválik, hát be, télleg...

 

szün.: Tegnapelőtt reggel egy fajinul hűdevicces filmre ébredtem, egy fejlettamerikai egy szijjájéköltönyös csendesamerikai fazonnal az indiai utcán [Új-Delhi!] fekete átláthatatlan vakpalis szemüvegben utcailekérdezés formájában tudakolta a járókelőket és  ráadásul a türhő  egy felsőbbkasztbéli hindu nő karjához hozzá is ért, vakpaliszemüvegben, ismétlem, feketére festett hajjal. Viccesnek hitték ezt a kisköltségvetésű P-kategóriás filmet a készítők, szarkasztikusnak, ami görbetükröt tart minden szereplő elé, hát láttam már görbe szart, de ez a film egyenesen volt szar... De valahogy a magyar sajtómunkást láttam ebben az indokolatlanul nagyképű amcsi fasziban, tök hülye a közeghez, amiben mozog, de még a közeg szégyellje magát emiatt ... a szépöltönyös jóképű csöndesamerikaira kár lenne egy további mondat is... még megemlíthetném az indiai titkárnőcsajszit, aki egészen fejlettéjraópaisra picsásodott már el... de minek... A faxxom kivan! Most nézem a film címét: Amin a muszlimok nevetnek ... Új Delhi... hindu asszonytaperolása lekérdezéskor... a terembérlős jelenetnél a turbános faszi szikh... anyám!

 Brooks vakpaliszemüvegben az utcai lekérdezés előtt

Az egodeizmusban a ÉNvéleményem szent és sérthetetlen,. ÉN az ÉN vagyok és más az valakimás, nem én. Mókás, de eközben a termékmarketing másból nem áll, mint összevonásokból, monopolizációból, kartellozásból és végül a monopóliumok befejezik a versenyt és felosztják a piacot, FIN ENDE sfârșitul THE END Конец   

Már mióta nem hagyja annyiban a termékmarketing a dógot, mint a "piaci igények kielégítése". Az a cég, ami a piaci igények kielégítését tűzi ki célul.. a legtöbb piac azt se tudja már, mi kell neki, hacsaknem a kínai autólemeziparról van szó, mert annak hengerelt autóülemez kell a présgépei etetésére. Mióta hasznos gyakorlati fogás az, hogy a termékhez utólag teremtik meg a piaci igényt! Először történik a baleset, az indigó ára az egekbe szökik, AZTÁN bízza meg a K"+f-et a vezetés az indigó kivezetésére a farmesfestésből, majd EZUTÁN kerülnek ki az első indigószegény termékek, özöklenek a márvány és mosottfarmeseres kértészéletű foszenei csillagocskák aztán egyre többen jelennek meg az utcán és mindenütt ilyenben és végül már a legfafejűbbek is meghozzák mvégre a dömntést, amikor már valódi indigófarmert kaoni úgyse lehet, hogy akkor jó, jó lesz nekik ez a gusztustalan szar, ami féléves hordásban és öt mosásban széjjelmegy. Nő is a fogyás, meg minden vásárló is azt nyilatkozza, ő akar ilyen nadrágot, mert ez tetszik neki és ez az ő ízlése.

Ötven éve a marketingrizsákban azt petyegtették szerte, hogy a ddiszbnózír méreg és a korszerű konyha növényiolajjal meg margarinnal mfőz, ma meg a növényiolaj veszélyes méreg és rákkeltő a margarin és a mangalicazsír bio szívgyógyszer az Omega-5 zsírsavak miatt.

 

A lényeg-a-lényeg, tegnap délután rádöbbentem arra, hogy én vagyok egy eltévedt faszi, bár nem az Új Delhi-i utcán, de én nem tudom a játékszabályokat, én érvelek rosszul (és szemét aljasmódon) én nem látok tisztán... csak én  akkor nem erőltetem, ha nem megy ez nekem, feladom.  Tehát most szólok blogbarátaim és kedves látogatók

конец

 

le fogom venni a polpancsos polvitakörös bejegyzéseim, nem ignorálás lesz meg nem moderálás és nem törlés, nem szájjaliberális jógyerekblog, jól tudja minden ismerős, sose volt itt se moderálás se ignorálás, még akkor sem, ha valaki a vázlatba letételt (ami most majd lesz a polvitakörös cucokkal) annak gondolta volna. A válszolás elfeledése nem ignorálás, ha valaki annak érzete volna, elnézését kérem, százszor. Ha valaki nem talál már egy bejegyzést, itt cset-topik szerűen megmondhatja nekem a magáét.  

Vagyis a mai politikai marketingben semmi új nincsen, semmi oylat nem alkalmaznak, amit ne alkalmaztak volna már 70 évvel ezelőtt is, a gyűlöletre uszítás, az emberek esze-veszejtése, a társadalom leszalámizása bűnösrétegekkel, aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére meg effélék.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr224898505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2012.11.09. 12:13:03

@kikoránkel Majd magyarázd már el nekem drágám, hogy mi a zsírbasűtt telefaxxom a légbőlkapott abban, hogy ha a nép részben büdös, részben gyaloglélek a többi meg hülye vagy büdös összességében is jóformnán alkalmatlan a választásra, és akik teljesenártatlanok, azok a java sajtómunkások és főbb eszetokjaink, tehát győzzél már meg engemet, hogy miért is ne ezek a hibátlanemberek kezdjék már el gyakorolni a hatalmat és bizonyítsd már be nekem, hogy harmadnapre nem lennének úgy tele a Fejlett bezzegnyugat megelégedettségét kifejező cikkek, mint mikor a fejellthyugati onlájnforrások kicopyrták Gordonka arcképét a magyar jóoldaliforrásokból majd harmadnapö két translaet-en kerüsztül már ugyanazt újraolvashattuk függetlenfejlettnyugativéleményként.
Nehogy már ne örizzenek a fejlettnyugat mértékadóerői felfújhatós drukkerhurkáuikkal patsch-olván ennyire alkalmas embereken. De ne ilyen óccson vagdalózzál, hanem tessék szépen valamilyen meggyőző erejű magyarázó mellékmondatra is a fáradságot venni. Vagy ne hadonásszál a levegőbe partvisnyéllel.
[kikoránkel 2012.11.09. 10:58:36
@magyar-magyar szótár:
Jól teszed, ha leveszed. Ez valami kényszer-oráció, esetleg vasárnapi prédikációhoz slágvortok, kb annyi valóságtartalommal mint a plébános úr eszmefuttatása a jóisten elvárásait illetőleg.
]

nagyon_buta 2012.11.09. 13:56:07

Ritkán röhögök manapság, de amit néhány napja -számomra ismeretlen oknál fogva (sértődés?, ego?, stb.)- művelsz az, olyan vicces, hogy kaparom magam.
Kijelented, hogy lesz eredménye a 2014 évi választásnak és azt a gyurcsánybajnai intézte, már annyit bomlasztottad a Fideszt belülről, hogy elvisz a TEK, majd visszavonulsz, mint a sapkás celeb...
A belső szóváltásokról már szót sem ejtek.
Köszönöm, nagyon köszönöm.

spájdernecc 2012.11.09. 15:05:26

én speciel sajnálom
kevesebb alkalmam lesz tanulmányozni a kitérő síkok geometriáját

kikoránkel 2012.11.09. 17:18:40

@magyar-magyar szótár:
A konyec, az konyec, tovaris!

Műveljük kacsáinkat!

magyar-magyar szótár 2012.11.09. 17:31:24

@nagyon_buta: Na, legalább te rájöttél, miért kell visszavonulót fújnom. Bohócot csináltam magamból, annyira nincsen semmiben sem igazam.

magyar-magyar szótár 2012.11.09. 17:34:12

@nagyon_buta: Minden hagymáz, amit mondok, ez Bajnai nem az a Bajnai, ha az MSZP-t szétbasszák, akkor az elszédelgők nem pumpálják föl a DK-t 6-7 %-ra stb. Snki jóoldali nem beszél olyanokat, hogy az LMP-re pocséklás lesz szavazni. Ugye? Senki jóoldali politológ nem mond olyant, hogy erre a népre nem is lenne szabad bízni szavazást. Ez mind baromság, ugye? De az, ami a gyereksztalnál nektek a csoncsikó napinyamnyamm, az nem nevetséges, az komoly mi?

nagyon_buta 2012.11.09. 18:46:57

Barátom -ha nem sértődsz meg, hogy így szólítalak- nem a véleményeddel van a baj, hanem a viselkedéseddel.
Úgy tűnik ide írni-olvasni tudó emberek járnak (kivéve én, én csak olvasok), véleményed igazát elvonulásod nem támasztja alá, olvasóid nem győzi meg.
(olyan jóslat, amely minden verziót a tudjuk ki kezére játszónak tart, csak a tévedhetetlenségi mítosz erősítésére születhetett)
Nekem nem volt gyerekasztalom, most se küldtek még hozzá és világnézeti különbségünkből adódóan nem eszem meg az általad terjesztett jó-rossz oldal dumát sem. Már írtam egy urat szolgál mind, (talán jóhiszeműen te is), de ez hosszabb lenne (innen valami észszerű magyarázatot vártam/reméltem )

magyar-magyar szótár 2012.11.10. 01:46:50

@nagyon_buta:
1. Ha ennyire fentről lefelé beszélsz, akkor pl el is tudod különböztetni a "viselkedésem" interpretációs elemeit (óvodás attitüd: a hülyegyerek köré gyűlnek és kis ujjacskáikkal mutogatnak rá ...ennek felnőttváltozata). Pl milyen kétFt-ot se érő gyári, Suppa Angebot-gondolából kikapott gyerekes cucc volt ez, amikor az előző kommentedben előadtad, hogy URH mert jól leszerepeltem. A tartalmirészek ügyi átugorcsija közepette, ugye.
A "viselkedésem" ugyanis azonnal jó, hogy ha a tényleg-barátaim [közöttük hús&vér] által hangoztatott jóoldali agitációspropaganda téziseket szajkózom. Ugyanez a "viselkedés" fel se tünne senkinek, ha sikolytoznék gyerekeink kitántorgásáról. Ha átmegyek normálisba és opponálnék, hogypl REAL STORY-kkal, hogy mire mennek ki a gyerekek és hogy a politikai haszna (ezek széjjelbaszása) ér-e ennyit, az amúgy is bekövetkező hullámot fokozmi...)
2. A jóoldal - rosszoldalt nem én találtam ki. A politikaivitakörünkben is páratlanul SOKFÉLE irányultságú meg véleményű ember un "moderálás nélkül fért meg. Alig talász ilyenre példát. A legtöbbet magamat töröltem, utánam von Kuendue aus Irscha következik a töröltek listáján... hat bejegyzésemet vettem le, mert Hanninak nem tetszett, kettő bejegyzést vettem le, mert Kikoránkelnek volt kifogása, amikor Tokfalvi rámszólt a ...az akkor tényleg viselkedésem miatt, akkor még nem is töröltem, hanem szégyenszemre (szürkítés_áthúzva, de olvasható) fent is maradt.

Ez a kommented tehát puszta réthorika tartalmi alátámasztás nélkül, nem is nekem mondod, hanem ugyehát le vagyok győzve és most a diadal lajstromát kell felolvasni.

Még egyszer a jóoldalról meg a rosszoldalról, kérdezlek: Az én hagymázas vízióm az7, hogy Mindenki jóoldal, aki ezek ellen van -nem fellejtem el megemlíteni a veckelődést az MSZP körül, nadeghát erre már mióta rávilágítottam ebben a képletbemn:
A FIDESZ neki vág fél-céllal, ha nincsen is több cél, mint a komonisták idegesítése (ez egy igen ütős FIDESZ-kritika, amit a vitakörömön kívül nem találsz meg!)
Zseniálisék mindenhez úgy fognak, hogy csiki-csuki szerűen, ha az A variáció nem jön be, hanem W-variáció lesz, AKKOR is leveszik az ellenfél babját... vissza a példámra:
Senkimásnak, de Ferencéknek az MSZP széjjelbaszása is jó, meg ha nem baszódik széjjel az MSZP akkor az utolsó pillanatba, bár hányás-.zacskóval a kézben vagy a Bajnai Koala valamelyik üde plüsstagját markolván, de összefognak.

Azt nhogy jóoldal nem én szopom a kisujjamból, hanem sugárzaik abból az agitációspropaganda KÚRzusból, amit az index is nagyon ügyesen hajt, egyrekisebb, nüansznyi és jóformán stilisztikai [design] különbségekkel a jóoldal más oirgánumai, a Népszabi conservatívabb [paperback] irállyal.

A rosszoldalt sem én talátam ki - a szövegem nemmegértése ÁMDE ügyes elmagyarázása a tartalmától és egy kész "jobboldali" klisébe belepasszírozása 8hagy ne álljak meg a röhejes tételnél, mitől lesz valaki jó-jóoldali, lehet valaki BASS hát pl Tokfalvi, aki Magyrország legokosabb embere és jobboldali-liberális, ő... a fasorba se, de egy Balaványt azt meg lehet említeni??? BASS &DRUMS! )

Tükrömben láttni a jóoldalt és ebben a tükörben nem azt látni, amit szeretne látni a Jók Oldala. Ez a tükör tele van a zsigeri gyűlölet mnyálcseppjeivel, mindenféle egzisztencuiális féllelmeiben már majdnem eszement ember, akiket az agitációs propaganda csak még nyom is bele a hisztériába : megint a kitántorgásra mutatok, mint slágerre! Nem visszatartani kéne a gyerekeket, de legalább néhány jótanács, hogy magyar-LOTUSEATINGLAND szótárt vigyenek magukkal és ne fehér jólszituált könyvelőnéniknek csicskázó Dópeman-alakú nyóckeres csibészek szervezésében menjenek ki! [ez a MINIMUM amit a hiszterizáláskor meg kéne említeni]
3. Említed, hogy egy urat szolgál mind. Ezt -8igaz, ez kommunikációs [tehát agitprop ESZKÖZ] téma, ábrázoltam a kattogásmarketingben, akármelyik KIJELÖLT oldalán ül is a hajtánynak

-mondhatnámELÖLoldalnak meg HÁTUL oldalnak (sőt a menetiránynak háttal ül ez ELÖL oldal!!, ami cukrozza is a képet!) a hajtányt rángatja, de a SÍNRETÉTEL irányában halad a hajtány (= a kishajó)

Epilógus: Nem csak a lényege érdekes ennek a kommentpárunknak. Vannak vitatható részei is a gitárnyak-baszásomnak ez egy ilyen műfaj. Én amúgy nem könyvelem el ezt veszteségül, mert bár arra nem vettem a fáradságot soha és ez illetlen és csúnya és ráadásul önégetó is,. hogy helyesírás ellenőrző ablakból tisztára korrektúrázott választ kopizzak be és akkor a blogmotor se eszi be... Viszont fejlesztett a fogalmazó a rethorikai képességeimen.

Amit Ti győztesoldaliak szinte kivétel nélkül a jóoldali (na jó, az elöloldali) szóval ahová rendeződtök, mert Az Egy Úr aki kitalálta ezt a systemet, ezt is szépen kitalálta... Nézd meg, mivel fizettek ki:
kész gyári cuccokkal...

Ha nálam megnézzük az eredeti, sehol föl nem lelhető, ám ütős cuccokat, az több, mint 50%-a a tartalmi mondanivalómnak, amivel ti jöttök ti GYŐZÖK most már lesajnálva is, az meg 90%-ban gyári [készenvett agitációspropaganda lózung] cucc. Perzse van a @A Hannibal Lektűr-attitűd: -féle megoldás, talál NÉHÁNY hasonló elemet a békemenetesekével és lebékemenetesez engem. Rákérdezésre óvodás a válasz, miszerint "Te is ezt csinálod!" Ja. egy különbséggel: nem összemaszatolással, hanem elkülönítéssel.

Őszintén: Most ugye, ezen "súlyosórákban" a nagyidai cigányok táborában ugye [szegény Arany honnan álmodott volna ennyi évad után ilyen epizódot!] nem is lehet sok választás, nem én mondtam, hanem a szeritetek, szólj ha tudol kivételt, aki nem nyalta be Gordont.. mit mondott Gordon, milyen koala a jó? Ki mindenki rögtön jó, ha hová?

Én osztok? Én?

És még egy, szo9intén Hanni (& Co) azt várta volna el tőlem, különösen a Grófnő, hog mondjammá én is... azt, ami még a lefolyóból is visszaböfög, nemhogy a csapokból zúg. Sújkoljam és ismételjem én is

Ha a barátomat komolyan gondolod, akkor nem retorikailag, hanem tételesen intézel el, pl megmutatod, hogy az én hagymázam a jóoldfal roszoldal, megcáfolod, hogy a FIDESZ nulla vagy 0,5 célért is elindul (ostobán) ÁM Ferencék, mint kláthat, 1+n céllal indulnak el és úgy, hogy sokesetben ellentétes beteljesülés is nekik löki a hajtányt a nekik jó irányba. Stb.
Ne rethorikai (óvodás) győelmet arassál, hogy kórusba állsz és te is elismétled meg szajkózod a reám-mondásokat.

nagyon_buta 2012.11.10. 07:44:37

@magyar-magyar szótár: Elnézést kérek, de csak kizárólag, önző saját érdekből szeretném ha nem vonulnál vissza ettől a témától.
Megpróbálom képileg ábrázolni: úgy gondolom, hogy a politikai történések megértése olyan mint sötét éjszaka lámpával világítani, minél több irányból, minél több fény van annál jobban látok. Most el akarsz oltani egy fényforrást ( nem nyalásnak szánom :)) )ez csökkenti számomra a megvilágítást, ezért küzdök ellene.
Ha eltakarod/kikapcsolod/szűröd a fényt az a viselkedés.

magyar-magyar szótár 2012.11.10. 08:36:11

@nagyon_buta: Van a történetnek néhány része, pl a Késes Szent Alia jógyerekkel folytatott -számomra nem új- vita, ami mégis egy érdekesre világított rá, amit nem vettem eddig észre, nem figyeltem. Ezt az érdekességet szerettem volna a politikai kommunikációs gyerekasztal és a felnőttasztal pozícióiban megvilágítani. Hogy ugye van ami für Kindern és ami nicht vor dem Kindern. Késes Szent Aliától Felnőtt Bácsik, tanárbácsik szövegeit lehet begyűjteni, efféléket, mint pl hogy az emberekre az irracionálissal lehet hatni.

A Felnőtt Asztal -nál nyilván nem azt tárgyalják komolyan a FIDESZ szellemi térképeként, amire a gyerekasztalnál kell a jógyerekeknek a faszukat verni, erre nincsen jobb kifejezés, nézz be a Stefánia kisasszony blogba. Nyilván komoly politikatudomány nem az élveztetésével meg a szórakoztatásával foglalkozik a tömegeknek.
Asszociáltam a hitelboomra is, tehát amikor Komoly Bezzegosztrák Bank a sajt cégére alatt olyan szép és jó hiteleket adott el, amikkel máig nincsen baj, ha devizahitelek is. Aztán [ a menedzsment] alapításában egy pénzügyi szolgáltató Rt-t alapítottak, ami már viszont Piszkos Hiteleket is eladott. De volt mégpiszkosabb munka is, amit hitelközvetítő Bt-k folytattak. Tudok ingatlanos cégről, aminek melléküzemága autókereskedés és adósságbehajtó cgük is van. És ezekkel a piszkos hitelekkel van baj, a köuvetítői lkáncolat sterilvégein az üde és Sajnálnivaló Szép bezzegosztrák bank, akinek odahaza Wiener Wurstili-t tőtüöttek vóna a menedzsmentjéből ha meg merik azt csinálni, amiért viszont itt az Osztrák Kormány is fölszólalt értük.
Visszatérve tehát a nagyon is piszkos és átláthatatlan és követhetetlen (ki payola és mennyiért és ki kinek és miért... s pld tudja-e a kettős Mérce amatőr, műkedvelő kompániája, hogy az MSZP egy olyan érdekesalakú párt, aminek tömege van sokszázezer ember és ha széjjelbaszák az MSZP-t az nem olyan, mint a mára felesleges LMP leselejtzezése, hanem a sok valódibácsi meg igazinéni, ha mást nem talál Szeretett Ferikéjük pártjába fog menni, mert ha Feri csúnyájul is bánt velük, de mégiscsak a rohadék cigánykúúnnyájájával elbánik

Nyilván egy Török Gábor Elemez ingyen (de a Kész támogatásával sem!!!) ingyen nem szed semmit a gyerekasztal mindennapi tányérjai ra le. Egy kicsit segít szeretni Gordont (nyilván valamennyire a saját vállát is veregeti a beszéd dicséretében)

Azt akartam vóna... pisla fojtogatóan füstös zsírmécsesemmel megvilágítani, amit sehol máshol nem olvasol.Olyanokat mondtam csúnyákat a FIDESZ-re, de ütőseket ám, nem faszverőseket amiket máshol nem olvasol (pl hogy cél nélkül vagy fél céllal is nekivágnak valaminek vagy esetleg ha egy célt tűznek ki és minden kudarcnál megelégednek a félcéllal, miszerint idegesedtek a kommunisták. Kommunisták nincsenek, viszot akiket ők annak neveznek halálra, szinte betegre röhögik magukat, annyira nem idegesednek ezektől a balfaszságoktól.)

A zsírmécsest nem lehet kikapcsolni. Széllel, erős széllel szemben, ebben volt Józsi barátomnak nagyon igaza, ő ,a húgyozásra gondolt. De széllel szemben a zsírmécses se ér semmit.. elfújódott. Tíz jóbarátom fújja, méghozzá miket fúj rám, hogy gyaloglélek vagyok meg bbjnick és hogyviselkedem.

Namost ha ők idegesedni akarnak --szüntelenül a reményt világítottam volna nekik, hogy PUSZTÁN Bajnai akaratától függ, mikor akarják... jó, hát az nem tetszett a blogbarátaimnak, amikor mmegmutattam, hogy anynira nem akarják Bajcsányék a 2014-et, mint ők Orbán takarodását.

Ráadásul hannibal bácsi már nem anynira fiatal, egészen nagyfiú volt 1994-98 között, amikor Horn sokkal szebben megcsinálta azt, amit a Bajcsány ZRt: Mindenki, Horn ellenzéke is Horn kottáiból játszott. Horn esetében is egy kis banánhéj volt a csúszka, de azt úgy kellett Horn fő tanácsadó bizalmasának odatenni a Meciar-paktum formájában.

magyar-magyar szótár 2012.11.10. 08:49:43

@nagyon_buta: (ism) Ferenc egyet szúrt el, amikor 2006-bann kitalálták, hogy csőddel rohasztják rá az ömkormányzatokat a FIDESZren nem száoltak a pógármesterek reflexeivel, hogy egy analfabéta még nem unintelligens és kitalá okosat, Nem csak Zseniális ferenc tud a legokosabbakra hallgatni, hanem egy gummicsinás bógárrmesterr is. De így is jó lett nekik, ez se rosz neki. Senki nem ideges ennyire odafömnt a Felnőttasztalnál. Idelent viszont úgy látszik, más menü nincsen, mint a gyerekek idegesítése... vagy szórakoztatása. Hírcsárda - vagy Varánusz - vagy Kettős Márce meg Őrjöngjünk Vecám. Na, az is fajin vót , a Jeszenszky cucc. Babarczy művésznő is hogy járt...

2012.11.11. 20:02:49

Oszt akkor a háromrészes pornóoperával mi lesz. Meg még meg kéne irnod a közönség kérte részeket. Ugye pölö a 2009-es mocskoskéthét mögöttes okait. Meg amiket a később latogatok kérnek.

magyar-magyar szótár 2012.11.12. 02:53:51

@nagyjoco: Nem mkell a pornó -mint kiderült. A pornó nagyon szigorú műfaj, bebetonozott szabályokkal, bár már nem repedt a sarka és nem hétszám mosatlan retkes és bűzlő, mégis fönt marad a nő lábán a cipő, ha más semmi se, a végén a load-ot a pofájába, mert másként nem lehet. A Mocskos Kéthét is sima pornó, aminek az elején lehetett tudni -Úgy kezdődött, hogy az egyetlen politikusokkal rakott és a politikához értő tömegpárt, még az egyszerű tag is többet tud a politkáról, mint az egész LMP vezérkar, szóval az Ájemeff beszólt, hogy azért ne bassza már meg a jóisten, hogy A Céget csődbevezető vezérigazgató vezesse a scéget a konszolidációspénz felvételekor.. beadták hát a macicselt és A Részvénytársaság igazgatótanácsában egyet hátralépett és jutalomszabira ment gyurcsány.. Bajnait az MSZP nem akarta, ezt NYILTAN mondták meg! Március 29-én Bajnai még nem kellett, és április 14-re mindenkit legecizett és összefikázott a[z internetes]média (nagyon fontos volt Ferinek Bokros kinyírása) Surányi is ment a levesbe a többihez. Mert Ájemeffék ezzel baszogatták Ferencéket, "Mi van a maguk Boikrosával" Nem kellett se jó "külföldinyelvtudás" se kapcsolati tőke, tolmács nélkül értette mindenki, mit jelent, ha Bokros Georg von Habsburggal van egyplakáton (meg.. bár nem akart Bokros odaülni.. a liberáisok közé akart vóna szegény...) Ez agy, ahogy volt színtiszta pornó. A pornóiparban is vannak olyan művésznők, akik alkatilag alkalmasak az Ártalan Szűz Pofi eljátszására, pl az Ivana Fukalota orosz pornóipari vállalat arca vagy Niki Belucci is ilyen volt, vagy pl hihetetlen, de Staller Icus, aki a legfelsőbbkasztbéli 3000Ft-os prosti volt a szállodai iparágban.
A Mocskos Kéthetet csak kronológiai DE KRONOLÓGIAI!!! tehát kb ahogy az index Jizz Loads Brigádja [Hatodik Frakció] a twittero szokott parlamenti vagy obamaválasztási riportozni, PöööERCRŐL pőőőeeercre. A Mocskos Kéthétben kezdődött el a hagyományos elavultmédia agóniája. Annyi idő alatt, ímíg egy papírszerkesztőség értekezlete véhez, az internetesmédia legecizett két lehetséges ME-jelöltet. Egy csomó non touche akció volt, felemelt kézzel geciztek le arcokat az internetes média munkásai. Surányi legecizését pl nagyon ügyesen két csőből oldották meg, egy jóoldali "szakmai" csőből verették rá, meg felemelt kézzel Csurka bácsi fasiszta és 237 példányban terjedő magazinjának a címlapfotóját az index vállalat a leányágain és payolái meg lelkes önkéntesei által többszázezresben sokszorozta két haszonnal is. (Surányi legyalázásán kívül a nácikártya az mindig jól keveredik a blatthoz..)

Látod, nem vagyok én lusta, egyessegyedül egy olvasómnak is kikopipasztázom... Írni se kell ezt a pornót, csak úgy metszeni, ahogy volt, nincs vége,. Mert a finis, az itt fordítva van, A Bébi kinyalása és felszopása (vigyázz ez gay jelenet!) Magyari Péter és a később lekerült nevű tsa korszakos, magyar saktótörténeti jelentőségű gördülő, azaz a feltételétől számított 36 órában folyamatosan változó [még a címe is!!] "riportja" Bajnairól [ Farkasverembe esett ártatlan kisfiú] és ekkor, mintegy csendítésre megkezdődött Ferenc ideiglenes jelentzőségtelenítéése, Feri gyorsan át,ment abba a Miszter Bénbe, amiként kezdett 2002-ben, hülyeségeket csinált, de szólt a médiának, hogy gyertek gyerekek, ez a fordrászos ütős burleszk lesz. Mindenki felhőtlenül hahotázott Ferin , mert a Hrcsárdán szocializálódott humoréhes emberek szegények... már a legnyomorultabb ínségfcuccokon is, hamisított ételek, hamisgulyás, műleves stb, rötyögnek... előre is...
Senkinek nem tűnoik föl, hogy az első keretnyitáskor az Ájemeff, ahogy szereti azt, nem látszott a képbe bele. Néha, ahogy bizonyos angol családi vállalkozásban készített felvételeken, amikor a fölbérelt statisztalányt a kamera mögött elhelyezkedő producernő a májfoltos, ráncos kézfeje bevillan, piros kalsszikus körmök, megtucsogtatja a pinkusát, ha már 100Ł-t fizenek neki.
Azuóta se tudjuk, senki riporter nem ment oda kérdezéssel tudsósítani Ájemeff górékhoz, hogy "Mit szólnak ahhoz, hogy ezek átverik önöket és a lecsewráélt miniszterelnök üzlettársa lett a miniszterelnök és csak a keret elköltését vállalja, a visszafizetésre már akkor se vállalná, ha a rendes időben -és tényleg, ehhez mit szólnak, hogy nem mondtak le, ahogy ez pedig demokráciában alap és minimum?--- tehát akkor se folytatná, ha a választás után nem a demagógpopulisták nyernének (hanem a demagóg szájjalballiberálisok maradnának :D )

nagyon_buta 2012.11.12. 07:22:09

Látod, nem tudsz kilépni a szerepedből, még ha valami "művészről" is írsz, akkor is politikai támadó leszel. (ja ezt nem ide szántam, /én semmibe nézem ezt az embert mióta nagyszülei agyonverésekor PC viselkedett)
Nem látom, hogy jó pornó rendező lennél,(bár a pol áthallás ötletnek nem rossz), ugyanakkor a mai pornófilmek egyre inkább az in medias res módon működnek, sőt az amatőr és a casting felvételek is széles kört vonzanak ha-ha-ha :). Nincs idő, türelem, stb. 10-15 percet várni az akcióra, szemben a politikában bevált másod-harmad-rejtett szándékra, ezért soha nem lesz "jó" (hiteles?)(nem találom a helyes szót) politikai pornó.
Az IMF-ről azt az időt kellene vizsgálni mikor beléptünk (Kádár idején), pontosan hogyan?, miért is?, hová lett a lóvé? Nagyon sok kamut kellene felszámolni...

magyar-magyar szótár 2012.11.12. 08:53:28

@nagyon_buta: Szerintem Pityingernél a politika mugyanúgy felvett cucc, mint a többi fesönsége és a PC (kedvencem, amikor a részeg VV Évát megfelelőségre figyelmezteti) De nagyon fontos, hogy az én kezem a levegőben (ilyent az indexes jógyerekek szoktak csinálni kópé pofival) : fontos: nem én kenek, nem én asszociálok feleslegesen és nem is rugózom rajta.

Igen, alkalmatlan pornófilmforgatókönyvíró lennék.

Viszont nézd meg a nagyjocónak írt kommentemet, hóttreál, semmit nem kell szinezni lényegében a már meg nem írt 2. rész törzsanyaga. Tanítani kéne a Mocskos Kéthét cuccot a világ újságíróiiskoláiban, persze, amit már tanítanak, az nem cucc.

Az igazi pornó pl egy egyre jelentősebb titkos fogyasztói szegmens ízlését nem veszi figyelembe, ezek pedig a [nem magyar]nők... ez lustaság, kényelem.. és az a fajta beszűkülés, ami az autóértékesítőket is jellemzi, akinek, mint a papoknak, holtig kéne tanulniuk.

Szerintem az is nagyon izgalmas -és ezt a portfolio-pont-hu ma már internet által vidáman szörfözgethető cuccaival is lehet szemléltetni, mennyire nemvolttéma vagyis ahogy ők szeretik!) az IMF... de itt is, neked is elmondom, hogy nem is árulkodtak "kérdezve" a sajtómunkások azonnal. (lásd a Jocónak írtamat) Azt azonban nem merném 100% biztosra kijelenteni, hogy ma már nem tudnák, kicsoda Bajnai, de pl arra az esetre ott van Andor László és szerintem nem volt Eötvös zennebohócbácsinak annyi kis himihumi hangátszserszámotska a jakójában, amennyi név a Gordonék tabletjén és mindegyik védett személy lesz. Amit szajkózok mindig: amire ezeknek fél vagy 3/4-ed embere sincs, a jóoldalnak van nyolc... A Jobbikban pl 6 funkcióra se jutna egy egész hozzáértő ... A jobbikban van egy fok, amit több, mint szakmunkás már inkább kikerül... (a F'xx-ben sasol inkább kriptojobbikosként)

Képzelj el egy index típusú Vidám Gecik brigádot az akkori helyzetben, akik a twittero gyalulják Ferencék minden nyikkanását is. Vagy a Bokros-égetést.

Még a korai igérgetések az akkori[1988-1992)-kortárs Nyugat részéről, lehet, hogy a német államelnökbácsi velőig komolyan is gondolta az Antall doktornak kimondott 1992-t és '94-et. Olyan bankárdöntésnek látszik A Blokk cserbenhagyása...

és még egy: A bankárnak kell a föld, a legstabilabb befektetésialapfundámentum, de nem ért hozzá. Egy nem agrárius országban ez nem akkora tragédia, de Magyarország még ma is agrárius ország----

kikoránkel 2012.11.12. 10:34:57

@magyar-magyar szótár:
"...de Magyarország még ma is agrárius ország----"

Ezt mire alapozod? Mert sem a GDP-GNP, sem exportszerkezet, sem a foglalkoztatási számok nem ezt mutattyák.
Az igaz, hogy sok a paraszt, de ők nem ebből élnek.

nagyon_buta 2012.11.12. 12:05:33

@kikoránkel: Ez Hofi óta olyan trendi... bár alapja semmi, de kitűnően hangzik (mindjárt kapok a pofámra).
Szerény véleményem szerint a termőföldre mint szociális lehetőségre tekintésből ered ez a városi legenda, de ez az én véleménykeresztem.

nagyon_buta 2012.11.12. 12:16:06

@magyar-magyar szótár: Kinek kell a föld, kell-e a bankárnak ez érdekes kérdéskör. Van azonban egy bevezető kérdésem -vajon mikor indult a szabad rablás és egy szántó átminősítése ipari övezetté kb. tíz perc alatt a föld értékét meg 10-100 szorosította- nem ennek a vágynak túlélését látjuk ebben?
Ha annyira kellene a föld miért nem hiteleznek (sarkítva)?
Ugyanakkor a föld portfólió egy jó banki "csalás" alap lásd spanyol befektetések a BB-nál.
A szakértők kérdését hagyjuk, régebben mikor még éget bennem a tűz és úgy éreztem, hogy meg kell védeni tevékenységemet sokszor felajánlottam a lehetőséget a szakértőknek, hogy "szívesen adogatom a szerszámot" a feladat elvégzéséhez, de senki nem akadt aki fizikális valójában megcsinálta volna

2012.11.16. 12:10:10

Kár. A polvitakör remek szórakozás volt.

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.11.16. 15:38:37

@nagyjoco: nem, szerintem a végén már uncsi volt, mert Dudi ugyanazokat a poénokat lődözte ötszázadszorra is, mint óvónéni, meg bekajáltatott felhasználó, meg lujza és hasonlók.
Olyan volt a végén már, mint a jósnő a gagyitévében, bárki bármit mondott, ugyanabból a hat panelszövegéből válaszolt rá.

magyar-magyar szótár 2012.11.17. 04:11:54

@Steinmann grófnő: Ismertem pedagoigoszt, ski egy életen át szajkózta, nem szűnt meg türelmes lenni, ugyanazokat a poenokat arra, hogy a lány is gyermek és az asszony is ember, nem csak a férfi.
Vannak kikezdhetetlen panelek, amiket már csak azért is érdemes szajkózni, mert izgalmas okokból senki más meg sem említi, ez pl a 2009-es előrehozott bválasztások, mint a Kétharmad főoka, amivel senki nem mer szembenézni, ezt ezért érdemes is MINDHALÁLIG szajkózni, mert ez a kikezdhetetlen, a széjjelszofisztikázhatatlan, a demikratikusfundamentáis alap főoka a kétharmadnak, tehát azok a felelősek, akik elnézték (EU & Ajemeff) és akik ja nagyon akarták [ a csődbevivők] és akik benézték [sajtómunkásságunk szinejava, de még Tokfalvi mester is!] és akik oktondipocok módon tapsikoltak, hogy most jókilett bahharahhaházva a FIDESZ-szel, hát jól... [és jól is, de ezt már tényleg magas neked megérteni... nem is elehet a jóoldali eszetokok célja, hogy megértsd hiszen akkor nem ideges lennél a mai balfaszkormányzáson, hanem vííídámm és derűs, mint agy DK-s vagy bajnaiánus is]

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.19. 09:15:59

@magyar-magyar szótár: "egy különbséggel: nem összemaszatolással, hanem elkülönítéssel. "

khm...

remélem, erős a házatok födéme?!:))

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.19. 09:17:27

@magyar-magyar szótár: "Hanni (& Co) azt várta volna el tőlem"

nem

világosan, és sokszor leírtam, mit várnék el tőled

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.19. 14:35:10

első kézből:
falramentaparlament.tumblr.com/post/36062309929/nem-szoktam-az-elempe-belso-eletet-a-tumblra-kitenni

nem vagyok kiváncsi sem a konteókra, sem az agymosódott ostoba vagyok stb rizsára - de a véleményed érdekelne - nem az lmp-ről!:) - hanem csak erről a lépésről
(habár boritékolni tudnám, hogy mi mi lesz az..::)

magyar-magyar szótár 2012.11.20. 02:01:47

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Áttekintés:
-csiki-csuki (Horn bácsi és ebben is tanítványa, Zseniális ferenc műveletei)
-a politika és a sakk mint társművészetek összefüggése (a gyönge sakkozó és az erős, jó sakkozó, a gyönge sakkozó, aki AZT HISZI, hogy amit lép azt ő akarja lépni
- a róka és a góülya mese két változata, az ismertebb la Fontaine és az, ami pedig tanulságosabb, a földművelők meséje, a gólya oktondi választásai.

van még egy lehetősége az LMP-nek, a zöld-ség. ASz EU-ban zöldpártként adják el magukat, ez idehaza nem megy, mert a valódizöldjeink közül egyik sem tekinti őket zöldnek. És félő az, hogy az elkövetkezendő választás sem az lesz, ahol a zöld-ség számítani fog, hiszenbár Gordon azt kérte, 2014-ben ne valami ellen szavazzatok, apellálni viszont arra apellálnak, hogy valaKI ellen és valami ellen szavaztok

Odavagytok az aggódásban a demokjráciáéret és nem veszitek észre -pedig neked az LMP a bőrödön is fáj, hiszen ÉLŐ ELEVEN társadalmi bázis-mikulája is vagy hú&vér! Nem veszitek észre, hogy a twitteroid-faszbúkiánus netokraták flashmobizációja mennyire újszerűen elevenen és hatékonyan demokráciaellenes és pont azokat a prtokat akarják széjjelbahharahhaházbni, amelyeknek valódi tömeg-töltete is van. Erre céloztam volna azzal, hogy a régi, már 1998-ban sem létezettt IgaziSZDSZ-nek MA (máma tehát!) nagyobb a hús&vér tömegbázisa, mjint az LMP-nek, pedig az LMP-nek van egy kisebb lakóteleprevaló élő elevenember szavazóbázisa. Az Egyyütt 2014 viszont csak egy mob. Ami bármikor plingg... semmi lehet, ha már nem kell és új mob szervezhető.

Konteó, ugye, öcsénk írja, hogy Field úr ma már nem az LMP-t támogatja, hanem jajdemegleő: Gordonkáékat. Konteó mi??

Nem véletlen, hogy a Semjén lufit most pukizta el a HVG kétségbeesésében, hogy az LMP pelus pofára burútt mint a zsíroskinyér...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.20. 13:26:32

most épp nem azt lépték, ami(nemisannyira:)zseniális ferencéknek jó lenne

a zöldesedés szerintem sem megy
egyrészt amiket írtál
másrészt az olyan '90es évek
ma már ökopárt kell a hipsztereknek

viszont a posztra konkrétan nem reagáltál

"Ha csak a régi elit, Orbán és a szélsőségesek között lehet választani, akkor sok józan gondolkodású választó politikai hajléktalan marad. (...) Becsuktunk egy ajtót azért, hogy egy másikon bejöhessenek azok, akikkel középről lehet leváltani a rendszert."

* - * - * - * - * - * - * - *

demokrácia: khm khmm...:)
a fidesz mióta is csupán _formálisan_ demokrata párt?
(mondjuk fodorék óta?:)

de a polgárikörösködés - és annak immár tíz éve - deklaráltan szervezett mozgalmista volt, ahol már nem párttagság kell (mert az esetleg máshogy - vagy egyáltalán bárhogy - gondolja), hanem csakcsupán mozgósítható aktivisták

a fidesz kormányzása mióta is csupán _formálisan_ demokrata?
a '98-as piti háromhetente ülésezéstől a 2010' vérlázítóan cinikus és aljas egyéni képviselői indítványokkal törvénykezésig (és közben millió felháborító ügy, még felháborítóbb módon, nem sorolom)

ezektől miért nem félted a demokráciát?

ez ugyanaz, amikor egy fiókban heverő, nagy valószínűséggel soha a büdös életben meg ne valósuló alkotmánnyal riogatsz - ellenben a riasztó és riasztóan valóságos létezőhöz szavad sincs

* - * - * - * -*

az E2014-nek a bázisát az Orbánt leváltani akarás adja, ha az ok megszűnik, természetesen szétesik az egész

fél füllel hallottam klubrádión (nem hallgattam, valahol ment;) egy okos libsibolsi bácsit (te biztos tudod, ki lehetett), aki azt mondta, az lenne a tiszta megoldás, ha most m_i_n_d_e-n-k_i összefogna; és győzelem esetén a mostani kétharmados szent fidesz (erőst maga felé hajló) törvényeket eltörölné és egyből kiírnák az új választásokat - immár nem összefogva, hanem egyenként megméretve

de persze ez sem lesz

vagy az lesz, hogy egy gyenge fidesz kormány folytatja az unortodox csődbevitelt, és mégannyira sem kezd bele érdemi átalakításokba, vagy egy gyenge és szétaprózódott másik kormány folytatja az ortodox csődbevitelt és mégannyira sem kezd bele érdemi átalakításokba (láttuk, a fidesz milyen kibaszott cinikus és dekonstruktív ellenzék)

egyik rosszabb, mint a másik

2012.11.20. 17:18:37

@magyar-magyar szótár: Megpróbálok egy gondolatkísérletet, mert nekem nem akar összeállni, hogy miért az a legjobb felállás, amit az Együtt 2014 tervez Bajnaival az élen, mivel:

- amennyiben igaz az, hogy a kis pártok szinte esélytelenek, tehát a fideszt csak egy egységfronttal lehet megbuktatni

- és figyelembe vesszük, hogy Bajnai a fideszt leváltani szándékozó, mondjuk így: "harmadik utas csoportosulások" körében megosztó személyiség.

- és feltételezzük, hogy Bajnaiék is őszintén azt szeretnék, hogy Orbánék egységes erővel el legyenek zavarva 2014-ben,

akkor nem az lenne a logikus felállás, amit az Együtt 2014 tervez, azaz: DK + "civilek" + LMP + MSZP + aki még jön egy kupacban, hanem (DK + MSZP + aki még jön és elfogadja Bajnait) <-> (LMP + aki még jön, de nem fogadja el Bajnait) és ez a két koalíció a lehető leghatározottabban külön utakat jelöl ki magának a kampány során, aztán ha van eredmény, majd eldöntik, hogy mit tudnak vele kezdeni.

És ebben a gondolatkísérletben a jobbikkal nem is számoltam, akik miatt könnyen lehet, hogy még a (szerintem) optimálisabb felállásban sem reális 2014-re tervezni. Ettől függetlenül, jobbikkal vagy jobbik nélkül, arra jók a jelenlegi manőverek, hogy lehetőleg minden lehetséges "jóoldali" szereplő
"össze legyen bajnaizva".

Ennek fényében határozottan van értelme annak, amit te forszírozol, azaz, hogy Bajnai esetleg 2014-ben nem is akar nyerni, viszont maga mellé állít néhány hasznos hülyét, akik segítenek őt építeni, mire legkésőbb 2018-ra megérik a számára kedvező helyzet. Szép ajándék lenne az 50. születésnapjára, övé a fele királyság és a potenciális "jóoldali"versenytársak vitorlájából is kifogta a szelet.

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Én is olvastam valahol erről az ötletről, hogy "vissza kell csinálni a demokráciát", aztán új választás. Annyi probléma van ezzel, hogy erre nyugodtan mondhatja a Fidesz, hogy ácsi, azon problémáztok, hogy a saját szájunk íze szerint alakítjuk a választási szabályokat, miközben nektek semmi más programotok nincs, mint hogy azt csináljátok majd, ha nyertek, mint amivel ti vádoltok bennünket - és ez nem lenne alaptalan.

magyar-magyar szótár 2012.11.21. 01:53:37

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A nőiagyvelő működést pl a nők gyufaggújtási reflexével is szoktam szemléltetni. Fél a feléje pattanó gyufaszikrától meg a lángtól, ezért a gyufafejet a maga előtt tartott doz oldalán ELFELÉ tolja... így persze a szikra reá pattan. na, valami ilyesmire apellál a zseniális politikus. Az embereknek erre a hülyepicsa reflexére.

Amit a ballibis bácsitól hallottál, az volt az MSZP találmánya. Az MSZP egy olyan promiszkuitív, vagy nyolctagú házassági csoport volt, aki házasfelek egymás szagát se bírták. A terveik pont ezen alapultak, miután a gazdasági reform balhéját a Látható Barmok, az Aktuiális Seggfejek elvitték, majd jöbbek ők a régiszépidők noisztalgiahullámán -ja, és széjjelverik a két liberális pártot...- és újra elosztják a politikaipalettát, szétválnak és akkor már majd nyiltan lehet egymást pl útálni. De addig?- addig a felek le is feküdtek egymással és "ordítva élveztek" hogy a gyerekek (vagyis a pógárok) azt higgyék, anyuékkal minden rendben van.

Egyáltalán nem biztos, hogy Gordon Bácsi okos tanácsadói nem tanácsolták azt az LMP-nek, hogy ne koalázzanak, hiszen... Gordon bácsi megint nagyon igazat mondott, az LMP [mehet a levesbe kültagként] mindkét esetben is hasznos partner lehet. Gordonéknak ugyanis jól jön egy olyan külsős partner, akik a lepattanókat is fölszedik (pl téged megint :D )Hálistennek erről már nem kell posztot írnom és így nem is lesz ennek a "hagymáznak" nyoma a neten :D
Mertugye ilyen hagymáz volt az előrehozott választások 2008. évvégén, ugye emlékszel? (-> gyufagyújtási reflex :D )

nagyon szépen felsoroltad itt a FIDESZ-ről a rémmesét, amivel benneteket, politikai naívákat etetnek.

Lényegében ez a gondolkodás jellemzi a 22 évet, mindig így ették meg az aktuális reémmeséket az emberek, ahogy te is. Beidegesedel, amikor a srakalatra mutatok, 2009-re.
Azt hiszed, hogy a demoikrácia szájbabahharahhaházása diszkreditálható és függetleníthető.

Csak ismétlni és szajkózni tudom. A demoikrácia alapiintézményeiben egy afféle típusúbvalami, ami még e legeslefrosszabb esetben is ad lehetőséget arra, hogy... hát ugye az olyan nép, ailyen népünkj nekünk van... akivel most a jóoldali oirákulumok elégedetlenek és tudhatnak is tiszta ajakaikra olyant benni, hogy MOSTAZECCER NEM KÉNE erre a büdösnéprte bízni a választás... Afféle a politikai elitünk, mint az az igazi férfi, aki rendszeresen szopatja az asszony, de nem puszilja meg a száját, mert szopos és faszos.

Lehet latolgatni, hogy a nyilvánvalóan türhő, vagy pedig az ármányöltönyös szépőbeszédű a gecibb-e.

Kik baszák a demokrtatikus intézményrendszert HATÁSOSABBAN.

Jajongasz itt Kádár-rendszer megélt felnőttember létedre a FIDESZ átlátható, belátható, előre felismerhető húzásain, pl ismétélem és kijelenthetjük: a határontúliak szavazataival máris elmehetnek kapálni. Aki pedig nem érti, hogy az USÁ-ban is használatos előzetes regisztráció mire jó, gondoljon bele a flashmobokba, amik jól működtek már az előző választáson is.

Én nem tudom, mit kell beszarni egy ÓCSKA és máris JÓL LÁTHATÓAN NEMMŰKÖDŐ eszköztől, miközben emitt Gordonkáék sokkal aljasabb és gecibb móccerokkal, ráadásul példátlanul tökújakkal jönnek.

Én nem szerettem sose az LMP-t de nagyon jól tanulmányozhatod, Gordonkáék geci aljas módszereit a csiki-csukin amibe LMP-t zárták.

és még egy: Gordonkáéknak nem politikai céljaik vannak illetve erről már beszélt a bajcsány ZRt fóőzseniálisa is. Számukra ez az ország részletkérdés, majdz a Zónijó kezd vele valamit, itt túl kicsi minden. Őnekik gazdasági -spekulációs céljaik vannak, de nem áűm SZAROS 1000 hektáros állami földbérletek.

A léptékkel is baj van, egyszerűen a Bajcsány ZRt olyan léptékekben működik, ami számkörben te fantáziálni se tudsz, de más rendes népek se. Az emberek ilyen kis szaros Smicska féle százmilliós számkörben tudnak fantáziálni, kipovassák, hogy a Zaranykalász Téjessz mérlege 800 miljjó ót és akkor kisütik, hogy jeztetetet a nyócázmiljókokat lópták el a piszókokok. Pedig nem. Hanem 100 Mrd Ft értékben a téesz (a szövetkezet= a tagság) földvagyonát lopták el. De kérdezd meg az embereketz, ki lopta el a fődeket, azt mondják, hogy az Antall meg a Torgyán lópták el!

magyar-magyar szótár 2012.11.21. 02:14:23

@ifsz: elszállt a kommentem, pedig Hanninak is szántam. Mindegy, a lényege az volt, hogy az emberek egyszerre csak egyre képesek figyelni, jelenesetben a Jobbikot mindig kihagyják a számításból, Csak Zseniális Ferencék nem -amit Dr Vágó bácsi okoskatörp mód ki is kotyogott.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.21. 12:01:38

@magyar-magyar szótár:

csak a rémmesére: nem rémmese; valóság

egyrészt a törvényhozásuk módja és mikéntje nyilvános

másrészt az elmúlt hónapokban hoztam fel neked számtalan élő példát (amivel senki nem etetett) csupán a valóság ismét

RomBold! (törölt) 2012.11.21. 20:22:01

@magyar-magyar szótár:

Bocsáss meg, de ez a gyufás... ez fájt...

Az ismeretségi körömben rengeteg olyan nő van, aki nem tolja, hanem húzza magafelé a gyufát, sőt mi több, a gyufát inkább csak fordítja, és rejti bele rögtön a markába.

Zömében olyan nőkről van szó, akik dohányoznak, vagy régebben dohányoztak, és gyakran gyújtottak rá a szabadban.

női agyvelő... gyufagyújtási reflex...

Kocsmákban régebben sokszor nyertem sört vagy pénzt egy primitiv trükkel: "Fogadjunk koma, hogy olyan koki részeg vagy, hogy nem tudsz tíz szál gyufát egymás után meggyújtani!"
És mert igyekeztem színjózan(nak látszó) jólszituált, puhakezű fazonokkal fogadni, nagy esélyem volt a győzelemre. Sok pasi, aki nem, vagy csak elvétve gyújtot eddig tüzet szélben rosszul fogta a gyufaszálat, rossz volt a mozdulata, és gyakran már az ötödik-hatodik szálat sikerült eltörni. Tehát szó sincs női-férfi agyvelőről. Ami pedig a reflexeket illeti... az ős eredeti, már-nár állati ösztönökig visszanyúló feltétlen reflexet leginkább gyerekeken lehet megfigyelni, amikor életükben először nyúlnak gyufához... a tűztől való félelem jön elő ilyenkor, és a testüktől elfelé mozdítják a gyufát, sőt, ha sikerül meggyújtani, gyakran merev karral tartják maguktól távol a parányi lángocskát... felnőtteknél már a feltételes reflexek működnek... a tanult beidegződések... és itt jön elő az, hogy ki tanult meg gyújtani, és ki nem...

magyar-magyar szótár 2012.11.22. 02:11:11

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ja, hogy te a valóságot látod és az a valóság, amit az újság neked megír. Ha meg véletlenül pl kiderül... szokása ugyanis a valóságbak az, hogy pl UTÓLAG derül ki.. pl egy sakppartiban, ahol a jó sakkozó először... már unalmában... a gyönge sakkozóval a fele tisztállományát letakarítattaja... na jó, még beáldozza a vezérét is és aztén a fogadásnak megfelelően a hatodik lépésben bemattolja a gyönge sakkozót, aki már diadalt ül. naés a kibicek közül ki mit lát.

Én azt látom, hogy annyira egy kurvára a valóságot látod,m hogy még azt se ismered föl, hogy a számoidra Útálatosokat MOST nincsen kedve megbuktatni senkinek. Már tavaly dec-idénjan. se volt. Ekkor jöttél nagyokosan és elkezdtél ugye-ugyézni, hogy lám nem lkettek előrehozott választások, de miért nem lettek.

Te... ezt komolyan... de válaszolj erre, mint marketing-szakember is. Erről szól szerinted a maimarketing, a VALÓSÁGról? szerinted a maimarketingben a termékről való információk és a valóság[os tulajdonságok] között mi a viszony?

2008. végét (aa 2009-et...) nem véletlenüél szoktam felhozni, hanem éppen a te hűdevalóság jajdebelátásod szemléltetésére is. A mostani JELENNEK is megvannak az ugyanilyen ügyike húzásai, amihez tapsikolsz a kiskezeddel. Azt nem kunszt, ha bumfordi taplótahó módon bahharahhaházzák szájba a demokráciát. Ki nem veszi érszre módon,. hanem amikor műűűvélszi eszközökkel seggbe basszák és utána szopatják, de felelmelt ártatlan tisztakezekkel,. Na az már műűvészet.

Úgy érzem magam, mintha töréstesztekről vitatkoznék egy autós fórumon. Jössz és mutatsz nekem egy töréstesztet, hogy hűezavalóság.

Szerintem te még Istenes László autómagazinját is elhinnéd valóságnak, pedig a mai politikaisajtóhoz képest Istenes a Totalcar szerkesztősége...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.22. 12:19:44

@magyar-magyar szótár: "e a valóságot látod és az a valóság, amit az újság neked megír."

nem. a valóság az a valóság, nem olvasva, hanem élve.

kikoránkel 2012.11.25. 10:43:00

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

a valóság a télügyi-kormánybiztos, akire azért van szükség, mert decemberben a fejünkre robban 1ooo köbkilométer hó, egy elrejtett Bajnai-aknából!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.27. 09:40:00

@magyar-magyar szótár:

simán átment a választási regisztrációs törvény

magyarázd már meg nekem, politikailag ostoba, megvezetett, agymosott szajkónak, hogy
- ebben mi a jó (a fideszen kívül bárkinek)
- ebben is hol van gyurcsány
- ha nem jó és nem gyurcsány, akkor mi ez és miért

költői kérdés, nem várok választ

nagyon_buta 2012.11.27. 11:36:23

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Majd én megpróbálom :)))
2007-ben -mikor nem volt előre hozott választás- kitalálta mindent előre látó ferink, hogy a piszkos munkát 2010-2014 között elvégezteti a Fidesszel, csak és kizárólag a kiválasztott párt nyerhet- vagy most: 2014-ben vagy 2018-ban(ekkor még jobb nekik/Feriéknek/, mert imádni fogják őket és 10 éve nem jutnak elegendő állami lóvéhoz)
Szóval előre megírta na...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.28. 11:21:10

tudom, el sem olvasod, de azért linkelek egy véleménycikket a fujfuj indexről - mert ugyanazt 'szajkózza', amit én is: hozzá nem értés és lojalitás, álszentség és cinizmus minden szinten:
index.hu/velemeny/2012/11/27/tancolnak_gangnam_style-t_a_mucsarnok_elott/

nagyobb kárt okoztak - nem csak anyagi értelemben - mint amennyit egy tucatnyi zseniálisferenc le tudna nyúlni nyolc év alatt

katasztrófa az oktatáspol, a kultpol, a gazdpol, stb

és ez nem pr meg hr stb kérdés

ez az ostobaság makacssága, a korlátoltság bátorsága, a kisszerűség hatalomvágya

igen, orbán a hibás

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.29. 01:23:06

befejezem... ez az ember megmondja, kimondja, mi a bajom (liberális vagyok, nem szitokszói értelemben)

"Mitől konzervatív szemléletű egy gazdaságelemzés?

Ha egyszerűen akarok fogalmazni, akkor a liberális elemzés abból indul ki, hogy az egyének jövedelemnövekedési törekvése kialakítja a személyes és társadalmi optimumot, a gazdaságról általánosságban feltételezi, hogy olyan, amilyen, és a piaci folyamatok szabadon alakítják. Tehát az eszközökre helyezi a hangsúlyt, és nem a célokra. A gazdaságpolitika egyben társadalompolitika is.

A konzervatív elemzés ellenben arra helyezi a hangsúlyt, hogy van egy társadalmi jövőkép, és ebből gondolkodik visszafelé. Tehát nem rábízza az egyénekre, hogy majd a sokaság kialakít tetszőleges, öntörvényű irányt az adott közösségben, hanem úgy látja, hogy van egy irányultság, amely egy adott ország polgáraira általában jellemző, az emberben lévő alapvető értékrendnek megfelelő, annak kibontakozását szolgálja. Ha ezt a konzervatív irányvonalat megválasztják, azt szeretnék elérni, hogy konzervatív társadalmi berendezkedés valósuljon meg, aminek a lényege, hogy értékrendet közvetítsen a szereplőknek. Innen lehet visszafelé gondolkodni: megvan, mit szeretnék elérni, annak milyen operatív céljai vannak, és ezeket milyen eszközökkel tudom elérni."

www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20121128-nem-a-kormany-az-elmult-20-ev-csodolt-be-.html

az egész interjú hihetetlen....

kikoránkel 2012.11.29. 11:26:36

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Komcsi duma, ugyanannyi intellektualitással és demokráciaképpel. Valamint, zavaros és ostoba.

RomBold! (törölt) 2012.11.30. 06:42:29

Rohaggyakmán megfele!
Kezdek szenilis vén analfabétává alakulni.
Olvasom, hogy kocsmai duma, és pislogok, hogy milyen jó nekem, hogy nem járok ilyen vacak kocsmákba, ahol ilyen dumával etetik a vendéget-

magyar-magyar szótár 2012.12.02. 07:26:46

@nagyon_buta: 2009-ben nem lett az az előrehozottválasztás meg, ahol MÉG nem szerzett volna 2/3-ot a FIDESZ. Kb 100-szor szajkóztam el: a banánhéj, amin Zseniális Ferencék ötlete nem megbukott, csak egybecsúszott at ország meg az EU csődjével a pógármesterek voltak. A pógármestereknek az a párttól, oldaltól, iskolázottságtól független reflexe, hogy nem akartak a ciklusukban csődbe menni,. Hanem a Zseniálisék által kitalált csődbefojtás elől (ami lehetetlenné tette volna fideszgyőzelmet 2010-ben, hiszen az önkormányzati csődökért a FIDESZT büntették volna ugyanazok a népek, akik meg totemszerűen beszarási győzettették a fideszt 2006-ban...

ugye @A Hannibal Lektűr-attitűd: bácsi is annyit lát, hogy elbaszódott az oktatás, de bár nagyon okos, azt nem tudja felérni ésszel, hogy a bevételeinek 70%-tól eleső megyei önk.fenntartású meg az önk. fenntartású iskolák szinte működés és létezésképtelenek lettek 2010-re. Ezek akkora barmok, amekkorának csak akarjátok látni őket, de egy tény: az iskolák zöme kinyitott, működik és fűtik. Az idén már nem is téma a fütés. Ugye Hanni bácsi, a valóság, az a KIBASZOTT valóság, amit nem akarsz látni!

folytatom álbuta bácsi!... tehát a pógármesterek úgy voltak vele, hogy hitelekkeol meg kötvénykibocsátással megússzák Zseniálisék csőd csapdáját, ami kb 2008-2009-re baszta volna agyon a FIDESZT. 1200-2000 "zseniális" pógármester gondútta ki jaztatatata nagy ókosságát, hogy valahogy elvergődteti a települést a FIDESZ országos győzelméig (az országos csődbe szarattatásáig :D ) És akkort majd A Párt, hálából,,amiért a rtelepülést (vele a pógármesteri zsírosbödönt :DDXXXD) "megmentette" a FIDESZ-nek, ami húzhatta kifelé a szarbaragadt oirszágot a szar4baragadt önkormányzatokkal és most a csődbement ország kasszájára mentheti az iskolákat pl a csődbemenő önkormányzatoktól.
De ti délcegek és álbuták vagyis nagyonokosak tudjátok ám, hogy mindez a szar csupán Matolcsy bűne. Egy nem-Martolcsy majd megoldotta volna pl a vagyonszerzési illetékek 30%-ra zuhanása mellett a kieső 70% valahonnani pótlását... meg a többit, a 2010 nyarán már puszira gyógyszert kórházaknak hitelező beszállítók kifizetését, meg a tavalyszeptemberi 250 milliárdos, de 2009-ről való "átrohadásokat" és a többi. Ez az a valóság, amit nem akartok látni.
Pedig ezt az egészet, ha képesek lennétek értelmezni... meg bátrak szembenézni vele...
akkkor... nem tudnál nagyon is okosbácsi ilyen álbutaságot tettevén gúnyolódni, mert semmi vicc nincsen abban, hogy Ferenc zseniális. Csak az ember próbálja meg pl unalombafúló svejcipógár szemmel is tekinteni, egészem muchachás.

PO_LI_TI_KA -értitek. Egy művészet, aminek talán a sakkhoz van köze. De az érzelmekhez semmi. Ja és az igazsághoz sincsen köze. Nonszensz az a sakkparti, ahol a zseniális sakkozó elárulja, hogy mért tudja levenni a bástyáját a gyönge sakkozó vagy mért hoz vezéráldozatot...

magyar-magyar szótár 2012.12.02. 07:29:05

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Amúgy meg ha az ember megmessi, hogy az orthodoxgazdaságpolitika az, amit az ovostudomány is így nevez conservativ (tehát pl bevett , általános, ismert) eljárás... naéshogy pl az EU gazdaságának az IDE (mutatom, a csődbe) vezető ut-ja mivel van kikövezve és milyen eljárások közepette 8és mennyi jószándékkal)

magyar-magyar szótár 2012.12.02. 07:35:34

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Marie Antoinett is egy valóságban élt, meg az udvari skanzenjébe betelepített valódiparasztok is egy valóságban. Budapesten pl párhuzamosvilágszerűen sok helyen akár 3-4-5 vagy 6 KÜLÖNBÖZŐ valóság messi el egymást. Az egyok fosonyban a nyuggerek egy órát állnak_várnak a 140 Ft-os kenyérért, onnan 4km egy treszkaó ott meg a 202 Ft-os kenyérért. A kamionos látja az országutak egy valóságát, ami valóságról neked halovány egy megközelítő fingod sincs. áll az útmérnök a kibaszott személyautójának támaszkodva és elégedett a körförgalom kitűzáésével, mert az ő valóságának tök jó, akamiont meg úgy kell majd belecentizni és a szűkösség miatt majd feldumósodik az út, de az útmérnöknek nem lesz arra útja így az agyát nem rázzák ki a dumók. Ésígytovább. És az útmérnöknek is valóságos lesz a körforgó. Segg Bácsinak is, aki már nem fogja megtanulni a körforgó használatát és a kaminosonak is, aki viszont látott már valódi körforgalmakat is. Namost az összes szereplő közül az útmérnök pofáját kéne egyenként beleverni a dumókba, de ő ül elegantan otthon SOHA NEM SZEMBESÜL A TERVE VALÓSÁGÁVAL!!! és a tudományosságra hivatkozik megh a költségvetésre, hogy annyiből ennyire futotta.

Marie-Antoinette 2012.12.02. 08:29:55

@magyar-magyar szótár: Van fűtés, amit zseniálisan oldottak meg? Nahát. Tegyük rögtön hozzá, abból, hogy a tanárok amúgy sem túl magas jövedelmét az utóbbi két évben levették úgy 25-30%-kal, csak erről nem szólnak a győzelmi jelentések. Tekintve, hogy az alapbér maradt csak, és NULLA juttatás van, ami egy pedagog jövedelmének úgy negyedét- harmadát adta ki eddig. Micsoda zseniális húzás. És jön a MásodikCsapás - ezentúl semmi plusz órát, túlórát nem fizetnek majd, mert újfajta munkaidő elszámolás lesz, ami újabb 20%-os jövedelemcsökkenést jelent majd azoknál a tanároknál, akik kötelező óraszám felett tanítanak. Igazad van, Gyuri bácsi megoldja. Az, hoyg a tanárok közben lerongyolódnak, elszegényednek, le van szarva. Lényeg a pompás megoldás. Ha a te fejedből néznék ki, én is jónak látnám. Kérdés, milyen minőségben képesek olyan emberek oktatni és nevelni, akik napi anyagi problémákkal küzdenek.

Marie-Antoinette 2012.12.02. 08:37:59

@magyar-magyar szótár: ja, és persze ez a kibaszott VALÓSÁG, amit nem akarsz látni, hogy egy többdiplomás, hosszú ideje pályán lévő tanár egy pályakezdő recepciós fizetését nem keresi meg az utóbbi két évben, és ez csak romlani fog az "életpálya" programnak köszönhetően, ami csak plusz munkát vár el, pénz az ablakban. Milyen valóságot látsz te, kedves Napkirály? :D

kikoránkel 2012.12.03. 01:16:34

A VALÓSÁG az, hogy a választás el lesz csalva, majd meg lesz magyarázva.
POLITIKATUDOMÁNYILAG.
IxDé

magyar-magyar szótár 2012.12.03. 02:01:29

@kikoránkel: EZEK-kel kapcsolatban, mármint ezek "politiká"-jával kapcsolatban egysorba írni azt, hogy "tudományos" még idézőjelben is necces. Semmivel sem ad kevesebb lehetőséget a fészbúkizációs flashmobiános hoax-szervezetekkel való sakkozgatás, mit az amerikai demokráciában is használatos regisztráció. Ugyebár a határontúliak szavazatait már figyelembe se vegyük. És akkor még mindig ott van a politikához valóban tudósok pompás fegyvere, a Jobbik.
Szerinted véletlen lehet-e az, hogy a Jobbik 2.0-ról egyetlen komoly, tudósnak nevezhető politikai elemzés se készült. Nem dicsekvésből mondom, de az én gömböcpárt c. bejegyzésem az egyetlen valamennyire talán tudományos IGÉNYŰ elemzés a Jobbikról. itt van egy félfasiszta "gyűjtőpárt" részben mob [csürhe] jelegű testetlentömeggel ...és minden politikatudósunk meghagyja a KOMMUNIKÁCIÓ a politikaikommunikáció lózungjait, teljesen politikatudománytalanul juóoldali politikatudósok egyszerű sajtólózungokat használnak klisének elemzéseinben a Jobbikról. Pl egy politikai óvoda kiscsoportjában az előkészítő negyedév kollokválásra-engedéséhez alap tudni a Joibbiknak azt a funkcióját, hogy egy olyan verzió esetén is, mint amit te itt ÉRZELMEKTŐL FŰTÖTTEN hahogsz, a Jobbik pompásan bassza széjjel és rohasztja el a fidexxek maradékait is egy kényszerkoalában. csak a politikai naívák és ténylegbuták rettegnek attól, a zseniálisok örvendezve várják már nagyon a koalát. Elismétlem: Egyáltalán nem biztos, hogy a te érzelmi tükrötskédben oly rózsás Jópofi egyáltalán a strómanjait (baszik ő ME lenni, van neki vagy 4-5 jelöltje erre, elsősorban a jólpoziciónált és hasonlóan ártatlanarcú Andor László...

szünet: Külön tudományos elemzést érdelemne az, hogy milyen jól működik a karakternélküli ME jelölt... B ajnai azért működik jól, mert a Két karateres (Orbán, Gyurcsány) -sel már tele a fasza mindenkinek. Az Olasz Móccerhez tartozik egy karakternélköli szende tanárbácisis ME is. ... de mivel Andor neve már kibukkant a fecsegő* Róna bácsi miatt, aki ezért oszt épppenséggel politikatudósnak nem is nevezhető :D ) van mááááásik... meg harmadik. A regisztráció eröltetése aligf-alig kedvez bármit is, miközbemn az erőltetésével az amúgy is az EU-ban már pompázatos színekben látsó jóoldal kezébe egy fegyver lett, pompás hivatkozás akkor, ha EU-s meg Ájemeffes segély hiányában nem lesz kedve kormányt váltamni a Jóoldalnak: benneteket csak még inkább egybekovácsol, ők meg ölbetett kézzel leshetik, hogyan rohad el a maradéktámoögatottsága a fidesznek a Jobbikkal koalázván. Politikatudomnány8ilag mókás is a szituáció, a Jóoldalnak, mint falatkenyér KELL a Jobbik, de azért üdelehelletű rózsás kis ajakaikkal a távoztatásáról hahognak a Jobbiknak.

És még mindig nem teljes az elemnzés, mert bizonyos külföldi titkosszolgálatoknak is kedvence a Jobbik és ugyanabból a buxtárcából utalódnak bankók a diverzánsoknak és agentprovokatóröknek, ami pélnzekhez most mnár az LMP-nek coki, de Jópofiák meg bőséggel részesülnek. Ha valaki ezt leösszeesküvéselméletezné, hagy kérdezzem már meg, ki a kékeres kis telefaxxom pénzelte azt az egyiptomi politikaierőcsoportot, akik most kétharmadokokokok ott és a saríját aálkotmányba emelik és Izrael állam létét persze fenyegetik is... És ha azokból a buxtárcákból adhatott az a kéz pénzt az egyiptomi szélsőségeknek, mely kézhez tartozó száj viszont ellenük beszél...

Na most kezdjél el XD-zni ... :XXXDD

*juj, Róna bácsi legutóbbi fecsegése, jujjujj

magyar-magyar szótár 2012.12.03. 02:02:38

@Marie-Antoinette: de korábban bezzeg, pl 4 éve megkereste (amikor ugye a hitelbőljólét lendülete tartott és a lakás meg autóhitelekből befolytak a vagyonszerzési illeték-bevételek...)

kikoránkel 2012.12.03. 09:46:19

@magyar-magyar szótár:
Ikszdé, iscsoraz, és nem Róna bácsi fecsegése a vicces, hanemhogy te még mindig politikatudományként óhajtod eladni ezt a minden mellékes körülményt a zsebpiszokból kiválogatva, mint Jobbik, kényszerkoala, Bajnai,Egyiptom -itt már nagyon röhögtem-, amikor csak annyi a kérdés, hogy van-e bármilyen erő a világon, amelyik rákényszerithetné a fijjukat, hogy demokratikusan játszanak.
Magyarországon nincs. Nagy eséllyel meg leszünk csalva.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.12.05. 14:58:45

ha már karakterek meg kommunikáció stb, akkor
vastagbor.blog.hu/2012/12/05/teny_274

stílusos, magyarosch, névtelenül ugató és feljelentgető, mint az iszákos házmester

ehhez képest a köteles malőr kihasználása úriemberi gesztus volt

Orbán nagyon beszarhatott Bajnaitól lolxD
(pedig nincs miért; van annyi békebirkája, hogy '14-ben is meglesz neki a sima többség)
süti beállítások módosítása