Miután Pötyike kipucolta csont'ra az ÁFÉSZ[magyarul COOP]-presszót és elérte, hogy a sörösök csak készpénz-azonnali teljeskifizetés mellett raknak le sört (és persze napimennyiséget) AKKOR "elbukta" a gebint és a nagyszájú (és picsájú) , az évek http://pctrs.network.hu/clubpicture/3/4/9/_/fecske_cigaretta_349263_37327.jpgóta a legaljasabb pletykákkal Pötyike képességei ellen ármánykodó Terike "nyert". Persze DISCO az nincsen, mert úgy lopja hosszabbítón a 220-at is a szomszédból. (A mosogatóba is a csapvíz schlauchon gyön a másikszomszádból) ésugye minden lepukkanva, székek, asztalok, a nyélomfüggönyöük még Fecske cigaretták füstjétől kéklenek és a zengépben az Énédeskatinkám -hoz a 2Ft-ost egy Horn-tallérért adja ki Gittácska a pultospicsa. A dizánny viszont utolérte a trendet, mert ma is a vízszintes és függőleges párhuzamokból lecsüngő szabályosgömbicek a divat szárazágakkal meg náddal, mint 1969-ben. Természetesen minden betérő azt kifogásolja, hogy ez nem presszó, hanem kocsma. Bezzeg Pötyike idejében milyen jó koncertek, a sok kultúrák vótak, milyen gitárosok kenették szintetizátoron
www.youtube.com/watch?v=eaA_UUDa-XI

és szaxofonosok

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr974530905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann Lujza 2012.05.28. 08:17:31

pompás. Csak 43-szor hallottuk már ezt a sztorit kommentben előadva. Ne felejtsd el, nagyjából állandó lehet a törzsközönséged.

magyar-magyar szótár 2012.05.28. 08:20:42

@Steinmann grófnő: Kidolgozva még nem olvastátok, csak töredékes vázlatban. De sebaj, hiszen úgy se értetted (= nem akartad látni) meg így se. Azt gondolljátok, anyni az egész, jól kell vezetni a presszót és akkor majd 200ft-ossal fog működni a zenegép. Csak bele kell tenni 45-ös fordulaton vinylen a Stereomilket meg Adele-t oszt jó lesz a fogyás.

Steinmann Lujza 2012.05.28. 08:29:26

@magyar-magyar szótár: valamelyik webhez értő haverod meg kéne kérni, csináljon két rovatot a szótárba

1. szabadnép félóra & politikai vitakör & felvilágosítás butáknak, ideológiailag képzetleneknek

2. olvasnivaló

és akkor minden olvasó a megfelelő rovatban szörfölhetne

magyar-magyar szótár 2012.05.28. 08:37:03

@Steinmann grófnő: Én arról szeretnék írni, amit nem akarnál látni
Te pedig azt várod el tőlem, hogy azt lásd itt is, amit máshol, pl Kitántorgás címszó alatt, ami a mindenapi vízcsap mellé egy ugyanolyan csapot nyitva ugyanazt folyatja ugyanabba a dagonyába bele, tegnap az abortuszt[tabletta] volt az. Jőtt is kikoránkel bölcs barátom és kifogásolta, hogy nem a kádenpé kurva anyját szidtam, de hogy lehet egy asztráltestnek kurva anyja??

dr Steinmann 2012.05.28. 08:44:33

@magyar-magyar szótár: nem, dehogy nem erről van szó
egyszerűen arról., hogy vagyunk annyira értelmesek, vettük elsőre is, hogy mások a pol. elképzeléseink
de mi vagyunk annyira felnőttek, hogy NEM akarunk téged meggyőzni, hogy gondold másképp
és arra kérlek, te se tedd ezt, mert unalmas
a politika lényegében olyan, mint a vallás, inkább hiten, mint tudáson alapul, ha azt mondanám, hívő buddhista vagyok, nyilván nem tekintenéd feladatodnak, hogy eltéríts egy másik eszmerendszer felé
pont az a politika is, a régi idők hitvitáit idézi, épp ezért pont annyira felesleges, és egy szint után már roppant unalmas is
amúgy, ha láttad Nagymedve hozzászólását nálam, azért arra a "vízcsapból" folyó kérdésre, hogy jó, akkor MIT csináljon egy most érettségiző, ő sem tudott válaszolni, annyit írt csak, hogy R. néni intelligens.

magyar-magyar szótár 2012.05.29. 03:18:28

@dr Steinmann: Pont ez a lényeg a politikában, hogy nem hit és vallás, hanem szakma. Amit te eltévesztesz, az a kommunikáció: benyalni a kommunikációt az a hit és az a vallás kérdése. Még mindig az alapoknál tartunk: a kommunikációt téveszted el politikának. Fő politikaifeladat a valóság elkommunikálása, azaz a szarkamdár csendbenköltése az őtudjamin az őtuudjamelyikfészkén. te illetve ti (úgyértem Hanni is! aki szakember pedig!!) ELHISZITEK hogy az a fészek és OTTASZARKA ottafarka, hűmitarka

magyar-magyar szótár 2012.05.29. 03:21:41

@dr Steinmann: Ez az oka annak, hogy nem értik a KÜLÖNBÖZŐ politikaipártok emberei magáméletben hogy haverkodhatnak. Ezért nem értitek, hogy kb 100milliós nagyságrend fölött nincsen ilyenes vagy olyanoldali vállalkozó, van neki egy politikainézete és kívülről pedig a külsőkben TAKTIKÁZIK ugyanúgy, mint az üzletiéletben. De ha vevőorientált, akkor nem szelektál le előre vevőt aztzal, hogy KIFELÉ is kommunikálja politikainézeteit, gondoan leszarja a sajátpolitikainézetét sajátüzletiérdekében.
süti beállítások módosítása