Beszarok, ahogy idekattyogtam, a bloghú fejlécén, komolyan, a Szantaklá toi-toi-ból rohant ki!

 

Gondolom a linken látható pompie kis videó provokátorai a jólsikerült parlamenti tréfikén buzdultak köcsögödtek föl. Üljünk be éjféli misére (ez értelmiseggeknek minden időkben is kedvelt szarakozása volt, pl kicsiny falumban a zattejjista bróboganda harczimarcijai is beültek 30-40 éve is...)

Teofil a magányoshős, hármasban egyébként:

25-én délelőtt index címlapon volt ez a kis tréfike:

http://index.hu/video/2011/12/24/mise/

Ehhez a videóhoz nem lehet hozzászólni.

 

Mivel a videóhoz a hozzászólásokat letiltották... - nehogy már valamelyik katkó pl odapofázzon vagy gúnyolódni merjen az ügyikéken??,?   akik a provokáción szerepelnek ??-, ezért most én itt alul a kommentoszlopban tág teret engedek: Ez NEM jógyerekblog, tehát itt előzetes moderáció sincsen meg utólagos se, szűrés sincsen. Statgép sincsen. Semmi extra, úgyhogy nyomjátok. Hm, a refkók is csináltak bulisat, ráadásul néni volt az ügyeletes tiszteletes, de gondolom, hogy bonyis lett volna a jógyerekeknek a refkó bűnbocsánati jegyek-hez hozzájutniuk. Meg a Kálvinista Róma messze is van az effélékhez. meg korán is kell kelni,  hajnali 8-kor, hogy 10-re lent legyenek a Bűnös Város-ban..

 

Egyébként is a provokáció inkább a katkókat célozza meg, amilyen buták a katkók  (legalábbis  Ternyák Csabi püspie @ Co. ) a mai kommunikációhoz, biztos valami jó röhejesen besérülnek és ha még be is ugranak a provokációnak (Kövér László az hasasat ugrott az aszfaltra..) akkor  lehet tapsikázni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr633495399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.12.26. 14:32:57

Azért valahol aggasztó, hogy Voltaire örökségét ilyen béna kakimatyik hivatottak átmenteni a jövőbe, mindenféle kereszténydemokrata terror dúlása közepette...szerintem vannak hőbörgő katkók, akiknek leginkább és legföljebb a minőség iránti igényét sérti az ilyen könnyed fricska, de egy hőbörgő katkó mindenképpen eredmény, akárhogyan nézzük is!

magyar-magyar szótár 2011.12.27. 02:11:36

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: AS műfajban tartósan kb ez a minőség a fércjelző. Azt érdemes lenne megvizsgálni, hogy mért pont az éjféli mise ennek a műfajnak a tobzódása, az egyik ok a nagyszámú közönség.Politikailag megfelelő, fokozottvilágnézetűek számára is jó szórakozás az éjféli mise és így a vidám fiúk sosincenek egyedül. Aztán meg papja válogatja, pl az én papbácsim annak idején az oltár melletti, az egykor a templom épttetői közül a főszponzoroknak szánt padokba ültette az ökörködőket, hogy ne kelljen a közönségüknek hátraforognia. Természetesen ez a tréfike is az, ami fordítva nem működik.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.12.31. 07:26:08

@magyar-magyar szótár: érdekes, de én most tökvéletlenül beleszaladtam egy ilyen képgalériába
www.heol.hu/galerialp/56846

nem lehet, hogy te válogatsz szelektíven? hogy megjelenik az éjféli miséről húsz normális meg egy idétlen összeállítás, és akkor már rögtön vallásüldözést kiáltasz?
az öreglány jut rólad eszembe, aki ha a székre ráteszi a hokkedlit, és kihajol a kisablakon látja ám, fúúúúj milyen dizsnók a szomszédok

magyar-magyar szótár 2011.12.31. 08:06:29

@Budai Hella: Te le vagy maradva, azóta Rosszindulatú Vászkától begyűjtöttem már a tudományos indokát, miért helyes és időszerű a katkók ilyenténi fikázása.
Heol-lal jössz nekem? Az egész Heolnak nincsen annyi napi látogatója, mint 3 jóoldali polblognak. Jóhogynem már a Pletykafalussi Harsónával gyösz, amit a bógmesteri hivatal egykori GAMESZ irodájában szekeszt ilonkabácsi meg Tódi bá' a fociedző.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.12.31. 08:10:46

@magyar-magyar szótár: a vallást már évszázadok óta fikázzák
amúgy mi a véleményed Fellini Róma filmjéről, a katolikus divatbemutatóval?

magyar-magyar szótár 2011.12.31. 08:25:27

@Budai Hella: Namost RV Okos Gyermek, szívemnek legkedvesebb, nem is tudok nála okosabb jóoldalit, őszerinte blszfémia volt az a tahó videó, nem. Ablaszfémia ől mint művészi akcuió (lásd Fellini-t) nyilt, felvállat. Az index videó viszont hírcsárdaisztikus mém. Óriási különbség van a blaszfémia (úgyis, mint ávángár akció -> Nitsch ) és az index sunyingereinek ökörködései között. Amikor ugyanis 30 vagy 40 éve "hulighánok" ökörködtek az éjféli misén, az egy rendes attac volt. Földaták a leckét, aztán a pap meg a hívek reagáltak vagy nem. Ha a harangozó ministrált is és 120 kilós volt és a jobbcsapottja a temető, akkor a jobbkezével emelte fel őket vitte ki a templom elé és az egyik lábával rúgta picsán őket, ami azért nem annyira halálos volt, de mindenesetre ez a huligánok részéről egy kétes kimenetelő kis bguli. Sokkal égőbb volt, amikor a pap megállította a misét és felkérte őket, hogy jöjjenek ki emide a néhai földboirtokosok padjaiba, mert ott jobban látják ökörködésüket a hívek.
A hivatalos magyarázat vaz, hogy náci poapok uszítanak misén TEHÁT jogos a videón láthat "blaszfémia" de még egyszer elmondom, a videón NINCS blaszfémia.

Az is a probléma, hogy a jó gyermekeket olyan baromsáégokkal etetik meg, miszerint a katkók nem etetik az éhezőket csak faszista politikai dumákkal traktálják a misén.

A krisnásoknál nagyon réhegen a PR része a karitász -de egyébként ők is adományokat gyűjtenek és méghozzá igencsak "blaszfemizálható" eszközökel.

Arányosítva a sokkal kisebb krisnás közösség főemberei a főkatkókéval megegyező pompában élnek, csak ugye az ő(szetséges) tudatuk oly magas hoy az a pompa már annyi nekik, mént nekem a fakéregből hasajtott öltözet...

magyar-magyar szótár 2011.12.31. 08:31:03

@Budai Hella: Összességében pl egy faluban a "nci pap" prédikál 30-40 embernek? Piacot nem bővít az agitációjával és ez mindig is így volt,. a pap prédikációjából a hívek egyik fülén be a duma

és.. a legtöbb esetben meg a másik fülén ki,. A politikát RAGADÓ pap politika által is vész el, szelektál a misérejűró. A jógyerek azt hiszik, hogy aki a misébn ott van, az már mind egyben a pap által uszítóan hirdetett nézetek híve is.
beszélgetnek katkó nénik:
ű"Tiknektek miylen papotok van" Rendes ember, csak mindig a poéitika,... meg nem bírja a művirágot, freszt a vágottat kéne hoirdani neki)

A mjógyerekek azt hiszik, hogy ha egy portált őmiattuk, akik tréfik látogatnak, akkor biztos a papot is azért hallgatják mert ő hat a hívekre.
nagyon érdekes lenne.. ugye te is rögtön jujjujgatsz az "általánosítás" gyanújára is, de az kamón, hoigy ezek az indexes tökfilkók meg áéltalánosításokkal indokolják a tahóságuk jogosságát. Holott vannak más papok is és nem biztos, hogy a jógyerekek boldogabbak lennének sok feri atyától. mert a jógyerekeknek a minnél több faszkó katkó pap lenne a kamónabb
(Angyalföldről:)

www.youtube.com/watch?v=Dy8Tp-RE7Qw

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.12.31. 08:34:51

@magyar-magyar szótár: tartok tőle, annak szólt a dolog, hogy túlszentült a kormány, és kndp-s az okt. álomtitkár, ami lássuk be, nem egészséges dolog, de ez pl. nem bántja a csőröd (na, persze amennyire R. néni komolyan vallásos, én azt mondanám karriervallásos)

magyar-magyar szótár 2011.12.31. 08:48:34

@Budai Hella: Ezt is ezerszer kitárgyaltuk már. Volt ez a nyomor-ból fakadt ötlet, miszerint ha átpasszoljuk az egyháznak az iskolát, nem kell bezárni. Megint a sok rossz küzüli választás lehetsősége. Amikor kidolgozták a FIDESZ-nek az önkormányzati csőddel való lefulassztását és kinyírását, akkor nem kalkzóulálta A mester végig, pedig végig szokta, az egészet.

itt az alternatíva az lett volna, hogy az niskolát bezárják, mert nincs pénz a működésre.

Megint eljutottunk a... sehová.

2010- júniusában szívjóságra, hozomra szállítottak a Rendben Átadott Országban gyógyszert a beszállítók, úgy, mint februárban meg januárban is.
Költséghelyek voltak lefedezetlenül. Az önkormányzatoka a 2006-2010. között jókormányzás tolta volna a csődhelyzetbe, aa pógármesterek meg menekültek kötvénykibocsáűtásal meg hitelfelvételekkel a csődhelyzetből,l jól kibasztak a gyurcsány/Bajnai kormánynal, de mégjobban a FIDESZ-szel, Mert 2010-ben, az áprilisra 83%-ban felélt költségvetéssel úgy, hogy januári nemkifizetések még bebasztak 2010. szeptemberre is!! abban a helyzetben ez egy "jó megoldásnak" tűnt, annak adni az iskolát, aki működteti. és ezek az egyházak. kapott a Görög katoilikus, a Református, a katolikus is.

Válaszol nekem: HA bezárják az iskolát, azt ki szopja meg? (A FIDESZpersze a fidesz akkor is megszopja)

Ezt hányszor kitárgyaltuk már!4 Lehet, hogy a KDNP-sek azt hsizik, hpogy sokegyháziiskola sokigazkeretény és ~tyén ember, de Voltaire Jezsuita nevelés volt Rimbaud is egyházi oktatást kaptt, folytassam Sztalinnal?
Kezdjem a piarista gimnáziumok érettségijeivel meg a refkók debreceni érettségijének értékével? Esterházy Péter is a piaristáknál élt, klerikális mételyt szívott az anyatejjel és most jóoldali, politikailag megfelelő író, akinek az útja az MDF-es Hitel Eelefántcsonttorony sorozatától ím ide ért, még megérjük, hogy Mágenhejm doktor mögé áll ő ois a Magyar tavasz- on!

Mi kéne még? Mi? Meg tudod mondani, mikéne?
Jó, akkor lakatolják le az iskolákat ( most pedig basszusgitár!)
www.youtube.com/watch?v=E-ImKQ53C-I

magyar-magyar szótár 2011.12.31. 08:51:19

@Budai Hella: Csak egy példa, mert mennem kell az újévikanmalac tökét vakarnom:
A krisnásokat nem csípom, de ők 1000 embert visszahoztak a drog meg a pia poklából, míg Csernus doktor kettőt vagy hármat... Tehát: megengedő vagyok velük akkor is, ha TUDOM hogy vannak karrierkrisnások. nem kezdek el "blaszfemitzálni", hogy mnilyen lelkiprotkókat adnak a megmentettjeiknek vagy hogy milyen autók parkolnak a krisnás iskola mögött.

Mentenek? -mentenek. Akkor kit érdekel.

magyar-magyar szótár 2011.12.31. 08:52:29

@Budai Hella: Érdekelte a jógyerekmédiát, hogy az m1 hiradó karácsnykor tele volt krisnásriporttal? NEm hanem hazudoztak galádan. Korrigáltak? Elnézést kértek, mert hazug módon uszítottak?

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.12.31. 08:53:51

@magyar-magyar szótár: ja, van egy kirakatsuli, meg 135 szentsebestyénvére gimi, ami tökre olyan színvonalú, mint a helyi önko...opsz bocs állami
és mondd, szerinted az egyházi iskola nem az államtól kapja a lóvét? dehogynem,
persze, majd a hívek adják össze
süti beállítások módosítása