>> A legfőbb gond a szavak eredeti jelentértartalmától való elszakadás<<

/Lan Ji tan, Kung Ce nyomán/

"A házimacska a legkegyetlenebb állat a Földön: Az USÁ-ban élő 75 millió házicicus évente másfél milliárd kisállatot eszik meg."

/Disznóvericsanelt jellegű népokosítás, ismeretlen googligátor műve/

 

(kérem a tisztelt olvasóközönségem, hogy lehetőség szerint maximális hangerőn hallgassa e zenét)

 

 

 

 

Ism.: a narancsköztársaság az olyan banánköztársaság , ami az Únió faszán nyövekedvén [ezesetben a bezzeg usákokok ugye---

 

ÁÁÁÁLLJUNK MEG! Bezzegamerika, ami a szijjájéjját biztos azért tartja, hogy az ügynökei egész nap a  fitymájukat huzigálják az ikszhamszter-pont-kom on csüggve, meg jókat utazgassanak szerte a világban hawájzzván) ... Minthahogy Czirmi kandúr is, akit mi a mi kiséletünkben ugye, nappal, a párnáján lustizva látunk, a dög, még a fejét felemelni is lusta, de mellsőiben a "mutatóujja" körméje meg, ha kinyomjuk a tokjából, nettó 14 mm hosszú éés szikeéles (mert amikor a mi édeslusta gárfildunkat nem látjuk, akkor a kertben eleven békákat hengerít ghirincre és hasítja föl a békák randa gusztustalan hasát hogy a bőréből a fincsi húst előhorgászolván, nyami, bekapja, de persze ezt Czirmi ciccus nem közli ám a mamival, amikor a mami szimatosat jáccik véle a szinliágyikójban, ó dehogy is, csak feltételezni azt Czirmiről, hogy azért oly izmosak a mellső lábai, mert nyúlkál be madárfészkekbe zsende pihás fiókákért, ódehogy, ez az, amit nem tudunk [vagyunk képesek az eszközeinkkel]  bizonyítani és akkor már rögtön nem is lesz igaz...

Ugye, az elektronikai-összeszerelőköztársaság , na, péééldáu-uuu-ul, az... az Mexikó,

ahol a Bezzeg Usákok már kínjukban a társadalmianarchia gerjesztése mellett munkahelyteremtéssel is foglalkoznak, különös tekintettel az álságövezet (tkp az USA/Mexikó határzóna) határaira. De persze az óccsó mexikói kender, amit jól tudunk a drága TASZistáinktól is, tkp a lélek citromfüves nammamitejája és áááá, dehogy is árt pl, ha az ember széjjelszívja azt az édes jógyerekarcát dagadra már vele, szóval az olcsóelektronikai összeszereldék termékei mellett persze a kenderlevél is kamón, az gyöhet, meg az olcsómunkaerő

Egy perces néma gondolkozással emlékezzünk meg a Budapest mexico-city-nalizálódásáért jaj annyira-de-annyira sokat és jóltevő jóoldali városvezetésről!

 VADKENDERKÖZTÁRSÁG:

ALAPVETŐEMBERI JOGA A BEBASZOTT HAJLÉKTALANRÓL A 

MÉG JÁRKÉPES HOMI'NAK LEHÚZNIA 

A RUHÁJÁT és a "sorstársat" hagyni a boldoghalálba merevedni! ELŐRE A MAKIRÉSZEG HAJLÉKTALANOK TÉLI KIHÜLÉSÉNEK  TASZISTA SZABACCSÁGJOGAJIJÉR!

Az nem narancsköztársaság, ahol a hajléktalan a kebelén melengetett tíz rúgójával nem mer bemenni a "hajléktalanszállóra" ami a TASZizmusban kikottázott csávók óccsó munkásszállása lett, köszike Demszkus!!

 

ELŐRE A FEJLETT TASZISTA

 

 BÁBOCI TÁRSADALOMÉRT

legyen TASZIZMUS KÍNÁBAN
MOST

LEGYEN SZABAD A KÖZLEKEDÉSI ÉS AUTÓVÁSÁRLÁSI JOG KÍNÁBAN IS!


SZABADJON ANNYI ÖKÖLÓGIAI 

LÁBNYOMOT HAGYNIA A 

KÍNAINAK MINT NEKÜNK!

TASZISTÁK ELŐRE

Hupizöldek A Lehetmások!

 Figyelem! -ez a video megvan vagy 8 éves,. azóta a helyzet csak fokozódott!


 

miközben ugye olvashatunk csudálatos passzusokat arról, hogy az Ónijónak van másod, sőt harmadosztálya.

Bezzegausztriázunk, deközben meg Ausztria nem narancs- banán vagy elektronikaiösszeszerelőköztársaság, hanem az ónijóra meg a szomszédaira is a bakfittyet nagy vastag sárgás ikrás pászmákban reáverő protekcionista renitensország...

 

Viele Pfotili, dankescheeni!

 

 

ötlábú kutya

 

 

 

El nem tudom képzelni, mi is tényleg (de igazán) a baja a tökéllyel kommunikáló jógyerekhadaknak, hát még csak az kéne, hogy ezeknek egy csöpp eszük is legyen és semmi más újítást ne vezessenek be a kommunikációjukban, mint az éppen máma aktuiális jógyerekokosságokat szépen belevezetni a tegnapelőttiekbe, az azelőttiekbe, hajtűkanyarral a kéthételezelőtti homlokegyenstkülönbözőekbe. Ha Eltpolcsy azzal szemben, amit máig csinált, azokat az okosságokat tartotta volna be, amit a jógyerekek diktáltak, akkor a kiszámíthatatlan cakk és a biztonytalan cikk helyett ma a  kiszámítható cikk  és a meglepő cakk jelllemezné a  gazdaságiirányokat és a tegnap még Eltolcsy Matolcsy lehetne, biztos...

 

Különben ez az első narancsköztársaság cím a bloghún, csak szólok :D

Bezzeg banánköztársaságból volt vagy 280!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr653441691

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Paul Krugman: válság és demokrácia 2011.12.18. 20:50:04

Ideje nevén nevezni a jelenlegi helyzetet: ez válság. Igaz, nem a nagy gazdasági világválság teljes megismétlődése, ám ez sovány vigasz. A munkanélküliség Amerikában és Európában is katasztrofálisan magas, a vezetők és az intézmények egyre inkább hitel...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann Lujza 2011.12.18. 17:18:45

az a borotválkozós pali olyan ismerős valahonnan:))

A betett videók közül az tetszik legjobban, ahol németül beszélnek egymással a latino sztárok
nagy ötlet

PesszimPista 2011.12.18. 18:35:37

Véletlenül egész jó példa volt erre a RONIN című hollivúdi eposz.
Az egyetlen nem gazdátlan "szamuráj" éppen hogy az amcsi volt.
Jut eszembe! Hol is van az az amerikányec wannabe ingatlanmogul aki az LMP-t támogatta serényen, majd a választások után . . . mint szürke szamovár a ködben?

PesszimPista 2011.12.18. 18:58:17

@PesszimPista: Szegény mókus! Mint a diktatúra első áldozata. Kénytelen felszámolta grandiózus ingatlanbefektetéseit, majd a parlamenti meghallgatást is kihagyva elviharozni kényszerült.
Mindezt mintegy 3 hét alatt abszolválta.
Azóta is buzgó patakokban tolul elő a vér azén kicsi szívemből az ő elvesztésének az okáján.

magyar-magyar szótár 2011.12.19. 03:36:54

Nem tudom, ki a fasz pötyögtette ide ezt a tracback-et, de márpedig külsőokok nincsenek, illetve Orbán a hibás Európa rombadöntéséért. Meg a sokszínes matyóhímzés [ami kalotaszegi és fekete]

magyar-magyar szótár 2011.12.19. 03:39:09

@PesszimPista: Ő egy csendes amerikai volt, most hazament anyuhoz pulykát enni, meg a Szanta Klá is tojhat valamit a harisnyájába, ha már ennyire ügyes volt.

magyar-magyar szótár 2011.12.19. 03:41:02

@PesszimPista: Cukorarcú Gordon azóta sokkal faszább csendes amerikaiakkal találkozott lobbizás közben az USÁ-ban, úgyhogy csak bízzál nyugodtan!

PesszimPista 2011.12.19. 22:59:12

@magyar-magyar szótár: Akkor el is apasztom azonmód a serényen buzgó patakot, . . . Hisz' lesz még szőlő, lesz még lágy kenyér!

magyar-magyar szótár 2011.12.20. 01:08:03

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Kösz Hanni. A bejegyzés márciusi és egyetlen komment sem látható. Ugyanis a kommentek abban a blogban előzetes moderáció után jelennek meg. És egy ilyen zseniális poszt szerzője elfelejtette megnézni a kommenteket, amik nyilván vannak egy ennyire üdvösen jóoldali blogban. Így persze moderálatlanul március óta mind ottrohad.
Én valami olyasmit kommenteltem (vóna) hogyaszongya:
"Annyiban módosítanám a tételt, hogy a galamb nem nyal. Ellenben a -idesz káderpolitikájának megfelelően csak az a papagáj mászhat vakon és önként dalolva a kalickába, aki politikailag megfeleő és nyal. A papagáj ugyanis imád nyalni, ezért jó hzúsos a nyelve.

Jópéldaként a jóoldali újságírást hoztamn föl, pl a Dohánygyárban is az nem számít, hogy a dóügozó politikailag hova tartozik, nyilván a dógozók masszív 20-30-a jelentősen jobboldali nézeteket vall (azt nem mondhatnám, hogy Magyarország konzlib-jei reprezentálva vannak, ismerjük ugye konzlibjeink közül Szabó Ivánt, de ő meghalt már, valamint... ehmm... ö.. Tokfalvi Elek bácsit -de ő a Hírszerző ingyenmedvéje (volt)

magyar-magyar szótár 2011.12.20. 01:11:18

@PesszimPista: Jó, de szőlő majd nyárvégén lesz! Ezért volt szükség arra, hogy a rövid téliperiódusban, amikor minden sivár és kopár 8 év szüret után, a letarolt hegyódalra beengedjék mind a barmokat, oszt mire mennek. Naés, mire jóra fordul az idő, megint jöhetnek azok, akiknek a szőlőmívelő készségük a félholdalakú késecske meg a puttony. A kenyér meg jó sikértelen import román búzából is.
süti beállítások módosítása