"Neveket, neveket! Véget ért az "irodalmi riport"-ok korszaka! Riport az név-utca-házszám emelet. Az nem riport, hogy "beszélik" meg "közelálló körök véleménye szerint"!

/Dr Kovács Zoltán jómódú vállalkozó, matematikus, jogász, főszerkesztő, üzletember, sporthorgász   -Irodalom Zrt 1993./

 

Be kell vallanom, hogy ha lenne itt még könyvkötöde, ,akkor kisalakú piros könyvbe foglalnám Sokatérő Ferenc Igazságbeszédét, Rend és Szabadság című beszédét, aztán az Index-ből a magyar sajtótörténelemben korszakos kis cikkcsijét (amiből az idézet való) aminek első korai verziójában még két szerzője-alkotója volt és a címe is más , nem

Bajnai kisfiús mosolya

hanem valami farkasverembe estett kisfiús

valamint Bajnai Gordon első miniszterelnöki korszakát záró beszédét. Ezek a csodálatos írásművek ugyanis egyre időszerűbbek.. Mutatják az utat a dógozónak addig is, amíg Mágenhejm doktor az élre nem áll. (Tudják kedves olvasóim, ki az a Mágenhejm doktor, a Doktor Hauz magyarhangja...)

és most tessék! Bezzeg az index soha nem volt szerepzavarban!

 
Bajnai Gordon megértéséhez ismerőseit kérdezgettük, többségük név nélkül akart nyilatkozni. A miniszterelnök egy ideig a Wallis vezérigazgatójaként az Index tulajdonosi jogait is gyakorolta, illetve korábbi munkahelyén együtt dolgozott az Index egyik mostani tulajdonosával, Nobilis Kristóffal. A szerepzavar elkerülése érdekében az Indexszel valaha bármilyen kapcsolatban álló forrásokat nem kérdeztünk Bajnairól.  
http://index.hu/belfold/2009/05/19/bajnai/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr573459548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása