"Bisztós nem lópikk, olyan alyanosz!"

/Az Ötlábú kutya Párt szlogenje/

ELORA   FEJLETT CAPITALISTA TARSADALOMERT

/felirat a az AGRO-BIO-Fe-Ku-Ta Kft telephelyén, 2007./

 

Azafajta "öko", amit a jógyerekek szoktak a kommunikációs céljaik elérésére -egyébként kurvára szakszerűen is- behasználni, sose kop' el: rothadhatatlan polietilénből való ugyanis. És benettonzöld.  Hupizöld.   ... (MERT EZ NAPFÉNYTŐL ÁTVILÁGÍTOTT ZÖLDLEVÉL-KLOROFILLZÖLD)...

 

A hupizöldek okoskatörpje:

ILL:

@magyar-magyar szótár: nincs igazad, vagy csak nem rejszoltál mér avokádópürével telefröcskölt szilikoncicire, mert az pont ilyen zöld lesz, nature (remélem kattogásmarketing-szempontból kielégítő példát sikerült találnom)

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr403459456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

budai zöld 2011.12.13. 16:23:25

A képzetlen marketinges véleményem erről a színről az, hogy szép, érdekes, és nem agyonhasznált, viszony csak olyan márkához használnám, amelyiknek módja van mindig jó minőségű (nyomdai) és egyéb anyagokon kommunikálni.
Tehát politikai párthoz nem javasolnám.

A cikkről meg az a véleményem, hogy annál ordasabb indexes/matulista/hávégés hatásvadászat nincs is, mint jó nagy fotókat kirakni ennyire szerencsétlen arcokról, kevés szöveggel.
Ha érted hogy mondom.
Biztos még kommunikációszakos lány korodban tanultad.

Lujzanéni 2011.12.13. 17:42:08

@A Hannibal Lektűr-attitűd: a tavasz divatszíne majdnem ilyen, kicsit pirosasabb változatban

www.stylelist.com/2011/12/08/pantone-tangerine-tango_n_1137443.html?ref=stylelist

Dudi, most komolyan azért gáz az elempé, mert halványzöld a zászlójuk?
én még emlékszem rá, mikor Ovi tigrises pólóban járta az árvizes gátakat:D

Fenehorizont 667 2011.12.13. 18:27:09

@Lujzanéni:
nem azért gáz, hanem azért, mert tudodmikor zöldpárt az...sohanapján, kiskedden.
nem a színen van itt hangsúly. a fidesz naranccsárgájával is csak akkor lehetne összevetni, ha mittomén, a Narancstermesztők Pártja név alatt szabadították volna rátok matolcsyt :D

Fenehorizont 667 2011.12.13. 18:30:07

MONDJUK ANNAK A NARANCSSÁRGÁNAK MÉG MINDIG TÖBB KÖZE VAN A NARANCSHOZ, MINT A RIKÍTÓZÖLDNEK AZ ÖKO-HOZ...

Fenehorizont 667 2011.12.13. 18:30:47

bocs a capslockért. látszik, hogy úgy gépelek, hogy csak a billentyűzetet bámulom

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.14. 01:49:50

@kchkscak: tudod, hogy a capslockárt nincs bocsánat, hiába hát a..

magyar-magyar szótár 2011.12.14. 02:26:33

@kchkscak: Az "őrült" von Kuendue hoaxációjának az egyik lényege (ugye ő az egyik legkiválóbb ávátárá készítő ÉS úgy próbál tenni, mint aki HTMÉL-analfabét) a capslockhasználat. Pusztánzzel a trükkel simán elhiteti a jógyerekekkel, hogy ő igaz. Ez olyas, mintha én kicserélném az alapot a hártyámon feketére és vilígitó tetűbetűkkel a kötelező 10p arial-lal. Ami nem fér a fejembe, HTML-be lemenvén a textúra ugyanaz és bizonyos parancsikat kell kisilabizálni ahhoz,. hogy e látszon szakszerűnek. Meg gondolom, az amatőr bejegyzése HTM-lben BŐVEBB.

magyar-magyar szótár 2011.12.14. 04:41:35

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Sajnos a narancs maiárnyalata sem az a régi igazi, ráadásul Dávid Ibolya utolsó fellépőkosztümjei között is vadnarancsszínek domináltak
Néha a hupizöldebbek szépen idézik az egykori narancs árnyalatait

magyar-magyar szótár 2011.12.14. 04:48:33

@budai zöld: Talán nem véletlenül alkalmaztam ezt a tipikus indexes móccert. Kínai Kálmánék jártak így, amikor képriportokat készítettek, pl legutóbb a mkillásokról. Semmi mmást nem csináltak, csak OLDALRÓL meg HÁTULRÓL hatoltak a millások közé és nem érhető tetten szándékosság, azt csinálták, amit az indexesek is szoktak, kattogtattak.

Persze azért az indexesek tehetségesebbek ám! Két kamerával kéne dolgozni.... vagy a riportalany csináljon úgíy az indexesekkel, mint a külföldi kamionos, amikor a magyar rendőr vagy kápéemes megállítja, a telefonját videóra és eksön.

Az indexxel egyébként úgy vannak a népek, mint a magyar kamionosokkal nyugaton: amint kezdik megismerni őket,. egyre útálják is, mint a fost. Egy zöldfülű kezdő magyar kamionos el nem tudja képzelni, miért útálkoznak a láttán. Mert a nyugati népeknek már súlyos előítéletei vannak a magyar kamionosról. Pl ha egy afrikai bemászik a magyar kamion alvázába, és lebukik, akkor a magyar kamionost 500ezernek megfelelő pénzre büntetik és keres havona 300ezret. Mit csinál? Valahogy összelopja a birságot, megverni nem szabad a négert ugye. És elkezdődik egy öngerjesztés. A méiagecizmus miatt ott tartunk, hogy ma már kutyát uszítanak a stábokra és ásókapával mennek rájuk. Mindez pár könnyűpoennal kezdődött a vágóasztalokon.

magyar-magyar szótár 2011.12.14. 04:51:31

@Lujzanéni: Nem, de hát amiért gáz az LMP az súlyos. Sokkal súlyosabb, mint így viccelődni velük. És jórészük ártatlan is ráadásul. Pl sok közöttük a lujza. Nem tudom eldönteni pl, hogy Schiffer mint lujza jelentette föl Gyurcsányt vagy mint Bogija neki... Úgy KÉPZELEM, hogy tényleg elhiszik az LMP-ben, hogy erős gyurcvsányellenesség és powerelése Bajnainak, az a más (nem a gyurcsány) ügyét szolgálja. Na! -így jobban esik a májacskádnak, hogy belujzáztad az LMP-t, Ugye nem...

budai zöld 2011.12.14. 08:35:39

@magyar-magyar szótár:
Persze és én csak megadtam a pontot.

Szóval ha így folytatod, nem sokára biciklilánccal mennek rád az elempések.

Szerintem egyébként lehet, hogy hülyegyerekek még a politikumhoz, de nem teljesen naivak.
Egyszerűen csak nehéz az a játszma, amit játszanak. Egyrészt nőni/életben maradni csak úgy tudnak, ha balról vesznek el szavazatot, ráadásul többet, mint a "természetes" 1,8-3,9% liberális.
Közben viszont nem szabad a B-tervet sem ellehetetleníteni, azan nem válhatnak vállalhatatlanul koalaképtelenné sem a természetes szövetségesek számára.

Ezt próbálják megvalósítani a csúnya MSZP, csúnya Gyurcsány, aranyos kisfiús mosolyú Gordonka manőverrel. Ők nagyjából értik, ki kivel van, de a szavazók nem biztos. Így morzsolhatnak lepattanó tizedszázalékokat, ahogy a tábor átrendeződik, de azért biztos, ami biztos, igyekeznek jó csávók maradni, a főnökjelöltjüknél.

magyar-magyar szótár 2011.12.14. 11:20:04

@budai zöld: Jöhetnek mind a 27-en biciklilánccal. Az én népem viszont kapával, kaszával várja őket, favágéjtó baltával, zsiguliféltengelyekkel s nagyon rosszul mutatna a sok hupizöld jógyerek, ahogy a fejecskéik fölött bicikliláncot sergetve gyönnek a cigányokra, ugyanés a karéj kétoldalán anyák fogják egyben megszaggajtani a sídzsekijüket a nyélonotthonkáikkal és a nyelvierejük is elég annyi bábocinak, hogy megfutamodjabnak... vesszünk ám vidijóra mindent,és adjuk befelé a zombuccmannak, strasszbúribíróságnak meg az usákoknak is megküldjük!

De komolyra: különben nem csinálnak ők ilyent. Az ő fegyverük az ignorálás: Amiről nem vesznek tudomást, az nincs vagy vegye úgy, hogy megsemmisült.

magyar-magyar szótár 2011.12.14. 11:24:44

@budai zöld: Vegyóük másként. Tételezzük föél, hogy hupizölldtörp fan vagyok. Akkor is egy Munch-sikolyban a saját pofámról nyúzom le a bőrt, Schiffersmurf ötletén, a GYurcsány feljelentésén Sukoró miatt, aminek ugye a két lehetséges magyarázata közül ha fantörpikus hupizöldfan vagyok, akkor ez egyik szóba se jöhet. De Ferencnek mindegy, mert ezzel a piti kis Sukoróval összfelmentést szerzett. Bánthatatlan. Az az MSZ fogja megvédeni, mely MSZP az őspatkáőny, ami a kórt terjeszti [Ferenc egyik heraldusa szerint]

Namost ilyen gyerekekre országos politikát bízni. Akár zöldtárcát is , amikor a zöldbűnözés szinte maffiaszerű magyarországon és mást ne monjdak, olajezredesek tiszttársai művei.. jaj, üssek a számra, művelték.. a recycklingfhdgy-k... meg grünepunktszázadosok...

magyar-magyar szótár 2011.12.14. 11:26:03

@budai zöld: Valamint Mágenheijm doktor mögött már teljesen más civilek gyűlnek... Ha még Magdi néni is feltámad.. bele se merek gondolni..
süti beállítások módosítása