"Kis fasz nincsen, csak renyhe pina"

/egy 8. osztályt végzett téesztag asszony tanítása, 1979. -a szerző gyűjtéséből/

 

Tokfalvi mester egyik nagy tanítása így szól: A méret nem számít. A Mester ezzel arra utalna, amire pl a katolikus bűnelmélet is, miszerint kis bűn nincsen, a bűn bűn és kész.

 

Azonban, amikor Török Vidor agymosodájában jártam a minap és megláttam, mi a szponzor ott. ti a KÉSZ Group. Hirtelen meghallottam ezer-s ezer svejcibicska mocorgását építésivállalkozók jakó, autóajtó s laptoptáska zsebében, tarisnyájában. Húúú, mimindent is tudna mondani sokezer építésivállalkozó és cégtulajdonos a KÉSZ-ről, ha akarna, ha pl egy hiv. tényf. újságíró kérdezné. És persze még valami kéne ehhez, pl mersz az építésivállalkozó részéről.

 

Ugyanis létezik vszont olyan méret, ami egyszerűen, ha számít a méret, ha nem, nem fér bele a tényfeltáróújságíró bals-s jobb mutató s hüvelykjeivel kimetszett valóságszeletbe. Még ha akarná a valóságnak abba a térszeletébe is tartani kétkiskezét.

De persze hogy is akarná.

4 komment

Címkék: méret

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr873325487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fenehorizont 667 2011.11.02. 18:34:23

én dolgoztam a kész-nek. nem akarok semmi különöset írni róla, mert feltépnék ezer sebet :D
úgyhogy csak annyit, hogy az egésznek a kibaszott kurvaannyát.

gabriel syme · http://magyarido.blog.hu 2011.11.02. 21:23:46

Ez nem a Kereszteny Ertelmisegiek Szovetsege?
süti beállítások módosítása