>> A média hogyan tud kezdeni valamit ezzel a bizalommal, ami nincs.<<

/Krizsó Szilvia/

-részlet Az öreg, a fia meg a Lada Samará-jok című régi kismagyar regényből. óccsókönyvtár sorozat-
 
Mi máma az egyik hédlájn az indexen?- a kormányelnyomást és intendatúrát nyögőn, ahonnan kirúgták Uj Pétert, Tóta Wórlyukot és Bedét, na mi? A Királyi Televízió vergődése.
Örömhírszalagcím:Már egy hete újul a királyi’ és nem emelkedett a nézettség! Dojó! Majd alant persze a milliárdok, amikbe mindez a semmi - mert már tudjuk, hogy semmi lesz, előre-került.
 
Azelőtt az volt a baj, hogy konzervműsorok sorjáztak futószalagon. A királyi  televízió ennen élő  mauzóleumát adta.
Hogyan lehetne jobb a királyi tévé?
Nyilván addig nem lehet jó a királyi tévé, csak például, amíg A Tizedik (vagy Kilencedik??) Legbefolyásosabb Magyar Asszony és jobbkeze Tónika jókislány vissza nem kapják a műsorukat. (Az új kerékvágás helyett a régi kerékvágás, ugye, Venszan’?)   

Az alábbi videót töltötte fel ezen a napon: 2011.04.27. Azóta, április óta, október van, 146-an nyitották meg. Köszönjük, Venszan, köszike jógyerekek!

1 komment

Címkék: glossza

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr463295102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RomBold! (törölt) 2011.10.11. 17:17:28

a hamutiprókhoz tendálni???
sok gombócot meg kellene enni a mély deákoknak... nincs is annyi gombóc.
süti beállítások módosítása