avagy

capcarap

 capcara - lopás -magyar tolvajnyelv

 Graaf Äneas Sylvius von Caprara labanc generális, aki a Habsburg Ház kesztyűjébe tutulni tanítá oly gyakran az unkoorzigeuner hajdu kurucságot... Persze a fosztogatás ennek a tutultatásnak csak mintegy mellékes semmisége volt

Levél egy fiatal mérnöknek a tadamm-tadamm-tadam szaragutas tolvajszarkautópálya ürügyén..:

Drága Mérnökúr!

Most látom, hogy Ön nem itthon dolgozik. Ja, úgy. Hát akkor el nem képzelheti, hogy a magyar autobahn foldozás pl nem olyan, hogy a különböző fóthátánfótokon -ezt alpesi hegyóóódalakról fülelvén
csak a surrogó gumizajt hallja
ssssshuuuuuuuuu shhhuuuuuuuuu 

a magyar útfoltfót  olyan, hogy a pihenőben, az elszáguldó autók felől imígyen hallhatná:
DÜDÜBB-a-rappa
cripp-carappacrapp trapp-trapp-tipipp 
TADAMM
capcarapp cappcarapp
capcara:

Az analfabéta útkaparó cigányfiú kérdezi az Ön évfolyamtársát, az építőmérnököt, hogy mért 19-es minőségű FOSsal tömik a lyukakat és nem is válaszol neki a mérnökúr, csak a sofőr egy kuss! után közöd???
elárulja, hogy a szar anyag sokszor verődik ki, és sokpénzt lehet így keresni..
Persze a cigánygyerek és Ön nem érti, miért.
De majd évfolyamtalálkozón, ha a magyar út mérnöke már elég részeg, ugyan, kérdezze már meg..

 

 

 

 

 

A magyar útépítésnek nem egyeteme van, hanem

elemi iskolai szintje.

 

A magyar út magyar igazságai:

73.  A magyar út nem ott van, ahol az emberek járnak, hanem ott ahol az kényelmes  valamely későfeudális kényúrnak lobbyjának, vazallusainak, egyéb, éspedig.

89. A magyar útnak régi, jóhíre van. Elő is bukkannak ezen régi, jóhírű utak emlékei a 40-50-éves reá-hordások, a szocializmus legendás útrétegei alól, romolhatatlan bogárhátakkal, a néhai egynyomúak.

183. Az autós piheő  ingyenes szemétlerakó. A 2000 táján még csak A Város agglomerációját jellemző el_érd-esedés, azaz az úttorkolatok szemétbányává válása mára leterjedt az egész országra.

304.A magyar úttendert nem az nyeri meg, aki majd fizikailag is vállalkozik. A első alvállakozó eszközei lekötve. A második alvállalkozó szint azért adja ki alvállalkozásba, amit nyert, mert örül, hogy ha még nyereséget vehet le. A negyedik alvállalkozó bele se fog, annyira biztos abban, hogy nem fogják kifizetni. Innen egy hólabda indul meg, végül az alvállalkozó-alvállalkozó-alvállalkozó-alvállalkozója nem azért vonul föl, hogy igazán is koptassa a gépeit, örül, hogy bent van a területen és ősi magyar módon azután néz, mint vehetné bérét természetben és azonnal, capcara, capcara -énekelvést Dopemannal a mindenkilop capca-rappá-t.

 

6. Ez nem a magyar út törvénye
 

Minden olyan magyar szabályzó, amit a korrupció ELLEN hoznak, enndugájába dőlvén csak fokozza  a korrupciót:

ilyen:

a közbeszerzési pályázai rendszer

és ilyen lett a PPP rendszer is, melynek közemlegetését pirulnék most ide begépelni, pedig trendicsek trágár  vagyok...
 

Drága mérnök úr, ha hazajön, álljon meg egy kies autópályapihenőn, de pisilésre vagy ha mégis, akkor utána kézmosásra ne gondoljon:

A Magyar Út Legfőbb Törvénye. AZ AUTÓS PIHENŐ ARRA VALÓ 

HOGY OTT FLANGÁLÓ ÚTIKURVÁK ELNÉZÉSBEN

 A KÁPÉEM ÚTVÁMOT DÉZSMÁT  ÉS SARCOT VEGYEN

a rendőr trafipaxoljon

Mondja önnek szépen a magyar út, ha hallgatja a pihenőből:
CAPCARAPA CAPCARAPP CAPCARAPP.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr412682328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.02.23. 08:37:52

"De majd évfolyamtalálkozón, ha a magyar út mérnöke már elég részeg, ugyan, kérdezze már meg.."
megkérdeztem. viccen kívül. az őszinte válasz: vagy nem annak adják el, aminek kérik, vagy nem annak kérik, aminek használni fogják. hiába van előírva, hogy egy, két meg háromszámjegyű útnak mi a kívánalma, ha a kétszámjegyűt (81-es pl) egyszámjegyűnek használják, ésígytovább.
hiába van a körgyűrű, ami miatt úgy gondolják, nem kell a hídmelletti csőfektetéshez tömöríteni, mert a teherforgalom úgyse arra fog menni, hanem körbe, ha egyszer mégis arra megy.
röviden: az elmélet és a valóság örök harca ez, ahol a nagy ember íróasztal mögül nagyon tudja, milyen a lövészárokban ülni, ahol rohad a lába a bakának a fekáliás vízben a bakanccsal egybe.

magyar-magyar szótár 2011.02.23. 08:47:13

@bs395: Képzés dolga az egész.
Csak az lehetett polgáriiskolai tanár, aki tanítóképzőt végzett (érettségi, egy évv ingyenmunka gyakorlás, iskolaszég tanítóvá nyilvánítja MAJD megy főiskolára egyetemre) és így tovább. Minden fáziso végigmegy. A katonai képzésben is.
A kasznár elveszi a kaszát a paraszttól és megmutatja.
nézd csak, mit találtam:
nézd meg itt a katonaképeket
a kirándulásokról való képeket
csak a napfürdőzők képeit.
a mesterségeket. A Púpos kerékpárkészítő legényt.
www.fortepan.hu

Éppen az a baj, hogy szakembereink annyira túlképzettek, hogy külföldön inkább megállják a helyüket, mint idehaza. A 4-esmetrós bácsi Kuala Lumpurban szerzett valami melót (az kiadatás szempontjából fasza hely)

Nézd meg, hogy írsz te, mint műveled a publicisztikát.
Aztán nézd meg, hogyan azok, akik "orgánumban" fizetésért teszik. Mennyi eredeti gondolat vagy ötlet van a blogiodban egy év alatt? 8?? MÁR SOK!!
ennyivel csak amatőr lehetsz.
És magyarázat mindenre van..
Azért pl az M0 keleti szektorában igazi út épült (eltekintve apróságoktól)

Nézd csak meg a Fortepanon az I.vh-s hadiképeket. Pl az orvos szanitécekel és nővérekkel (a vérFRECCSálló viaszkos vászon kötények!!)

Fenehorizont 667 2011.02.23. 10:21:30

áh, a mérnökúrnak semmi köze sincsen ahhoz, hogy milyen minőségű anyagot használ majd a kivitelező az általa előírt helyett. egyszerűen értesül róla, miután beépítették, vagy még azt se. ahhoz sincsen semmi köze, hogy a 'nyertes' (=haver) 'kivetelezőcég' (aminek nemhogy brigádja, gépei, de még egy kibaszott ásója sincsen saját tulajdonban) hogyan passzolja el alvállalkozók láncolatának a melót, és természetesen a dühös, elkeseredett, esetleg öngyilkosságba menekülő szerencsétlenhez sincsen köze, aki nem bírja kifizetni a valódi melót elvégző munkásait, pedig minden pénzét kockára tette ezzel az egyetlen lehetőséggel.
a mérnök úrnak nagyon helyesen csak ahhoz van köze, hogy megtervezze a műtárgyat, oszt kész.

egyébként a műszaki indoklása szerintem teljesen elfogadható, védhető, még így tömören leírva is.
az építőmérnöknek nem kell tudni, hogy a kivitelezésbe beleölt pénz ötször annyi, mint kéne. ahhoz se tud utólag nyikkot szólni se, ha közlik vele, hogy az alagutat c mittudoménhányas beton helyett csak c mittudoménhányasnál kevesebb számúból építették.
nem tud mit kezdeni se a beépített aszfalt minőségével, se a sok ellopott pénz miatti spórolásból fakadó kivitelezési hanyagságokkal, ami miatt tadammozol az úton.

még egy szaros családi ház építésénél is majd mindig megfigyelhető ez a meló lepasszolása, a körbetartozás és nemfizetés, nemhogy egy többszáz milliárdos beruházásnál.
mi pénzeket szakíthatnak ott, te jó isten.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.02.23. 14:04:01

@magyar-magyar szótár: Amíg pénz van a világon, addig az, akinek kevesebb jut, mindig annyit fog akarni, amennyi annak, van, akinek több jutott. Még akkor is, ha nem érdemli meg (mi az amúgy, hogy megérdemli?). Ennek érdekében meg is fog tenni minden tőle telhetőt. Ilyen az ember, most már te is rájöttél, gratulálok. (Amúgy a legépkézlább megoldást Chaoyang mondta a másik szaralagutas topikban: a kínaiak ennyi pénzből már háromszor ennyi autópályát építettek volna. Csak velük nehéz megegyezni... Lapozzunk, szerintem. LMP? Zindexes manipulátorok? Jókiffiúk? Hol vannak ebbe az ügybe a farkasverembe esett ijedt tekintetű Gordonka ellopott milliárdjai? Vagy nem találtad még meg azt az autómurva kft-t, ahol azokat a speciális autókat árulják, melyek ezekre az utakra vannak tervezve? :)

magyar-magyar szótár 2011.02.23. 14:49:27

@efes: A dézsma mértéke nem mindegy. Úgy kb 10%-ot még el lehet suvasztani meg kispórolni. De 40%-ot már nem. Nincsenek itt csudák, egyszerűen aa végén csak k i s ü l az, ami nem sült beléje..
Nem minden autó egyforma. van, ami elszáll a magyarúton 120-nál, van ami 220-nál is csak suhan. Készülnek direkt k1k1k1éjrópaiutakra, orosz utakra spec (valójában a rugó más meg a lengéscsillapító)
Nem véletlenül javasoltam a Mérnök úrnak meg Levéltáros úrnak, hogy valami Citroennel vagy Peugeottal vágtázzanak tadamm Tadamm
de minden tadamm egy gombócca ám! tadámm! A francúz autó teleszkópjai csummára felütköznek, rugók bakig!!

magyar-magyar szótár 2011.02.23. 15:03:48

@fenehorizont: @efes:
Amit nem te csinálsz meg magad, abból nyúlnak le magyarországon.
Az index kedves efes itt korrupt az orrod előtt és senkinek nem fáj (a GoldenFos ügy, a Török Vidor Benedvez)
Aki autószervízben cseréltet olajat? -ha szolgákkal mosatná valagát, a legszerencsésebb ímmel-ám az, ha valamennyit leenged a fáradtolajból mondjuk csak 1 litert lop el a sajátjába. De sorozatosan vadiúj autóknál csak x-elik
ez a körmagyar. és erre hivatkoztak a grillpartin Feri meg Gordonka, hogy velejéig rrohadt az egész, kár ezt fódizgatni, le kel nyúlni, menjen gallyra, aztán majd a zónijó újragombolja a mellényt. csak ott mérték el a farkát, hogy mire beérett a hitelbőljólélős mutatvány, pont rácslaffant az amerikaihitelválság, ez kettőshatás, aztán a görögválság.. erre nem gondoltak, amikor a pannon Puma farkát bekapatták hívekkel.
És efes: a legtöbb hívő életében egy farkat csummáz, de: revidiálni nem. Kitart a végsőkig, evvan.

Ezt is meséltem, ez az autókereskedé szépsége: a magyart, ha beszopattad az autóval, a végsőkig megideologizálja magának, hegeszteti a fostalyigátz, újrakábelezi és amikor ki kell dobni, mit vesz? vacak volt az "anyja" megveszi a lányát.ű
És gyárt hozzá magának ideológiát illetve elkezdi gyűlölni ZSŰLÖLNI azt, ami frusztrálja. Sokan nem értik az autósszaklmában, hogyan élhetnek meg olyan tökfejek akiknek addig ügyfél az ügyfél, amíg alá nem írja a szerződést. Hát így: utána úgyis megmagyarázza magának a tévedését.
Soha nem fog kiderülni Gordonkáról, hogy hoax volt a mutatvány. (Ism.: Gordonka eleve nem is akarta vállani a mutavány kisülős részét, csak a bevezető hókuszpókuszt meg hosszúcombúcsajosmutogatós legyezős sasszés fanfáros részt
tadám!!

oszt a mutatvány a népiegyüttes tschardasch-ánál sül be. De nem szabad elárulni, hogy besült, mert akkor a csőbetűhöz odacslaffan a döbetű.
És tudod, ki beszélt erről szépen körbefogalmazva? maga Gordonka, ő írta körbe a lényeget búcsúbeszédében.

És még a Bástya Nyugdíjas Sakk örnek is odavetetette, örűjjenek, hogy demokrácia van.

Imádjátok Ferit meg Gordonkát, de nem értitek a beszédeiket, pedig nem csalnak.. legalább a sorok közé befogalmazzá az őszintét
úgy vannak vele, mint Szily a trijanyosnyos pornó bedobásával: egykuttya bunkójak a mieinkek is, úgyis beveszik.. És be is vették (->kaffogó hebrencs pl tövig és mammázva!)

És igazat is adok gordonkának: ezt érdemli ez az ország. Őket. Én rögtön májusban köteleztem volna Gordonkát, hogy a mutatvány kisülős részuéig aba ne hagyja.
Hogy két nő van-e a dobozban és kamufűrész.
Két nőre nem volt pénz, nem hagytak csak egy nő volt meg igazi fűrész.
De tudták, hogy úgyse kel befejezni a mutatványt.
És be is csummázzátok szépen azóta is. most meg már van kiket gyűlölnötök és a nyakukba varrni.
te még a Gondolatrendőrséget is becsumáztad! Láttam az önszigszalagosszájinkós reklámot betetted oldalra és szívből, igazán hitted.

Persze ez a te dolgod, a te ügyed.

De Feri és Gordonka meg Co. igazát bizonyítja. nem hiszem,. hogy egy pillanatra is megrendülnének.

Fenehorizont 667 2011.02.23. 16:55:17

@magyar-magyar szótár:
fú, ez döbbenet. remélem csak véletlenül hagytad a nickem a válaszsávban.
annál nagyobb sértés, hogy imádom gordonkát vagy a mi ferencünket már csak az számomra, ha valaki azt hiszi, becumizom a dolgaikat, a szövegeiket és azok interpretációit.
a szigszalagos szerencsétlenekről nem is beszélve. juj.

Hellácska 2011.02.23. 19:14:24

@fenehorizont: miért hagyta volna véletlenül ott a nicked, velem is ezt csinálja Dudi, megmondja, hogy mit gondolok (szerinte) majd leáll vele vitatkozni:D
csak idő kérdése volt, mikor állsz be te is ebbe a sorba

Fenehorizont 667 2011.02.23. 21:07:18

@Hellácska:
velem lényegesen nehezebb dolga lesz, mer országmentő bajnaitól, a mi ferinktől, meg az összes ilyen szarházitól és viselt dolgaiktól kibaszott élesen határolódom el.

Hellácska 2011.02.23. 21:46:37

@fenehorizont: állandóan ezt magyarázom neki én is, hogy szarháziak, és jó, hogy fenékbe rúgták már végre őket, de Dudinál úgy van, hogy aki nincs velünk, az ellenünk,
na, szóval azért lettem gyűlölködő jógyerek én is, mert nem tapsolok a mostani kormány minden marhaságára lelkesen
amúgy most sem adsz igazat, hogy ez egy himsovén blog, hogy Dudi állandóan lehellácskáz engem?
fiúk, esetleg kávéért, szendvicsért ne ugorjak ki a büfébe nektek, mint az egyetlen állandó női kommentelő?

Fenehorizont 667 2011.02.23. 22:06:55

@Hellácska:
fenékbe rúgták? kik, hol, mikor? :D
elvannak azok, mint hal a vízben, a fenekük picit se fáj.
én már hallottam a pletyit, hogy országmentű bajnai lesz az új miniszterelnök-jelölt. a jövendölésekkel mindig igen óvatosan bánok, de erre nagyonis látok reális esélyt.
fogunk még látni karón varnyút, gordonka mennybemenetelét, ilyesmiket.
fogunk még hallani itt olyan felszabadult tapsikolást és üdvrivalgást az elnyomott 'balliberális' értelmiség oldaláról a cenzúrázott és egyáltalán nemszabad média közvetítésével, hogy pl efes nem győzi majd tetteni az elfogulatlanságot itt-ott elszórt, piciny, óvatos mszp-fikázásokkal, csak hogy leplezze abbéli örömét, hogy végre visszatértek a demokraták, és itt az újabb áfiom a Diktátor ellen.

csak hogy bekeretezzem mondandóm: dehogy rúgták seggbe őket. ha kicsit is úgy látnám, hogy ez megtörtént, akkor egyszerűen nem járnék erre a blogra.

Fenehorizont 667 2011.02.23. 22:11:04

@Hellácska:
ja bocs, a kommented másik feléig nem jutottam el, leakadtam a seggberúgáson:)

sajnos a hímsovén-fóbiáddal nem tudok mit kezdeni.
eccerűen nem értem, mér baj az, ha lehellácskáz. sztem tök aranyos ez a név, így becézve; ha látom leírva, mindig arra gondolok, hogy a tulajdonosa biztosan valami szép, fiatal nő lehet a 3d-s világban, aki nagyon jól tud szopni :D

magyar-magyar szótár 2011.02.24. 03:52:36

@fenehorizont: A Bezzegamerikai Normakönyv szerint a Hellácska név kicsinyítőképzője FALLOKRATA és szexi8sta hímsovén megnyilvánulás, térdre és lewynskializálódásra KÉNYSZERÍTI a nőt.
Amiről te beszélsz, az régi dzsentroid hóttifaszista korok maradványa, amikor
a 162 cm magas és titokban 102 kg tömegű elfűzött hájgombócot a kicsinyítőképző elkalmazásával a fűző keltette darázsderekúság látszata szerént kezelé

Fenehorizont 667 2011.02.27. 22:52:48

@magyar-magyar szótár:
áh, a hájgombócot én akkor se becézem, ha fűző van rajta.
én már láttam dagadt nőt fűzőben, ugyanis mostanában divat abban ballagni. gondolom a mai fűzők nem olyan szorosak, mint régen, de ígyis úgy néznek ki benne a kövér nők, mint egy nyolcas. amit befűznek, kijön alul és felül.

magyar-magyar szótár 2011.02.28. 05:14:58

@bs395: Testvérem, nagyon köszönöm ezt az élményt. Döbbenet vót látni.

@fenehorizont: Ismerek pár hájgombóc nőt, akiknek a lelke viszont nagyon csinos és fitt. És tiszta. Meg egy pár fittet, szépségest, akik olyanok, mint NSZK-ban a kristálytisztavizű erdei tó, amiben a gőte két óra alatt megmúrel (attól "kirtálytiszta, hogy nincs benne élet).

magyar-magyar szótár 2011.02.28. 05:18:54

@fenehorizont: @Hellácska:
Nem kell egyből nyakonaluliakra gondolni egy kicsinyítőképzőnél.

Pl minden jókislány, aki most a télen önszigszalagozta a szájinkóját, az Rékucicska, Bogikakácska, Kittykécske ésígytovább, függetlenül a testbéli hája mislenbabázottságától
Láthatni teljesen csontsoványnak tetsző lányt, akin háj az a még valami és a csipejéről a bakfisbőr 2mm-es dísz-hájacskáját is felgyúrta a naci korca a hasára.

Fenehorizont 667 2011.02.28. 10:39:37

@magyar-magyar szótár:
hát én náci vagyok, és a kövér nő lelkét azt biza leszarom :D

magyar-magyar szótár 2011.02.28. 11:14:58

@fenehorizont: Mert még fiatal vagy és bohó.. vagy mohó...

Fenehorizont 667 2011.02.28. 11:49:33

@magyar-magyar szótár:
30 éves vagyok. szerintem ennyi idősen már inkább csak a kevésbé hízelgő 'fiatalos' jelzővel lehet illetni az embert - ha kitolódott a kamaszkor eddig meg addig, ha nem.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.02.28. 16:04:34

@magyar-magyar szótár:
@fenehorizont:
szerintem nem én kezdtem itt el a hozzászólók nyakonaluli részeit elemezgetni
amúgy BMI indexem rendben, testalkatom fűző nélkül is sportos, és itt az élő példa arra, mit is jelent, amikor azt írtam, hogy túlteng a macsóizmus a blogon
Dudinak külön köszönet érte, hogy valami randa, kövér nőnek sejtet, mivel pontosan tudja, hogy nézek ki:D

magyar-magyar szótár 2011.02.28. 16:42:17

@Budai Hella: de Dudizni ti kezdtetek efessel, Hellácska.

Hellácska 2011.02.28. 16:47:37

@magyar-magyar szótár: A DUdi-ban semmi sértő nincs, az egyszerű, ahogy te mondod, pestizmus. Olyan, mint a Balcsi, vagy a vacsi. Köznyelvi, baráti beszélgetésben használt fordulat. Nincs benne semmi lekicsinylő, lesajnáló.
Hellácska - vagy vén kecske aki használja, unokája korú nőre, vagy a becézett szellemi képességeire utal.
Most komolyan, én magyarázzak neked a stílusról? :D

Fenehorizont 667 2011.02.28. 17:54:25

@Budai Hella:
bmi index? sportos testalkat? fuh, igazi cosmo-girl lehetsz :)

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.02.28. 19:05:55

@fenehorizont: persze, a műkörmösnél a rózsaszin kis okostelefonomon olvasgatom Dudit is

Fenehorizont 667 2011.02.28. 22:36:26

@Budai Hella:
pedig műkörömmel biztosan nehéz nyomogatni a képernyőt. vagy nem?

magyar-magyar szótár 2011.03.01. 07:13:49

@fenehorizont: Hellácskának nincs műkörme. Sőt rövidecske a biokörméje is. A ~cska a Dudira bosszú, ezt tisztáztuk :)

Fenehorizont 667 2011.03.01. 09:32:40

@magyar-magyar szótár:
reménykedtem benne, hogy nem nézel hülyének, de mostmár mindegy :D

hella mindig nyavalyog, hogy túlteng itt a macsóizmus, azt amikor télleg túltengetem, baszik válaszolni.

magyar-magyar szótár 2011.03.01. 12:48:44

@fenehorizont: @Hellácska:
Lám, a fesön jucikendő kommentelőinek többmintfele nő. Ámde sötétkékharisnya látogatómtól meg is kaptam az ironikus pontos j-s Kirájságossat!

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.03.01. 17:16:44

@fenehorizont: hol? mikor? nem válaszoltam
Amúgy meg, egy cosmo girl szeszélyes, akkor válaszol, mikor akar:D

@magyar-magyar szótár: Dudit Efes találta ki. Másrészt már tegnap hosszasan okfejtettem, hogy a Dudi az kedves, barátságos, a -cska meg lenéző.

mindkettőtöknek: érdekes, hogy egy nickből hogy lesz valós, 3d ember, aki lehet, hogy túlsúlyos, vagy éppen pont nem, és körme van, sőt milyen körme
Azt hittem, azt valljátok mindketten, hogy itt nem valós személyek, csak nickek társalognak.

Fenehorizont 667 2011.03.01. 20:20:24

@Budai Hella:
mi, egymással sokat beszélők már egy naaagy, boldog család vagyunk. neked már megjegyzem a nickneved, sőt, azt is tudom nagyjából, hogy mikor miről mi a véleményed. hogyne érdekelne, hogy dagadt vagy-e, vagy sem? sokkal kiábrándítóbb úgy írni egy hsz-t, hogy a képzeletemben egy hájpacni ül a 'túloldalon' :D

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.03.01. 21:03:06

@fenehorizont: az én testalkatom rendben, és a tiéd? :D
annyira ducifób vagy, hogy kezdek gyanakodni

Fenehorizont 667 2011.03.02. 10:42:16

@Budai Hella:
ja, az vagyok. biztosan ki lehetne elemezni, hogy miféle szörnyű lelki behatások és frusztrációk miatt váltam ilyenné, csak éppen nem érdekel :)
süti beállítások módosítása