Zappa [Uncle Meat] + Sztravinszkij [-> Rimszkij-Korszakov] széljegyzet egy regény kéziratán

 

3 komment

Címkék: zappato

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr592143896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.07.11. 12:09:19

Nagyon komoly zene.

PesszimPista 2010.07.14. 22:20:47

Egy időben (ifjú voltam még, s bohó) simán kinyilatkoztattam (bárkinek, bárhol, némi alkohol elfogyasztása után . . . is) bármikor, hogy az ámerikai könnyű(???)zene egyetlen valamirevaló tagja számomra Frank mesterrrr.
Mindenki más csak sallang.
Persze ez akkor sem volt már igaz (mármint, hogy csak ő), de mentségemre legyen mondva, hogy csajozni ilyesmivel már akkor semnem lehetett egyáltalán.
Pontosabban, majdnem megdugtam(/megdugott) egy aranyos lánykát(/lányka) aki ismerte Zappát, de ő is csak azért ,mert az apukája nagy fan volt. (De időben kijózanodtunk.)
Muhhhahhha!

magyar-magyar szótár 2010.07.20. 06:06:05

@PesszimPista: a 80as evekben Synclavierral alkotott par evre felpuhultak az ujjai, annyira keveset gitarozott. Nagy schwindler volt, mert annyira nem volt technikasan joo gitaaros mint amennyire invencioozus. Olyan kevesboel, amit o tudott senki nem hoz ki annyit, ott van George Benson esete,m hiaaba nagyobb tudaasu mint Zappa. Valamint Zappa menedzser is volt, tudta, kiket kell oesszehozni milyen bandaaba

De szerintem nem estel tulzaasba.
süti beállítások módosítása