magyar-magyar szótár 2010.06.27. 06:18

OMG

Az OMG egy indie ágazatú , idézem  , rockzenekar a wikipedia szerint Chicagoban, Illionise államban.

Az Oliverius Music Group fun-jai Nashvilleből nem tudtak egy jó kis wiki' cikket fölpincsizni kedvenc coutry zenekarukról. Vagy nem akartak. Vagy rá se rántottak.

vagy jobban csípik a YT-t.

Orbán nem majrézik Gyurcsánytól, sőt, az ő szempontjai figyelembevételével végzetesen nem majrézik.

 Az OMG a pillanatnyi állás szerint legfőképpen a chat-to egy szmájlis ismisnyelvi jelenség, egyik testvére a LoL, a kishúga meg a   és ükapja az USA köbükapja meg az INRI. Alpári magyarra úgy fordítanám, hogy nembassza meg má a zöregisteny! [Oh My God] 

Ha az OMG piacra dobott volna egy single-t 1979. május 32-én és mondjuk 1979. május 40-ben ír róla a  Coutry Tribune of Nashville egy fasza kis kritikát, az nagyjából egy hét késéssel még friss ropogós.

A kismagyar OMG viszont egy lejárt lemez. Története pedig az, hogy jógyerekek feltörték a wikipediát és kb 17 másodpercre egy szócikkalakú, jógyerekóvoda középsőcsoport szintű  hoaxot koppintottak föl. Majd az index-pont-hu véleményvezérletében, ahol ez a pompás tréfa azóta is a 17 mp-es dicsőségű változatában tekinthető meg (jpg file-ban) VISZONT az április elején bevezetett és Kóczuián Péter műjobbos jógyerekújságírótól is nagyon ünnepelt Betűhíven A Magyar Sajtó Tisztaságáért [BAhMST]mozgalom kereteinek megújítása ellenére a Szijjártó-féle forintárfolyamrogyasztó szöveg nincsen meg csak legalább ketté széjjelszerkesztett változatában, szóval az index disztribúciójában olyan jógyerekblogokban muchacháztatták a blogjobágyokat a majrézó Orbánnal, amely blogokba kommentelni leginkább csak előzetes moderáció után lehetséges, illetve igen megszeppenne a jótulajdonos cukipofija, ha valaki azt a csak példásnak és ötletesnek, frenetikusan kreatívnak nevezhető blogját feltörné és mondjuk 17 mp-re valami fincsi primőrt tenne föl az állandó konzervek helyett. 

 Ha nem csak a jógyerekek, de a Felnőtt Bácsik is tisztában vannak azzal, hogy Orbán, már csak a cigány és alföldimentalitású szőlőbányász, Hitler, Mussolini és Napóleon, Kádár , Rákosi és Gömbös Gyula alakjára tekintettel sem majrézhat az édes kis Pinokkiócskától, akinek legelborzasztóbb karikaturiális ábrázolása Kis Vuk (de nem Draskovity) alakú volt, akkor miért is , miért is hazudgálnak és a disztribúciós útvonalon lefelé a blogjobbágyságukkal hazudtatnak olyat, hogy Orsós Escobar majrézna valamitől is? Hát azért, mert továbbra is személyes sértettségbe akarják provokálni, hagy halmozzon csak frusztráltságában hibát hibára, ugyanis a minélrosszabb még annál is jobb, mint az, hogy Orbán máris egyes-szám-első személyben old meg mindent, indít útnak segélycsapatokat, akárha már az a prezidentális rendszer lenne, ami pedig tényleg terve és mégis olyan furcsán, de összakcsintva hallgatnak róla a jógyerekek. Hát még a Felnőtt Bácsik. Miért nem prezidentális-rendszer elképzelései miatt baszogattatják Orbánt: Hát , talán azért, amiért az MSZP eleve esélytelen köztársasági elnökjelöltet indít, biztos-ami biztos alapon.

 

Korai lenne már most a cigány- és szőlőbányászgyűlölő tudatlan blogzsellérséget hergelni a kis napólejony tényleges törekvésével: Mindent a maga idejében. Majd ha már Smitt Pál köztársasági elnök lemond presidente Escobar javára és már jó késő lesz, akkor cuccolnak a jógyerekek a honlaphártyaszakító kis csákánnyaikkal...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr242062488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barát József guru 2010.06.27. 08:08:28

ez is konzerv, vagy Orbán mitológiai alakká vált és állandó jelzői vannak, mint a görög isteneknek?
amúgy nekem az omg-ről előszőr a GTO ugrott be, és nem értettem, mi baj a hippicsajokkal:))

elsevero 2010.06.27. 10:12:52

Kóczián műjobbos lenne? Ahogy én látom, egyelőre, főleg módszertani meg kommunikációs hibákról posztolgat a Fidesszel kapcsolatban. Persze, ez lehet a te olvasatodban sunyi, falmelléki szájbarágása a "nem fog nekik sikerülni!"-nek a lá Török Vigyor, de hozzá képest Stirlitz(igazi rosszfiú), fenntartás nélkül, kétséget sem hagyva tartja a Fideszt sunyi, pénzéhes, tehetségtelen tökfejek gyülekezetének,scheissegal Maszop, Jobbik meg a legscheissébb, szóval, mi a valódi, tökös rosszfiú definíciója? Csak miheztartás végett. :)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.27. 10:26:57

@elsevero: Kóczián védelmében annyit, ha szabad, hogy ő csak annyiban szabaccájú bloger, hogy jelenleg nem nagyon van neki hagyományos zsurnálállása. Ha kapna valami vezetőszerkesztői állást valahol, rögtön nem lenne blogger. Egy igazi tökös blogger nem lenne vezetőszerkesztő sehol.

vagy nem a faszt. :D

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.27. 10:28:14

@efes: Szóval a lényeg az, hogy Kóczián bloggerként is azt a jólfésült nyelvezetet használja, ami a hagyományos sajtóban bevett. Erre mondom, hogy ő csak pótcselekvésileg blogger, nem első szándékból.

magyar-magyar szótár 2010.06.27. 11:43:39

@efes: A bérbloggereknél mindnél így megy ez. Írd be, Dalnokok ligája és nagyon hamaer egy j Péter stíléusban megírt Tóta dolgozatot találsz, amit Tóta egy kicsit, puszta pankságból, de uj-uj-ujosan túlihegve tölt meg -ámde papírravalóan szépen- fikával. [Uj, ugye, zsűritag volt a Dalnokok ligájában]

elsevero 2010.06.27. 12:30:22

@efes:
Ha jól értem, azt sugallod, hogy Kóczián azért langyos víz, mert meghívóra vár papírzsurnálilag, és addig is karbantartja a stílusát, amely olyan mindenhová jó? Hamár, "nem a faszt" ! :D

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.27. 17:05:34

@elsevero: egzakt. Bár nem tudom, van-e állása, a múltkoriban nem volt még.

PesszimPista 2010.06.28. 00:04:07

Kócziánról hirtelen: A langyosat kiköpi az isten . . . . vagy miaszöszmöt
Kóczián jelenleg erőteljesen kiköpetésre ítéltetett . . . avagy valamit nagyon jól tettet.
Félreértés ne essék, nem is oldalilag kérem rajta számon a hideget-meleget, hanem úgy egyáltalán. (pl. karakán magánvéleményt, vagy vmi ilyesmit)
Uff!

magyar-magyar szótár 2010.06.28. 02:23:44

@PesszimPista: Kóczián ugyanannak az isinek talán ugyanabban a padjában is ült, mint Rajnai Attila, akinek a nevéhez "a legnagyobb teljesítméynek" fűződnek. És azt hiszem, ennek az órjássi gennypocsolyában tapiocskolásnak ez is a főoka, hogy miközben a diót zsákszára, aközben emitt a mogyorókatmarokban zörgette újságírásunk. És ezen dőlt meg minden szerintem. Kóczián választhatott volna jobban és akkor most megfelelőbb lenne.. pusztán az "oldal"-választásától. Az ovi is erről szól, az ember választhat az első napokban, hogy jógyerek lesz-e, beáll e a sorba vagy nem Ha nem áll be, akkor leshet.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.28. 08:51:30

@magyar-magyar szótár: Ebből a szempontból az égadta világon semmi különbség nincs jó és rosszgyerek között: előbb-utóbb mindegyik megtalálja számítását, holdudvarát, megcsinálja/megcsinálják mítoszát, keresztjét, stb., stb.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.28. 08:53:03

@efes: A pendlizőkkel van a baj, akik nem tudják, mikor, ki után menjenek: most akkor kérem szépen, meg kell enni a spenótot, vagy nekem is a falra kell kenni, ahogy a Pistike is csinálta?

elsevero 2010.06.28. 11:02:03

@magyar-magyar szótár:
Azér az ovi még nem determinál, sokkal később is van mód a megvilágosulásra.
Hoffman Rózsa, HVG-interjú:
" - És ön hogy lehetett annyira óvatlan a hetvenes években, hogy beállt az oktatási minisztériumba „amazokhoz” dolgozni?

- Szó sincs óvatlanságról. Megélhetési szempontból a felkínált állás akkori helyzetemben mentőöv volt. Fiatal koromból adódóan akkortájt még sem világnézeti, sem politikai kérdésekben nem voltam érett."

magyar-magyar szótár 2010.06.29. 03:34:05

@elsevero: Ebből látszik, hogy mennyire ostobák a politikához a fideszesek. És ezektől kell beszarni?? nem is szarnak be a Felnőtt Bácsik, hanem röhögnek, hiszen annak idejéén ők tanították volna a helyes világnézetre a KISZ-ben a politika iránt érdektelen Rózsácskát. Politikai vitakörvezető voltam, KISZ-KB dicsérő okleveles, tudom, mit beszélek. A nyilvántartás szerint politikailag megbízhatatlan voltam, ezért nem lehettem lokátoros, pedig azokhoz soroztak be a sorozáson. És nem engedtek ki Lengyelországba építőtáborba, ne tudósíthassak az ottani eseményekről (1980 nyarán) Olyan bonyolult korszak volt az politikailag, hogy a mai Síkbolygón ezt lehetetlen még érzékeltetni is. A legjobb Brezsnyev, Kádár és a cigány utazik a vonaton -vicceket a Marxizmus-Leninizmus esti Egyetem tanárai találták ki. Csodálkozol, hogy Tóta, Török Vidor meg Uj szétszopatja a jógyerekek agyát?
A fideszekek annyira hülyék a politikához, hogy majd 2012-ben csudálkozni se tudnak. Szegény Frei mindig teljesen őszuintén és nyiltan beszélt nekik, de abból se értettek. Most , mint "döglött oroszlán" akit nem szabad bántani, virgoncan röhög, vörösre röhögi édes arcát a parlamentben, de ezek a barmok erre se figyelnek föl.
Feri pl megmondta nekik 2006. október 22-én, ne merjenek, nagygyűlni, ennél egysíkúbban és őszintébben nem lehetett fogalmazni az akkori zoknibombáktól vészterhes szagú időkben és megértették? nem értették meg. Orbán most megpróbál mixelni egy Szarkozi-Walesa típusú elnökséget magának arra az esetre, amit jól tud, hogy be fog következni (nem lesz mindig ennyire geci ostoba a magyar nép, választ majd ez jól is!) és azt hiszi, hogy... mi lesz szerinted az új neve a MaSzoP azon ágának, amelyik a legnagyobb svájcifrankállományra tud ráhasalni a futóverseny végén? Na, azoknak a tartalékjai éjjel, tükörből tolatva ködben legyalogolják szegény hűűllye elnököt, amíg aztán a fiának drogbotránya nem lesz.

magyar-magyar szótár 2010.06.29. 03:40:33

@efes: Nagyon sok különbség van rosszgyerek és jógyerek között. A jó gyerek, amikor hujjogat a mindenszarral, meg világvégézik és medmekszel csúnya nagy fekete fekvőnyolcasokat Az úőtra, ami előttünk áll, tudván-tudva hazudik. Jó céllel persze. Ma már könnyek szöknek a szemembe Tótát olvasva [egy faszt olvas ez Tótát, csak kormol itt - a szerk. röh. Tótát fölösleges olvasni, a cím, meg a kiajánló zanza tökre elég] - Tóta sokkal-sokkal tisztességesebb, mint Török Vidor. Egy rosszgyerekből sose lesz Török Vidor, mert a rosszgyerek rosszul hazudik. Általában a rosszgyerekek agresszívnek tűnnek, mert gyomorszájnál följebb is verekszekenek. Jógyerek tökötérdel és felül a kikkezével szépen jelentkezik Óvóóónéééníííí kiáltással. nem visítoz-sikoltoz, szépen artikulál és az óvónéni látja kis pofiján az őszinte felháborodást, meg azt, hogy a rosszgyerek halamolva a két kezével esik neki szegény kis jógyerekenek, aki unottan hárít az egyik kezével.

Az elmúlt 5 év a politikaiprovokációk művészetének kiteljesedése volt. Most egy neoprimitív korszak következik. Amibe a nemzetikatasztrófát úgy kell két kézzel belemagyaráznia a jógyrekeknek.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.29. 09:19:41

@magyar-magyar szótár: Hát, egy nemzeti katasztrófába nem kell belemagyarázni semmilyen nemzetikatasztrófát, mert az benne vagyon. :)

itoh 2010.06.29. 18:07:06

Nagyon gáz amit Schmitt ügyben müveltek,ha nem vennétek észre saját magatokat alázzátok meg.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.29. 19:36:49

@itoh: Hát, inkább én magamat, mint más mást, sőt, netalántán, más engem.

magyar-magyar szótár 2010.07.01. 06:01:20

@itoh: Arról van szó, hogy Schmidt megint egy rövid snitt lesz, snitt-házelnök volt és most snitt-KE lesz (jó, hát ez egy hosszabb snitt lesz, úgy két éves, de mivel az egésznek nem adok két évet, mármint a

@efes: a nemzetikatasztrógfának nem adok két évet,
le kell zavarni a cirkuszt, amiben Snitt úr az igazán megfelelő elnök kezébe adja a kezét, hogy gratuláljon.

És ez nem bennünket minősíti, hanem Őtet. És a szándéka sajnos tök világos, mintegy 20 évet késett szándék.
Nem politikus, sőt, rossz politikai húzás. A kvázi kétharmad az nem jelenti azt, hogy most már félre lehet tenni a politikát. Sajnos a politikához kétharmad vagy 98% esetén is kell érteni. Kádár politikaművész volt kvázi 98%-on is. Amit most Orbán meg a fidexxek csinálnak, az nem politika, hanem ostobaságok ostobaságra halmozása.

Nem azt mondom, hogy sajtómunkásságunk nem kb ugyanakkora ostoba, amikor ilyesmit tapsikáz meg, mint az OMG (a Döglött Ari Ori egyik agitációs propaganda akciója)

magyar-magyar szótár 2010.07.01. 06:04:05

@itoh: Csak mutatom Tarlós legutóbbi politikus megnyilatkozásait, mennyivel profibbak Orbán kamarillájánál. Amit Orbán kamarillája művel, ha nincs bent a főnök: A fiatal drámaíró, Csurka IStván nem tudott volna olyan rémbohózatot írni, mint amilyen a Snitt-Ünneplés volt a fideszfrakcióban. Semlyén annyra hülye volt, hogy azt hittem, Tóa írta a szövegét. Nincsen az a matulista-fikaista paródia, ami ennyire fasza lenne, mint ez.. hát ez, itoh, erre mondj valamit.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.07.01. 08:31:31

@magyar-magyar szótár: Hát Tarlós elvtárs valóban jó politikus: kell is annak lennie, hiszen ült már a politika paletta összes fotőjében, tán csak a szélsőjobbon nem még, bár annak idején oda is mondogatott jókat, hogy meg is tapsolták.

Alakul a Párizs-Budapest-Róma tengely? Ökörhugyozás lészen az, nem tengely! D

magyar-magyar szótár 2010.07.02. 01:06:30

@efes: Mert nem láttál még főtengelyt a sonkákkal, abban vannak ficakok!
Műiberális jógyerekek egyik fő csapásiránya a [le]kádárosozás. Ami mókás ám posztmaóistáktól. Egy fejletten gondoklkodó matulista-fikaista, miközben látszólag születésénél fogva, szinte természetesen és nem belénevelten hippiellenes, szinte lenyomata a Korszerűen Gondolkodó Tanárbácsijának , akinek sikerült valamit átplántálnia a jövendőbe Haraszti Miklósék '68-ának Kádárékat balról támadó ultra mozgalmából.

Nincsen mit tenni: Politikához csak az érthet, aki nem felejtette el, mit tanult a KISZ-ben politikai vitakörökön. Ez az oka annak, hogy az MSZP körein kívül politikához csak olyan ért, aki lekádárosozható. Ez a vád pedig szintén a kedvenc óvoda-képemben szemléltethető, ugye mindig az győz, aki először mondja rá a másikra. Mert azért az is meglehetősen kádárkori jelenet, amiben Demszky bácsinak Mesterházy Ernő megmutatja a szigligeti villa egyes részeit, mondjuk a kazamaták felső szintjét. (A Kádár-korszakban az akkor csak a Diplomataellátónál beszerezhető hatalmas hűtőláda morgott a vidékről felküldött fölpucoltlibákkal és extra (export-osztályonfölüli) libamájakkal. A másik morgó szekrényben a vadhús, a harmadikban a birkahús. És egyre érkeznek a téeszvolgák a pakkokkal. (A gondnokbácsinál tornyokban a tejesládák)

magyar-magyar szótár 2010.07.02. 01:07:15

@efes: "Ahol nyomtat az ökör, hullik a korpa"

magyar-magyar szótár 2010.07.02. 01:10:41

@efes: Látok is összefüggést a maó-zakó és a jelenlegi média fő csúcsmájereinek erőltetetten topis megjelenése között. (Megint csak az ívet mutatom a Dalnokok ligája zsűritag Lakatos Márk-alakú Uj Petije és a mai, már nem a direktmorál, hanem a rossz lelkiismeret bizgerélte Uj Peti retkesnyakú orosz diák II. Sándor cár korából dizánnya között... de a spekulalisták is effélét-de-másképp, a topis, gyárilag műrojtozott solider-t kedvelik hátizsákkal, műbakkancsban)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.07.02. 08:34:57

@magyar-magyar szótár: Akkor 'ezek' azért utálják ennyire a hippiket, mert maoisták?! --- OMG. Nem erre mondta Woody Allen, homlokára csapva, hogy: Istenem, ha minden így klappolna!, de ide is jó.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.07.02. 08:38:56

Adta a Duna tv kedden éjjel azt a dokumentumfilmet, ami a hetvenes évek elejei Orfeó-művészcsoportról szól, mint valamiféle maoista ellenreformációs csoport, balról, láttad? A Malgot-féle összeesküvés? 'Ilyenek voltunk' volt, de azért érdekes is. Kifejezetten csiklandozott a falon lógó óriási barátom, Che. meg Angela Davis. :)

magyar-magyar szótár 2010.07.03. 08:13:07

@efes: Azt azonban nem sejtik, hogy maóisták. Maóról nekik a zubbony jut az eszükbe, de A Négyek Bandája se ugrik be, nemhogy a kulturális fóradalony. Az ilyen jógyerekek úgy alakultak ki, hogy a tanárbácsijuk volt maóista. Egyszer érdemes lenne komolyan összefoglalni azt a világképet, ami Tótában meg a matulista fikaistákban él. Pl a lefikázott hippi klisé tökre olyan, mint a konzumált retro-hipi, ami tkp Gary Glitter (=a hippi halála) andzseladéviszfazonú mikrofonfejparókával, Ray Ban napszemcsiben. Ésígytovább. Sőt, az "antiklerikalizmus"-ukat is sajátkikakálású spanyolviaszkosságában ünneplik , de a [sajátos publéicisztikai]stílusukról is azt hiszik, hogy ők szopták a Trefort-gimi budijában a szünetekben blázolás közben.
Pedig a maóistáknak sokkal nehezebb volt, mint nekik, hiszen a sunyinger kínai univerzistáknak konkrétistenük se nincsen, se egyházuk, tehát klérusuk se, csak szerzeteseik. Akik ráadásul néha annyira blaszfémikusak, hogy az über matulizmó. Nem is véletlen, hogy vallásfikázásban nem merészkednek különöseben széjjelebb a pápistákon kíel... (még a reformátafikázáshoz is gyakorolni kéne vagy felhívni tanárbácsit, hogy súgjon)

magyar-magyar szótár 2010.07.03. 08:17:34

@efes: Angela amerikai kommunista volt, de persze ameriká-ban kommunistának lenni [1970-ben], az nem egyenlő veszélyességi fokú vót, mondjuk az 1993-as pápafikázással, ami hosszútávon az egyik legjobb [karrier]befektetésnek bizonyult. Hát még milyen mókás az ifjan überkommunista (az igazikommunista) Haraszti öregkori antikommunizmusa (ez afféle line volt a korai, még igazi SZDSZ-ben) 1969-re nem is az 1969-es Haraszti Miklósra emlékezvén emlékezik a mester!

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.07.03. 13:18:23

@magyar-magyar szótár: Ebbe az Orfeóban igazán az volt az érdekes, hogy tisztaszemű idealistákként próbáltak önmaguk számára is érvényes igazságot alkotni. Így jött össze a hivatalos maszlagból+a beszűrődő nyugati infókból ez a hippikommunás, maoizmusos, csegevarás izé, ami szinte csomómentesen elegyedett össze a vidéki és erdélyi magyar nép kultúrával + az urbánus értelmiségi magaskultúrával, ami azért akkor éppen a vidékre kacsingatott.

Szerintem egy igazi tökös gyerek ma Magyarországon lesz kommunista. Gondolkodok is rajta...:D
süti beállítások módosítása