dedicated to Sade márki[blog-pont-hu]

 

 

 

innen http://fashioncopious.typepad.com/fashioncopious/2010/05/jessica-stam-the-beginning.html#tp ide http://strange.blog.hu/2010/05/28/jessica_stam_a_kezdetek s innen

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr22039543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.06. 10:25:52

Ez most le akarja hányni magát, vagy pengét akar nyelni, vagy csak kíváncsi arra, ki tudja-e húzni a nyelvét a csiklójáig?

magyar-magyar szótár 2010.06.07. 05:40:20

@efes: Inkább nem mondom meg, mert erre jön Barát guru és beleokcsiz a bevásárlószatyrába...
Egyébként művészi fotó és unokahúga Maria Louise Ciccone fekete fehér sorozatában annak, amiben a jelentős művésznő mutató- s középső ujját szimatolja átélten...

PesszimPista 2010.06.08. 23:50:36

Nemtom mit eszik éppen a hölgyike, de elég maszatosak az ujjai, és amit éppen a szájába töm, az lényegesen nagyobb, mint egyakár kifejlődött tampon.
Ezen túlmenően szénné be van tépve a kishölgy. (vmelyik későbbi képen akkora a pupillája, mint egy fotózáson sokaknak akár, de ettől még nincs kifotosoppolva . . talán erre nem jutott genpa . . )
Itt jegyezném meg, hogy én nem vagyok a nettség pőre őre, meg a trendiség kulcsőrzője, de hát . . . talán rímel . . . Preisz-re-hez . . . avagy egyáltalán mégsem
A fene se tudja (jóccakát)

magyar-magyar szótár 2010.06.09. 03:33:39

@PesszimPista: Nem fogom megmagyarázni a kép sugallatát, akik ismerik a Spiegelmann hoaxot PONTOSAN tudják mit. Sok benemjelentkezős kulturált néniolvasóm van és eszem ágában sincsen megmagyarázni, de persze praktice csoki, hiszen kmolyabb filmek forgatásán a viszki icateja.
Azért van a kis hölgyeknek Oszkó Péter -pupillája, amiért Rómában a Teverében már kimutatható a ki-s belepisilt kokain ill Róma levegőjéből itt-ott kimérhető a marihuana. A kokainnal alapban fényezik a kisasszonyok pillantását: a leggyönyörűbben ártatlanul csillogó Oszkó Péter szemeket kölcsönzi. Fogyaszt is, úgy lesoványodik az ember, mint Tóbiás pártigazgató úr, de Szegény Feri sincsen elhízva, pedig tavaly óta nem fut már rendszeresen.

A kokainszipppantással tekintetet fényezni ez annyira alap a jobb mannekeneknél -és a lányoknál is, mint naponta 20 órát dolgozó színészeknél.

magyar-magyar szótár 2010.06.09. 03:39:19

@PesszimPista: Gondolj bele Pista, a manneken élete a vályogvető cigányénál is rosszabb, mert januárban nem kell vályogot vetni. Azt mondja neki a fotós, hogy most csinálj úgy folytatás magánlevélben) és a csaj vagy elmegy a kurvannyába vagy igyekszik jópofát vágni és akkor a fotós azt hazudja neki, hogy meg kell enni. Pornófilmes pl kinyalja a [testtáj neve] -de a szerződés aláírásakor a csaj kötelezi magát a (gyümölcs neve) illatú és ízű tökéletes beöntésre, magyarul azzal az erővel a tenyerét is kinyalhatná a csajnak. A film vége közismert. Végecsapó után a férfi statisztának kuss ki a fűtetlen folyosóra, a csajnak két besztboj viszi a Sylviát meg az ücsit. De ettől még jól jönne neki egy újabb csík.

Tudod, Pista, az élet olyan, mint a XIX. század elején a gyerekpendely volt.

magyar-magyar szótár 2010.06.09. 03:40:00

És akkor még a Spiegelmann-házaspárról sziveskedtem kussolni.

magyar-magyar szótár 2010.06.10. 12:37:02

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A kreatívszajha után ez a mamzel úgy esett, mint Malacorrú Passat után a Toyota Avensis. Lehet, hogy van, akiknek tetszik, de azok nyaljanak vassvirágot. És a malacban telitextilkárpit van az ajtón.
sak azok a gyanus bloglábtörlők, jaj. És a méggyanúsabb blogfejléc, az az ismerős kézírás. Megyek, mert széjjelpállott a gumicsizmámban a Népszabadság.
süti beállítások módosítása