A szövegben gyakran, szögletes vagy íves zárójelben fölbukkanó [a szerk. megj ; a szerk. röh. ; a szerk. ut. stb] megjegyzések miszerint ennek a szöveghekatombé-nak, ami a "szótár" [helyesen szó-tár -a szerk. megj.] lenne "szerkesztője, csak egy jellegzetes posztmodern barm'sága a szerzőnek és tkp. sajátos tudathasadásos állapotára utal. (a szerk. megj.)

Minden olyan következtetés téves, miszerint e szöveg szerzője és szerkesztője egy-ugyanazon személy lenne! (a szerz. kieg.)

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr971911076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barát József guru 2010.04.11. 15:43:15

Arra is emlékszem, amikor ketten voltál, most a neveket nem részletezném, mert néhány állandó olvasóban egy világ dőlne össze.

Persze, nekem is volt olyan blogom, ahol a végén én voltam az összes társzerző - az ember mégiscsak jobban érzi magát, ha többen van:))))

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.04.12. 00:07:39

nálam is az van, hogy a lucretiánus Púpos Vendel elméletileg társszerző, de még soha nem írt egy posztot sem:)

magyar-magyar szótár 2010.04.12. 06:34:49

@vészmadár (pica pica): Azért ezt a lucertiánusságot kérem kiefejteni! Léha borgiánusság vagy mi a sauce?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.04.12. 17:18:04

@magyar-magyar szótár: a lucretianus, az kérem tisztelettel legelsőként is pápista, aztánmeg még gyaníthatóan vallon is, bár ezeknél ki tudja, ugye, harmadrészt pedig, nem átall időnként elég tréfás lenni ahhoz, hogy utálatunk ellenére még mi is röhögjünk rajta...

magyar-magyar szótár 2010.04.13. 06:45:49

@vészmadár (pica pica): tuúúdom már, olvastam nálad, csak hülyülök elfelé...

magyar-magyar szótár 2010.04.14. 13:50:17

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Most tervezek egy kulturblogot a Jehova Tanui-tól*, Szegény Feri-től ( és a Jobbik-tól) ellesett reklám-markerting és PR trükkökkel. Lesz egy Sziggyad a Buxaszájú Alföldi Talpasgúnnyáját szint az iskolázatlanoknak, aztán ugyenezt a középiskoltát végzetteknek Popper Péter és Lengyel László idézetekkel paszományozván a kis Mussolini-től (talpasoknak Músszolinni) a kis Hitleren át kis Gömbös Gyuláig de persze kádár (talpasoknak: veri a feleségét, hogy le van már fogyva!)
Az egyetmi végzettségüeknek grafikonokkal, kiegészítem a trendet á lá Hioldrabló aus Basahalom, ha így folytatódik a tendencia, a magyar 2022-re már tökre a fideszre szavaz. Érdekesség, hogy A Legkisebb Vásárlóerejű Falu -ban 98% szavazott a FIDESZ-re. Viszont a megyei lap a Még [médiáktól elkoptatott nevű falu]n is a Jobbik lett a második! szalagcímmel jelent meg...
Az egyetemi végzettségűeknek az FIKÁZZAD A CIGYÁNT! -blogban persze Dr Kende Pétertől lopott szövegben magyarázom meg, hogy ááá, dehogyis, nem cigány.
Problémát csak a hártya kovácsolása okoz, mert még egy saját fejlécet se tudok elkészíteni, nemhogy egyx hármasrétegű (magastudatú értelmiségi ám nem zsigerből ÚÚTÁL, hanem tiszta racionalimussal szofisztikál széjjel)
Nincs programja a bukszaszájúnak, de előre megírtam egy szakcikket pecsvörkölve, hogy ha restrikciós politikát folytatna, az se lenne jó, ha esetleg a sunyi gazember nem akarna miniszterelnök lenni, már kész a cikkem arról, hogy gyáva ganyé becsapta a választóit.
Blogtársa a Kíméljük A Döglött Oroszlánt! -blog lesz, az MSZP jóoldalait domborítom ki a piroslap-blog-hu nyomán... ehhez a Rákosi korszakot idéző (lásd a piroslapblog) grafikájú fejléc kéne.. Te Hanni nem ismersz egy nyolcvanvalahány éves reklámgrafikust, aki még tud olyan ötvenesévekül rajzolni, mint a piroslap-blog fejlécének készítője? Hm. valami öreg moziplakátfestőt?

*A közismert jehovás rizsa, amivel a hosszúszoknyás dzsekis lompos lányok operálnak, hogy gyön a világvége, de jehovatanúit megmenti az úr, ez a 8 osztályt vagy kevesebbet végzetteknek szól, az értelmiségieket sejtbiológiai tudományos szövegekkel kerítik.

Barát József guru 2010.04.14. 15:15:50

Kéne még egy sáv a főeszetokoknak is, akiknek ollyan magasan a népek (hülyepestiek, hülyeértelmiségiek, hülyeliberálisok) felett áll a tudása, hogy még a tények sem képesek megrengetni őket, mármint hogy hol is van az a bizonyos zindex - bérmaci stb kommunikációs gépezet, ha az nyerte a választásokat aki. Persze, lehet, a külön főeszetoksáv csak egy embernek szólna, és akkor minek, mivel ő maga itt a szerző is:))

easykarma · http://easykarma.blog.hu/ 2010.04.14. 17:23:24

@magyar-magyar szótár: fotosoppolni én is tudok, ha van hozzá anyag

jössze gitármotyót venni?:)

2010.04.14. 18:28:43

Nadeviszont hova erisztetted le a horgonyt?
Vagy ez titok? Nem muszáj bevallani, csak azér ijjenkor (mármint néha) illik.

Fenehorizont 667 2010.04.14. 21:35:09

hova a rákba tűnt a két bokrosos bejegyzés?

magyar-magyar szótár 2010.04.15. 04:52:45

@Barát József guru: Hű, ez nagyon főeszetokosra sikerült poen volt. Ezért jó, hogy általában hölgyek nem politizálnak, mert ugye velük szemben udvariasnak kell lenn.. na jó, annyira nem csapom le a poent, ahogy föladta. Vegyük a Népszabadságot - A '80-as években az volt az index. Még az a fajta műlazaság is volt benne. Az MSZMP átalakult, az MSZP megbukott (a keresztény tagopzata imádkozott, hogy NE nyerjék meg az "elsőszabad"-ot.. ) Most is: akkora turhát kavartak megint, hogy létérdekük is egy kis ellenzékben való face javítás, pl te is azt mondod, hogy azonnal, mários, ápr 11. 23ó33 p nem szabad őket ezentúl bántani. Szegény kis döglött oroszlcsik, ugye. Namost 1990. után is a papírmédia blúcsippje volt a Népszabi. Töretlenül, legföljebb többen is tökfekete farmerszerkóban kezdtek járni és borostával slankították a pofaszalonnájukat (Tamás Ervin) többen is ugyaúgy megmondták a tuttit (gyönnek a faszistákok) mint addig. Itt is elmondom: A Mozgó Világ, az MSZP (jó)elméletiszárnyának vezérszócsöve leplezte le a tolvaj bűnöző Máthé László MSZP-főpénztárnok és szervezetszerűen operáló bandája tetteit 1993-ban, nem az egyre siralmasabb és amatőrebb Magyar Nemzet...

De sokkal egyszerűbben elemezhető a kérdés Somogyi Zoltán esetén keresztüL: Hogyan alakult az az Első Dávid Ibolya Hoax (ez sikeres volt, mindenki benyalta, ha jól emlékszem, te is :))) )
aztán Az Őszödi Beszéd piacradobása óta. Az index nyalt Gyurcsánynak és amikor megérteték, mit akar a főnök, akkor "fikázták is" A Mocskos Kéthét fődalnokai voltak. A Mocskos Kéthét elején senki nem akarta Bajnait aztán kiderült, ő a jó.

Józsi, te nem ismersz olyan példákat, hogy jó reklám-marketing tevékenység melett a termék mégis megbukott? Uj Petiék mindent megtettek, arról nem ők tehetnek, hogy az ideálok valójában spekuláns bűnözők, akik az eurocsatlakozás kitolására játszottak meg arra, hogy a reform szót se lehessen használni vagy negyedszázadig. Mégis azért az index vállalkozás is élniük is kell, most pl az LMP-nek tolnak.. és szerinted az LMP, mint trójaifalópárt, micsoda? Afféle, mint az első Dávid Ibolya Hoax volt, amit ki nem nyalt be.

Lengyel László elmúlt 20 éve csődsorozatokból áll, talán az index mert csipkeklődni a szürke kardigányon. De ez is az egfyik érdeme az indexnek, hogy felelevenvíti a 70-es-80-as évek Kádár-korának "őszinte önkritikát gyakorlunk és humoristáinkkal csipkedtetjük magunkat" line-ját.

magyar-magyar szótár 2010.04.15. 04:58:51

@easykarma: Már rajta az ujjam az online rendelés GO!gombján. Azért döntöttem a kispiroskocka mellett, mert olyan effektek vannak benne, amik külön egy huszasba kerülnének minimum. Bár csábít egy Marshall szivardoboz 11e-ért. Az a gond, hogy kb könyékig megette a karom már a köszvény.. de erre való a blues: abban egy-két hiteles hangot még tudok fogni. Most egy szovjet zeneierősítő magnetofonsávjára csatlakozván (politúros, fekvő vitrinrádió külsővel) és egy full-alap Boss distortion .. de ölég ez is... Képzelj el egy zeneierősítőt beépített hangszóróval, amit nem lehet kigitározni... ezt tudta a szovjet ipar. (persze csöves!)

magyar-magyar szótár 2010.04.15. 05:23:08

@méhészborz: Én a metszést másképp látom. Haladóakat látok és réjakcijósokat (ezt Révai József kiejtésével halldd!) A kínaiakkal értek egyet, akik szerint ott hibáztunk, hogy a politikaireformmal kezdtük és nem a gazdaságival. A [naív, Barát Józsi-féle ártatlan fogyasztói]logika egy lágy átmenetikormányt diktált volna, pl a minisztériumok fokozatos átadását. Dr Horvát Istennyugossza Alkoholista Balázs őszinte vallomása arról, mi történt a Belügyben (icc. szemberöhögték az új minisztert és hordták papírmalomba a papírokat.. de ez ment mindenütt.. A Régi Apparátus A Struktúra Szegény Feriéknek is útjában volt még) De ha valaki emlékszik: Politikai titkoscélja volt az 1990-es MSZP-nek, hogy valamelyik nagypofájú szakállaspulóveres banda vegye a nyakába a koraiprivatizáció bűnét. A társadalmiamnéziáról, a speciális magyar amnéziáról hej, de mennyi cikk volt a Valóságban! Jól tudták ők, hogy a magyar már 3 év múlva visszaáll az addigvótjó, míg Kádár élt-re. Ezért volt számomra cuki a 2008-as visszaaszocializmusbaakaródzós gammbánny.. azok a jógyerkeke, akik kitalálták, még a nintendójukat nyomkorászták... vagy keresztanyu kanapéján a sarkukkal a nunikájukat ... amikor az MSZP az ingyensörakaróakkal megnyerte a visszaaszocializmusbakaródzókra kihegyezett (és gyönnek a faszistákok!) kampányát legdferekabb értelmiségijeink nyalásával 1994-ben. Szakértői Kormány Szociális Érzékenységgel.. és majd az SZDSZ fogja az MSZP túlságait ballanszérozni! Ez volt 16 éve a felállás (illetve 16 éve még az, hogy az SZDSZ NEM koaláz MSZP-vel...) Gondolom, neked nem kell azt a dilemmát bemutatnom, egy vidékieszdéeszes miben vergődött 1994. őszén.. novemberében.. amikor össze keleltt volna puszilkóznia a vidéki kisvárosban (fővárosi kisváros pl Újpest) azokkal, akik 7 évvel azelőtt még nyírták a város vagy a muinkahelye (az iskola) vezetésében mint reakciós ellenforradalmár ellenzékit...

Szóval nekem a Jobbikon kívül minden pártban van kedvenc emberem jóformán. Itt nem , de levélben ábrázolnám azt a szomorú idültalkoholistát, aki pl valósággal hős volt most az MSZP "bukása" napjaiban. Igazat is adok neki , hogy hülyére issza magát: másképp nem lehet azt bírni. (nyilván nem Szanyiról beszélek persze... az MSZP krémjének többtucatnyi idült alkoholistája közül...)

magyar-magyar szótár 2010.04.15. 05:27:19

@fenehorizont: @méhészborz: A koomentjeim állapota gyalázatos, de nem tudom oly versenyszerűen beverni, hogy ne pattintson le az index védelme, lebénul a gép a rendszer a hosszúkommentjeim miatt, ha bemásolom jegyzettömbből, az se segít.

Más.
Azért vettem le a három bejegyzést, mert naív jólélek barátaim gyári (nagysorozatú)politikai készvéleményét (cuki műanyagdobozokban lehet kapni, ízfokozó, és természetazonos aroma meg engedélyezett festék, minden van bennük) sértették az abban foglaltak, magyarul nem volt igazam és panelokat hordtam össze.

Hát még, ha Hannibal hallotta volna, amit én: Hajós lányos sikoltozós hisztizését és hogy Tamás Gáspár Miklós nagyon józanon miket válaszolt neki a Bolhacirkusz [Haladóknak!]-ban.

Barát József guru 2010.04.15. 06:06:43

@magyar-magyar szótár: engem nem sértett, tőlem nyugodtan visszakerülhetne
SŐT
örülnék, ha visszakerüülne
süti beállítások módosítása