trójaifalópárt  - a médiaháború hagyományos eszközeinek divatjamúltával a neokratív néphülyítés eszközei kerültek úgy az előtérbe, hogy közben a netjobbágyság az ostoba blogparasztok még mindig a cumival a szájukban a hagyományosmédiákban tálaltakra cuppannak. Így a netokratíve felcuccolt hoaxgyülekezet lehet-más színben tünteti föl azt, ami színben ugyan elütő, de a direkt morál állapota után úgyis a rossz lelkiismeretbe fúl. Volt már ilyen a hagyományos analóg néphülyítésben is, amidőn az SZDSZ (nem azonos a mai hasonlónevű párttal, de főleg nem a kilépettek koszorúsaival) szigorúan az ország érdekében, a balos túlságoknak a liberális alapelvekkel való kiB, mint kiballanszérozásával ohajtotta  elmagyarázni a közfigyelmet a valóságtól, amiszerint létezett az a pénz ( néhány fillérje kikabukizott a Tocsik-ügyben), amiért hagyták magukat a disznók közé keverni. Csakhogy kevés libát megesznek a disznók. Mert a fehérjét, ez régi sertéstenyésztő bölcsesség, leginkább ősi bio módon szeretik csummogni a disznók, szaftosan, tollasan, belestül.

 

Ez a "trójaifaló" lényegében üresen érkezik és majd bekerüléskor kap virtuális tartalmat.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr731483046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.01.22. 15:05:52

Nem fog semmilyen trójai faló bekerülni a Pébe. Az ok egyszerű, csak a fideszre és a jobbikra szavazók fognak elmenni szavazni, az az elhanyagolható számú meggyőződéses szoci talán összehoz 5-7 %-ot, de az elempének, mdf-szdsz-szabad a pálya-pártnak nem lesz meg a küszöb. Ide a bökőt. Így fok kinézni a patkó: 80% fidesz, 15% jobbik 5% mszp. És lesz majd szép, új világ. :D

magyar-magyar szótár 2010.01.23. 06:56:37

@efes: Hannibal -ul mondom, ádehogy. Az LMP-t nagyon sokan, méghozzá értelmiseggiek, beszopják, sőt, magk a mit se sejtő LMP aktivisták is. Most az MDF-et meg a Retkes"SZDSZ"-t összemossák
efes, a politika művészet, ez már sakk-művészet... A jó játékos a gyönge lépéseit irányítja. Akkora balfasz idétlen politikaianalfabéták, mint a fideszesek, rég vótak mán a magyar póttikai életbe, beletapicskálnak a legátlátszóbb csapdákba is. Naszóval az, ami a RetkesSZDSZ-nek ártalmas, az Áártatlan Ibolyának (akire eleve egy rakás ember, aki fél a náciktól, útájja a cigány bukszaszájú geci Orbánt, de a tóvvaj kommonistákat is, szavaz ám, ezerrel Ibolyára! Az MDF sokkal combosabb lesz.. a közvéleménydeformátorok direkt lejjebb csavarják az MDF-et, hogy a vacillánsokat lelkesítsék.. Az MDF meglepetést okoz, Retkes elmehet a gúnnyájába és a régi (szemétláda) SZDSZ faszok, akik a pártot tönkretették, lesznek az Okos Felnőtt Bácsik az LMP (szintén befutó) hátterében.

magyar-magyar szótár 2010.01.23. 06:59:39

@efes: Ha e lényegét tekintem a képnek:
A tolvajok olcsón úszák meg, Az MSZP igazából nem erre a választásra, hanem a 2012-es előrehozottra gyúr. Alig 600 napot kell aludnunk ahhoz, hogy Tótától meg az index malasztosaitól arról olvassunk, hogy szociálisérzékenység és kel a szakértői kormány meg az előrehozott választások. És hogy a szakértői kormány, az cuki . Hiszen az MSZP már ma a becsület pártja, tegnap megkönnyeztem Alma Mosoly Nénit, ahogy hüppögött, hogy dojó ám, így majd rövidebb idő jut mocskolódásra.
Nem szabad ám az MSZP-t tolvajnak nevezni, ők csak a mi javainkat akarták!

magyar-magyar szótár 2010.01.23. 07:01:07

@efes: Nem az a lényeg, hogy Kaya Iberahim nem vett semmit (Juszt László leplezte le) hanem az, hogy Piroska néni szír állampolgároknak adta el a veje sáros cégét, pár hónappal a Schlett -féle, nem 15 de 90 db cég eladása előtt...

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.01.23. 10:00:28

@magyar-magyar szótár: Ez teoretice lehet, hogy így van, gyakorlatban azonban az a tömeg, aki eddig SZDSZ-re és józan megfontolásból a szocikra szavazott, plusz azok a néhány milliónyian, akik nem mentek el SOHA szavazni, mert lusták, úgyis győznek a szocik, nem érdekel; nem fog elmenni szavazni. Az LMP-re sem, hiszen: Kik azok?

Tokfalv 2010.01.24. 11:15:32

@magyar-magyar szótár:
A 2010-es helyzet leírása igen precíz, de szerintem nem az MSZP gyúr 2012-re (nem lesz előrehozott választás), hanem az MDF 2014-re (vagy akárhányra), új kétpártrendszer lesz.

gabriel syme · http://magyarido.blog.hu 2010.01.25. 14:34:41

Gondolom ez itt nem a valasztasi toto helye, de amiben biztos vagyok:
MSZP: 20-25%
Fidesz:55-60%
Jobbik:11-15%
MDF: bejut
LMP:4,9%-5,1%
Nem szabad leirni az MSZP-t. Sokan vannak ugy vele, hogy ha az MSZP adotorvenyt valtoztat, es azt mondjak a TV-ben, hogy igy tobb lesz a netto, akkor a 127000 az tobb mint a 129000.
Ezt szemelyesen tapasztaltam nem egy embernel. Bezzegorban, az ellopta a tokaji szolohegyet, meg marhavagonokat fog inditani az ujranyitott lengyelorszagi halaltaborokba.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.01.25. 19:15:53

@gabriel syme: Nem újranyitott, hanem nagy ünnepséggel MEGnyitott haláltáborokba mennek a vagonok majd, hiszen ezelőtt olyan, hogy haláltábor nem volt, azt csak a kommunistacionistaliberálbolsevik csürhe találta ki, akik ellopták, elcsalták és kirabolták ezt a gazdag, békés, és szelíd szépvagygyönyörűvagymagyaroszágot.

magyar-magyar szótár 2010.01.27. 05:25:25

@efes: A tét nem az ergya vidékilakóság, tahó tajtparasztok, hanem Fényesfővárosunk születésénél fogva eredendően műűvelt & felsőbbrendű (lényegében országmentő felelősséggel jólszavazó) népének meggyőzése. És szavazatainak egy-eredőbefogása. Tapasztalatom szerint vidékiparaszt vérmaszopos most jobbhhíjján az MDF-re szavaz, míg művelt és intelligens zöldszivű fiatal pedig a netokratív LMP-re. A "jóslatok" török gábori dodonaiságúak, é már látom Török vigyori pofáját, ahogy kommentálja (abban a gyász-súlyos vérgőzös BARNA éjfélben...) hogy ez egyébként az ő számára nem meglepetés, mert ő megmondta előre, hogy az LMP bejut. Bejut az LMP, bejut az Ibolya Párt a fidesxxekek pedig elmehetnek a szőlőbánnyás cigány vidékitahó zsarnok gúnnyájukba, abba, az 52,3 %-kukkal, bár ha ennyire balfasz lesz a gammbánnyuk, akkor lesz még az 52.1% is. A fidexxbarmok összesen két lehetőségből választhatnak, koaláznak a nácikkal vagy nemkoaláznak, bolya persze tudni fogja a kötelességét, ő kormányon kívül fogja képvisleni a valódi jobboldali értékeket, amiket persze a nácik meg a vidéki cigány-paraszt fidexxfaszisták hogy is tudnának!

Én a politikát jobban élvezem, mint más a focit, kurvajól szórakozom azon, hogy a jóoldali megfelelőgyerekek még ebben a helyzetben is úgy tudatmódosítanak meg kavarnak, ahogy jól esik nekik.. hát izé, enyhe nyalómédia-támogatással.

Természetesen jujuj, nem szabad ám, csúnya dolog lenne a szocialista bácsikat meg néniket csak megkérdezni is, hogy hunapíz. Parasztnak kus az ilyen magasfoku pénzügyi műveletekhez, a büdös parasztnak csak arra volt esze, hogy ne mérsékelje magát, ha nullabefizetéssel hetvenkét hónapra vehet cuzzúkit.

magyar-magyar szótár 2010.01.27. 05:29:18

@gabriel syme: hoppá, még csak most olvastam a tippsort, ami szerintem is kb várhatóan így alakul. Nem szabad elfelejteni, hogy az LMP a nyalómédia teljes védelmét élvezi, bár láttam indexfelületre kiajánlott LMP-fikázást is, de ez csak paszományt a látszat pofájába a szokás szerint...

magyar-magyar szótár 2010.02.01. 05:29:48

@Tokfalv: Sajnos nmem látom a vidijót, de a tippem az, hogy fogatlan szőrsapós bácsik meg pufujkás nénik kb jobbik-os retorikában nyomatják a "liberális" jógyerekalakúak mulattatására a krahácsot.
Ja, hát amúgy persze méltányos és üdvös az, hogy zónijós fejlettnyugatiak szereznek fölttulajdont Magyarországon, majd erre vesznek föl jelzáloghitelt s az így megkaparintott hitelösszeget pedig odahaza fektetik be vagy forgatják. Derék, művelt jógyerek még tapsikál is ehhez. Valószínűsítem, hog ugyanakkora és olyan minőségű jutalomfalatokat kapunk majd ezért, mint eddig is a kedvesZónijótól jóviselkedésünkért.

Az a baj Tokfalvi, hogy ebben a témában akármerre húzzuk-nyúzzuk a fűrészt, csak fájdalmas. Ugye, a sok vénidióta, akit az elmúlt évek tökélyrevitt politikaikommunikációja az őrületbe kergetett (kifejezéseket sem találnak, ezért a kész demagógiát szopják be...) ÁMDEBEZZEG a te-féle művelt liberális jógyerek-intelligencsek, akik okosan bólintanak, miszerint bezzegamerikában is rectumon basszusgitározták a bankok a büdös parasztokat kb 1957-69 (-kegyelemdöfés 1971) között.

Mindeközben a román kamionok korlátozó nélkül (tojva bele a zónijósnorma közepébe ) gázolják le 110-zel a 85-tel cammogó balfék szabályos magyarokat.. hihihi!

Tokfalv 2010.02.01. 08:41:31

Ne hozz zavarba. Erre csak azt tudom mondani, hogy a köztudottan hazafias Horthy-korszakban, amikor foggal-körömmel védték a Magyar Haza Szent Földjét, az egyik bácsikám egy amerikai olajtársaság nyugatmagyar birtokán volt intéző.

magyar-magyar szótár 2010.02.03. 06:31:30

@Tokfalv: A Horthy-korszak hazaffyjassága is megérne egy kanyart, az ember fog egy nemzetközi-vásár vagy bármely vásár katalógust (nyomdaművészeti remek, pl a mez'gaz' gépgyárak termékeiről a .. rézkarcok?) és elkezdi lapozgatni, de kedvelem a szövetkezeti almanachokat is. Az a hazaffyassskorszak bizony olyan kozmopolita is volt, mint ide Nagykáta!

Slothrop 2010.02.03. 14:30:28

Jaja, nekem is megvan a Magyar Ipar Almanachja.

magyar-magyar szótár 2010.02.04. 05:14:52

BNV címtár 1927, itt az ölemben, csak tallálom-hajj-ra:
Másodpercek alatt szoroz, oszt, összead és kivon THALES-féle SZÁMOLÓGÉPEK speciális vállalata LOEWINGER I. Budapest, Hunyadi tér 11. Telefon: Lipót: 994-50
MEGJELENT
MAGYARORSZÁG ujságkatalógusa Hirdetőknek ingyen és bérmentve küldi Rudolf Mosser Rt. Hirdetőiroda Bp. IV. Váci ucca 18 Rudolf Mosse-ház)

UNIVERSAL TYPEWRITER AND COPYNG OFFICE V. Arany János ucca 5. tel: T[eréz] 156-34.
Htsó borítón, szép, gondolom, a bombázásokban odaveszett ötemeletes sarokház
FISCHER SIMON ÉS TÁRSAI R.-T.
Budapest, .ker., Bécsi ucca 10
SELYEM ÉS NŐI DIVATHÁZ

magyar-magyar szótár 2010.02.04. 05:20:04

A 127-128. helyen pl Grünfeld Ármin üzlete állított ki, üveg és porcelán

Kazánok, tartályok: American Heating képviselet, Markovits Izidor Bp. V. Báthory u.9 T. Teréz 246-85.

Ónozó István lakatosmester [külterületen állít ki] Szeged, Osztrovszky ucca 17. Szabadalmaztatott >>Sertésperzselő<< készülék egyedüli készítője

magyar-magyar szótár 2010.02.04. 05:21:52

Textus Gyapjúárúgyár RT.
telefon 108-66 Attila ucca 67
Gyárt: Tengerentúli és hazai gyapjúkból szőnyeg, kötő, takaró és szövő fonalakat
Vállal: bérfonást

magyar-magyar szótár 2010.02.04. 05:26:13

@Slothrop: És akkor még a kedvenc vesszőparipámat meg se táncoltattam,: a hóóóttifasszista minisztérijom 1941-ben, Babits halála után az "ismert kommunista" (igaz népi is...) Illyésnek RENDELI (őt bízza meg) a Magyar Csillag főszerkesztői posztját.
Persze, ha belegondolok, Hiller miniszter úr is a súlyossan (és juj de felelősen) jobboldali Debreczeni Józsefnek szivesen adott volna főszerkesztői megbízást...
süti beállítások módosítása