"Legyen több a fogyás!"

/Esterházy Péter/

  opel írta:

Szerintem minden szőr undorító ott és ott :)
Nincs annál kiábrándítóbb mikor a "kutya ugat "...
Meg kényeztetés közben elhangzik :ohh várj van valami a számban.... :/
Fujjjjj :S
Lehet tőlem akármilyen formájú,alakú vagy színes is én inkábbmaradok "mesztelen" csiga :D

Nem pincsi. Hanem A Rémséges Szőrzet A Hónalj Alatt, Az ÓÓÓÓBÓÓRZALOM! 

Korunk hétköznapi gusztustalanságainak csimboraszója a fan és hónalj meg egyéb szőrzetek. Nézzük meg az alábbi borzalmas képeket!

 

 

 

 

 

 

 

A.: "Bazmeg, a faszom, oooolyan búúnkóó az a csaj, akkora hónaljkutya csaholt ki neki a múltkor tesiórán, baazmeg, hát a pofám leszakad, hogy lehet ilyen paraszt?" B.: "Hát még, ha látnád a fazonját milyen, bazmeg ősbozót, a koleszba' senki se megy vele zuhanyozni!"

A test szőrzete pl a fan- meg a hónaljszőrzet baktériumok élőhelye, ezek a jóbaktérium*ok falták föl időknek előte a gombákat meg mindenféle károsanyagokat, meg tejsavat és más kellemetlen szag illat-forrás-okat. A dezodorok nem csak illatosítanak, hanem mindenféle egyéb vegyianyagtartalmuk miatt úgy leölik ezeket a barát-baktériumokat, hogy ha az europid-nak véletlenül sprézetlen, férfiak esetében mosatlan marad a hónalja, akkor penetránsabb bűzt áraszt, mint egy bozótnégeré. A hónaljkutya gusztustalan, viszont a hónaljkutyától mentes, fehérecskésen (gombásan) hámló, ámde természetazonos tisztamosdásillatú sprével lefújt hónalj, az csini. Édybabba.

Más. Valóban kellemetlen nyalás közben a szőrszálakat szedegélni, na, de mennyivel kellemesebb, ha a borotválástól szőrtüszőgyulladásos fazonhely még olyan ráspolyosan dörgöl is, mint egy férfiáll? ...most a szokásos borotva-vita-cuccot, amikor a hülye fasz pofája lerohad a szőrtüszőgyulladástól, mert az asszony az ő borotvájával húzta le a pincsi**jét, átlapozom, úgy.. nézük csak, ez jó lesz: A Wilkinson maimarketingesei még arra se veszik a fáradságot, hogy átdizájnolják a hárompengés férfi borotva nyelét, hanem rózsaszínben kínálják meg mindenféle tünciséges árnyalatokban ugyanazt, 40% felárral. A hajfestékmarketing mintájára aztán jöttek a borotválthónaljkutyabarát dezodorok, (szintén felárral, persze...)

A szerkesztőségben dúl a vita arról, hogy korunk súlyos & végzetesen irreverzibilis elpicsásodását mi szimbolizálja jobban, a boltokban kis PE-csészécskékben kapható tejberizsa vagy a hónaljkutyagyűlölet. A szerző odavél, hogy a női haj műanyagraffiásítása az "egyedi színárnyalat" érdekében, MAJD a revitalizáló balzsam vásárlása. Míg a szerkesztő szerint viszont mindenki picsa (beleértve a férfiakat is) aki aludtejet boltban vásárol. Egyáltalán tejet.

utólagos betoldás: bs395 kolléga értékes kommentjéhez: Albrecht Dürer anatómiai gyak'rajzaiból:

 

*jóbaktériumok laknak/laknának a gyomorban is.

**a vénuszdomb pamacsát tévesen pincsinek is mondják, holott az a smink, amit cukkíni pofikára feldobunk  

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr381459613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Humanic (törölt) · http://macso.blog.hu 2009.12.02. 07:50:05

Arra már én is rájöttem, nagyjából a nyolcvanas évek végén, hogy a kozmetikában nincs véletlen.
Mikor bejöttek a korpásodás elleni samponok (Judit haja csak az egyik oldalt volt korpás, a másik felit a fejinek samponnal mosta) valahogy több lett a korpáshajú emberek száma. Gondolom, akkor kezdték el a pékek is nyomatni a kovásztalan kenyeret, mindenféle állományjavítóval.
Szóval, nincsenek véletlenek, hüvelykúp is akkor fogy jobban, ha minden nő gombás lesz.
Nemrég lesznoboztak egy másik oldalon, amiért hagyományos borotvakést használok, pamaccsal, szappannal. A faszok, ezt csak egyszer kellett megvenni, és velem temetik.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.12.02. 09:08:35

A csajom szokott járni úszni, és véletlenül éppen tegnapelőtt mondja, hogy: Te mackó, tudtad, hogy majdnem minden nő szőrteleníti a punciját? Ja - mondom- majdnem minden pasi is (hiszen én is járok uszodába, bár inkább csak szaunázni). Mi nem. Csak a hónaljkutyát, azt se mindig. Szerintem a szőr szép, a borotvált punci, hónalj pedig csak a látens pederaszták hóbortja, meg a divatmajmoké. Meg azoké, akik szerint a normális szex a Private Goldon kezdődik.

@Humanic: A kovásztalan kenyér a legősibb kenyér, az arab világban, Indiában, Afrikában még mindig így csinálják. Sőt, a kovász asszem nem is kóser/حلال.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.12.02. 10:25:38

mi ez a hímsovén maradiság?

trendi kúl pasi is borotvált
hónaljban is, ágyékban is, mellkason is stb

:egyszőrös

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.12.02. 16:48:52

tesztoszteron: szőr, nagy mell, asszimetria, mitesszer, csontos arc, szülési komplikációk.
ösztrogén: széles csípő, kis mell, szimmetria, kevés szőr, babaarc, szép bőr, egészséges utód.
ezért szőrtelenítenek meg sminkelnek meg kenik magukat, hogy minél fiatalabbnak, fogamzóképesebbnek és ösztrogénesebbnek látszanak.
tessék túlspirázni.

bunko_jobbos 2009.12.02. 22:26:46

Baszki Humanic! Te honnan szereztél ilyen cuccot? Már régóta esz a fene, hogy ki kéne próbálni, csak megijesztett apósom, hogy az ő apja hetente egyszer, oszt akkor kuss volt mindenkinek, és akkor csak 5-ször vágta meg magát, és az egész nem volt több pár óránál. Szóval beijedtem.
Kérdés 1: igaz ez?
Kérdés 2: Ha nem, akkor hol lehet ilyen borotvát venni.
Előre is kösz.

Ez a hónaljkutyázás meg divat. Majd elunják, oszt akkor az ősssállllat lesz a szép.

magyar-magyar szótár 2009.12.03. 02:02:40

@Humanic: Volt ilyen traktor is, a Fendt meg a Hanomag-Henschell ebbe ment tönkre, de a Saurer teherautóknak is az Euro II-es norma bevezetése írta meg az abschit-ot.Márminthogy a CO-mérő padon teljesítete a normát, csak nem volt ehhez papírja is... Meg zokni is volt efféle, pont a honvédségi nyers pamut.

magyar-magyar szótár 2009.12.03. 02:04:22

@bunko_jobbos: Felénk a lengyelpiacon lehetett venni ukránoktól.. vagyistehát Nyíregyházán még talán a 2000-es évek elején is árulták...

Humanic (törölt) · http://macso.blog.hu 2009.12.03. 07:15:49

@bunko_jobbos:
1. Nem annyira haladós, mint a sokpengés zsilett, de gyorsabb és alaposabb, mint a villanyborotva. Kezdetben tanulni kell a fogást, aztán már nem vág.
2. Bármelyik komolyabb kés üzletben, vagy érdemes az Ebay-n rendelni damaszkuszi rasiermessert. Készletben kell venni, medveszőr pamaccsal.

intizar 2009.12.04. 11:55:25

Tisztelt efes, nem tréfli a kovászos kenyér, csak peszachkor ("zsidóhúsvét") nem szabad kovászosat enni. Egyébként pedig a valódi kovásztalan kenyérrel semmi baj, hanem az eredetileg kovászosra tervezett és aztán állományjavítóval elműanyagított, az a ciki.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.12.04. 12:02:31

@mamaliga: Ja, közben nekem is beugrott, hogy a barchesz is nyilván kovásszal készül, stb. Lényeg viszont, hogy a kovásztalan kenyér az ősi kenyér, de még mai is százmilliók alapeledele. Az állományjavítós ciki, de főleg szar, az tiszta sor.

Intizar 2009.12.04. 20:34:42

Szedegettem már én is elég szőrt a számból, ez hozzátartozik (már hogy a szopáshoz, biztos van szebb megnevezése is). Namost, valóban igaz-e, hogy a férfiak olyigen kényessé váltak, hogy ezt már nem tekintik hozzátartozónak a dolgokhoz? Ha igen, háááát... Kézcsókot illenék intenem a hanyatlóba fordult nyugati világnak.
süti beállítások módosítása