Senki ne gondújja, hogy Erdéljországban a kétfarkúkttyálkódáss alábbvaló az ideki' Magyarországbélinél.

dance!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr401475223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tokfalv 2009.11.29. 22:04:35

Én ezt nagyon szeretem.

magyar-magyar szótár 2009.12.16. 12:30:11

@Tokfalv: Napok ót hiába próbálkozom a kommenteléssel. Már csak másik IP -címről lehetne, de azt pedig elvből nem.. Akkor ide másolom a kommentemet, hátha olvasod, a Bezzeg Wiesel Országa tárgykörhöz :
Szerintem bele se fogjunk a bezzegelésbe, milyen országból jött Wiesel és ott milyen "tökéletes politikaikommunikációnak" mekkora ...khrmmm... kavarásokat köszönhetnek a polgárok. Jutott azokból a kifinomult bezzeg-módszerekből nekünk is. Jó Pasi Miniszterelnök projekt, ó, köszike. Természetesen szeretnék én arra az országra, mint Daniel Barenboim országára gondolni, azonban félek attól, hogy azon az alapon, ahogy Magyarországon X% masszív antiszemita, úgybizony Klein Csöpi néniék BezzegIzraelben cigányozzák a palesztinokat, akik "büdösek, dologtalanok és a gyerekeket csinájják rakásra" valamint "genetikailag terroristák" (Seres egyik utolsó munkája az ÉS-ben az a bizonyos riport, tudod...) Ésbizony ezek a [kurzív:] palesztinokatcigányozók is X% abban a derék országban. (minthogy lehet X = 0,027 is..) Csak ellenségemnek tudok kívánni olyan politikaiéletet meg többpártrendszert, mint ami Izraelben van...

Fogalmam sincsen, miért kell nyafogni. Wiesel úrnak van, igenis, fogalma a Magyarországi állapotokról, és biztosan nem az én interpretációmban ismeri.

Ez a fallabdázás, ezt kéne abbahagyni, úgy tenni, mintha nem a fal adná nyugativéleményként vissza az innen kiküldötteket. Persze ez a fidesznácikra is igaz, ho-oo-ogyne, csak akkor ugye az AZ -ból jöttek ezek a fallabdázott "nyugati vélemények".
Mint a cigányügyben is, egyébként a legtöbb bezzegországnak, pl Bezzeg-Franciaországnak is, van mi sepernivalója.

Most komolyan, ettől a kétmaroknyi idióta pátertől meg tiszteletestől kéne berosálnom? Ül az a pár hívő, hallgatja a náci (és tegyük hozzá: ha katolikus, akkor pedofil) pap orációját és... ooolyan hülye, hogy ha képes magának sajátvéleményt kialakítani a művirágokról, akkor képtelen más politikai nézetet vallani, mint a tiszteletese. Ismerek konkréte náci tiszteleteset, le se merem írni, milyen mértékben fütyülik oldalba a hívei ezügyben. Nem merném azt állítani, hogy féltucat (ezt Népszabadságul mondtam, vagyis 4) vén idiótánál többre komolyabb hatással van.Úgy vannak a nácizmusával (=fasizmusával, de ha hájas, csorduljon túl a kövérje...) mint az alkoholiozmusával, ez van, ilyen jutott, ez is elmúlik s majd jön más.

Itt van pl a hazugság arról, hogy a Jobbik médiatámogatás nélkül spontán és lentről jön. Akkor a kuruc-in-fos mi a luF..ityula-cintányér? Nem médium? Ja, hogy most úgy kell hazudni arról, hogy a médiának nem osztanak ebben a kampányban lapot, hogy az internetet nem vesszük médiumszámba, holott reklámtortailag reggelire félfogára veszi az index egyedül a teljes papírsajtó-médiatortaszeletet.

Annyira értehetetlen , hogy a túlságosan tökéletes politikaikommunikáció, a parlamenti demokrácia szeriőz és elegant deepthroatozása vezetett ide.. a sok.. műveletlen jeccerűember nem talál szavakat.. és akkor ott a kuruc-in-fos, ahol jeccerűűjen megmagyarázzák neki...

Teccetek volna ne ennyire és így szívatni a népet. (Jó, hát bunkó e nép, hát istenem, még szép, nem? miből élne meg akkor Török Vigyor, ha nem lennénk ennyire hülyék: komoly bezzegországban 2 júrócentet is adnának egy Török Vigyor elemzésért??)

magyar-magyar szótár 2009.12.16. 12:33:36

@Tokfalv: A mai payolája Töröknek egyszerűen észbontóan gatyarohasztó, ilyent ingyen hall az ember egy pesti parkban vagy a Széchenyi fürdőben, a Bástya Sakk Kör nyugdíjasaitól.

magyar-magyar szótár 2009.12.17. 08:21:16

@Tokfalv: Véletlenül rátaláltam a mai médiamunkások jelmondatára (by én)

Nem a kézigránát a felelős, amit a lagúnába vágunk, hanem a köcsög halak, meg azok a buzi korallok, mért fordulnak föl?

Tokfalv 2009.12.19. 07:43:37

Nem tudom, a bezzegizrael kinek van címezve, nem ismerek olyan embert, akinek bezzeg lenne (max. az arab országokhoz képest, de az Magyarországra nézve egyelőre irreleváns). Egyébként igazad van. Szerintem a rasszizmus a lehető legtermészetesebb dolog, az emberi agy berendezéséből következik: valaki szembejön az utcán, így és így néz ki, tehát ez és ez várható tőle. Más kérdés, hogy a nácik rasszizmusát igen nagy százalékban "indokoló" Rathenau nem nézett ki túlságosan úgy. Mindenki rasszista, én is, ez olyan, mint a nemi ösztön, aminek persze ellenhatása, hogy vannak cölebszek és szkopcok. Mármost ettől teljesen függetlenül, a II. világháború kimenetele miatt a rasszizmus politikai tabu lett (addig nem volt az). Magyarországon pedig nem volt sem olyan demokrácia + gazdasági csoda, sem olyan tiszta népmozgalom (mint a Szolidaritás), ami ennek a tabunak a hasznát visszaigazolta volna. Amiből egyenesen következik, hogy tabusértéssel ma is szép karriert lehet csinálni, ami joggal hergeli a zsidókat, ami viszonthergeli a tabusértőket.(A "tiszta magyarok" pedig nem bírják felfogni, hogy ha szabad rasszistának lenni, akkor ők is lehetnek a célpont: én például elég nagy biztonsággal meg tudom saccolni, hogy ha szembejövő csóka húzott szemű, sűrű-kemény hajú, magas arccsontú, bajuszos, attól mit lehet várni, ha megszólal.)
Töröknél gerinctelenebb fazon kevés van e hazában. Link? (Csak a kíváncsiság kedvéért, hogy mi az, ami még Neked is észbontó.)
Innen a hósapkás hegytetőről nem látok le a lagúnába :)

magyar-magyar szótár 2009.12.21. 07:45:22

@Tokfalv:

Valamit félreértettem és szokásosan hebrencsen reagáltam. Bár nekem Bezzegamerika se annyira cukiságos.

Szerintem a rasszizmus újkeletű nagyon. A felhomályosulás előtti ember magának választott még tán rasszt is.. persze volt benne "rasszizmus" (a madzsari türkik tán méginkább nyírtaák a magyart, miközben négy menycskét gyoroztak, ámde magyarassan meg vedelték a bort és ruházatuk is magyaras volt)

A tabusértés korszerűen matulistafikaista is. Az inverztahóság is azonban tahóság.

Megleptél a Törökről való nézeteddel. Török nagyon korszerű és ezek szerint ez tényleg célravezető is.
süti beállítások módosítása