panorámapóló  HTML-imbecillis vagyok, viszont a nyelvierőm még úgy ahogy állja, s arat, csak már a félanalfabétizmus korában vigyázni kell az 1978-as oktatási reform után felnyőtt jógyerekekek olvasási képességével, ami szóképes jelleggel saccperkábé alapú, az ismert szavakat egyszótagból sejdíti vagy mellétrafál. (Szakszövegben általában eltalálja az első szótag alapján a jelentést, így a félanalfabéta akár diplomát is szerezhet. Főleg, ha már a gimiben a házi feladatok guglizhatóak voltak...)

Kis, kényszer, ál-vállakozó korszakombanban volt a kundschaft-ban egy csaj, aki minden nap vitt 5kg tápot, kimérve. Forró, nagyonforró nadrág ( a szépséglyukban rojtpamacsok a punciszőrrel vegyest) és panorámapóló, ami azt jelentette, hogy amennyire tudta, kinyúlította a pólója nyakát, hogy beláthassak a cicijére, amikor a mérlegre hajolt, és ellenőrizte is a hatást. Frissen pirított szotyolaillata volt a nőnek, nem festette a haját, s az ajakára nézni: mintha cigarettaparazsat köüzelítettek volna a számhoz. Agitáltam, mért nem visz el egy zsákkal, így 10 nap alatt elhordja részletekben felárral, úgy olcsóbb lenne. Egyből rávágta, okés, de vigyem el neki A Forró Órán, amikor a légy sem repül. Aztán megejtettük a napi rítust, én kimértem a tápot, ő a haját hátravetette, hogy ne takarjon a panorámába,állát leszorította a mellkasára, jól lehajolt, ellenőrizte, hogy két szép almakebelén a kisbabái által hosszúra szopikált merev bimbajai jól látszanak-e, majd felnézett rám, hogy látom-e, amit láttatni akart, utána ellenőrizte szűk farmeremen a hatást.

Azt hittem eddig, ez a panorámapóló. Aztán kiderült, ilyen panoráma pólo  is van...

A látvánnyal való megkínálás a nők titkos, még a nőimagazinok által sem kitárgyalt kriptoélvezete lehet, még soha nem találkoztam panorámázó nővel, aki a hatást a tekintetemben ne ellenőrizte volna. És utána, ha alkalma volt, a nadrágom sliccénél, a kulccsomó felé eltekintve... 

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.debonairblog.com/blogimages/t-shirt-babe-boob-show-mms.jpg”.rock-koncertek rítusa: A lányok látvánnyal kínálják az Isteni FASZ-okat. Az egyik legmeghatóbbat a Feró-Nélküli GagyiBikini temesvári koncertjén láttam 1989-ben, rózsaszín gardigányokat is húztak el, félre, a vászonblúz alól integettek cseresnyebimbajú zsenge mellecskék

Kutatásom ezirányban a nők szexuális szokásait célzó tudományos vizsgálatokhoz hasonló kudarcon bukott el: Egyszerűen a nők nem hajlandóak erről a témakörről beszélni is, letagadják, sőt, éspéldául, amikor megkérdeztem a fölülzárt-alultárt szűkkosztümös kolléganőmet, a bruttó 40cm-s miniszoknyáján a gyárilag 12cm-s sliccelést mért fejtette föl, hosszította meg s szegte el ő a kicsi kétkezével csak majdnem olyan barna cérnával, mint az eredeti, akkor azt mondta, hogy a jobb szellőzés végett. Lekérdezettjeim hallani sem hallottak olyan nőről, aki direkt behajol , hogy a szisszkója  totális panorámát mutasson az  illető faszinak, hacsaknem arra a picsa kurva Macára nem gondoltam a pénzügyi csoporttól, az, na, az képes ilyesmire a főnöknél, esetleg... (Kucseráné közlése, 1992.)

Tornatrikó-panoráma. A kollégiumban a lányok reggelihez, cicamosdás után [csak a szeme sarkából ujjacskával a csipákat], a tömény éjszakai párákat BAC-dezodorral gazdagon lefúvva  ilyen trikókban (persze vágatlanul, teljes hosszal...) és szűk, tábornokpaszományos mackónadrágokban vonaglottak le. "Fényképezés" (elavult népi kifejezés a pink-close up kategóriára)

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1001048943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.04.13. 11:51:10

"almakbelén" - súlyos elgépelés esetének fennenforgása...

magyar-magyar szótár 2009.04.14. 04:21:34

Bár ez lett vóna a legsúlyosabb elgépelésem eddig ;)
süti beállítások módosítása