A blogoszférában sok blogtulajdonost gyötörnek az ocsmányul szövegelő trollféleségek. Talán ez is lehet az oka, hogy a liberális szabadgondolkodóbloggerek leszebb példányai csak cenzúra után engednek föl kommentet, amit moderálás néven eufemizálnak, és a "moderálás" igazából az alacsony toleranciaszint miatti félolvasatlan zsigeri KITÜRŰLLÉS!!! kategóriáját takarja. Valójába a trágár, félfaszista fikamakik zöme beteg ember, aki egyszerűen csak.. hatást akar kiváltani. Az ocsmánybeszédűség [ koprolália] kórja a tourette-szindróma, e tuneteggyütes egyik nyúlványa a

frottőrizmus 

A nemi eltévelyedések egyik meglehetősen gyakori fajtája. A frottőr a tömött villamoson, buszon azzal ingerli magát és jut olykor orgazmushoz, hogy nemi szervét az előtte álló nőhöz nyomja, dörgöli, vagy ha lehetősége van rá, közösülő mozgást végez. Mivel a kiszemelt  áldozat  a legtöbbször fél a megszégyenüléstől, nem tiltakozik hangosan, ez pedig tovább bátorítja az elkövetőt.Ha meg hangosan tiltakozik, akkor koproláliára vált át a betegünk..

A frottőrizmus a

bugyiszaglászás, a diáklánykategóriás kriptopedofilokat kiszolgáló anime-manga "kultúra" őshazájában, ahol a legtöbb használt-leánykabugyi-csomagküldőszolgálat is működik, szinte már nyílt társadalmi probléma:

 

 

Japánban kijelölt hely metróban, a képen shinkanszen-állomáson hölgyeknek, akik a frottőrista törleszkedőket kerülni kívánják.

 

A blogoszférában a leghirhedtebb verbális "faszista" kuruc-in-fosos ámokfutókat az egyébként kényes "haladógondolkodású" bloggerek nem moderálják, hanem benthagyják a frottőrista kommentet, hogy lehessen látni, mekkora üldözésnek vannak kitéve. Igen ritkán fordul elő, hogy pl egy blogger venné a fáradságot és utánajárna, a perverz technogeek frottőristát kirángatná a kuckójából, hogy leleplezze a pszichopata, nyom,orult, beteges kis embert, aki a blogoszferiális ámokfutó mögött a fizikailétben lappang.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr84918449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.02.11. 13:17:47

nem sok értelme van felfedni.
mostanában a lakóparkosodás miatt a faszt karcol a lift falába, olyat csap a kezére a portaszolgálat, hogy meg is köszöni. marad az, hogy a kommentmezőbe szántja bele.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.02.12. 06:35:21

@ibusibus:
tegnap meg ellopták a cserepes fenyőfánkat, amit aklimatizáció miatt nem egyből az erkélyre raktunk ki, hanem az előtérbe.
szemtanúk szerint egy nyugdíjas tanárnő meg egy másik örgeglány volt három ajtóval odébbról, este fél kilenckor.

magyar-magyar szótár 2009.02.12. 15:09:54

Ach.. ezt is meg kéne írni: A temetői virágtolvajokat, majdnem mind tisztes őszes néni. Kivéve a speciális, azt hiszenm, budapesti ágazatot, akik nagy kampányok idejében recyklingolják a vágottvirágokat és nem szabad kimondani, hogy cigányok.

Az öregnéne: Két alkategória, az egyiket frusztrálja, ha más sírja (figyelem! a sír az élőké és élőknek készül!!) szebb. A ritkább pedig így oldja meg a saját [értsd hozzátartozójag sírja dekorálását.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.02.12. 15:19:13

@magyar-magyar szótár:
épp visszanézetem a biztonsági kamera felvételeit, mert állítólag úgy vitték végig a hosszabbik úton a ház előtt, a portást megkerülve.

ezt a kegyeleti dolgot egy másik blogon, ahova egyszer meghívtak, megemlítettem, hogy méltósága az élőknek van, a halottaknak nincs (de még a halálnak se). nem tetszett nekik.

ibusibus · http://stirlitzblog.blogspot.com 2009.02.13. 08:24:03

@bs395: 1; Tanárnéni jelentsd fel. "ha önök nem tesznek feljelentést, húsz év múlva éppen így el fogják verni önöket"...

2; Nem csodálkozom, h nem tetszett... a magyaroknál nagyobb képmutatók talán csak a jenkik bírnak lenni, akik olyan szinten meghatódnak saját megrendítő létüktől, hogy ebben a kategóriában a világtörténelem legocsmányabb kertitörpéit készítették el: www.terragalleria.com/images/us-ne/ussd8417.jpeg
Saját nagyságától a magyar mindig is zokogógörcsöket kapott, ezzel asztán véget is vetve mindenféle objektív társalgásnak. Ma sincs objektív társalgás, mert az érvek annál nem komolyabbak, h mocskos bibsi. Bibsi pedig _mindenki_, aki nem ért velünk (értsd: én és jómagam: a nemzetvédő elit) egyet.
Vagy Vonnegut, vagy Heller írta meg, h minden kitüntetés az adományozóról szól. Így is van.

magyar-magyar szótár 2009.02.13. 08:45:49

Szerintem mindkettő megírta, maxx egyikük áttételesen.
A két legnagyobb biblikus. Nem hiába pekdesik le őket finnyás mélymayar irodalomtúúúúdoraink- "Klimaxos gimnáziumi anárnőknek való ponyvának" Vonnegut-ot pl.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.02.13. 12:23:18

@ibusibus:
nem lehet, mert akkor én leszek a csúnya, hála a nagy posztmagyar áldozatkultusznak.

ibusibus · http://stirlitzblog.blogspot.com 2009.02.13. 16:24:47

@bs395: Szép akarsz lenni? Fölösleges, sztem. Inkább élj úgy amilyen vagy - az egyesek szemében megszépíthet (gondolom), és bónuszban esetleg megmarad a fenyőd is legközelebb, azzal meg a környezetünket teszed kellemesebbé. (ha van kutyád macskád, arra viszont vigyázz, mert esetleg megmérgezik ezek az áldott lelkek..)

@m-m szótár: Pöködnek ezek mindent, de legfőképp magukat. Takonyból a bajszuk, csulából szakálluk, mint a bölcsiseknek. Csak a bölcsissel még lehet valamit kezdeni. Ezeknek már annyi, rákövült az arcukra az epe. Nem zaklat fel a véleményük. Csak akkor számítana, ha a társaságukra vágynék, de miért vágynék a társaságukra, ha meddők? Mé' mozogjon randákkal az ember? Mér' égetném velük magamat?

Különben lassan mintha kezdenének rájönni, h míg ők köldököt bambultak, a világ ballagott a maga útján. Emlékszem vmikor botrány volt belőle, h vki Rejtőből akart értekezést írni. Mer a Rejtő az ponyva. Aztán lassanként esetleg egyeseknek leesett, h a Rejtő kicsit többet jelentett, mint ponyva. De hát hol van már Rejtő? Mindez csupán annak a szemléltetésére jó, mennyire a történések mögött kullognak az ilyen csulaszakállú urak..

Régen ösztöndíjirigység volt, ma kattintásirigység. Az olvasottságirigység az meg egyetemes.. pl. Vonnegut sem volt ez alól kivétel. Salman Rushdira mondta, h ha nem lenne elég az Irán által felkínált összeg, ő megtoldaná még 500$al.. (valamit beszólt neki a fickó..)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.02.13. 16:30:09

@ibusibus:
ha nem lenne a világon senkire se szükségem, ez még működhetne is :-)

ibusibus · http://stirlitzblog.blogspot.com 2009.02.13. 23:58:10

@bs395: Tudom én is, h nyitott szemmel álmodom - de hát ez esik jól. Most kinézek az ablakon: körös körül fehér hó mindenütt. A szobában szuszognak a gyerekek. És ezek a gyerekek semmit nem tudnak arról a fajta az epéről amiről beszéltünk, és el sem tudják képzelni, h létezik olyan világ, ahol epe csöpög az emberekből. Nem is beszélek nekik róla, mert úgysem értenék, azt gondolnák, megint csak egy sztori, egy újabb példány a fater hihetetlen történeteiből, oda tennék a disznóöléses sztorik, meg a többi hihhhetetlen brutális történet mellé, h az én nagymamám reggel csirkét ölt, és véresrántotta volt a reggeli, ebédre leves és csirkepörkölt, vacsorára meg ami maradt. És hogy az elvágott nyakú csirke még szaladgál az udvarban. Horror. Persze csippantják a horrort. De húst nem esznek, pedig a múltkor elmagyaráztam, h a gulya ezer lábon járó hűtőszekrény volt, és a leölt állatokat azok az emberek az utolsó szőrszálig feldolgozták - ez is ment apa horrorgyűjteményébe. Szent borzongás..

ibusibus · http://stirlitzblog.blogspot.com 2009.02.14. 00:11:08

..ja igen: Reich Jenőt elhajtották a nemzetvédők megdögleni, mert a nemzetre létére tört. hu.wikipedia.org/wiki/Rejt%C5%91_Jen%C5%91

magyar-magyar szótár 2009.02.14. 07:18:37

@ibusibus: Igen. Ez a mélymagyar tragikómikum: A legnagyobb magyar költőt, Glatter (Dr Radnóczi*) Miklóst és Reich Jenőt, akinek a CSontbrigád című regénye a legmélyebben magyar (ráadásul nehézirodalom.. És Reichet még mindig ponyvaszeűnek finnyázzák... az egyébként megfelelően jóoldaligondolkodású ir.kritikussaink is..)
*A Radnótit, amit kérelmezett, nem engedélyezte a minisztérium, helyette a Radnóczit adományozta. (majd eről a cz czímű czikkelyemben is...)
süti beállítások módosítása