bolon'tanétó -Nem kell fílni tűle, nem verekedős, kézzel, ha odacsap, nem is érezni. Tiszta egy játék az órája, mán reggelkorán bent van az osztályban, lehet tűle kírni Weöres Sándor Bácsis könyvet, ad potyára papírt rajzolni. Nem sikélytoz, nem kajabál. Nem olyan szigurú, mint Margó Tanár Néni, akinek botja [rexütő] van. Kitanút, rettenetesen, mikor a mamó gyün értem, hogy hordjak a mosáshó vizet, oszt acsíjj az iskolakerítésnél, mír szöktem iskolába,  odamegy, de osz mond olyan kitanúltságot a mamónak, hogy az is megszígyelli magát. Órán rajzolunk, mondókázunk, játszunk, matematika órán bótosat, énekóra minden nap van, matekórán is ínekelünk! De ű is kivíteleskedik, mert vannak, akiket beenged dílután korrepetálásra. Aki rossz, arra megharagszik oszt nem korrepetálja. Tud nyémául is, Szandi anyjával is tud beszílgetni. Űnála nincsenek olyan unalmas igazi tanulásórák, mint Margó Tanár Néninél, aki tisztára mán egy igazitanító, ha gyün a zigazgató órát lesni, előtte  két hétig is ugyanaz az óra van minden nap. Meg feszt másolást ad. De ótna meg magmós és vidijós órák vannak, a ~nál meg nem, mert direkt a tévét kivitette Miska bácsival a teremből. Ű is elveszi a mobilt órán, de nem lesi ki a kípeket belűle, mint Margó néni a fiókban. Oszt azt hiszi, nem látjuk!

 

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://romaprogramok.soros.hu/typo3temp/pics/fda965f056.jpg”. E' is egy ~, a Nígyszemű.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr39802813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása