Ma már elképesztő, de valaha levelet papírra tintával írtak! El kellett vele menni a postára, fölbélyegezni, majd leadni, ott megmérték s ha kevés volt a bélyeg(postadíj) akkor portózták (a címzett fizette) vagy a feladó megint sorbaállt bélyegért. A szerelmeslevelek is- hogyne! -papírra, tintával! A papírra lehelt csókok! A papírt levendulaillatú fehérneműk között hevertni el! Próbáljanak csak megszaglászni egy ímélt -bár a fóradalom ezügyben már a nyakunkba lehel!

Szerelemeslevéliró nők kedvelt taktikai húzása volt, mikoronis leveleikben könnyű kis náthájukról számoltak be, ami miatt nem csak a nózijukat kellett szüntelen fúkállani, hanem a takalyójukat az ólyockájukig az áááágyban feeelhúzni. Gondolta, jól, a rókucina... Ezáltal a textus enyhe nőiágyillatot kezdett lehelleni, és a hímállat reflexei beindultak ettől. (A HOLMI 2006. októberi számában olvasható ilyen levélre példa: Weöres Sándornak írta egy csajszi..)

Bloggerinák ma is szivesen alkalmazzák ezt a technikát. Fóniában is megy, fölhívja a férfi még flörtszinten barátnőjét, aki mintegy teeeljesen véééletlenül ám közli, hogy egyszálsemmiben törökülésben ül a kedvenc foteljében, de nem, egykedvenc kismacija van az ölében ... hölgyolvasóim már vágják is ide a zsigeriszinten gondolkodó hímálatt válaszát. (Hogy szemléltesem egy igazi hímálatt zsigeragyának síkkombinatív működését, elárulom, hogy azonnal. egyrész a törökülésből adódóan fölszálló, számára (az illatösszetevőket ismerő illat-tulajdonos számára nem annyira...) kellemes ájer.. aztán a fotel kárpitja s a gyönge (ochrr, talán harmatos???) szirmocskák éérintkezései, achrrr...

Nyilván a falnell~ tárol a legszalonnásaban illat-tömböket!

Az angolszász kultúrkörben [női] biciklinyeregszaglászoknak nevezik az ilyen zsigerileg leszabályozott agyú szagmániákus emberhímegyedeket. (Forgassuk el itt szemeinket viktóriánussan attól, hogy maszív nőiszegmensek is szimatmániákusak...) Szivesen veszem amerikaiangolban jártas kollégák segítségét abban, a biciklinyeregszaglászra mi amerikánizmus lehetséges... köszi!

Bevallom, gonosz ember is lennék és szivesen visszaélnék nyelvierőmmel, meg stilisztikai képességeimmel, és írnék egy tipikusan pizsibloggerina-blogot. Gyűjteményemben van feminista-pizsibloggerina is, nem találják ki, enyhén lesbiánuss stich-el. Ebben az ágazatban alap', hogy a bloggerina intézetben vagy kollégiumban szocializálódott és szüzességét erőszak útján veszítette el. (Gyűjteményem két hölgynickjénél rendőrök voltak az állatok... valamint a szokásos házibulibaleset) Kissé véresen horrorisztikus tálalásban a kellő együttérzéskeltéshez.

A selyempizsamát is szeretem. Viselni is.

Pizsama nélkül jobb, persze.

Vagy hálóingben.

Anélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr14397693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása