papírozás -1. házt. spájz polc, szekrénypolc óvása a le~sal.

2. légoltalom: ablak le~a sötét(kék)papírral a fény kiszivárgása ellen (A 20évvel ezelőtt még itt-ott látható kék iskolai csomagolópapír lényegében légoltalmi árnyékolópapír is volt...)

3. Papírország főlényege. Egy tökre mindegy, mi a valóság, a lényeg, hogy papírom legyen. Ha valami le van papírozva, mehet, ha nincsen is -ezért papírország árúkörforgalma igen nagy. Vannak papírrészvénytársaságok, amik valóspénzeket tüntetnek el papíron, hogy aztán valós svájcibankszámlákon hízzanak valóskamaton. Le lehet píprozni lopottautót, elcsalt ingatlant. Az elcsalt ingatlan tulajdonosának kell bizonyítania igazát a csalóval szemben -akinek tökéletes a ~a. Stb. A papírozás a politikagyak. ban is népszerű, nem baj, ha a valóságban nem történik semmi, a lényeg, hogy brossura legyen róla. A számítástechnika új távlatokat nyitott a fizikaipapír nélküli le~ban.

4. LSD-vel átitatott bélyeg elnyalása (naTasa kedves olvasónk szives közlése, köszönjük!) 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr91397654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása